Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Straf Van De Rechter - 2

Ondertussen rolde de meesteres een brandslang af. De meiden mochten in een hoekje gaan staan en daar kwam Sandra alweer binnen met het hoogzwangere breedersletje. Ze werd vastgemaakt in de stellage door de meester.

“Gisteren was je productie ondermaats, vandaag heb je wat goed te maken”. Ze jammerde wat, terwijl de lawaaierige machines weer ingeschakeld werden.

De meesteres richtte zich weer op Anouk en Larissa en draaide de kraan open. Direct kwam er een harde straal over hun lichamen. De harde krachtige straal voelde aangenaam over hun clitjes, maar deed op sommige plaatsen ook wel een beetje pijn. Larissa was blij met het schone koude water, maar Anouk vond eigenlijk de plas toch fijner. Ze wist zeker dat wanneer dit alles voorbij zou zijn, ze vaker met plasseks zou experimenteren. Ze wist alleen niet dat dit alles nog lang niet voorbij was.

Het breedersletje werd ondertussen gemolken en ze jammerde luid. Even later ging de machine uit. Het zware gebrom stierf weg. De meesteres controleerde de productie. “Weer niet genoeg sletje!” Zei ze streng en gaf haar een klap met de zweep tegen haar borsten. Toen haalde ze de pompen weg. Het breedersletje jammerde.

“Zijn je tepels gevoelig?” Vroeg de meesteres meelevend?

Ze knikte, waarom de meesteres kwaadaardig begon te lachen.

“Dat vinden je gasten van vanavond vast leuk om te horen. Ik zal hen wat extra tepelklemmen geven”.

Het breedersletje keek geschrokken. “En omdat je niet genoeg melk gegeven hebt, ontvang je vanavond niet 4 maar 6 mannen!”.

“Breng de sletten weg!” Gilde de meesteres.

Sandra kwam snel in beweging en nam Anouk en Larissa mee. Ze liepen achter de meester aan die het breedersletje begeleidde. Ze ging een kamer binnen waar alleen een matras in het midden lag. Anouk en Larissa liepen verder en gingen de trap weer op. Daar sloot Sandra hen op in hun cellen. Uitgeput vielen ze daar, naakt op hun matras in slaap.

De volgende ochtend leek alles beter te worden toen de meesteres hen wekte en hen voorzag van ontbijt en er daarna ook nog jurkjes voor hen klaarlagen. Ze realiseerden zich nu pas weer hoe snel ze gewend waren aan het feit dat ze bijna naakt waren. Anouk was eigenlijk liever naakt gebleven, zeker toen ze zag dat het jurkje van een soort was dat ze droeg toen ze 13 was. Ze was tenger en kon het nog prima dragen, maar het was beschamend dat het nu zo benadrukt werd.

Voor Larissa was er een betere jurk, ook van katoen. Het had wel een diep decolleté en zelfs zonder BH leken haar grote borsten nog groter dan anders.

“Kom mee” zei de meesteres. Ze gingen weer naar de cellen, omlaag naar de kelder. Hier werden ze naar een ruimte gebracht waar alleen een oud matras leek te liggen. Toen ze beter keken, zagen ze ook zwepen en boeien aan de muur hangen. Ook zagen ze nu dat er een camera op een driepoot midden in de kamer stond. Sandra kwam binnen met een koffer. De meiden waren inmiddels bang voor alles waarmee hun dominanten aankwamen, maar deze koffer was onschuldig. Het was een make-up koffer.

Sandra begon de meiden op te maken met veel make-up, maar wel mooi. Ze kon dit echt goed. Ze zagen er mooi, maar toch ook een beetje sletterig uit.

De meesteres stond in een hoekje en stuurde Sandra weg. Ook de meester kwam nu binnen en zette de camera aan. De meiden moesten op hun knieën op het matras gaan zitten, zodat de camera op hen neerkeek. “Stel jullie maar even netjes voor” zei hij streng. Na een korte aarzeling begon Larissa. “Ik ben Larissa en ik ben...”.

De meesteres kwam naar haar toelopen met haar zweepje en sloeg er 2 keer hard mee tegen haar borsten. “Sletje H is je naam!”.

