Opwindend.Net
Ana was moe van de lange werkdag en koos ervoor om achterin de bus te gaan staan, lekker in de hoek zodat ze zo min mogelijk last van andere mensen zou hebben hopelijk.

Omdat ze vooraan in de rij had gestaan bij de bushalte van het ziekenhuis kon ze die plek meteen innemen. De bus stroomde langzaam vol, zoals altijd midden in de spits en ze werd een beetje tegen de zijkant geduwd.

Toen ze van haar telefoon opkeek zag ze tot haar grote verrassing zat er een oud patiënt van haar tegen haar aan stond. Het was een man van 61 die ze had verpleegt nadat hij door zijn alcoholverslaving in het ziekenhuis terecht was gekomen.

Hij heette Mart en ze had hem altijd al een beetje een engerd gevonden omdat hij bijna nooit wat zei maar haar wel altijd aanstaarde.

Maargoed de 18 jarige Ana liep al een half jaar stage bij het ziekenhuis en negeerde het maar. Ergens snapte ze ook wel dat voor een oudere alleenstaande man een mooie verpleegster van 18 toch wel een prettig aanzicht was als je in een ziekenhuis verbleef.

"Ik hoop maar dat hij me niet herkend heeft..." dacht Ana. Maar toen ze voor de tweede keer van haar telefoon opkeek zag ze hoe hij haar weer.. aanstaarde..

Mart keek neer op het mooie blonde meisje en zei; "Hallo Ana. Je vind het toch niet erg dat we naast je komen staan hè?" zei hij.

Naast hem stond blijkbaar een vriend van hem en in de volle bus stonden ze een beetje met z'n drieën in het hoekje.

"Hoi... ehh nee hoor..." antwoordde Ana, maar ze bleef hierna gespannen uit het raam staren, hopend dat hij haar verder niet zou aanspreken.

Het bleef gelukkig stil en de bus kwam na een korte tijd aan bij het station. "Stap uit... stap uit... stap uit.." dacht Ana. Maar beiden mannen bleven staan en het werd nog wat drukker in de bus. Het was echt proppen geblazen en Anna werd steeds meer tegen de zijkant geduwd door Mart en zijn vriend.

Ze probeerde zich zoveel mogelijk tegen de zijkant van de bus te duwen om maar zo min mogelijk Mart tegen haar aan te voelen... maar door de drukte werd hij steeds weer tegen haar aangeduwd en ze moest nog tot de laatste halte, wat nog zeker een reistijd van een half uur was.

Ana mocht niet haar werkkleding mee naar huis en droeg een strakke zwarte panty met een blauw rokje erboven. Daarboven had ze alleen een strak topje aan omdat ze het best warm had. Naast haar school en stage zat ze op dansen en fitness, dus ze was best trots op haar slanke sportieve lichaam, en wilde dat ook showen.

Uit het niets zei Mart ineens een beetje nerveus:

"Weet je dat ik genoot van elke seconde dat je me verpleegde Ana? Ik vond je het mooiste meisje van het ziekenhuis."

"Oh eh.. echt?.. Hehe... danku.." antwoordde Ana, hopend dat het hierbij zou blijven.

"Ja... je mooie lange blonde haren en je glinsterende blauwe ogen. En elke keer dat je zachte handjes m'n arm vasthielden voor de bloedprik en infusen kreeg ik een warm gevoel van binnen.." zei Mart weer, nog steeds op een beetje nerveuze manier.

"Heh... oke, eh danku denk ik.." zei Ana een beetje ongemakkelijk omhoog kijkend naar Mart.

"Maar weet je wat het mooiste moment was? Die keer dat je je stagebegeleider gedag kwam zeggen omdat je naar huis ging, en je toen nog heel even moest helpen. Toen had je net zo'n shirtje aan als nu en kon ik mooi je décolleté bekijken toen je voorover boog... van wat ik heb gehoord ben je best een sportief meisje, maar wat heb je? Toch nog een C cup?"

Ana keek hem verbaasd en een beetje boos aan. "Wat? Dat vraagt u toch niet aan een meisje?!"

Ana voelde zich ineens ingesloten...

Mart stond recht voor haar terwijl ze daar in het hoekje van de bus stond en zijn vriend stond ernaast bijna alles afschermend. Ze begon nu voor het eerst echt een beetje bang te worden.

