Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 8

Onderweg naar huis werd Karin onrustig. Ze had gezien hoe geil Job er van werd toen Paul haar neukte en gebruikte. Misschien zou het meevallen. Maar misschien zag hij haar nu alleen nog als een hoer en zou hij haar wegsturen. Met trillende hand stak ze de sleutel in het slot. Ze ging naar binnen, en ontdekte dat Job nog niet thuis was. Het gaf even lucht. Karin hing haar jas op, pakte haar joggingbroek uit de kast en een truitje en trok dat aan. Ze ruimde wat op hier en daar. Naarmate de tijd verstreek nam haar nervositeit weer toe. Waar bleef Job? Zou hij zelf vertrokken zijn? Dan had er vast een brief ergens gelegen, dacht ze. Ze begon wat op te ruimen. Liep niet georganiseerd rond en was alleen maar bezig dingen te verplaatsen. Na een uur hoorde ze de deur opengaan. Job. Karin liep naar hem toe, liet zich op haar knieën vallen en begon te huilen.

“Wees niet boos alsjeblieft…” Job zei niets, keek haar niet eens aan en liep de kamer in. Karin kroop achter hem aan: “Ik had je moeten vertellen over mijn verlangen naar Martin.” Job begon zijn shirtje uit te trekken. “Inderdaad dat had je moeten doen. Wie weet had ik dat dan helemaal niet erg gevonden.” Karin keek hem met betraande ogen smekend aan.

“Wil je dat ik weg ga?”

“Nee. Ergens is je bedrog precies wat ik eigenlijk zoek.” Karin keek hem met grote ogen aan.

“Hè? Je bedoelt…?”

“Misschien had ik er eerder over moeten praten, maar ik kick erop als ik je zie met een andere man.”

Karin wist niet wat ze hoorde.

“Dus je vind het niet erg dat ik met Martin…”

“Nee, niet echt, of met iemand anders of zoals bij martin thuis met die Paul. Dat maakt mij geiler dan om seks met je te hebben.” Job’s woorden voelden als een ultieme vernedering: ik wil geen seks met je ik vind je alleen geil als een ander je neukt. Maar ook als een bevrijding. Job vond het prima als ze met Martin iets zou hebben. Karin’s fantasie ging meteen verder en zag een driehoeksverhouding tussen haar en Job en Martin. Meteen was die gedachte ook weer weg, want Martin had haar nog geen moment seksueel benaderd. Karin en Job praatten er nog lang over. Waarom hielden ze van elkaar, terwijl hun seksuele verlangens zo ver uit elkaar lagen en tegelijk ook weer zo dicht bij elkaar. Beide waren ze onderdanig en konden dat bij elkaar niet kwijt. Martin was de beste oplossing was hun conclusie. Job vond wel dat al het initiatief tot wat dan ook van martin uit moest gaan, en niet van hen.

Job draaide zich om, en liet zijn rechter schouderblad aan Karin zien.

“Hoe vind je het?” vroeg hij. Karin zag een tatoeage van twee trouwringen die in elkaar gestoken waren als de olympische ringen.

“Jeetje, Job… ja wel mooi eigenlijk.” Het was niet een enorme tattoo maar wel meteen en duidelijk zichtbaar.

“Ik wil dat jij er ook zo eentje laat zetten, Karin. Als teken van liefde.” Karin twijfelde. Maar vond het wel een lief gebaar van Job en stemde toe. Die avond, Job lag al in bed, kwam Karin geheel naakt de slaapkamer in. Kroop bij Job in bed en dicht tegen hem aan. “Vind je het opwindend als ik je vertel waar ik naar verlang?” Job keek haar aan. “Toe maar… Hij voelde haar naakte lichaam tegen het zijne, sloeg zijn arm om haar heen. Karin legde haar hoofd tegen zijn borst.

“Toen ik Martin voor de eerste keer zag, in de sportschool wilde ik het liefst dat hij me achterna zou komen de douche in en me tegen de muur zou duwen. Om me dan keihard te neuken. Ik wilde zijn zaad in me voelen spuiten.” Job kreunde.

“Hm… geil… Ik stel me voor, Karin, hij heeft je geneukt, en je komt thuis en je laat me je kutje zien, vol met zijn zaad. Je kleed ja dan uit, gaat voor me staan en spreid je benen en ik zie hoe zijn sperma uit je kutje druipt. O, Karin… ik word er geil van.” Karin kleurde. Dit was zo apart. Samen geile fantasietjes delen. “Nog beter… Ik duw je achterover op bed en kruip over je heen, ga op mijn knieën over je gezicht heen zitten en trek mijn schaamlippen opzij. Martin’s zaad lekt dan zo uit mijn kutje in je gezicht. In je mond…” Ze zag dat Job zichzelf aftrok. “Wil je dat ik je help?” Job Kreunde, “Nee, nee… vertel verder…”