Geschrokken begon Larissa opnieuw. “Ik ben Sletje H” zei ze dit keer. Het klonk nog vernederender uit haar eigen mond. Ze ging verder en vertelde hoe oud ze was en waarom ze hier was. Ondertussen kwam er nog een vrouw binnen. Ze was bijna naakt en droeg alleen hoge laklaarzen met een hoge naaldhak en over haar hoofd had ze een latex met gaten voor haar ogen en haar mond met vuurrode lippen. Er zat een gat in de bovenkant van het masker waaruit haar blonde paardenstaart naar buiten kwam. Ze ging naast de meester staan en keek toe hoe Larissa voor de camera over zichzelf vertelde. Daarna ging de beurt naar Anouk die zichzelf voorstelde als Muggenbultjes.

Ook zij deed haar verhaal. Vragend keken ze in de richting van de meester, de meesteres en de onbekende gemaskerde vrouw.

Was dit alles? Natuurlijk niet!

De gemaskerde vrouw stapte op hen af en greep hun haren vast. Ze trok hen beiden tussen haar benen. Toen kwam er een harde straal warme pis die tegen hun gezichten kletterde. Larissa probeerde te ontkomen, maar de vrouw had hen stevig vast. De plas sijpelde omlaag en doordrenkte hun jurkjes.

Larissa vond dit nog steeds smerig, maar Anouk merkte dat haar kutje weer helemaal vochtig begon te worden toen haar jurkje zich volzoog met de urine van deze onbekende vrouw.

“Laat de kijkers maar eens zien hoe lief jullie elkaar vinden” zei de meester. Met zijn zweep in de hand keek hij toe hoe de 2 meiden elkaars ondergeplaste lippen zoenden. “Dit vinden de kijkers lekker en streel elkaar maar eens fijn”.

Anouk begon direct te strelen over het doordrenkte jurkje van Larissa.

“Heel goed muggenbultje” zei de meesteres en kwam naar haar toe met een eitje. Ze ging met haar hand onder het jurkje en liet het eitje makkelijk bij Anouk naar binnen glijden. Direct werd ze beloond met een heerlijke trilling in haar onderlichaam.

“Hiermee kunnen de kijkers jullie laten weten wat ze ervan vinden” zei de meesteres. Ze kunnen de eitjes laten trillen in 5 verschillende standen als ze heel tevreden zijn, maar als ze ontevreden zijn kunnen ze ook stroom geven met de eitjes ook in 5 standen. Nu bracht ze ook een eitje bij Larissa in.

Direct gaven de meiden een gil. De eerste schok ging door hun kutjes. De kijkers waren ontevreden. “Wie had dan ook gezegd dat jullie mochten stoppen?!” vroeg de meesteres streng. “En denk erop: dit was nog maar standje 1”.

Snel gingen ze weer verder met zoenen en strelen en Anouk werd extra beloond toen ze door het jurkje heen aan de harde tepels van Larissa begon te sabbelen. Ze proefde de plas.

Zodra de meiden elkaar weer begonnen te strelen en te zoenen gingen de eitjes weer trillen. De kijkers waren tevreden. Toch raakten ze al snel verveeld, want het trillen werd minder en daar kwam de schok.

Anouk wist als eerste wat heb te doen stond. Ze schoof de doorweekte jurk van Larissa omhoog zodat haar billen en borsten zichtbaar werden. De kijkers waren weer even tevreden.

Larissa volgde door het natte jurkje van het lichaam van Anouk te schuiven om zo haar lichaam aan de kijkers te tonen.

Ze streelden en zoenden en Anouk vond het zo fijn om gestreeld te worden over haar lichaam die vochtig was van de urine. De kijkers waren tevreden en de meiden werden beloond met meer trillingen in hun kutje.

Dat smaakte naar meer en al snel streelden ze elkaars klitje. Wat werden ze nat van elkaar. En de kijkers vonden het ook geil, want de eitjes trilden nu heel intens.

De meiden konden wel uren zo doorgaan, maar de kijkers raakten verveeld. Ze streelden harder en intenser, maar het was niet genoeg. Hulpeloos keken ze naar de meester er de 2 meesteressen. Er werd een buttplug tevoorschijn gehaald. De grote die Larissa gisteren in haar lichaam had.

