Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Straf Van De Rechter - 1

Er klonk getrappel van hoeven, alsof er paarden aankwamen. Toen werd de kleine koets zichtbaar op de langs oprijlaan. Er liepen alleen geen paarden voor, maar vrouwen die opgetuigd waren als paarden. Sandra keek er al lang niet meer van op, maar schrok wel van de striemen die de 2 ponygirls op hun billen hadden. Dat betekende dat de meesteres in een slecht humeur was.

In de koets zaten de rechter en zijn vrouw. Het was Daphne, dezelfde vrouw als die de meiden in de talkshow gezien hadden. Door de slavinnen werden zij aangesproken met meester en de meesteres. “Hup!” riep de meesteres die 1 van de 2 ponygirls nog een harde klap met de zweep gaf. Toen stopte de koets op het einde van de oprijlaan. Zo snel ze kon ging Sandra eerbiedig op haar knieën zitten. De meesteres stapte uit en bleef voor Sandra staan. Ze kende haar taak en begon te likken aan de lederen laarzen van de meesteres. De meester stond inmiddels bij de ponygirls en streelde de vrouwen over hun pijnlijke billen en borsten. Aan hun tepels hingen belletjes, waar hij even mee speelde. Hij voelde aan het kutje van 1 van de vrouwen, die begon te kronkelen van genot. Ze vond het lekker, maar toen gaf hij met zijn vlakke hand een gemene klap op haar kutje.

“Schat, niet te veel met de meiden spelen. Sandra heeft zojuist de nieuwe sletjes binnengebracht. Toch Sandra?”.
Ze trok Sandra aan haar haren omhoog. “Ja meesteres” zei ze. “Ze zijn in de cellen”.
“Die kant op dan” zei de meesteres en gaf Sandra een klap tegen haar borsten met de rijzweep.

Gespannen stonden Anouk en Larissa de strafregels te schrijven in hun cel. De deur ging open en er kwamen mensen binnen. De meiden keken om. “Wie heeft jullie gezegd dat jullie mochten stoppen met schrijven?!” vroeg de meesteres, die voorop liep, streng. Geschrokken gingen ze verder. De meester volgde haar, terwijl hij de 2 ponygirls achter zich aantrok naar hun eigen cellen waarop hun naambordjes stonden: Neukzeug voor de vrouw die iets voller was en Negersletje voor de andere blonde slavin. Ze was juist erg blank en mager, maar had wel enorme borsten die wel fake moesten zijn. De meiden begrepen toen nog niet waarom deze vrouw Negersletje genoemd werd.
“Kom eens hier sletjes” zei de meesteres tegen Anouk en Larissa. Ze kwamen naar de tralies van hun cellen.

“Wat een lekkere sletjes heb je voor ons meegebracht” zei de meesteres watertandend. Ze opende de deur en inspecteerde eerst Larissa. Met haar nagels streelde ze over haar enorme borsten.
“Wat een enorme uiers, sletje” zei ze. “Een G-cup?” vroeg ze terwijl ze hard aan de tepel draaide. “Cup H, meesteres” jammerde Larissa. De meesteres pakte een dikke zwarte stift en schreef op beide borsten een grote H. “Jouw naam hier wordt Sletje H. En ik weet zeker dat onze gasten erg blij met jou zullen zijn”.
Gasten? Vroeg Larissa zich af. Ze voelde zich vernederd hoe deze vrouw met haar borsten speelde, ze gebruikte als objecten, aan wilde bieden aan gasten en uiers noemde.

Ze dacht terug aan die ene keer op de middelbare school met Jessica, haar aartsrivaal. Jessica maakte altijd opmerkingen over de enorme borsten van Larissa, maar de ergste keer was bij het natuurkunde werkstuk waarbij krachten op complexe vormen moesten worden berekend. Larissa had de auto van haar vader als onderwerp gekozen en nauwkeurig berekend was er zou gebeuren als deze van een 10 meter hoge klif zou rijden met 50 kilometer per uur. Ze kreeg een 7 van meneer de Roos, de vieze oude natuurkundedocent.
Toen kwam het verslag van Jessica ze had berekeningen gemaakt om Larissa’s borsten af te binden en haar daaraan op te takelen. Aan ieder detail had ze gedacht en tot Larissa’s schrik klopten alle maten en gewichten van haar lichaam. Ze had de dikte van het touw berekend en de kracht die nodig was om haar op te takelen met een katrol ertussen. Larissa was woedend en voelde zich zo vernederd, maar dat werd alleen maar erger toen meneer de Roos besloot om Jessica niet te schorsen, maar haar verslag juist een 10 te geven en het uitgebreid in de les te behandelen. Vuil had Jessica haar aangekeken, maar voor Larissa moest het ergste nog komen.