Karin deed haar hand tussen haar benen en merkte dat ze zelf ook geil was. “Je likte mijn kutje schoon en slikte alles in. Ik lachte naar je en zei dat ik nog een verrassing had. Martin was meegekomen en wilde me waar jij bij bent nemen. Hij gebood je om mij op mijn buik aan het bed te binden armen en benen wijd. Natuurlijk gehoorzaamde je Martin. Hij trok zijn broek uit en liet jou zijn grote pik zien. Veel groter dan de jouwe. Je zag hoe hij op me kroop, en zijn paal in me ramde. Ik kreunde geil…” Job kreunde ook. Zijn orgasme kon niet lang meer uitblijven. “Martin haalde zijn pik uit me en keek je toen aan. Hij vertelde wat hij nu ging doen: Hij zou je vrouwtje hard en diep in haar kontje nemen. Job, Martin ramde zijn grote harde pik in mijn kontgat. Je genoot ervan toen ik het uit gilde van de pijn.” Job kwam klaar. Zijn zaad spoot op zijn buik. Karin pakte wat tissues en maakte hem schoon. Ze kroop weer tegen hem aan en samen vielen ze in slaap. Dromend van wat er nog zou gaan komen.

De volgende dag liet Karin dezelfde tattoo zetten als Job. Job had erop aangedrongen dat haar tattoo weliswaar ook op haar rug, maar net boven de rand van haar onderbroekje zou komen. Karin vond dat ook wel een mooie plek. Daarna ging karin naar haar werk. Ze had middag en avond dienst. De avonddiensten vond ze vaak maar saai. Er gebeurde nooit zoveel op haar afdeling. Ze zette haar fiets in de stalling. Ging het ziekenhuis binnen en liep naar de kleedruimte en trok haar witte verpleegsters broek en bloes aan. Ze hoorde de telefoon in trillen in haar broekzak. Een bericht van Martin.

“Ik hoop dat je open en eerlijk geweest bent, slavin. vanavond komt er bezoek. Het is een goede vriend van mij. stel hem niet teleur.” Een volgende uitdaging. Karin hoopte toch zo dat Martin haar binnenkort gehoorzaam genoeg zou gaan vinden. het was acht uur. Haar collega’s waren vertrokken en er was weer niets te doen. karin stond handdoeken op te bergen toen de zoemer ging. Er was iemand aan de deur. Ze liep er naar toe. vroeg via de intercom wie daar was. “Een vriend van Martin”, was het antwoord. Karin opende de deur en sloot die weer achter de man. Hij was groot. Keek Karin aan. “Ik hoor dat slavin karin erg meegaand is?” Karin knikte ongemakkelijk. “Mooi! laten we dan maar beginnen.” Karin had geen idee wat hij wilde. Maar wist wel dat nu tegenstribbelen wel eens het einde van haar prille relatie met Martin zou kunnen zijn. En ook dat ze nu twee mannen zou teleurstellen. Ze knikte naar de man. “Goed wat wilt u?” Hij pakte zijn telefoon uit zijn zak. Keek even rond en plaatste het ding op de balie en zette de camera aan.

“Ga met je handen voorover tegen de balie staan, slavin. Karin voldeed aan het verzoek. Ze hoorde hoe de man zijn gulp open maakte en ze keek onder haar arm door naar achteren. Ze zag hoe de man zijn penis uit zijn broek haalde. Hij stapte dicht naar haar toe. karin voelde het onderlichaam van de man tegen haar aan. Hij pakte haar broek bij de broekband beet en trok die naar achteren. Keek erin, deed hetzelfde met haar onderbroekje en liet toen zijn pik erin hangen. Hij liet broek los en het elastiek klemde tegen zijn pik aan. Karin vond het maar raar. De pik was nog slap. Wel groot en dik. Ze hoorde de man zuchten. het volgende moment voelde ze een warm gevoel tussen haar billen en langs haar benen. De kerel plaste tussen haar billen. Karin slaakte een kreet van walging.

“Problemen slavin?” lachte de man.

“Nee, o nee, zeker niet. het is heerlijk … ja dank u meneer.” De warme urine liep langs haar benen in haar schoenen, de binnenkanten van de broek waren doordrenkt. Ze voelde hoe haar kruis sopte in de pis van de man. Op de vloer ontstond een plas. De man trok zijn pik uit haar broek en deed die weer achter zijn gulp. ritste die voldaan dicht. “Zo, dat was lekker. Zeg, slavin, zie ik nou goed dat je in je broek hebt gezeikt? kijk eens wat een plas. Moet je dat niet opruimen?” Hij pakte de camera en bleef filmen. karin draaide zich om naar de man. “Nou?”

“Ja meneer, sorry meneer… ik kon het niet ophouden meneer…”

“De man lachte luidkeels. Martin zei me al dat je steeds gehoorzamer wordt haha! nog nooit meegemaakt dit! Nou, ruim het op, slavin…” Karin wilde op zoek naar een dweil en een emmer.

“Nee… op je knieën. lik het op…” Karin keek de man heel vuil aan. Maar knielde. Rook de lucht van urine en gruwelde ervan. “Likken, slavin karin… wees braaf…” Karin stak haar tong uit en likte ermee door de urine. Het was goor. De man filmde het tafereeltje, draaide zich om en verliet het ziekenhuis zonder verder iets te zeggen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3185x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2611x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7963x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4385x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4094x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5124x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8417x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12412x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8868x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9469x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13239x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15218x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14538x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16001x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!