Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Straf Van De Rechter - 3

3 kwartier later kwam Larissa kruipend terug naar haar cel. De mannen hadden stuk voor stuk al haar gaatjes gevuld. Overal zaten nog zaadresten. Haar haren plakten van het sperma en het zaad lekte nog uit haar kutje en haar kontje. Ook in haar mond was nog de zilte smaak van het zaad van de meester, de vrachtwagenchauffeur, de natuurkunde-leraar en Sven. Ze hadden al hun lusten op haar gebotvierd, maar ze voelde zich ontzettend geil. Ze vond het heerlijk om zo ruw geneukt te worden door meerdere mannen en waar de butplug in het begin nog onwennig geweest was, genoot ze nu volop van een gevuld kontje.

Ze voelde zich schuldig dat ze er zo van genoot om als een slet behandeld te worden, terwijl ze ervoor gezorgd dat haar vriendin Anouk hier nu zat.

Sandra sloot haar weer op in haar cel. Nu pas drong de pijn van de striemen die Anouk haar bezorgd had, weer tot haar door. Ze streelde er zachtjes over en kneedde haar gevoelige borsten.

“Sorry, dat ik je zo hard geslagen heb“ klonk een fluisterende stem uit de cel naast haar.

“Ik had het verdiend” zei Larissa.

Anouk wilde reageren, maar de stem van de meesteres galmde woedend door het cellenblok.

“Stilte, sletten! Als ik gepraat hoor, dan zwaait er wat”. Dreigend sloeg ze met haar rijzweep tegen de stalen tralies. De meiden hielden hun mond. Larissa draaide zich om op het matras en voelde het zaad langs haar benen lekken.

Beide meiden hadden tegen hun ouders een smoes verzonnen om hun afwezigheid te verantwoorden. Ze hadden gezegd dat ze samen een weekje weggingen. Vooral Larissa durfde de waarheid over de diefstal niet tegen haar ouders te vertellen, want haar vader was erg streng. Hij zei altijd dat zijn strengheid zijn bedrijf groot had gemaakt en dat het gezin daar hun rijkdom aan te danken had. Ook Anouk wist hoe streng de vader van Larissa was, want ze kwam vaak, samen met haar zusje Suzanne. Suzanne leek veel op Anouk wat betreft haar uiterlijk, maar waar Anouk zachtaardig was, kon Suzanne soms gemeen en meedogenloos zijn. Als ze er waren was de vader van Larissa ook altijd streng tegenover hen.

Larissa en Anouk wisten echter niet dat hij in de slaapkamer nog strenger was. Hij gebruikte graag de zweep om Inge, de moeder van Larissa, hard te bestraffen. Hij sloeg graag haar billen rood, voordat hij haar hard in haar kont neukte. Het liefst spoot hij zijn zaad over haar gezicht, terwijl ze geknield voor hem zat en zodra hij haar gezicht volgespoten had, spoot hij deze het liefste ook weer schoon met een harde straal pis. Het was vernederend voor Inge, maar ze bedankte hem altijd.

Larissa had haar grote borsten niet van een vreemde. Ook Inge had een enorme cupmaat, waarmee ze altijd de aandacht van de mannen had weten te trekken. Veel mannen zagen haar nog steeds als een MILF, maar haar eigen man hield er sinds een tijd van om haar te vernederen met haar leeftijd.

Zo ook op deze avond, toen Inge zich toch afvroeg waarom Larissa nog niets van zich had laten horen. Ze bedacht zichzelf dat ze het vast te gezellig had met Anouk.

Toen kwam haar man binnen. “Uitkleden!” commandeerde hij. “Ik wil je dikke hanguiers zien!”.

Zo snel ze kon kleedde ze zich uit. “Geile oude hoer!” zei hij, terwijl hij in haar borsten kneep. “Ik weet nog hoe lekker stevig je grote tieten waren en hoe strak je kutje was”.

Hij streelde over haar kutje en trok aan haar schaamlippen. “En nu, dit uitgewoonde rimpelkutje”. Hij drukte 2 vingers naar binnen. “Je bent een afgeschreven hoer. Het liefste zou ik je inruilen voor een jongere meid”.

Zijn pik werd er altijd keihard van als hij zulke vernederende dingen tegen haar zij. Hard sloeg hij op haar billen met de zweep. “Voorover, ik wil je in je dikke reet neuken!”.

Gehoorzaam bukte ze voorover. Hij gaf haar nog wat tikken op haar billen en op haar kutje.

