Opwindend.Net
“Wat een uitzicht!” zegt de man naast Florian en maakt een hoofd beweging richting een meisje dat bezig is met squats. De man is een jaar of 45, ongeveer 10 jaar ouder dan Florian, en heet John. Florian heeft wel vaker een praatje met hem gemaakt. Beiden zijn hun biceps aan het trainen bij de rekken met losse gewichten.

Het is duidelijk dat het meisje wel vaker squats doet want haar kontje is stevig en mooi in proportie met de rest van haar slanke figuur. Ze draagt een lange wijde broek. De stof is zo dun dat die glad over haar vormen valt en het is duidelijk dat ze daaronder hoogstens een string draagt.

“Ja, die mag er wezen. Rosalinde heet ze. Achttien jaar oud. Ze is vaker rond deze tijd in de sportschool. Misschien handige info voor je.”

“Je kent haar?”

Rosalinde beëindigt haar oefening en loopt naar haar vriendinnen enkele meters verderop. De bewegingen van haar billetjes zijn zichtbaar door de dunne stof van haar broek heen. Florian en John genieten een moment van de aanblik. De meiden lachen vrolijk met elkaar en merken niets.

“Nee, ik ken haar niet persoonlijk in ieder geval. Gehoord van anderen. Je bent niet de eerste die naar haar opmerkt” zegt Florian met een veelbetekenend lachje. John blijft in haar richting kijken.

Met haar 1,65m. en tengere postuur is Rosalinde een schattige verschijning. Haar topje laat haar mooie platte buik ontbloot is en zo strak dat het haar pronte borstjes prachtig uit laat komen. Haar huid is blank, wit bijna, en prachtig egaal. Het topje heeft geen vullingen, waardoor te zien is dat ze kleine fijne tepeltjes heeft. Ze heeft roodbruin krullend haar, een rond gezichtje met sproetjes, grijze ogen die energiek de wereld in kijken en een guitig en tegelijkertijd preuts mondje.

“Jammer dat ze zelf zo goed lijkt te weten dat ze mooi is, maar anders...”

“...Anders zou ze helemaal onweerstaanbaar zijn”, maakt Florian de zin af.

“...Woest aantrekkelijk waren de woorden die ik in gedachten had.” John blijft haar observeren terwijl ze met haar vriendinnen praat en met veel handgebaartjes grapjes maakt. Haar melodieuze stem voert de boventoon tussen al het gekwetter. “En het is duidelijk dat ze zichzelf erg sociaal vaardig vindt.”

“Tja, met zo’n uiterlijk is dat ook niet zo vreemd.”

“Ik moet denken aan een tv-programma dat ik ooit eens gezien heb. Gingen ze onderzoeken of mooie mensen echt wel sociaal vaardiger zijn dan minder mooie mensen. Bleek niet het geval te zijn, in tegendeel. Het feit dat je in het centrum van de aandacht staat wil niet zeggen dat je sociaal vaardig bent.”

“Interessant onderzoek. Ze is in ieder geval te beroerd om mij te groeten, dus vanuit mijn perspectief moet ik het met je eens zijn dat ze niet sociaal vaardig is. Maar goed, wie ben ik.”

John houdt zijn ogen op het groepje meiden gericht. “Supermooi lichaam maar verder een arrogante bitch wat mij betreft.” concludeert John en staat vervolgens op. “Ik ga op huis aan. Succes nog.”

“Hetzelfde” zegt Florian.

Florian observeert haar terwijl hij zijn biceps verder traint. Hij ziet hoe haar borsten bewegen als ze haar topje recht doet. Welke man zou die in zijn handen mogen houden? Even kruisen hun ogen elkaar, maar Rosalinde kijkt zoals gebruikelijk dwars door hem heen, alsof hij lucht is. Florian denkt aan de woorden van John en merkt dat hij zich een beetje begint te ergeren aan haar. Het woord ‘bitch’ echoot in zijn hoofd. Knarsetandend beweegt Florian de halters op en neer. Maar ondertussen zorgt de aanblik van haar lichaam er ook voor dat hij een warm gevoel krijgt in zijn onderlichaam.

Als Florian zijn setjes voor biceps heeft afgerond plaatst hij de halters terug in de rekken en loopt naar de apparaten om borstspieren te trainen. Hij doet net alsof Rosalinde en haar vriendinnen niet bestaan terwijl hij een apparaat kiest dat zo gepositioneerd is dat hij haar ongemerkt kan bekijken. Ze is bezig met een bilspieroefening die ook wel de ‘Bridge’ wordt genoemd. Ze ligt met haar schouders op een matje terwijl ze op haar voeten staat. Iedere keer als ze een holle rug maakt heeft hij mooi zicht op haar schaamstreek en buik. Aan de manier waarop de stof van haar broek in haar kruis kruipt kan hij zien dat ze zelfs geen string draagt. Hij krijgt het nog iets warmer.

