Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 9

Karin stond huilend in de kleedruimte. Ze voelde zich heel vies en vernederd. het enige dat haar nog wat opbeurde was het idee dat martin haar nu misschien goed genoeg zou vinden voor zichzelf. De grote sterke man die haar in zijn armen neemt en haar zou gaan neuken. Na haar nachtdienst vertrok Karin weer naar huis. Gelukkig was er verder niemand langs geweest, en omdat het donker was op de afdeling had ook de aflossing niets gezien. Thuis gooide ze alles in de wasmachine en ging naakt op de grond met opgetrokken knieën naar het draaiende wasgoed zitten kijken. Opeens vielen haar de pols en enkelboeien weer op. Vannacht waren ze niemand opgevallen, vooral ook omdat ze lange mouwen gedragen had. Maar dat kon lang niet altijd. Hoe zou het ziekenhuis erop gaan reageren?
“Waarom wil ik martin zo graag plezieren? waarom toch? dit is niet gezond meer… en toch… ik wil het. Voor hem… Ik wil hem dienen.”

Na geslapen te hebben zag karin dat er bericht was van Martin.
“Kom naar het huis van je Meester. Hakken, korte jas, net over je billen, verder helemaal naakt.”
Karin at vlug wat, Ging even onder de douche en vertrok toen naar Martin’s huis. Ze hing haar jas op. Liep de kamer in met haar handen op haar rug en met gebogen hoofd.
“uw slavin is er, Meester.” Martin keek haar tevreden aan.
“Genoten van mijn vriend, vannacht?”
“Enorm…” het sarcastische toontje ontging Martin niet.
“Helaas. ik hoor ana je dat je nog niet klaar bent. Maar dat komt wel. Vrouwtjes zoals jij zijn gemaakt om te dienen, om te ondergaan. de wensen en lusten van haar meester te ondergaan. Het komt wel…” Karin was teleurgesteld. In zichzelf deze keer.
“Ga in de keuken. daar zit de tattoo kunstenaar, hij heet Goofer. Hij zal je tattoo af gaan maken.”
“Afmaken, Meester?”
“Ja. en dan neem jij vanmiddag slaaf job mee naar zijn zaak om ook de zijne af te maken.” Karin knikte en liep naar de keuken. Ze nam plaats op een krukje. Goofer ging aan de slag. Nadat hij klaar was riep hij martin erbij. Die bekeek het kunstwerk en knikte goedkeurend. Maakte er een foto van met zijn telefoon en liet die aan Karin zien. karin schrok. De twee ringen waren nu voorzien van het vrouw en man symbooltje. haar cirkel had het kruisje eronder gekregen, Job’s cirkel het pijltje voor mannelijkheid, echter, dat pijltje zag er uit als een slappe penis die omlaag hing. Aan de rechterkant was er een cirkel bijgekomen: een mannelijke cirkel waarbij de pijl schuin omhoog wees, en met de punt in de cirkel van Karin stak. deze pijl leek op een harde stijve iets kromme penis. De tattoo verbond haar nu met haar cuckje Job en haar Meester Martin.
“Vind je het mooi slavin?” Karin knikte. “Erg mooi Meester.”
“Goed. tatoeëer nu op de buitenkant van haar enkels een grote ‘M’. Zodat duidelijk is dat ze mijn slavin is.” Goofer wisselde van inkt pistool.
“Dezelfde rode inkt als bij Kay?”
“Heel graag. zelfde kleur, zelfde lettertype”
Niet veel later stonden er twee ‘M’-en onuitwisbaar op haar enkels. Het werd nu erg definitief allemaal. En wie weet kwam het moment dat Martin haar zou nemen ook dichterbij. Karin verlangde er enorm naar. Martin keek haar aan.
“Ik denk dat het je een bevrijdend gevoel zal geven, deze wetenschap dat je nu van mij bent. Dat je geen eigen keuzes meer hoeft te maken, slavin.” Martin was erg tevreden over het verloop van alles.