Zonder pardon werkte hij zijn dikke pik bij haar naar binnen en begon haar hard in haar kontje te neuken. Stevig pakte hij haar vast aan haar haren.

Diep stootte hij in haar, tot hij haar op haar hurken dwong. Hij tilde haar borsten op aan haar tepels en kneep er hard in. Ze kreunde ervan, terwijl ze haar mond om zijn pik sloot.

Gehoorzaam zoog ze hem, terwijl ze de opmerkingen over haar hangtieten probeerde te negeren. Daar kwam het warme zaad al. Met grote kracht spoot het in haar mond. “Laat het me zien, slet!” commandeerde hij, terwijl ze haar volle mond opende.

“Heel goed sletje, dan mag je nu slikken”. Met moeite slikte ze de grote lading door. “Dank u, meester” zei ze.

Ze bereidde zich voor op datgene wat ze het ergste vond, dat hij over haar heen zou plassen. Vandaag duurde het wat langer dan anders, maar uiteindelijk was daar de warme straal hard tegen haar wang. Hij mikte op haar mond en daarna ging hij omlaag over haar borsten. Tegen de tijd dat hij uitgeplast was, was ze drijfnat. Haar haren plakten aan haar hoofd. Voldaan keek hij toe naar zijn vernederde vrouw. Ergens zou hij haar wel missen.

“Ruim die pis op, ga je douchen en maak jezelf klaar voor een afspraak”. Ze wist wat een afspraak betekende. Hij hield ervan om haar als hoertje aan te bieden. “Het is een nieuwe klant, dus hij krijgt korting. 25 euro voor al je gaatjes”.

Ze had nooit begrepen waarom een steenrijke man, zijn eigen vrouw voor 25 euro aanbood. Eerst had ze het altijd vreselijk gevonden om geprostitueerd te worden, daarna werd het geiler en uiteindelijk genoot ze er met volle teugen van, want de klanten waren altijd vol lof over haar lichaam. Waar haar man vernederende opmerkingen maakten, lieten haar klanten haar weer een beetje trots voelen.

Ze ruimde de urine van haar man op en maakte zich klaar voor de avond. Ze droeg nylons en een hoerig kort jurkje tot halverwege haar billen. Even later kwam Ricardo haar oppikken. Ricardo was een knappe jonge man die haar pooier was, want dat kon een rijke directeur zich natuurlijk niet veroorloven. Hij bracht haar naar een goedkoop hotel, waar haar klant zou wachten. Hij betaalde hem vooraf en ze ging met hem mee naar de kamer. Nog 1 keer vroeg hij wat hij allemaal met haar mocht doen. “Gebruik haar zoals je wilt. Het komende uur is ze van jou”. Ricardo wachtte zoals altijd bij de deur en luisterde naar het luide gekreun. Wat een beest was deze man, want hij neukte haar zo te horen flink.

Iets meer dan een half uur later, kwam er een man naar hem toe en sloeg hem in de boeien. Het was een undercoveragent. Niet veel later kwam ook Inge geboeid naar buiten. Haar gezicht was bedekt met zaad. Haar klant was ook een undercoveragent en beiden werden gearresteerd voor illegale prostitutie.

Op advies van haar man, kwam er een advocaat langs voordat ze verhoord werd. Het was dezelfde advocaat die Larissa en Anouk erin had geluisd. De advocaat die zelf een slaaf was van de rechter en zijn vrouw.

“Ik wil mijn cliënt graag even onder 4 ogen spreken” begon hij. Daarna vertelde hij haar dat illegale prostitutie een groot vergrijp was, maar dat hij al een dealtje met een rechter had. Hij legde haar een contract voor. Als ze 3 weken lang een slavin zou zijn, zou ze niet veroordeeld worden. Na even twijfelen tekende ze het contract. Nog diezelfde avond werd ze door Sandra opgehaald met het busje.

De advocaat kwam ook bij Ricardo. Ook hij kreeg een deal van de rechter, daarvoor moest hij morgen langskomen op een adres. Hij begreep het niet, want er zou een soort van veiling zijn. Het klonk beter dan naar de cel gaan, dus ging ook hij op het aanbod in.

De advocaat belde even later met de rechter dat Inge het aanbod had aangenomen. Het plan had gewerkt.

Suzanne, het zusje van Anouk, lag thuis op haar bed. Ze wachtte op een belangrijk telefoontje. Ondertussen kon ze zich niet bedwingen en streelde ze haar eigen kleine borsten en haar strakke kutje. De ouders van Suzanne en Anouk waren niet rijk en Suzanne keek minachtend naar het flatje waarin ze woonden. Eindelijk ging haar telefoon over. Gretig nam ze op. “He Suzanne” klonk de stem van Jessica. “Ons plannetje is geslaagd”. Suzanne was zo blij. “Echt zo super bedankt, je bent echt mijn beste vriendin” zei ze tegen Jessica.

