Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 5

Karin parkeerde haar auto, liep met de huissleutel in haar hand naar de voordeur. Ondanks dat ze verward was door alles wat er met haar gebeurde, voelde ze zich wel rustig. Ontspannen. Een gevoel dat ze eigenlijk met en bij Job nooit echt gehad had. Aan de andere kant was er wel het ongewisse. Het was wel duidelijk dat Martin haar uitprobeerde. Kijken hoe ver hij gaan kon. Karin had geen idee hoe ver ze voor hem zou gaan, maar alles in haar lichaam verlangde ernaar om hem te plezieren. Als hij gelukkig is, voelde Karin zich ook prettig. Ze stak de sleutel in de deur en hoorde de telefoon die ze van Martin kreeg een geluidje maken. Met haar voet duwde ze de deur open, en viste de telefoon opgewonden uit haar jaszak. het viel haar nu pas op dat het een klein smal telefoontje was. Een bericht van Martin. “Je was teleurgesteld, he? Goed zo. Je bent nog niet zo ver. Je verlangt te veel. Ik heb jouw telefoon contacten even bekeken. Zitten leuke bij. Vooral Simone vond ik interessant. Waar ken je haar van?” Karin antwoordde: “Ik weet niet of ik dit leuk vindt, Martin.” Het antwoord kwam niet meteen. Karin hing haar jas op, liep naar de badkamer, langs de slaapkamer en zag dat Job al sliep. Ze kleedde zich uit, en trok haar kamerjas aan. Martin antwoordde niet. Ze bleef naar de telefoon staren. Liep de trap af naar de kamer en ging op de bank zitten. Nog steeds geen antwoord. Na twintig minuten hield Karin het niet meer en tikte: “Ik ken Simone van mijn werk”. Nu kwam er meteen antwoord: “Ok, duidelijk. ik ken haar ook. Hoe goed ken jij haar?” Karin was opgelucht. Martin wilde nog met haar whatsappen. “Niet zo goed. Werkt op een andere afdeling. Zie haar wel eens in de kantine, en we hebben samen een cursus gedaan, vandaag dat ze in mijn contacten staat”.
“Duidelijk.”

Vervolgens bleef het weer een poosje stil. Karin stond op het punt naar bed te gaan toen er een volgend bericht binnen kwam. “Ik bel je zo. Je zegt niets als je opneemt. Je zult merken dat de telefoon blijft trillen. Je masturbeert ermee en als je nat genoeg bent breng je hem bij jezelf in. Ik blijf luisteren hoe je klaarkomt. ik wil horen hoe nat je bent.” Karin keek met grote ogen voor zich uit. “Daar begin ik niet aan,” dacht ze. Toen trilde de telefoon. Met trillende hand nam ze op. “Hoi Karin”, klonk de stem van Martin, “Toe maar…” Karin opende haar kamerjas, deed haar benen uit elkaar en drukte de trillende telefoon tegen haar vagina. Op de achtergrond hoorde ze hoe Martin Kay ‘verzocht’ op zijn knieën te gaan zitten. Even draaide haar maag om. Waarom wilde Martin haar niet nemen? Ze voelde zich rot dat hij wel zijn pik in Kay wilde steken. De telefoon trilde door en ze drukte het ding tegen haar klitje. Ondanks haar boze, verdrietige gevoel werd ze wel opgewonden. Ze verlangde hevig naar een orgasme. En liet de telefoon soepel en soppend in haar vagina glijden. Ze drukte het ding er helemaal in en genoot van de trillingen. Ze sloot haar ogen en liet het apparaatje zijn werk doen. Met een hand hield ze hem in haar vagina, met de andere hand bewerkte ze haar klitje en kwam al snel heftig klaar. Ze kreunde, steunde en bezorgde zichzelf een lang aanhoudend orgasme. Ze liet zich achterover in de kussens van de bank zakken en hijgde na. haar lichaam perste de telefoon er langzaam uit. Ook dat was een geil gevoel. In de verte hoorde ze hoe Martin klaar kwam. Waarschijnlijk in Kay. Dat was wel minder… Meteen daarna hoorde ze een ingesprektoon. Martin had zijn pleziertje gehad met zijn twee speeltjes en was er klaar mee. Karin sloot de telefoon af. Ze stond op en liep de trap op. Ze besloot in de logeerkamer te gaan slapen. Job kon haar niet zoveel meer interesseren.

De volgende ochtend keek ze meteen weer op de telefoon. Haar hart sloeg over, er was weer bericht van Martin.
“Goedemorgen schoonheid, genoten?”
“Goedemorgen, Martin, ja, jij ook?”
“Ik ook. Kay is zo lekker glad en strak…”
Weer deed het pijn.
“Ik heb een afspraakje voor je gemaakt.”
“Met wie?”
“Met Simone.”
“Met Simone? Waarom?”
“Had ik je al verteld waar ik haar van ken?”
“Nee… waarvan dan?”
“Vertel ik je nog wel”
“Flauw…”
“Je neemt vanmiddag vrij. Simone komt bij je langs.”
“O, en als ik daar geen zin in heb?”
“Dat heb je wel. Regel het. Ze staat om twee uur voor je deur”
Zelfs via whatsapp had Martin een overtuigingskracht. Karin wist dat ze ondanks haar bedenkingen vrij zou nemen.

