Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 10

Karin kwam in een brede gang, waar kluisjes stonden. De twee mannen begonnen zich uit te kleden en Karin volgde hun voorbeeld. Elk koos een eigen kluisje, waar ze hun spullen in deden en sloten die af en bonden het sleuteltje aan hun pols. De mannen keken goedkeurend naar Karin’s lichaam en vonden vooral haar boeien erg leuk. Karin bekeek de mannen op haar beurt. Beide helemaal haar types niet. toch wel wat te oud, beide redelijk behaard met een flinke leeftijds buik. Ook waren ze beide kalend. Maar goed het was hier halfduister. En wie weet waren ze wel heel ervaren minnaars. Dat zou niet verkeerd zijn. De mannen streelden elkaars rug en Karin had meteen door met twee biseks mannen van doen te hebben. De mannen kwamen hier duidelijk vaker. Ze liepen voor haar uit, door een ander gordijn. Ze kwamen in weer in een half duistere ruimte met aan de rechterkant een bar, en aan de linkerkant een paar rijen bioscoopstoelen met uitzicht op een groot scherm waarop twee vrouwen en een man een trio deden. In het zaaltje zat een man zichzelf af te trekken.

“Laten we eerst even wat drinken, even kennismaken.” De oudste van de twee, schoof een kruk opzij en nodigde Karin uit te gaan zitten. Ze pakte een handdoek die op een stapel op de bar voor dat doel gereed lagen. De mannen volgde haar voorbeeld. De oudste man stelde zich voor als Jan. De andere als Karel. “Ik ben slavin karin en tot jullie dienst.” Jan bestelde iets te drinken voor alle drie. Karin vond ze best gezellig, het werd een leuk gesprek en ze leken geen haast te hebben. De seksbios was niet druk bezocht. karel vertelde dat ze hier wel vaker kwamen, en dat er niet zo vaak vrouwen waren, maar omdat ze ook op mannen geilden was dat niet zo erg. Er waren afzonderkamertjes, glory hole’s homo en hetero filmzaaltjes douches en een SM ruimte. Karin begon zich met de mannen op haar gemak te voelen. Ze maakte nog niet echt aanstalte om actief te worden. jan streelde haar been af en toe en ook karel zocht lichamelijk contact. Karin beantwoordde dat met een kriebel, of een ondeugende blik. Ze hadden elkaar in de seksbios ontmoet, en ontdekt dat er meteen een klik was. Ze vielen op dezelfde mannen en vrouwen en vonden dezelfde dingen lekker. Karin raakte in een ondeugende bui. “Kom, we gaan naar de film kijken, vinden jullie dat goed?” jan en karel knikte. Ze stonden op en liepen naar de stoelen. “Ik wil jullie samen wel eens zien geilen,” nam Karin het initiatief. De mannen zaten naast elkaar, Karin naast Karel. Op het scherm zag ze dat de vrouw dubbelgeneukt werd door de twee mannen. Het zag er heftig maar geil uit. Karel begon Jan te tongzoenen en nam meteen diens pik in zijn hand. Karin moest zichzelf toegeven dat ze het hoe langer hoe geiler begon te vinden om twee mannen bezig te zien. Al had ze daar bij Martin nog wel moeite mee, maar dat was vooral een kwestie van jaloezie. Karin streelde karel over zijn rug. Hoorde wat gestommel bij de ingang en keek even om. Ze schrok. Martin kwam binnen. gevolgd door Job. Ze liepen langs de rij stoelen. Martin knipoogde even naar Karin. Die een kleur kreeg. Martin legde zijn hand op Jan’s schouder en fluisterde: “geniet van haar.” Hij nam Job mee naar het einde van de rij en ging daar met hem zitten. En kijken. De komst van Martin was kennelijk een teken geweest, want de mannen richtte zich nu ook op Karin. Karel begon haar te tongen, en deed dat helemaal niet zo slecht. Ze voelde hoe Jan haar borsten masseerde en haar tepels hard maakte. Hij boog voorover en nam een tepel in zijn mond en zoog er hard op. Karin kreunde. Deed haar benen uit elkaar en voelde hoe Jan zijn vingers langs haar schaamlippen wreef. Ze was al heel nat. Ze zag hoe martin en Job naar hen keken. Martin tevreden, Job geil. Karel deed een poging om op te staan.

“Kom, gaan jullie mee?” Ook Jan stond op, en Karin volgde hun voorbeeld. Ze liepen naar een kamertje waarin de vloer bedekt was met een groot matras. Rood licht zorgde voor een heel intieme sfeer. Jan liet de deur open. Karin zag dat Martin en Job ook opstonden. Ze namen plaats op het bakje recht voor de openstaande deur. Was het verbeelding of zat Job’s pik in een soort metalen kooi?