Ze had troost gezocht bij haar vriendje Sven, die ook bij hen in de klas zat. Ze kwam bij hem thuis en hij was in de grote schuur. Ze wilde bij hem uithuilen en daarna met hem neuken, maar toen ze binnenkwam zag ze dat hij druk in de weer was met een touw en katrol. “Wat doe je?” vroeg Larissa. “Ik vond de berekeningen van Jessica zo geil. Ik wilde het proberen. Kom op haal je tieten tevoorschijn!” zei hij dominant. Ze geloofde haar oren niet. Hoe kon hij dit nou doen?! Boos verliet ze de schuur en sprak hem meer dan een week niet. Na 9 dagen zag ze hem weer op school en tot haar grote ergernis had hij inmiddels verkering met Jessica.

Toen ging de meesteres verder naar Anouk. Ze legde haar handen op de kleine borsten en pakte de tepels tussen haar nagels. “Wat een lekkere kleine AA-tietjes” zei ze.
“Het is een A-cup, meesteres. Soms zelfs een B”. Pets, de vlakke hand van de meesteres kwam hard tegen haar wang. “Spreek me niet tegen slet!”.
Ze trok een keer hard aan haar tepels. “Als je lief bent, zal ik deze muggenbultjes een beetje oprekken”. Ze moest hard lachen. “Zo ga ik je noemen: muggenbultjes”.

Toen liet ze haar handen afglijden naar de billen van Anouk. “Ben je al vaak lekker in je kontje geneukt?” vroeg ze, terwijl Anouk de lange nagels over haar anus voelde.
“Nee meesteres en dat wil ik ook niet” zei ze.
De meesteres pakte haar stevig bij haar haren. “Je bent toch niet vergeten dat het hier helemaal niets uitmaakt wat jij wilt?” vroeg ze.
“Maar als je er echt op staat….” zei ze met een gemene lach.
“Nee!” klonk het vanuit de kooi van de zwangere breederslet. Iedereen keek haar kant op.
“Stout breedersletje!” zei de meesteres streng “Je verklapt alle verrassingen! Ik zal je straks behoorlijk straffen omdat je voor je beurt praat, maar nu je toch al bezig bent, vertel muggenbultje maar wat wij doen met sletjes die niet anaal willen”.

Voorzichtig begon de slavin te vertellen. Ze was hier 7 maanden geleden gekomen voor een zwaar vergrijp en kreeg dezelfde vragen. Ze wilde niet anaal en ze schrok er zelf van hoe makkelijk de meester en meesteres aan deze wens toegaven. Toen kwam een bevriende dokter langs die haar vastbond en haar spiraaltje weghaalde. Dezelfde dag nog kwamen de mannen die haar kutje vulden met hun zaad. Ze smeekte of ze haar niet anaal wilden. De volgende dag weer een lading mannen en weer een lading zaad in haar kutje. De meesteres had al die tijd vol genot toegekeken. De hele week, waarin bijna 50 mannen hun zaad in haar geloosd hadden en ze iedere dag weer smeekte om een pik in haar kontje, in plaats van haar kutje. Na al die mannen en al dat zaad wist ze zeker dat ze gedwongen zwanger geworden was.

Anouks hart bonste bij het luisteren naar dit verhaal. “En muggenblultje. Wil je nog steeds liever niet anaal?” vroeg de meesteres.
“Ik wil graag anaal, meesteres” zei Anouk. “Goed zo, sletje” zei ze en haalde 2 buttplugs tevoorschijn. Een grote zwarte en een kleine van metaal.
“Deze stoppen jullie in elkaars kontje. Jullie mogen zelf bepalen wie de grote en wie de kleine krijgt”.
Anouk en Larissa keken beiden geschrokken naar de grote objecten, terwijl ze beiden nog nooit iets in hun kontje hadden gehad.