“Wie wil deze vandaag?” vroeg de meesteres. De meiden wisselden een blik. “Ik neem hem vandaag wel” zei Anouk dapper.

De meesteres lachte weer kwaadaardig en wierp haar de buttplug toe. Ze bukte voorover terwijl Larissa hem mocht inbrengen. Ze probeerde zich zo veel mogelijk te ontspannen, want dit moest haar lukken. Al was het alleen maar omdat het haar vriendin gisteren ook gelukt was. Ze zat voorovergebogen met haar kontje naar de camera, terwijl Larissa het uiteinde tegen haar gaatje drukte. Ze mocht wat glijmiddel gebruiken, maar het ging nog steeds langzaam. Millimeter voor millimeter rekte de plug haar kontje op. Anouk dacht dat ze uit elkaar zou scheuren toen de buttplug op het breedste stuk was. Larissa wilde niet meer verder, maar ze was zo bang dat de toeschouwers haar weer stroom zouden geven. De duwde door. Nog een laatste zetje en toen schoot de plug naar binnen. Tevreden keken ze naar hun dominanten.

“Goed zo muggenbultjes” zei de meester. “Dan is de andere voor Larissa” ze draaide zich om en had een enorme zwarte buttplug in beide handen. Nog veel groter dan gisteren. Larissa keek geschrokken en Anouk voelde zich schuldig over het feit dat ze nu weer de kleinste plug had.

Larissa bukte diep naar voren. Ze kon het trillende eitje op deze manier goed voelen. Ze probeerde zo veel mogelijk te genieten in de hoop dat het dan makkelijker zou gaan. De plug ging weer tussen haar billen. Wat glijmiddel en toen zette Anouk weer kracht.

Het eerste stukje viel mee, maar toen werd het al snel moeilijker. Beide meiden deden nog beter hun best, maar het was niet genoeg. Hier waren de kijkers niet blij mee en lieten dat merken door beide meiden een stroomschok te geven en nog 1. Paniekerig probeerden de meiden alles wat ze konden, maar het ging gewoon niet verder. De schokken werden heviger en bij iedere stroomstoot gaven ze nu een gilletje.

Het lukte echt niet en de gemaskerde meesteres stapte op hen af met haar rijzweep. Ze sloeg Anouk hard tegen haar billen. Pets! Pets! Pets! Ze kroop weg om aan de klappen te ontkomen. Toen pakte ze de buttplug af en zette deze rechtop op de grond. Er ging weer wat glijmiddel op en Larissa mocht er bovenop gaan zitten. Voor het eerst zei de gemaskerde meesteres iets.

“Zakken, zakken” Larissa liet zich zakken. “Hup, met je hele gewicht”. Ze probeerde het, maar niet goed genoeg. De rijzweep kwam hard tegen haar borsten. “Zakken!” schreeuwde de meesteres. Pets! “Zakken”.

Larissa zakte langzaam omlaag terwijl ze hard bestraft werd. Dieper en dieper ging de plug in haar kont. De kijkers werden weer tevreden, want de stroomstooten hielden op en de eitjes begonnen weer te trillen. De meesteres deelde nog wat rake klappen uit en legde 2 tepelklemmen op de grond. Deze mochten de meiden bij elkaar plaatsen.

De gemaskerde meesteres liep terug naar de andere dominanten. “De kijkers zijn erg tevreden. De aanmeldingen stromen binnen voor de veiling van morgen”.

Op het beeld kregen de meiden de smaak te pakken.Ze sabbelen aan elkaars kutjes en likten elkaar klaar voor de camera. Hun gekreun en gegil galmde in de ruimte en de eitjes trilden maximaal. De meiden kwamen zeker vijf keer klaar en kronkelden van genot over de ondergeplaste vloer.

Toen vond de gemaskerde meesteres het genoeg. De camera ging uit. “Dan kan eindelijk dit zweetmasker van mijn hoofd” zei de meesteres. Ze zette haar vingers onder het latex masker en trok het over haar hoofd. Larissa en Anouk geloofden hun ogen niet toen onder het masker het zelfvoldane gezicht van Jessica, hun oud-klasgenote, tevoorschijn. Ook de gemaskerde meester deed zijn masker af en daar stond Sven, de ex van Larissa. Ze lachten om de verraste blikken van de slavinnen. “Meekomen sletje H” zei Jessica. “We hebben nog een natuurkunde opdracht af te maken voordat de veiling begint”. Ze trokken de 2 slavinnen aan hun haren mee richting een andere ruimte.