Blij trok ze haar mooiste jurkje aan en ging ze op pad naar de man waarmee ze al een tijd een relatie had: de vader van Larissa. Eindelijk was zijn vrouw uit de weg geruimd en konden ze samen door het leven gaan. Samen als 2 sadistische dominanten. Nooit weer zou ze ze goedkope kinderachtig ondergoed dragen. Voortaan zou haar leven bestaan uit dure lingerie, nylons, prachtige kleding en natuurlijk zwepen, klemmen en andere gemene dingen.

Ze kwam al snel bij de villa waar ze voortaan zou wonen en daar wachtte de vader van Larissa al op haar. Hij wist niet hoe ze het gedaan had, maar hij was zo blij dat ze ervoor gezorgd had dat ze samen konden zijn. Terwijl ze speels bij hem op schoot klom lachte ze dat ze de volgende dag nog een grote verrassing voor hem in petto had. Hij was zo benieuwd wat zijn sadistische vriendin hem te bieden had.

“Hier naar links” zei Suzanne tegen haar kersverse partner. “Dan is het huis daar verderop”.

“Het mag wel een hele grote verrassing zijn, want we hebben er meer dan 2 uur voor moeten rijden” zei hij nors.

Toen ze de auto even later parkeerden werd hij al milder gestemd, want dit zag er veelbelovend uit. Ze waren bij een mooi huis gekomen met een grote schuur en een enorme tuin. In de tuin liepen vrouwen bijna maakt, met alleen nylons en enorme hakken aan. Ze waren druk bezig met statafels, hapjes en drankjes. Het zag eruit alsof hier een groot feest zou worden gehouden.

Sandra was 1 van de drukke slavinnen. Toen ze zag dat de eerste gasten er waren ging ze direct naar hen toe. Deze 2 gasten waren speciaal en ze ging hen voor naar Jessica. Toen Jessica en Suzanne elkaar zagen knuffelden ze als groet. Hun lederen jurkjes gleden daarbij stroef over elkaar.

“Dit is Jessica” zei Susanne.

“Zo fijn om u eindelijk te ontmoeten” zei Jessica.

Suzanne legde uit dat Jessica haar geholpen had om zijn vrouw buitenspel te zetten.

“Wat is er met haar gebeurd?” vroeg hij nu wel erg nieuwsgierig.

“Ik zal het laten zien” zei Jessica en ging hen voor de schuur in. Gelukkig als ze waren liepen Suzanne en haar partner gearmd achter haar aan. Ze gingen de trap af naar de kelder en hoorden een zwaar gebrom. Ze kwamen in de kamer met in het midden de stellage en daarin hing Inge, voorovergebogen met haar grote zware hangborsten bungelend onder haar lichaam en met de melkmachine krachtig pompend op haar tepels. Aan haar billen te zien, had ze al flinke straffen ondergaan. Suzanne merkte dat hij er een keiharde pik van kreeg.

“Ik moet toegeven dat ik het wel zal missen om haar te vernederen” zei hij.

Nu pas merkten de mensen in de kamer hun aanwezigheid op. De meesteres legde haar zweep op zij en kwam hen hartelijk begroeten.

Nu keek ook Inge hun kant op en zag hoe haar man daar stond met zijn nieuwe vriendinnetje, terwijl zij hier vernederd vastzat. Ze sloeg een gil van woede. “Klootzak!”.

Dit kon zo niet en de meesteres moest ingrijpen. Ze pakte haar zweep terug en gaf haar een harde klap tegen haar billen. Ook Jessica liep nu op Inge af en zette 1 van de vrije zuigers van de melkmachine op de clit van Inge. Haar schaamlippen en haar klitje werden krachtig naar binnen gezogen en ze gilde het uit. Hier konden de 4 sadisten volop van genieten.

Eindelijk legden de vrouwen uit wat er allemaal gebeurd was met Inge en daar kwam de verrassing: omdat hij haar gedoneerd had, kreeg hij een waardescheck om te besteden op de slavinnenmarkt. Hij kon zijn geluk niet op, terwijl ze weer terug naar boven liepen. Eenmaal buiten zagen ze dat er veel andere gasten gearriveerd waren. Het hele grasveld was goed gevuld met mensen. Sandra voorzag hen van een glaasje champagne. De gasten waren stuk voor stuk rijk. Van jong tot stokoud. Hij meende er zelfs wat bekende Nederlanders tussen te herkennen.