Vreemd genoeg deed Job niet moeilijk toen Karin hem de verbeterde tattoo liet zien en hem vertelde dat de zijne net zo zou worden. Ook de enkel tattoo was geen probleem. Ergens vond Karin dat het nu wel een keer tijd werd dat Martin haar tot de zijne zou maken. Ze stelde zich voor dat Job daar dan ook bij zou zijn. Ze zag het al voor zich: Job gebonden in een stoel of nog beter aan een andreaskruis, terwijl Martin haar bezat, precies zoals hij dat zou wensen. Maar het begon er op te lijken dat haar relatie met Martin er een van helaas-en werd… Job was direct naar zijn werk gegaan, en Karin liep door de stad, keek op de klok van de kerk op de grote markt. Het was pas een uur. Ze hoefde pas om zes uur op haar werk te zijn. De hele week nachtdienst. Onbewust keek ze op haar telefoontje. Bericht van Martin.
“Ga naar seksshop ‘Lust for Life’ ga naar binnen en kijk daar lekker rond. Kay komt daar naar je toe. Als je daar toch bent, dan koop je een mooie buttplug voor jezelf. laat je goed voorlichten door de verkoper.” Karin bloosde. En wist even niet of ze nu kwaad werd of niet. Waarom kon het niet gewoon? Nou ja… maar weer gehoorzaam zijn… Karin liep naar de seksshop. stapte binnen en voelde hoe de verkoper naar haar keek. Een wat armoedige uitziende man, die in Karin’s ogen ook wel een keer goede seks nodig had. In de winkel stonden nog twee mannen in de rekken te kijken. Beide al wat ouder en net iets te dik. De een keek bij de DVD’s, de andere bekeek het schap met masturbators. Karin liep wat rond en vond het wat ongemakkelijk allemaal. De afdeling met lingerie en andere sexy kleding kreeg haar voorkeur. Die buttplug zou ze straks wel doen. Wat ze zag was vooral gericht op geil zijn en geil worden. Zowel de lingerie als de jurkjes en shirtjes waren een voor een hoerig te noemen. Het had geen stijl zoals je die wel vindt bij echte lingeriezaken. Broekjes in vooral rood, zwart of wit, kant met open kruizen, Bh-tjes waarbij de tepels onbedekt bleven, of slechts een halve of kwart cubje hadden en het grootste deel van de borst bloot zou laten. Ondanks de goedkope en hoerige uitstraling voelde Karin wel enige opwinding groeien. Ze liep verder en kwam langs het rek met latex en lederen kleding. Ze voelde aan een latex body en stelde zichzelf er al in voor. Zou ze het durven om te passen? Ze keek verder. Lederen strakke broeken, hesjes, bh-tjes de aanblik van deze kinky kleding maakte haar nu echt geil. Vooral de combinatie tussen het zwarte leer en de metalen accessoires vond ze heel erg mooi en opwindend. Allemaal kleding voor een Meesteres. Zou ze toch even passen? Wie zou het zien? Toch liep ze het rek voorbij. Het volgende straatje was voor allerlei BDSM speeltjes: zweepjes in allerlei soorten en maten, blinddoeken, gags, riemen, halsbanden, klemmen, touw, zwarte dildo’s in alle maten, buttplugs en strapons. Je kon het zo gek niet verzinnen. Ze keek naar de buttplugs. En bedacht toen dat ze advies moest vragen aan de verkoper. Haar blik bleef even hangen op de strapon’s die er naast in het rek hingen. In gedachte zag ze zichzelf staan, in een lederen outfit, strakke broek met een kruis sluiting, een kort strak jasje met metaal beslag en rits, die ze open had tot aan haar navel, zwarte push-up BH, haar haar strak naar achter en opgestoken, met haar handen in haar zij en benen iets uit elkaar, streng kijkend als een SM meesteres. Aan haar voeten zaten de twee andere klanten naakt op hun knieën te wachten tot hun Meesteres hen zou nemen met haar strapon. Die gedachte maakte haar echt heel opgewonden. De verkoper stond opeens achter haar: “Kan ik je helpen, schatje?” Karin schrok uit haar overpeinzing.
“Eh… ja… ja… ik eh… ik zoek een buttplug.”
“Voor je slaafje of voor jezelf?”
“Eh… voor mijzelf. Ik ben geen meesteres.” De man glimlachte vriendelijk.
“Ik dacht het even, je stond zo bij de kleding voor Domina’s te kijken, vandaar. Maar, kom, ik laat je wat plugjes zien, schatje.” De man pakte een paar doosjes uit het rek en liep ermee naar de balie. Karin liep achter hem aan, nog even omkijkend naar de strapon’s. Hij haalde de buttplugs uit de verpakking en liet ze aan Karin zien.
“Heeft je Meester of Meesteres nog gezegd waar de plug aan moet voldoen?” Karin schudde haar hoofd: “Nee, ik moet het zelf verzinnen maar mag hem niet teleurstellen.”
“Dan zou ik niet voor te simpel gaan, schatje. Hij liet haar er een zien die op het dikste stuk best wel breed was. De knop aan het uiteinde was versierd met geslepen glas.
“Dit ziet er echt heel mooi uit als je hem draagt.” Karin vroeg zich af hoe ze het ding helemaal naar binnen zou krijgen. Maar de man had gelijk. Te eenvoudig of te klein zou Martin niet tevreden stellen. “Nou, doe die dan maar.” Karin wees naar de buttplug met de versierde knop.
“Wil je niet even passen, schatje?” Karin keek de man aan.
“Kan dat dan? is dat niet onhygiënisch?”