In de andere ruimte was een soort kleine tribune, waarop verschillende mensen zaten. Ze kenden ze allemaal: De meester en de meesteres natuurlijk. Sandra zat daar naakt op haar knieën en naast haar zat een naakte slaaf met een kuisheidsgordel om zijn lul. De meiden herkenden hem nadat ze goed gekeken hadden. Het was hun advocaat. Hij had dus al die tijd bij het complot gehoord. Jessica genoot van de verontwaardiging bij de beide meiden.

“Jullie advocaat is de man van Sandra” lachte ze. “Ooit waren ze een welvarend stel, maar nu zijn ze al jaren in dienst van de meester en de meesteres”.

Larissa en Anouk keken wie er verder in het rijtje zaten. Een man die ze herkenden als de vrachtwagenchauffeur van het tankstation en dan was er nog hun oude leraar natuurkunde. “Hij wilde hier zo graag bij zijn” lachte Jessica.

Hij bracht de meiden naar het midden en pakte samen met Sven het touw dat daar al klaar lag. Ze bonden het om de middel van Larissa, zoals Jessica dat ooit in haar werkstuk had beschreven. Toen ging het touw om haar borsten.

Toen Sven en Jessica helemaal volgens de omschrijving Larissa hadden vastgebonden, stonden haar grote borsten fier vooruit. Langzaam begonnen ze een paarse kleur te krijgen. Tussen de borsten had Jessica een lus gemaakt waaraan ze de haak van de takel kon bevestigen.

Sven schakelde de takel in en zo werd Larissa gedwongen om rechtop te gaan staan. Ze werd simpelweg aan haar tieten omhoog getild. De toeschouwers vonden het prachtig. Sven takelde nog wat verder zodat Larissa nog net op het puntje van haar tenen kon staan. Moeilijk hupste ze als een ballerina, terwijl de touwen pijnlijk aan haar borsten trokken.

Toen iedereen zich tegoed had gedaan, zette Sven de takel weer in werking. Larissa gilde toen ze aan haar borsten van de grond werd getild. Ze spartelde met haar benen, maar daardoor werd het alleen maar pijnlijker aan haar borsten.

De zaal lachte toen ze daar zo wanhopig een meter boven de grond bungelde. Jessica pakte Anouk beet aan haar haren en trok haar naar haar vriendin. Ze werd gedwongen om haar kutje te likken. Ze was blij dat ze Larissa die het zo zwaar had een beetje genot mocht bezorgen. Met haar natte tong likte ze door het doorweekte kutje. Het gaf haar hoop, want het leek erop dat Larissa hier wel opgewonden van raakte.

Ze kreunde en had al snel moeite om haar lichaam in bedwang te houden. Dit maakte het hangen niet comfortabeler en even was ze bang dat haar voorgevel af zou scheuren, maar dat kon natuurlijk niet. Ze genoot van Anouk en dat bood haar afleiding van de pijn. Dapper onderging ze het door haar hele gedachten op haar kutje te richten. Het was zo fijn. Met gesloten ogen voelde ze haar lichaam samentrekken. Ze voelde geen pijn, alleen genot. Het was alsof ze zweefde. Door haar hele lichaam trok het gevoel dat zowel warm als koud tegelijk was. Gillend van genot kwam ze klaar. Door de mengeling van pijn en genot voelde alles nog veel intenser. Het was zo fijn, maar helaas duurde het maar kort. Want de meesters sprong woedend op. “Wel godverdomme!” schreeuwde ze. “Klaarkomen zonder toestemming. Ongehoorzame slet!”.

Ze pakte haar lange bullwhip en sloeg er een keer dreigend met tegen de grond. De zweep klapte luid en maakte de meiden bang. Ze wilde uithalen om Larissa flink te straffen, maar er kwam hulp uit onverwachte hoek.

“Nee, meesteres doet u dit niet” zei Jessica. Anouk en Larissa keken vol verbazing naar Jessica die ze als in en in gemeen kenden. Helaas bleek hun hoop onterecht.