Toen beklom Jessica het podium en vroeg om aandacht. Ze heette iedereen welkom op de slavinnenveiling. “Ook vandaag hebben we weer 5 sletjes die de wet hebben overtreden. Ze hebben al een heropvoeding ondergaan en worden nu aangeboden om een jaar lang onder uw gezag te leven”.

Er moesten bedragen geboden worden, waarmee de slavinnen een jaar lang eigendom van de koper zouden zijn. Na dat jaar kregen de slavinnen hun vrijheid terug en konden ze weer terug naar hun bestaande leventje.

Suzanne streelde over de broek van haar partner en voelde zijn harde lul. Hmmm, hier werd hij dus wel geil van en dan moesten de slavinnen nog komen. Ze was erg benieuwd hoe hij zou reageren als hij zijn dochter en Anouk zou zien. De eerste slavin werd door Sandra het podium op gebracht. Jessica vertelde dat het een moeder van 4 kinderen was die gepakt was voor diefstal. Sommige gasten gingen naar voren om haar te betasten. Er werd in haar borsten gekneed, aan haar tepels getrokken en vingers in haar kut gestoken. Iedereen kreeg de tijd en daarna mocht er geboden worden. 800 euro, 1000 euro, 1100, 1150. “Wie biedt er meer?!” riep Jessica. “1200!” riep een oude man achterin en hij nam de slavin mee naar huis.

Daarna werd de tweede slavin het podium opgebracht. Een ietwat mollig meisje dat veroordeeld was voor online oplichting. Weer gingen mensen naar voren en inspecteerden haar. Suzanne hield haar partner tegen toen hij ook wilde kijken.

“Deze vetzak willen we niet, wacht maar af”. Vol verwachting bleef hij naast haar staan, terwijl ook deze slavin verkocht werd. Dit keer aan een streng uitziende stokoude dame.

De derde slavin die verkocht werd, was een donkere vrouw. Ze was geliefd bij veel kopers en voor het eerst vandaag werd er boven de 2000 euro geboden. Uiteindelijk kreeg ze voor 2800 euro een nieuwe eigenaar.

Achter het podium waren nu nog maar 2 kooien gevuld. Larissa en Anouk wachtten gespannen af. Wie zouden hun nieuwe eigenaars worden? Ze waren geschrokken van de prijzen. Hoeveel zouden ze zelf waard zijn? Anouk schatte zichzelf minder dan 2800 euro.

Daar kwam Sandra weer. Ze opende de kooi van Larissa. Ze wilde nog omkijken naar Anouk, maar Sandra maakte met de zweep duidelijk dat ze door moest lopen richting het podium.

Ruw werd ze het podium op gedreven en daar stond ze naakt voor al deze gasten. Ze zag niet dat haar vader en Suzanne ook tussen de menigte stonden.

Jessica begon met de aankondiging. “Dit is mijn persoonlijke favoriet. Sletje H, met een echte cup H. Ze is veroordeeld voor winkeldiefstal en houdt er van om hard in al haar gaatjes geneukt te worden. Kom haar snel van dichterbij bekijken”.

“Is dit de verrassing?” vroeg hij boos aan Suzanne. “Mijn eigen dochter hier als slavin verkocht?”. “Nee, dit is bijkomende schade” zei Suzanne nog steeds zelfvoldaan. Veel toeschouwers waren naar het podium gekomen en knepen in de borsten van Larissa. Ze kon zich niet verweren en moest dit ondergaan. Een oude dame draaide aan haar tepels, terwijl een man zijn vinger in haar kont stak.

Toen zag ze een bekend gezicht, niet die van haar vader, maar van Ricardo een jongeman die regelmatig bij haar vader op bezoek kwam. Ze had geen idee dat hij eigenlijk de pooier van haar moeder was. Wat deed hij hier?

Toen kwam er een stel op haar af. Wederom bekende gezichten, maar dit keer van tv.

“Hmmm, wat een lekker sletje” zei de bekende actrice. “Deze zie ik wel bij ons thuis kruipen”. Haar eveneens bekende man gromde. “Inderdaad. Ze zou onze gasten kunnen vermaken en ons en als we allemaal uitgespeeld zijn, kan ze nog een speeltje voor de hond zijn” lachte hij.