De meester en meesteres namen plaats om te kijken hoe de meiden dit gingen oplossen. Ze bekeken de plugs eens aandachtig. “30 seconden om te beslissen wie welke plug krijgt, anders gaat het zonder glijmiddel”.
De meiden begonnen paniekerig te overleggen. Larissa had Anouk overtuigd de bh te stelen, dus ze bood aan de grote plug te nemen. Anouk vond dit niet eerlijk voor haar. “3...2..”.
“Ik neem de grote plug” zei Larissa nog net op tijd.
Toen moesten de meiden het kleine beetje glijmiddel verdelen. Alles voor Larissa of beiden een beetje?
“Lik maar eerst met een beetje spuug de pluggen goed nat en daarna elkaars anus”. Larissa nam met een vies gezicht de kleine buttplug in haar mond. Anouk had moeite met de grote tussen haar lippen krijgen en vroeg zich af hoe dit ooit in het kontje van haar vriendin moest passen. Beide pluggen waren nu nat. Anouk mocht eerst voorover bukken. Ze schrok toen de tong haar anus raakte. Het voelde raar, maar toch best wel fijn. Mocht ze het fijn vinden dat haar vriendin gedwongen werd dit te doen.
Toen kwam de kleine buttplug. Larissa gebruikte geen glijmiddel, want dat zou ze zelf straks hard nodig hebben. Anouk probeerde zich te ontspannen, maar het bleef moeilijk en toen merkte ze hoe de plug haar kontje ingleed. Even deed het pijn, maar toen was het toch wel erg lekker. Het laatste stukje ging vanzelf en dat voelde zo goed. Lachend en opgelucht keek ze naar Larissa.
Iedere stap met de buttplug voelde vreemd voor Anouk, maar toch zo fijn. Larissa bukte diep voorover en Anouk nam plaats tussen haar ronde billen. Het was zo vies om haar tong daartussen te plaatsen. Toch deed ze het. Het smaakte raar, maar ze merkte al snel dat Larissa het wel erg lekker vond. Toen nam ze de natte buttplug. Ze smeerde er wat glijmiddel op en een beetje op de anus. Nog even controleerde ze of er echt niet meer was, maar hier moesten ze het mee doen. Rustig plaatste ze de grote plug tussen de billen van haar vriendin. Even leek het makkelijk te gaan, maar dat was bedrog. Al snel was er geen beweging meer in de plug te krijgen.
“Sneller!” zei de meester. De meiden deden hun best, maar het lukte niet. De meester zwaaide dreigend met zijn zweepje. “Over 30 seconden krijgen de muggenbultjes straf als de plug niet in haar reet zit”.
Hij begon met aftellen, maar het lukte niet. “5...4...3...2...1”.
Hij stond op en liep naar Anouk. De zweep kwam een paar keer hard tegen haar kleine borsten. Ze probeerde zich te verweren.
De meester trok haar terug naar haar vriendin en dwong haar opnieuw aan de anus te likken. “Geile rimslet!” riep de meester tegen haar.
Toen nam hij de plug van haar over en plaatste deze tegen de anus van Larissa. Hij tufte nog een keer tussen haar billen en toen duwde hij krachtig de buttplug naar binnen. Larissa kreunde en gaf een luide gil. Uiteindelijk waren de beide kontjes voorzien van een buttplug.

Larissa voelde zich alsof ze uit elkaar getrokken werd toen ze achter de meesteres aan kropen. De meester en meesteres spraken over een barbecue en de meiden bedachten zich dat ze de hele dag nog niet gegeten hadden. Nu begonnen ze ook honger te krijgen.

Buiten zagen ze dat Sandra stond te barbecuen. Ze stond daar in haar blote borsten en de tang en de spatel hingen via een ketting aan haar tepelpiercings. De meester en meesteres namen plaats op de tuinstoelen. Aan het aantal borden konden de meiden zien dat er gasten verwacht werden, maar deze waren er nog niet. In opdracht van de meesteres zorgden de meiden voor glazen met drinken. Zelf kregen ze water uit een voerbak die op de grond stond. Het was zo vernederend.
Toen werden ze naar Sandra gestuurd want het eerste eten was klaar. Het rook allemaal zo lekker en nu kregen ze nog meer honger.
Helaas was al het eten voor de meester en meesteres. “Slavinnen moeten hier hun eten verdienen” zei de meesteres.
Ze gaf de meiden de opdracht om op hun knieën te gaan zitten voor de stoelen. Anouk voor de meesteres en Larissa voor de meester.
Op hun tepels werden kettinkjes geplaatst die verbonden waren met de stoel. Op de armleuning zat een knopje waarmee de dominanten de kettinkjes konden aanspannen om zo de slavinnen naar zich toe te trekken. Anouk werd als eerste naar voren getrokken tot ze met haar gezicht tot onder het jurkje van de meesteres kwam. Haar mond strak tegen de kut van de meesteres. Ze kon nu niet anders dan de meesteres beffen terwijl deze lekker aan het eten was.
Ook de meester gebruikte zijn knopje en Larissa werd aan haar borsten naar voren getrokken tot haar mond om de pik van de meester zat en ze niet anders kon dan hem zuigen.