"Kom op meisje... laat eens kijken." zei Mart terwijl hij haar indringend aanstaarde. Ana zag dat ze bijna bij de volgende halte waren en dacht dat als ze tijd kon winnen ze misschien de bus uit kon glippen en dan maar een bus later zou nemen. In de hoop dat Mart nog niet naar haar borsten zou grijpen pakte ze haar shirtje vast onder haar borsten.

"Ehm.. oke maar niet aanraken oke? Dan mag u even kijken..." zei ze angstig.

Nog maar 1 minuut van de halte vandaan trok ze haar shirtje een beetje omlaag, haar lichtblauwe beha'tje onthullend. Glimlachend keek Mart neer op het jonge meisje en tikte zijn vriend aan die blijkbaar geconcentreerd zijn omgeving in de gaten aan het houden was. Ze staarden omlaag naar Ana haar half onthulde borsten. Ze moesten zeker C cup zijn!

Ana rekte tijd door langzaam vanaf hoog steeds een centimeter lager haar shirtje te trekken. Haar lichtblauwe beha'tje kwam langzaam helemaal tevoorschijn en Mart kon zich bijna niet meer inhouden toen plots...

"Oh mijn halte! Sorry ik moet gaan!" zei Ana terwijl ze aanstalten maakte om tussen de 2 mannen door te lopen.

"Huh? Maar ik dacht dat ik je hoorde zeggen dat je in Zuid woonde?" zei Mart ineens terwijl hij met z'n linkerhand haar linkerzij vastpakte. Heel kort genoot hij even van hoe zacht en slank ze aanvoelde, maar met een snelle beweging trok ze zich los en riep; "Klopt! Maar ik ga op bezoek bij een vriendin! Nou doegg!"

En ze vluchtte door de mensen heen de deur uit.

Ana ging geschrokken in het bushokje zitten nadenken. Uiteindelijk besloot ze een bus later te nemen en voor de zekerheid een halte eerder uit te stappen om te voorkomen dat ze bij haar normale bushalte opgewacht zou worden.

De werkdagen hierop volgend was Ana nogal angstig. Gespannen keek ze regelmatig om zich heen in de bus van en naar het ziekenhuis, maar ze zag de mannen gelukkig niet meer.

---

Tot ongeveer een maand later...

Ana stond weer in het hoekje van de bus tijdens de drukke rit naar huis, dit keer gekleed in een kort rokje en weer een strak shirtje. Het was lente geworden en deze warme dag was uitgeroepen tot rokjesdag.

Blijkbaar wist Mart dit ook want terwijl ze weer dicht op elkaar gepropt in de bus stonden voelde ze ineens een hand tegen haar kontje door haar rokje heen voelen. Ze keek achterom en keek recht in het gezicht van Mart, die verlekkerd naar haar kontje staarde dat hij aan het voelen was. Naast hem stond weer diezelfde man en ernaast nog 2. Ze waren alle vier in lange jassen gekleed die bijna al het zicht van het hoekje wegnamen zoals ze nu naast elkaar stonden.

Mart zag haar geschrokken gezichtje en legde snel z'n grote hand op haar mond om te voorkomen dat ze zou gillen. Hij keek haar streng aan en deed z'n wijsvinger voor z'n mond. "Ssssst... nu even braaf meewerken meisje..." zei hij intimiderend.

Ana was geschrokken en overvallen door angst, ze durfde niks te doen.

Mart trok haar rokje een beetje omhoog en slaakte een zucht toen hij haar strakke billen met een schattig wit slipje eronder aanschouwde. Hij haalde nu z'n linkerhand van haar mond en streelde ermee langzaam over haar billen. "Oh... zo zacht..." zei hij zachtjes. Met twee handen pakte hij nu haar billen vast en begon zachtjes te kneden.

Ana durfde zich niet te verzetten. Ze was ingesloten door 4 mannen en ze was bang dat ze haar wat aan zouden doen als ze om hulp riep. Plots plaatste Mart nu z'n rechterhand op haar buik en trok haar nu tegen zich aan. En met 2 handen begon hij haar borsten door haar shirtje heen te voelen. De man naast hem begon zich er nu ook ineens mee te bemoeien, hij streelde haar mooie blond haren en staarde haar verlekkerd aan.

"Hier Bob, moet je haar tietjes eens voelen, dan ga ik langzaam omlaag." zei Mart zachtjes tegen de man naast hem.