“Ik wil dat Anouk de straf uitdeelt”. De meesteres gaf de zweep aan Anouk.

“Nee, dit kan ik niet” zei ze. Ze wilde haar vriendin niet slaan met dit ding. Nog liever zou ze zelf de straf ondergaan.

“Ik zal ervoor zorgen dat je het wel kunt” lachte Jessica

“Jij denk dat dit allemaal toeval is?” Vroeg Jessica. “Dat ik hier ben en jullie ook na een diefstal?”. “Toevallig de rivalen van de middelbare school?”.

Anouk had zich iedere keer laten verrassen, maar had er nog niet aan gedacht dat dit allemaal wel erg toevallig was geweest.

“Ik werk al een tijdje voor de meester en de meesteres. We bestraffen de slavinnen en daarna worden ze geveild. Dan worden ze voor een jaar verkocht aan de hoogste bieder”.

“Sven, mijn vriendje, is de ex van Larissa” ging Jessica verder, maar dat wist Anouk natuurlijk wel. “Hij had nog veel pikante foto’s waarvan Larissa dacht dat ze al lang verdwenen waren”.

“Anoniem stuurde ik er haar wat toe en begon zo de macht over haar te krijgen” lachte Jessica gemeen.

Anouk keek naar haar vriendin, was dit waar?

“Toen gaf ik haar de opdracht om samen met jou een BH te stelen. Het plan had ik natuurlijk al met de meesteres en de meester bedacht”.

“Eerst wilde Larissa niet, maar toen plaatste ik de eerste naaktfoto op het internet. Eentje zonder gezicht met alleen haar borsten”.

Weer gaf ze die gemene lach.

“Ik waarschuwde haar dat de volgende foto wel met haar gezicht zou zijn en toen stelde ze jou voor om samen te gaan winkelen en daar begon het”. Zei ze zelfvoldaan.

“De rechter, de advocaat, ze hoorden er allemaal bij om jullie hier te krijgen”.

Anouk luisterde vol ongeloof. Ze keek naar Larissa en wilde niet geloven dat haar vriendin al langer wist wat er aan de hand was, gechanteerd of niet. “Is dit waar Larissa?” Vroeg ze.

Larissa knikte beschaamd dat het waar was.

Tot groot genoegen van Jessica zag ze hoe ze de 2 vriendinnen uit elkaar gedreven had. Anouk was zo boos en haalde uit met de zweep. Deze kwam hard tegen de billen van Larissa en nog eens en nog eens. Larissa gilde. In totaal kwam de lange zweep 5 keer hard op haar lichaam.

Toen barste Anouk in tranen uit. Ze voelde zich bedrogen. Sandra pakte haar vast om haar terug te brengen naar haar cel, terwijl Larissa omlaag werd gehaald. Anouk zag nog net hoe ze op haar knieën naar het publiek werd geleid. Sven, de vrachtwagenchauffeur, hun natuurkundeleraar, allemaal mannen die haar wilden neuken kregen nu de kans.

Anouk kon nooit lang boos zijn en al snel overdacht ze de situatie. Larissa werd gechanteerd, dus ze had weinig keuze. Toen bedacht Anouk zich wat ze hier allemaal ontdekt had. Seks met vrouwen, het genot van plasseks. Allemaal dingen die ze tot kort geleden heel vies had gevonden, bleken nu toch erg geil. Ook het gehoorzaam moeten zijn wond haar meer en meer op. Terwijl ze dit overdacht, betrapte ze zichzelf erop dat ze haar natte kutje streelde.

Morgen zou ze geveild worden. Dat vond ze wel spannend. Wie zou haar kopen en hoeveel zou ze waard zijn? Ze had er nooit over nagedacht hoeveel geld ze zelf zou kosten. Het was toch allemaal wel geil. Ze streelde zichzelf nog intenser. Ze wist dat ze hier geen toestemming had, maar daar trok ze zich niets van aan. Ze kon de verleiding gewoon niet weerstaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Straf Van De Meester - 4

Zoek naar meer verhalen van Ladybird...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3196x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2618x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7965x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4387x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4095x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8420x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12415x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13241x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14543x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16004x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!