Larissa schrok ervan. Ze was al veel vernederd de laatste tijd, maar waren hier ook mensen die haar wilden kopen als speeltje voor hun hond? Dat klonk verschrikkelijk en ze keek rond in het publiek. Door wie wilde ze wel gekocht worden?

“Heeft iedereen haar goed kunnen bekijken?” vroeg Jessica. “Dan kunnen we beginnen met bieden. Wie biedt 1500?”.

Er gingen veel handen omhoog. 1800, 2000, 2500, 3000. Toen de prijs daarboven kwam, waren er nog maar 3 bieders over. 3500. Daar haakte weer een bieder af en alleen Ricardo en de bekende Nederlanders waren nog over. Vol angst keek Larissa in de ogen van de actrice. Die waren zo door en door gemeen. Ze wilde Larissa en ze wilde Larissa vernederen, dat was in haar ogen af te lezen. Ze werd er bang van. Hoopvol keek ze naar Ricardo, ze hoopte dat hij haar zou kopen. Ze had geen idee of hij rijk was, maar hoopte dat hij genoeg geld zou hebben om de bekende Nederlanders voor te blijven.

Ook de vader van Larissa hoopte dat Ricardo haar zou kopen. Suzanne had hem overtuigd om niet in te grijpen om zijn dochter te redden, maar in dat geval was Ricardo iemand die ook altijd zijn vrouw vernederd had. Hij kende hem goed en dat was op dit moment de meest veilige optie voor zijn dochter.

Om hem heen hoorde hij mensen praten over hoe geil ze haar lichaam vonden en wat ze allemaal met haar zouden doen als ze genoeg geld hadden. Hij voelde zich best wel trots dat hij zo’n sletje op de wereld gebracht had en dat er nu mensen van haar zouden gaan genieten.

Inmiddels ging het nog steeds hard tegen hard. De meester en meesteres voelden dat ding een topdag was, want het record dat voor een slavin betaald werd was al ruim verbroken. “9000!” bood Ricardo, die zich toch wel zorgen begon te maken. Hij zou ervoor zorgen dat ze dat geld makkelijk zou terugverdienen in een jaar, maar hij wilde ook nog wat geld gebruiken voor de extraatjes.

“Wie biedt 10000?” schreeuwde Jessica. De bekende Nederlanders waren nog steeds in de race. De man legde zijn hand op de arm van zijn vrouw toen ze wilde gaan bieden. Het was genoeg geweest, maar de verwende vrouw had haar zinnen op Larissa gezet. “Ik wil die hoer hebben” zei ze bits en zwaaide haar hand in de lucht.

Ricardo moest 11000 bieden en ze overtrof hem door 12000 te bieden. Nu begon haar man het zat te worden. “Je kunt 2 slavinnen van 5000 euro krijgen” opperde hij.

“Ik zei toch dat ik deze slet wil?” zei ze.

“Eenmaal, andermaal” riep Jessica. “Dan is ze verkocht aan deze meneer”. Ricardo kon zijn geluk niet op. Omdat het stelletje aan het ruziën was en daardoor niet oplette, had hij nu de slavin in zijn bezit. Trots stapte hij het podium op en greep Larissa bij haar haren. Ze was zojuist bijna trots geweest dat ze maar liefst 13000 euro waard bleek te zijn, maar haar trots sloeg snel om toen Ricardo haar hardhandig achter zich aan sleurde.

De vrouw was woedend op haar man en sloeg hem hard tegen zijn wang. Daarna liep ze het terrein af, terwijl haar man achter haar aan afdroop.

Gespannen stond Anouk in haar kooi te wachten. Ze had gehoord wat er allemaal gebeurd was en hoeveel Larissa wel niet waard was. Hoeveel zou ze zelf waard zijn? En aan wie zou ze verkocht worden?

Daar kwam Sandra weer aan. “Meekomen teef!” zei ze en ze trok Anouk achter zich aan het podium op.

Zoek naar meer verhalen van Ladybird...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Ik Werd Verkracht... - 2Door: Swaantje
Gelezen: 14371x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Melken, Tepelklemmen, Butplug, Naaien
24-05
7.9
:: Je Eigen Dochter,... - 9Door: Angela
Gelezen: 10435x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Dochter
23-05
8.4
:: Huis Vol Slaafjes - 3Door: Slaafje
Gelezen: 4785x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
23-05
7.9
:: Emma's Ontdekkingstocht - 7Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3254x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Latex, Spanking
23-05
9.0
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 9275x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.0
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 5268x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
9.0
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4189x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 7586x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
7.8
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 7560x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5007x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 16112x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4427x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6985x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
8.0
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6721x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6552x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 13287x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!