Bob begon nu haar borsten door haar shirtje heen te kneden, en Mart zijn hand gleed onder haar shirtje en streelde haar slanke buik. Hij voelde hoe Ana stond te trillen van de spanning.

"Rustig maar lieverd... we zullen je geen pijn doen als je meewerkt." zei hij zachtjes tegen haar.

Ana was nog steeds versteend van angst, en kon niks uitbrengen. Ze voelde Mart z'n grote ruwe hand door haar navel glijden en langzaam omlaag gaan. Bob trok nu ineens haar shirtje omhoog tot rond haar nek en duwde z'n hand haar beha in vol haar borst vastpakkend.

Mart trok nu haar rokje omlaag tot haar enkels en daar stond ze dan... in alleen nog haar slipje en haar beha, tussen 2 graaiende mannen en 2 die blijkbaar een soort van de wacht hielden.

"Alstublieft... a-alstublieft niet doen..." smeekte Ana zachtjes.

Maar Bob en Mart gingen onverstoord door met hun aanranding van het jonge meisje. Overal voelde ze de handen glijden en strelen en plots ging er een siddering door haar lichaam toen ze Mart z'n hand over haar slipje voelde aaien. Hij ging een paar keer van tussen haar benen omhoog zodat hij door haar slipje haar klitje een beetje meenam.

Mart voelde hoe ze trilde toen hij dat deed en hij kon zich niet langer inhouden.

"Ohh... ik moet je kutje voelen Ana... je bent vast kletsnat inmiddels." zei hij.

"N-nee!... alstublieft..!" smeekte ze. Bob legde z'n hand op haar mond en keek haar indringend aan.

Angstig ontweek Ana zijn blik en keek omlaag. En daar zag ze hoe Mart zijn hand vanaf haar navel omlaag gleed tussen de rand van haar slipje.

Mart voelde haar gladde geschoren huid boven haar vagina en gleed nu met 3 vingers over haar kale poesje. Ana piepte zachtjes achter de hand van Bob die haar stil probeerde te houden. Toen bewoog Mart zijn middelvinger tussen haar schaamlippen door, vol haar klitje meenemend.

Beide mannen voelden Ana haar lichaam schokken en ze slaakte een verkrampt kreuntje achter de hand van Bob.

Mart voelde dat ze inderdaad vochtig was. En tevreden begon hij langzaam z'n vinger op en neer tussen haar schaamlippen te bewegen. Hij voelde het meisje kronkelen van genot en ze probeerde haar kreuntjes in te houden. Ana stond nog steeds tegen Mart aangedrukt met haar kontje eigenlijk tegen zijn kruis. En ze voelde z'n harde piemel inmiddels door zijn broek heen tegen haar kontje duwen.

Maar Mart bleef rustig doorstrelen en genieten van het 18 jarige meisje dat hij tegen zich aan gedrukt hield.

Bob had nog steeds een hand op haar mond en genoot met z'n andere hand van haar heerlijk strakke lichaam en haar mooie borsten.

Mart snoof haar lekkere geur op terwijl hij met z'n neus vlak boven haar hing. Hij werd geiler en geiler...

Toen was Mart het plagen zat en besloot haar nu ècht te gaan vingeren. Ana voelde hoe Mart z'n wijsvinger ineens tegen haar gaatje begon te duwen. En langzaam voelde ze de vinger haar kutje inglijden.

"Mmmmhhhhhh!!!" kreunde ze, zich in proberend te houden.

Mart had niet verwacht dat ze zo strak zou zijn. Het kostte hem echt moeite om bij haar naar binnen te duwen. Maar hij genoot van elke centimeter die hij dieper in haar kwam. Toen hij niet verder kon begon hij haar langzaam te vingeren.

Ana begon nog heviger tegen hem aan te kronkelen en hij hoorde hoe ze de kreuntjes in probeerde te houden.

Steeds sneller bewoog hij nu z'n vinger in en uit haar. Bob keek toe hoe het meisje voor hem gevingerd werd en hoe ze probeerde het te weerstaan. Met een glimlach van oor tot oor had hij z'n broek inmiddels losgemaakt en begon zich af te trekken.

Toen Ana merkte dat hij haar niet meer aan het betasten was keek deed ze haar ogen open en zag tot haar grote schrik zijn grote lul in zijn rechterhand. Ze had nog nooit een piemel op deze manier in het echt gezien... ze was nog maagd.