Zijn pik ging tot diep in haar keel, maar hij dwong haar om rustig aan te doen. Naast hem zat zijn vrouw lekker te eten en zacht kreunend te genieten van het likkende sletje tussen haar benen. Haar adem werd steeds sneller en ze moest haar vork opzij leggen omdat ze de controle verloor. “O ja, doorgaan met likken geil befsletje!” kreunde ze. Voor het eerst in haar leven bezorgde Anouk een andere vrouw een orgasme. Ze liet Anouk nog even zo strak tussen haar benen zitten terwijl ze op adem kwam.
“Onze gasten hebben al gegeten” zei de meester. “Ze verwachten hier snel te zijn”. Hij ontspande de ketting en Larissa snakte naar adem toen ze overeind schoot. Eindelijk werd ze bevrijd van die dikke pik in haar keeltje.
“Ik ga de sletjes vast voorbereiden” zei hij. Hij greep zijn rijzweep en gaf de meiden een ferme tik om te snel te laten opstaan. “Hup geile teven, deze kant op!”.
De meester nam hen mee terug naar de cellen, maar ging voorbij naar een ruimte erachter. Via een trap gingen ze omlaag naar een donkere kelder. In het midden van de ruimte stonden 2 stellages. Hij dwong eerst Larissa voorover te bukken en zette haar toen goed vast met haar nek en haar polsen. Haar grote borsten bungelden zwaar onder haar lichaam.
Anouk werd tegenover haar vastgemaakt. Ze konden elkaar aankijken, met hun gezichten op een halve meter van elkaar.
Hij bevrijdde Anouk van haar kleine buttplug en daarna Larissa van haar grote plug die met een ploppend geluid uit haar kontje kwam. Toen hoorden ze voetstappen op de trappen. Iemand kwam binnen.
Het was een naakte man met een gespierd bovenlichaam en over zijn hoofd droeg hij een masker. Even dachten ze dat hij ook een slaaf was, maar met zijn stevige handdruk die hij de meester gaf, maakte hij duidelijk dat hij ook een dominant was.
Hij bevoelde het lichaam van Anouk. Haar gezicht, haar kleine borsten, haar benen, haar kutje, haar billen en toen plaatste hij zonder aankondiging zijn harde penis tussen haar smalle billen. Ze zette zich schrap voor de man die haar kleine kontje zou gaan ontmaagden.

De gemaskerde man maakte zich klaar om in haar kontje te gaan neuken. De meiden keken elkaar angstig aan toen er een luid gezoem begon. Verschrikt keken ze naar de meester die bij een apparaat in de hoek stond. Eerst begrepen ze het niet, tot hij naar hen toe kwam met iets dat voor koeien bedoeld leek. Het was een melkmachine die hij had aangezet.
“Deze is eigenlijk voor het breedersletje, maar ze vind het vast niet erg om met jullie te delen”.
Hij pakte de grote uiers van Larissa en bracht hem naar de zuiger. Als een magneet vond de zuiger de tepel en Larissa gaf een gilletje van schrik. Toen kwam nummer 2. Krachtig pompend begon de machine aan haar tepels te zuigen.

Anouk keek verschrikt naar haar vriendin. De schrik werd compleet toen de gemaskerde meester zijn pik met een krachtige stoot in haar kontje stootte. Ze gaf een gil van de schrik en er volgde al gauw een gil van Larissa, toen ook zij een pik in haar kontje kreeg.

Al snel kwamen bij Larissa de tranen die over haar gezicht liepen. Het was allemaal zo intens. Haar mascara liep uit en ze kreunde luid. Tegenover haar maakte ook Anouk kreunende geluiden, maar het gekreun van Anouk klonk als intens genot.
De 2 dominante mannen gebruikten de stellages om zich vast te houden en de meiden zo op volle snelheid te kunnen neuken. De machines bleven maar zuigen aan hun tepels en zo nu en dan vond 1 van de mannen het nodig om tijdens het neuken op hun billen te slaan.