“Vind je het vervelend dat de deur open blijft?”, vroeg Jan. “O nee, helemaal niet. Heerlijk geil juist dat andere naar ons kijken.” Karin liet zich tussen de mannen in vallen op het matras. Jan en Karel lagen op hun rug en tongden elkaar. karin ontfermde zich eerst over de kleine maar harde pik van Jan en nam die diep in haar mond. Met haar hand trok ze Karel behendig af. Karel begon karin te vingeren. Karin wisselde nu van pik. Die van Karel was iets groter dan die van Jan maar ook niet enorm. Ze keek even in de gang. Ze zag hoe Martin Job’s hoofd vasthield en omlaag naar zijn pik duwde. de grote paal van Martin ging in Job’s mond. Karin kreunde harder. En voelde dat ze nog natter werd. Ze kroop naast de mannen, die nu tegen elkaar aan rolden, en nam hun beide pikken tegelijk in haar mond, wreef de eikels tegen elkaar en proefde het vocht van de mannen. Ze rolden over elkaar heen, en overal waren handen. Karin genoot er van. Maar nog meer van wat er in de gang gebeurde. Job nam Martin’s pik steeds dieper in zijn mond en kon door de kooi om zijn pik geen harde stijve krijgen zonder dat het pijn deed. De andere man uit de bioscoop liep langs. Martin maakte een pijp gebaar naar hem. De jongeman knikte en ging wijdbeens voor Job staan. Martin stuurde Job’s gezicht naar de pik van de man en liet hem een wildvreemde zuigen. Job keek langs de gladde benen van de man de kamer in en zag hoe Jan zijn pik nu in Karin stak, die op haar rug lag met Karels pik in haar mond. De mannen leefden zich heerlijk uit op Karin. Weer werd van positie gewisseld. jan draaide karin op haar knieën naar de deur, en liet karel haar achterlangs neuken. Jan zelf nam achter Karel plaats en begon hem te neuken. Karin voelde de dikke behaarde buik van Karel tegen haar billen dreunen. Karel kreunde hard en geil. De rollen draaide weer om. Nu nam Karel Jan in zijn kont. Karin liet zich onder hen vandaan zakken, en keek hoe de mannen elkaar neukten. Ze kroop onder Jan en begon hem te pijpen terwijl ze af en toe Karel’s ballen in haar mond zoog. Jan boog voorover en befte Karin naar een eerste orgasme. Karin gilde het uit.

De jongeman kwam klaar in Job’s mond. Martin gebood hem te knielen. Karin zag het en genoot van Martin’s sterke wil. De jongeman knielde en pijpte Martin. Karel trok zijn pik uit Jan, en trok Karin ruggelings over hem heen, terwijl hij half tegen de muur was gaan zitten. Hij drukte zijn pik tegen Karin´s kontgat aan. Het lukte hem niet in haar binnen te dringen, en Karin nam zijn pik in haar hand en hielp hem. Haar kontje opende zich en Job keek met grote ogen hoe zijn vrouwtje gewillig een pik in haar kont ontging. Uit zijn pik droop flink wat zaadvocht. Job had een handsfree orgasme gekregen. Jan kwam tussen karin´s benen en begon haar kut te neuken. Hij voelde de pik van zijn vriend in het andere gaatje bewegen. Het kostte hem moeite om niet al klaar te komen. Weer werd er gewisseld. Karel bleef liggen, karin draaide zich om en liet Karel´s pik in haar natte kut glijden. Ze voelde waar Jan was en nam zijn pik tussen haar benen door in haar hand en bewoog hem naar haar sterretje dat een klein beetje open was blijven staan. Ze kreunde geil: “Ah, kom Jan, neuk me… pomp me vol met je zaad. pak me kont…” vanuit de gang hoorde ze de dierlijke grom van Martin die ook klaarkwam. jan had zijn handen om haar borsten gelegd en kneep er stevig in terwijl hij haar anaal neukte. Het duurde niet lang voor hij klaarkwam en haar vulde met zaad. Karin kuste Karel geil en fluisterde: “Geef me je zaad, karel… ik wil jullie zaad uit me voelen stromen...toe…” Karel hield het ook niet langer en spoot. Jan en Karel kropen van de matras af en verlieten de kamer. Ze liepen naar de douches. Karin bleef weer alleen achter, als een gebruiksvoorwerp. Martin en Job zaten er nog. De jongeman kwam naar haar toe. Boog haar hoofd achterover en opende zijn mond die hij boven de hare hield. Martin’s zaad liet hij in Karin’s mond lopen. Vervolgens drukte hij zijn mond op die van Karin. Ze kon niet anders dan slikken. Zo dicht was ze nog niet bij Martin geweest.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 12

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Kaen's Fantasieen - 1Door: Roberteros
Gelezen: 4804x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Introductie, Bondage, Fotoshoot, Opdrachten, Proeven
13-06
9.1
:: De Briefwisseling - 5Door: Fieke
Gelezen: 2492x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaien
13-06
8.8
:: Eerste Keer Als Sub.Door: Mupke
Gelezen: 4087x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
7.8
:: Verrassing Van Lindah - 5Door: Sletje Ron
Gelezen: 4008x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Voorbinddildo, Spanking, Forced
12-06
8.7
:: Rijles Sletje Hard AangeapktDoor: N75
Gelezen: 18222x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brutaal, Slet, Vernedering, Oud Neukt Jong
09-06
8.4
:: Wraak Op Mijn... - 9Door: Sander123
Gelezen: 7715x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: De Halsband En...Door: Tijgertje1562
Gelezen: 5738x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Dienen, Kooi, Cane, Straf
08-06
8.3
:: De ZolderDoor: Charlotte
Gelezen: 10950x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.0
:: Tienersletjes Op Werk...Door: N75
Gelezen: 10740x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vernedering, Twee Sletjes
07-06
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 12Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4085x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Laatste Deel
07-06
9.2
:: Onverwachte Bdsm-ervaring - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 5462x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opsluiting, Trampling, Anaal
06-06
8.4
:: Leerlinge Op Haar KnietjesDoor: Lttlmouse
Gelezen: 18131x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Pijpen, Tiener, Van Achteren, Taboe
06-06
8.5
:: Claudia’s GeheimDoor: Tristan
Gelezen: 15184x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk, Sm, Baas, Onderdanig
05-06
9.0
:: Mijn WensDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 9184x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Buiten, Naaktstrand
05-06
8.4
:: De Geur Van RegenDoor: Ceder
Gelezen: 9535x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
04-06
8.5
:: Emma's Ontdekkingstocht - 11Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5335x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Electroplay
04-06
9.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!