Angstig keek ze hoe hij zich stond af te trekken voor haar en het warme gevoel in haar onderbuik werd ook steeds heftiger. Haar lichaam begon steeds heftiger te schokken en Mart voelde het en duwde een tweede vinger in haar en ging wild verder met haar vingeren.

"Hmmmmmmmmmppfhhh!! Ohhhhmmmmhhh..." kreunde ze achter Bob's hand.

Toen voelde Mart haar plotseling heftig tegen hem aan schokken en haar kutje samentrekken. Hij voelde hoe ze tegen hem aan, aan het klaarkomen was. Bob verstevigde zijn grip om haar mond om haar kreuntjes te dempen.

Een gierend gevoel van genot ging door Ana haar lichaam en ze kwam voor het eerst ooit klaar in de handen van een man. Ze opende haar ogen weer en keek beschaamd naar de grond. Maar Bob tilde haar kin een beetje omhoog en keek haar glimlachend aan. "Jaa...lekker hè meisje? Was dat je eerste orgasme door een man? Hmm?" zei hij gemeen.

Ana gaf geen antwoord en keek hem met tranen in haar ogen aan.

"Weet je wat nog lekkerder voelt?..." zei hij weer. En hij pakte haar bij haar heupen en trok haar bij Mart vandaan. Hij trok haar tegen zich aan en probeerde haar te zoenen.

Ana hield haar lippen stijf op elkaar terwijl ze voelde hoe hij z'n tong tussen haar lippen door probeerde te duwen.

Mart keek een beetje jaloers hoe zijn oude vriend Bob zijn mooie meisje probeerde te zoenen. Maar ook zag hij Ana haar kontje heel verleidelijk nu naar achteren steken. Mart hield het niet meer...

Hij was zo wild geil geworden van het meisje waar hij al weken lang over fantaseerde. Hij moest haar nu pakken!

Hij knoopte z'n broek los en trok daarna Ana haar slipje helemaal omlaag.

Ana die nog steeds worstelde om haar lippen op elkaar te houden voelde het tot haar schrik en 2 handen pakte haar heupen nu vast. Ze wist niet wat ze moest doen... ze kon geen kant op en als ze "nee" zou roepen zou die vieze tong haar mond binnendringen.

Mart kon nog maar aan één ding denken. Z'n lul was keihard en klopte van geilheid terwijl hij hem tussen haar benen omhoog bewoog richting haar kutje. Hij had nog een condoom meegenomen maar hij kon het niet meer opbrengen die te gaan pakken. Hij moest en zou nu in haar komen!

Bob merkte nu pas op dat Mart haar probeerde te betreden en zei een beetje boos:

"Hey! Waarom mag jij als eerste? Ik doe steeds het meeste werk!"

Ana had nu haar mond vrij en piepte meteen zachtjes:

"Neee! Nee! Alstublieft! Ik ben nog maagd! Niet doen! Ik smeek u!"

Sommige passagiers hoorden door de geluiden van de rijdende bus door nu wat vreemde geluiden uit de hoek en een man vroeg of alles in orde was daar. Meteen reageerde één van de twee andere mannen.

"Niks aan de hand hoor. We zijn de verzorgers van een kind met Tourettes syndroom die net uit het ziekenhuis komt en naar huis mag. Alles is onder controle."

De passagiers namen het maar voor waarheid aan, aangezien ze niks konden zien.

"Ik heb haar gevonden Bob, dat weet je! Jij krijgt je kans nog wel." zei Mart.

"Nee godver we hadden afgesproken dat ik eerst mocht, kom draai haar om!" antwoordde de geïrriteerde Bob zich nog wel inhoudend in zijn stemvolume. Hij trok Ana een beetje van hem weg maar kwam al meteen tegen de wand van de bus. Mart twijfelde niet en stapte naar voren en duwde z'n eikel tussen Ana haar schaamlippen.

"Neeehhmmmmpph!!!" gilde Ana bijna tot Bob zijn hand haar onderbrak. Hij zag in dat hij het niet ging winnen zonder het hele plan in de soep te laten lopen. En Ana in bedwang houdend keek hij toe hoe Mart op haar in begon te duwen.

Voor het eerst in haar leven voelde Ana een piemel tegen haar kutje aan en ze voelde de druk toenemen. Mart duwde zijn eikel tegen haar gaatje aan, maar ze was ontzettend strak. Ondanks het vingeren was zijn eikel toch wel een stuk dikker dan zijn 2 vingers. Ze voelde hoe Mart haar bij haar heupen naar achteren trok en stevig op haar induwde. En langzaam begon zijn eikel erdoorheen te glijden.