Ondanks het weinige glijmiddel, klonk er een soppend geluid bij iedere stoot. Hard en diep gaan de pikken in en uit hun onderlichaam. De goedgevulde ballen sloegen krachtig tegen hun kutjes die inmiddels erg helemaal nat waren, want dit voelde toch eigenlijk wel erg goed.
Genadeloos stootten de mannen tot hun pikken zich aanspanden en de beide kontjes gevuld werden met hun dikke zaad. Er leek geen einde te komen aan de hoeveelheid sperma.

De mannen kreunden zwaar en trokken hun dikke pikken uit de kontjes van de meiden. Toen Larissa en Anouk opkeken, zagen ze dat Sandra en de meesteres ook in de ruimte waren binnengekomen. Sandra droeg een schaal met restjes van de barbecue. Tot genoegen van de meiden zette de meesteres de melkmachine uit en stopten de pompen met het zuigen aan hun borsten. De meesteres pakte de pomp van de kleine borsten van Anouk en speelde met haar tepels die inmiddels extreem gevoelig waren geworden.
“De melkmachine heeft je muggenbultjes bijna dubbel zo groot gemaakt” lachte de meesteres en kneep een keer gemeen in haar tepels. Ze trok eraan alsnof ze een koe melkte. “Wat zeg je dan als de meesteres je helpt om nog iets van je kleine tietjes te maken?” vroeg ze.
“Dank u, meesteres!” jammerde Anouk luid.

“Heel goed, muggenbultje” zei de meesteres. “Jij hebt wel iets lekkers verdiend, want jullie hebben vast honger”. De meiden rammelden en knikten ja.
De meesteres pakte een worst van Sanda’s schaal en ging ermee naar Larissa. Ze duwde het uiteinde van de lauwe worst tegen het met sperma gevulde gaatje en toen gleed die bijna vanzelf een stukje naar binnen. De worst kwam bedekt met zaad weer naar buiten. Ze ging ermee naar Anouk en hield deze voor haar mond. Anouk wilde niet, maar de meesteres dwong haar om haar mond te openen door weer gemeen aan haar tepel te trekken.
Zo at Anouk de met sperma overgoten worst die zojuist in het kontje van haar vriendin gezeten had. De volgende worst bracht ze naar het kontje van Anouk en ook zij werd met het vlees geneukt. De gemaskerde meester had haar flink gevuld en zo bracht de meesteres deze vieze worst naar de mond van Larissa. Zij wist direct dat ze geen keuze had en at de worst met een vies gezicht op.

Daarna gaf de meesteres de hongerige meiden nog een worst. Natuurlijk kregen ze ook deze pas nadat deze in hun zaadkontjes waren geweest. Ze voelden zich vies.

“Dooreten, sletjes. We hebben deze ruimte zo weer nodig”. De mannen hielpen om hen uit de stellage te bevrijden. “Sandra, haal het breedersletje vast op”.
“Ja, meesteres” zei ze.

Het werd voor hen nog viezer. Ze moesten op hun hurken gaan zitten en de meesters kwamen met hun vieze pikken voor hen staan. Gehoorzaam openden ze hun mond en sabbelden ze aan de pikken die net in hun kontjes waren geweest. De mannen bromden en lieten de sletjes zuigen tot hun pikken weer glommen.
Anouk voelde een soort van trots toen ze zag dat de gemaskerde meester tevreden was over haar zuigwerk. Met haar mond nog een klein stukje geopend, schrok ze van de harde straal die ineens in haar gezicht kwam. De 2 meesters plasten gewoon over hun gezichten en het kwam zelfs in hun mond en hun neus.

Larissa vond het heel smerig, maar Anouk merkte dat ze het stiekem wel een beetje geil vond. De warme harde straal over haar lichaam. De zilte smaak van de pis in haar mondje. Daar waar Larissa haar mond stevig dichtkneep, hield Anouk haar lippen iets van elkaar. Zodat haar mond zich langzaam tot de rand vulde met het warme pis. Ze slikte kleine beetjes zelfs door. De geur, de smaak, het gevoel. Zo anders dan ze verwacht had. Ze voelde een drang om haar eigen kutje aan te raken, maar ze wist dat haar een flinke straf zou opleveren.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Straf Van De Rechter - 3

Zoek naar meer verhalen van Ladybird...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (14)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3201x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2621x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7971x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4388x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4096x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8421x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12415x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13241x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8052x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14545x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16006x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!