Het was tien voor twee. De hele ochtend had Karin niets meer van Martin gehoord en vroeg zich nog steeds af waarom ze met Simone moest afspreken. Nou ja, ze hadden wel een leuke tijd gehad tijdens de cursus. Ze hadden wel een klik. Zelfde humor, dezelfde dingen. Eigenlijk wist ze niet goed waarom er geen verder contact was gebleven. De telefoon trilde.
“Hallo, lieve schat, Simone is er zo. Een paar dingen.”
Karin zuchtte, daar zou je het hebben. Wat had Martin nu weer bedacht? Toch voelde ze een opgewonden spanning.
“Je vroeg waar ik Simone van ken. Ik heb met haar op de HAVO gezeten”
Dat kon heel goed, Simone was van Martin’s leeftijd.
“Erg grappig dat jij haar ook kent!”
“Ja best toevallig ook,” antwoordde Karin.
De deurbel ging. Simone was er. Karin liep naar de deur en bekeek ondertussen het volgende berichtje.
“Voor het geval je het niet weet: Simone is lesbienne. En heeft al een hele tijd geen relatie meer en ook geen seks gehad. Ik heb haar gezegd dat jij haar zult verwennen. En dat je gehoorzaam bent”.
Karin schrok. Dit kon hij toch niet menen? Karin was 100% hetero en had niets met vrouwen. ten minste niet waar het seks betrof. Martin gaf haar gewoon aan iemand om als seksslaaf te laten gebruiken. “Verdomme…” Karin vloekte binnensmonds. Er werd weer gebeld.
“Laat haar genieten. Dan geniet ik ook…”
Karin opende de deur. Simone stak haar hand uit, en gaf Karin drie zoenen. “Leuk om je nu buiten het werk eens te zien. Zo lief van je…” Karin stamelde allen een schuchter “ja…”. Ze nam Simone’s jas aan en ze moest toegeven dat Simone er voor haar leeftijd prima uitzag. Slank, klein buikje, redelijk grote borsten, knap uiterlijk. Simone zocht lichamelijk contact en streelde Karin over haar rug.
“Martin vertelde me, dat je graag geleid wilt worden. Dat doe ik graag. Je kunt je niet voorstellen hoe ik verlang naar een vrouw.” Dat kon Karin inderdaad niet.
"Ik wist helemaal niet dat jij ook op vrouwen valt, Karin, of ben je biseksueel?"
"Nee. Beide niet. Ik eh... ik... ik wil je gewoon een plezier doen." Karin durfde niet te zeggend at ze Martin een plezier wilde doen.
"Dat is lief... nou kom bij me en zoen met me…” Ze trok Karin naar zich toe. Ze waren beide even lang ongeveer en Simone’s lippen rukte op die van Karin. Karin huiverde even en voelde hoe Simone haar tong in haar mond stak en zocht naar Karin’s tong. Karin kreunde een beetje moeilijk. Gek genoeg vond ze het niet eens vervelend. Simone’s handen lagen op haar billen en trokken haar jurkje omhoog. Karin voelde hoe de vrouw haar handen op haar billen legde. En zachtjes kneep. Simone stopte het zoenen. “Eh… wil je misschien iets drinken?” Karin had even tijd nodig om het tot zich te laten doordringen. “O, dat is goed,” Simone liep de kamer in en nam plaats op de bank. Karin haalde iets te drinken en ging naast haar zitten.
“Martin is zo’n schat, dat hij je aan mij heeft aangeboden!” Karin wist niet wat ze hoorde. Beschouwde Martin haar als zijn bezit? Dat was idioot.
“Echt, zo lief. Ik weet niet of ik dat zou kunnen om een slaaf te delen, nou ja die heb ik dan ook niet…”
Slaaf. ze noemde Karin een slaaf. Was ze dat ook? Ze kon Simone toch vragen om weg te gaan? Dan zou ze Martin teleurstellen. En dat wilde ze ook weer niet. Karin keek Simone aan. Ze brak.
“Wil je mee naar boven, of blijf je liever hier op de bank, Simone?”
“Doe maar boven… Seks in bed heeft mijn voorkeur.”
Karin stond op, en ging Simone voor naar boven. Haar hart klopte in haar keel. Simone volgde haar. “Ik ben gek op jongere vrouwen,” zei ze terwijl ze Langs Karin’s benen streelde.
“Martin zei dat ik helemaal aan mijzelf mocht denken. Dat je volledig dienend bent. Dat is wel heel erg fijn.” Karin knikte. Ze had geen idee of ze opgewonden zou raken van een vrouw, maar het zat er in elk geval niet in dat Simone daar haar best voor zou gaan doen.