"Ooohhh schatje... wat ben je strak... je bent zooo lekker... oh jaah..." zei Mart zachtjes achter haar.

En hij voelde hoe hij eindelijk langzaam in haar begon te glijden.

Ana kreunde tegen de hand van Bob, maar het was amper te horen.

"Zo voelt het dus om geneukt te worden... zo intens... maar ik word gewoon verkracht bij mijn eerste keer... waarom overkomt me dit? Het voelt zo lekker en vies tegelijk... ik oohhhh fuck!" dacht Ana ondertussen.

Mart had z'n eikel nu helemaal in haar en begon wat makkelijker door te glijden. Langzaam gleed hij helemaal in het meisje van z'n dromen, en voelde haar strakke lichaam lekker om zijn harde lul heen.

Hij genoot even van het moment dat hij eindelijk volledig in haar zat... en begon haar toen langzaam te neuken.

Bob haalde zijn hand van haar mond weg en zei: "Wel zachtjes hè meisje... anders zwaait er wat."

Hij was het zat haar in bedwang te houden en begon haar lichaam weer te strelen.

Zachtjes begon Ana te kreunen. "Oohh.. ohh... oooohh..."

Mart was haar heel langzaam maar heel diep aan het neuken. Hij wilde proberen zo diep mogelijk in haar te komen in de hoop haar G-spot ook te raken. En hij vond het gewoon een vreselijk geil idee om zo diep in het jonge verpleegstertje te zitten.

Ana werd overmand door het intense gevoel van die piemel diep in haar. Haar g-spot werd heftig gemasseerd erdoor en ze kronkelde weer van de genotsgolven.

"Ohh fuck waarom is dit zo lekker... zo'n vieze oude man in me... hoe kan dit... ooohhh jezus.." dacht ze weer.

Langzaam bleef Mart haar neuken, maar na een paar minuten begon hij het toch wel moeilijk te krijgen.

Hij keek naar beneden naar haar strakke kontje waar zijn piemel onder verdween. En met z'n handen begon hij haar borsten van achteren te masseren. "Oohhh schatje... oohh lief verpleegstertje van me... jaahhh wat ben je lekker strak... ohhh.. oohh fuck.. ik houd het niet meer... oohh..." kreunde hij vlakbij haar oor.

"Schiet eens op Mart... ik wil in haar! Ik sta nu al op knappen!" zei Bob ondertussen.

Ana had het nu heel zwaar. Schokkend stond ze Mart zijn stoten te incasseren en haar zachte kreuntjes werden steeds hoger en sneller. "Ohh.. oohhh... oooohhh... oh oh oh!..."

"Och meisje toch... ga je nu alweer klaarkomen? Bewaar je nog wel wat voor mij?" zei Bob jaloers terwijl hij zag hoe haar benen begonnen te shaken.

Mart hield het niet meer. Hij greep haar heupen vast en begon nu hard en snel op haar in te stoten.

Hij voelde haar kutje samentrekken en haar lichaam schokken.

"Oooohhh jaaahhh oooohh schatje toch. Ik ga heerlijk diep in je lekkere lijfje spuiten...jaaaaaaahhhhhh!"

Hij greep haar heupen nog wat steviger vast en trok haar kontje hard tegen zich aan. En terwijl hij het meisje schokkend om z'n lul heen voelde spoot hij straal na straal zaad diep in Ana.

"Neee fuckkk... ik ga komen... ik ga komen!!" dacht Ana terwijl het gevoel haar overmande.

"Oohhhh fackkkk!!! ooooooowwwhhhh..." kreunde Ana zachtjes, zich nog steeds heel erg inhoudend.

Schokkend kwam ze klaar in de armen van Bob, met Mart diep in haar lichaam zijn zaad spuitend.

En jaloers keek Bob toe hoe geheel tegen de afspraak in, Mart nu Ana haar maagdelijkheid nam, in plaats van hem.

----

Reacties zijn zeer welkom. Ik probeer er altijd wat mee te doen.

Zeker reageren als je graag een vervolg wilt

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (18)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3076x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3585x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3107x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4618x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6406x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3861x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14101x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3872x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6195x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6272x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5689x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11529x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5859x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5080x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6433x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5872x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!