Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 11

Toen de jongeman haar losliet zag ze dat Martin en Job verdwenen waren. De jongeman maakte aanstalte om haar te neuken, maar Karin duwde hem weg. “Mijn Meester heeft niet gezegd dat ik je neuken mag. gaat niet door, schatje…” Karin stond op, voelde hoe het zaad uit haar kut en kontje kwam en voelde hoe het langs haar benen liep. Karin douchte ook even vlug. Ze zag voor ze naar de kluisjes liep hoe de twee mannen nu met de jongeman aan het geilen waren.

Ze trok haar kleren aan, pakte haar tasje met de buttplugs en verliet de seksbios en liep de winkel ervoor weer in. Ze knikte naar de verkoper, die haar veel plezier toewenste. Buiten wilde ze op de telefoon kijken. Ze schrok even toen Martin naast de ingang stond.

“Ik geloof dat je steeds gehoorzamer wordt. Dat bevalt me, schatje. Heel goed.” Karin glunderde.

“Morgenmiddag kom je naar me toe. Dan laat je me zien wat je hier gekocht heb.” Martin draaide zich om en liep weg. Heel even hield hij in, draaide nog even om: “O ja, veel plezier vanavond.”

Het verbaasde Karin eigenlijk niet. Hij had vast wel weer iets verzonnen.

Die avond kwam dezelfde man van de avond ervoor weer langs. Karin opende de deur voor hem. Maar hij was niet alleen. Karin schrok. Een van hen hield haar stevig vast. Karin slikte moeilijk. Was dit een opdracht… of kwamen ze haar verkrachten? Ze had geen bericht gekregen van Martin. Ze besloot zich niet te verweren. Dat maakte het misschien nog erger allemaal. De man plaatste weer zijn camera op de balie. De twee anderen haalde hun pikken uit hun broek en stopte die net als de avond ervoor tussen Karin’s broekband, in haar slipje. En begonnen nu alle twee te plassen. Weer voelde ze hoe het warme vocht langs en tussen haar billen stroomde tussen haar schaamlippen en omlaag langs haar benen. Het leek wel of ze de hele dag hun plas opgespaard hadden. karin gruwelde. Ze wist wat er ging volgen. ten minste dat dacht ze. Deels had ze het goed geraden. De mannen haalden hun pikken uit haar broek, trokken haar aan haar haren omlaag en lieten haar hun pikken af likken. De sterke smaak van pis maakte haar misselijk. Ze werd weer tegen de vloer gedrukt. karin stak haar tong uit en begon de plas op te likken. De mannen lachten. De derde van het stel greep haar broekband beet en trok die ruig en hard van haar billen. Legde zijn handen op haar kontje en drukte haar billen iets uiteen. Karin trilde. Wat kon ze doen? gillen? schreeuwen? er was helemaal niemand in de buurt… De man die ze al kende nam het woord: “Ik vertelde mijn vrienden van je, en ze wilde dat wel eens meemaken. Lekker in de broek pissen van een slavin. Maar deze hier,”hij doelde op de man die nu achter haar zat met zijn handen op haar billen, “wilde eigenlijk wat anders. We zijn benieuwd of het hem lukt. Hij gaat je kont neuken, schatje. En dan wil hij in je kontgat pissen.” Karin beet op haar lip. Dit was ongeveer het goorste dat ze ooit had moeten doen. O, wist ze maar of Martin er achter zat… Maar dat wist ze niet. Ze kneep haar ogen dicht toen de kerel zijn harde pik in haar stootte. Hij kreunde. “Ah… lekker strak dat gaatje van jou. heerlijk!” Hij neukte haar een paar keer diep. HIj stopte toen en probeerde te ontspannen. Het was lastig. Karin probeerde ook zo rustig mogelijk te blijven. Het duurde maar een klein minuutje, maar Karin dacht dat de man minstens een kwartier al in haar zat voor er wat gebeurde. Met een zucht liet hij zijn urine lopen. Karin voelde hoe het vocht haar darmen begon te vullen. Ook nu was het veel. Naarmate hij het einde naderde trok hij zich traag terug.

“Je houdt alles binnen, is dat duidelijk, teef?” De man greep karin bij haar kin en keek haar gemeen aan. Karin huilde en knikte.

“Ja… ik doe mijn best...echt…”De pik floepte uit haar kontje. karin kneep haar sluitspier meten stevig dicht. Maar voelde de druk van de urine in haar darmen. Ook de derde pik moest door haar schoon gelikt worden. Een mengeling van pis en haar darmen. het was smerig. vernederend. De mannen verlieten haar lachend. Karin achterlatend. Voorzichtig stond ze op. hees haar broek moeizaam omhoog. En probeerde uit alle macht om het toilet te bereiken. Het lukte haar niet. De druk was te groot. Haar kringspier opende zich en de urine spoot en spetterde eruit. Karin zat onder de viezigheid en voelde zich zo gebruikt. Als Martin dit niet wist, dan waren deze gasten nog niet klaar met haar.

wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 13

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 5918x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 1657x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.0
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 2812x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.5
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 4986x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.4
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4098x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.3
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 9149x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4985x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.5
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5546x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5397x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8721x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12737x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 9199x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9568x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13613x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8165x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!