“Ik heb pasmodellen. Daar doen we een condoom om en dan kan dat prima hoor.” Karin vond het wel wat apart. De man pakte van onder de toonbank een soortgelijk exemplaar. Deed daar een condoom om en begeleidde Karin naar een pasruimte. Karin pakte de buttplug van hem aan, en wilde het gordijntje dichttrekken. De man hield haar tegen.
“Ik zal je helpen, schatje.” Karin keek hem even aan. Wilde weigeren, maar accepteerde toch zijn aanbod, terwijl ze nederig haar hoofd boog.
“Dank u, ja dat is wel fijn misschien.”
“Trek je broek en slipje maar uit, schatje.” Karin maakte haar broek los, stapte uit haar schoenen, en deed haar broek uit, en vervolgens haar slipje. Opeens realiseerde ze zich dat ze zich zonder enige moeite ontkleedde voor een vreemde en onaantrekkelijke man. Sterker nog: ze voelde zelfs geen schaamte toen ze zich omdraaide, en voor hem op haar knieën ging zitten.
“Wat een heerlijke tattoo, schatje, Je meester zal trots op je zijn.” Karin hoopte dat ook.
“Probeer je maar wat te ontspannen, schatje, niet schrikken, ik doe even wat glijmiddel tussen je billen.” Karin voelde hoe de man met zijn handen het glijmiddel tussen haar billen smeerde. Hij duwde het puntje van de buttplug tegen haar gaatje aan en begon de druk erop te verhogen. karin voelde hoe haar kontje zich ontspande en dat de buttplug er dieper en dieper in gleed. Het ding zat halverwege in haar.
“Even tanden op elkaar, schatje… Wie mooi wil zijn…” karin deed haar best zich zoveel mogelijk te ontspannen, toch deed het nog gemeen zeer toen de verkoper de buttplug met een flinke duw helemaal in haar anus drukte. Karin beet op haar lip. Het ding zat er in. Haar sluitspier sloot zich om het smalle deel van de buttlpug net achter de knop. Meteen voelde het een stuk beter. Wel heel erg vol. De man hield haar een spiegel voor zodat ze via de passpiegel haar kontje kon zien. Op de plek waar haar gaatje zit, glom nu de knop van de buttplug.
“Best mooi, he?,” vroeg ze.
“Zeker, staat je erg mooi. En met wat oefening gaat deze ook heel makkelijk naar binnen hoor! Wacht even…” De man verliet het pashokje en riep de twee mannen erbij.
“Deze slavin wil weten of ze een mooie buttplug heeft uitgezocht. Kijken jullie eventjes?” De mannen kwamen aanlopen en bekeken Karin’s buttplug en de rest van haar lichaam.
Het was overduidelijk dat de mannen heel geil van haar werden. Een van hen vroeg het ook: “Ik wil je wel neuken, wat kost dat?” karin was niet eens verbaasd.
“Ik laat me alleen neuken als ik dat moet van mijn Meester, sorry.”
“Kan ik je Meester bellen? Ik wil mijn zaad in je spuiten.” Karin pakte haar broek. Haalde de telefoon eruit en gaf die aan de man. “U kunt het hem vragen.” Karin was opgestaan en bekeek haar billen met de glimmende buttplug ertussen. Het zag er best mooi uit. Terwijl de man contact zocht met Martin, hielp de verkoper Karin met het verwijderen van de buttplug. Karin trok haar kleren weer aan en liep vast naar de balie. De verkoper pakte nog een andere buttplug.
“Ik adviseer je om ook deze te nemen. Leer mij meesters kennen, schatje… Kijk dit is een opblaasbare. Je brengt hem makkelijk in, en dan kun je hem oppompen zo groot als je meester wenst. Dat gaat hij erg leuk vinden!” Karin knikte vriendelijk.
“Dan doe ik deze twee.” Ze rekende af en nam het tasje van de verkoper over. Ze keek rond waar de man met haar telefoon was. Ze zag hem in achter in de winkel bij een zwart gordijn staan met de telefoon aan zijn oor. Hij had Martin aan de lijn. Karin liep naar hem toe. Ging bij hem staan en keek naar de vloer. Hij gaf haar de telefoon terug. Keek haar geil aan. en wenkte de andere man. Op de telefoon kwam een bericht binnen:
“Je wordt steeds gehoorzamer. Goed zo. Ga met de man en zijn kameraad mee. Weiger hen niets. En laat ze elk 150 euro voor je betalen.” Karin borg de telefoon op.
“Ik ga met u mee. Ik wil wel eerst even afrekenen.” Karin merkte dat het haar opwond dit te zeggen. Was dat een goed of zorgelijk teken? Was ze echt een hoertje aan het worden? De mannen gaven haar elk 150 Euro. Karin stak het geld in haar broekzak. De dikste man hield het zwarte gordijn open: “Na jou, mooie dame…”

wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 11

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3454x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3647x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
9.0
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3139x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4667x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6433x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3875x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14140x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3888x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6211x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6280x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5701x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11549x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5086x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6441x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5875x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!