In de slaapkamer liet Simone zich door Karin uitkleden. Toen ze naakt was, pakte ze haar tas, haalde haar telefoon eruit, ging op bed zitten. “Kleed je uit. Laat je mooie lichaam maar eens zien, schat…” Karin trok haar jurkje uit. haar bh, haar slipje… haar schoenen en stond naakt. Ondertussen filmde Simone. “Martin wil graag zien dat je je best doet!” Simone plaatste de telefoon zo dat het bed goed in beeld was. Karin sloeg haar ogen neer en knikte. “kom bij me…” Karin ging naast de vrouw op haar bed liggen. “Ik heb gevoelige tepels, zuig er maar op…” Karin streelde de grote borsten van de vrouw en nam een van haar tepels in haar mond en likte er aan, sabbelde en begon iets harder te zuigen. “Ah… ja… lekker… toe maar… harder…” Karin zoog harder en beet af en toe even. Simone kreunde dan geil. Ze deed haar handen op Karin’s hoofd en drukte haar stevig tegen haar borst aan. “Hmm… zuig er op… ah ja… harder… harder…” Simone trok Karin opeens omhoog en begon haar heftig te tongzoenen. Karin kon niet anders dan beantwoorden en kreeg even het gevoel het best geil te vinden. Simone was wispelturig, waarschijnlijk omdat ze zo lang al geen seks gehad had en wilde alles tegelijk liefst. Kort en heftig, en vlug weer wat anders. Nu duwde ze Karin omlaag. “Lik mijn navel, schatje. ahhh jaaa…” Karin’s tong verdween in de navel. “O, bef me… lik me… ik wil klaarkomen. Lik me…” Karin daalde af en nestelde zich tussen Simone’s dijen en aarzelde even voor ze haar mond voor het eerst op ene kutje zou drukken. Veel tijd had ze niet: Simone pakte haar hoofd en duwde dat hard tegen haar kruis. “Likken, Lik me… teefje! Lik me…” Karin likte langs de schaamlippen, en stak haar tong eens tukje in de kletsnatte kut van Simone. Het proefde als haar eigen vagina, ongeveer. In elk geval niet vies. Simone duwde zo stevig dat Karin bijna geen adem meer kreeg, en zich proestend los maakte. “Beffen, zeg ik toch! Maak me klaar, slet!” Karin voelde zich vernederd en zoog op de grote klit van de vrouw en al hijgend en schreeuwend kwam Simone klaar. Nog na hijgend en zwetend lag Simone bij te komen. Karin was op de rand van het bed gaan zitten en huilde. Ze voelde zich zo vernederd. Simone stond inmiddels op, keurde Karin geen blik waardig en kleedde zich weer aan. Pakte haar telefoon en vertrok. Karin hoorde de deur dichtslaan.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Kaen's Fantasieen - 1Door: Roberteros
Gelezen: 4804x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Introductie, Bondage, Fotoshoot, Opdrachten, Proeven
13-06
9.1
:: De Briefwisseling - 5Door: Fieke
Gelezen: 2492x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaien
13-06
8.8
:: Eerste Keer Als Sub.Door: Mupke
Gelezen: 4084x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
7.8
:: Verrassing Van Lindah - 5Door: Sletje Ron
Gelezen: 4007x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Voorbinddildo, Spanking, Forced
12-06
8.7
:: Rijles Sletje Hard AangeapktDoor: N75
Gelezen: 18220x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brutaal, Slet, Vernedering, Oud Neukt Jong
09-06
8.4
:: Wraak Op Mijn... - 9Door: Sander123
Gelezen: 7715x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: De Halsband En...Door: Tijgertje1562
Gelezen: 5738x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Dienen, Kooi, Cane, Straf
08-06
8.3
:: De ZolderDoor: Charlotte
Gelezen: 10950x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.0
:: Tienersletjes Op Werk...Door: N75
Gelezen: 10739x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vernedering, Twee Sletjes
07-06
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 12Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4085x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Laatste Deel
07-06
9.2
:: Onverwachte Bdsm-ervaring - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 5462x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opsluiting, Trampling, Anaal
06-06
8.4
:: Leerlinge Op Haar KnietjesDoor: Lttlmouse
Gelezen: 18131x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Pijpen, Tiener, Van Achteren, Taboe
06-06
8.5
:: Claudia’s GeheimDoor: Tristan
Gelezen: 15183x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk, Sm, Baas, Onderdanig
05-06
9.0
:: Mijn WensDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 9184x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Buiten, Naaktstrand
05-06
8.4
:: De Geur Van RegenDoor: Ceder
Gelezen: 9534x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
04-06
8.5
:: Emma's Ontdekkingstocht - 11Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5335x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Electroplay
04-06
9.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!