Als ze klaar is met haar oefening staat ze op om naar een ander deel van de ruimte te lopen. Net voordat ze Florian voorbij loopt laat ze per ongeluk haar bidon uit haar handen glippen. Ze bukt om het ding op te pakken, waardoor hij net even meer zicht heeft op haar borsten. Met een prachtig fijn handje pakt ze langzaam, bijna sensueel de bidon op. Het gebaar speelt zich nog een keer af in Florians hoofd. In zijn verbeelding ziet Florian hoe dat handje zijn stijve pik omvat en langzaam de voorhuid naar achteren trekt. Zijn pik wordt helemaal hard en terwijl ze haar handje naar achteren houdt komt het voorvocht uit zijn eikel gelopen. Ze gaat verder met aftrekken. “Dat voelt goed hè, grote jongen?” vraagt ze ondeugend.

Dan zet ze dat guitige mondje op zijn eikel en begint te zuigen. Ze blijft hem voorzichtig aftrekken, terwijl ze met haar andere handje zijn ballen begint te masseren. Die trekken vervolgens hard samen en Florian produceert meer voorvocht. Aan het mondhoekje dat zelfgenoegzaam op krult ziet Florian dat Rosalinde de reactie van zijn ballen gevoeld heeft. Langzaam begint ze hem dieper te pijpen. Iedere extra centimeter van zijn pik die aan haar warmte wordt blootgesteld brengt hem dichter bij de hemel. Nog even en hij explodeert in dat prachtige tuitmondje van haar.

“He, ben jij klaar op dit apparaat?” vraagt een zware stem. Florian ontwaakt uit zijn mijmeringen, het fijne handje en het mondje verdwijnen, maar het voorvocht blijft. “Of je klaar bent, dan kan ik namelijk” zegt een grote harige kerel terwijl hij op het toestel wijst waarop Florian zijn oefening deed.

“Ja, ja, ga je gang” zegt hij afwezig terwijl hij opstaat en met zijn handdoek de tent in zijn broek verbergt. Schichtig om zich heen kijkend loopt hij naar de apparaten voor rugspieren, flink uit de buurt van Rosalinde, om daar zijn rug en de achterkant van zijn schouders te trainen. Na een aantal setjes ziet hij in zijn ooghoeken hoe Rosalinde haar vriendinnen groet en naar de dameskleedkamer gaat.

Florian doet alsof hij ook klaar is met zijn workout en gaat naar de kleedkamer. Hij wast alleen zijn haar en kleedt zich snel om zodat hij ook nog een blik op haar kan werpen als ze de sportschool verlaat. Met zicht op de uitgang van de dameskleedkamer positioneert hij zich bij de bar en knoopt een praatje aan met één van de andere bezoekers van de sportschool. Het duurt lang maar uiteindelijk ziet hij Rosalinde in zijn ooghoeken naar buiten komen. Aan haar haar ziet hij dat ze gedoucht heeft. Hij stelt zich voor hoe ze onder de douche staat en haar handen over haar natte lichaam laat gaan bij het wassen. Haar tepeltjes steken nog duidelijker af in het schone topje dat ze heeft aangetrokken. Ze heeft nog steeds dezelfde wijde broek van dunne stof aan als tijdens het sporten. Het lukt Florian om haar volledig te negeren als ze langs hem naar de uitgang loopt. Dit in tegenstelling tot zijn gesprekspartner, wiens ogen haar kontje tot aan de uitgang volgen. Florian kijkt zijn gesprekspartner veel betekenend aan. Die groet Florian met een grijns, om vervolgens zijn workout voort te zetten. Florian snelt naar buiten. De route naar zijn huis is het eerste stuk hetzelfde als die van Rosalinde dus hij heeft een wandeling met uitzicht op haar prachtige figuurtje met dat heerlijke kontje. Haar afgemeten pasjes doen haar ronde billetjes kordaat bewegen.

Dan verdwijnt ze om de hoek. Florian weet dat ze tot het einde van die straat moet en dat als hij rustig blijft doorlopen gewoon verder kan genieten van het uitzicht. Als hij ook de hoek om is ziet hij haar echter nergens meer. Ook niet aan de overkant van de straat. Onmogelijk. Ze moet ergens zijn. Zou ze het gevoel hebben dat ze achtervolgd werd en is ze gaan rennen toen hij uit zicht was? Florian vertraagt zijn pas iets en kijkt scherp om zich heen.

Opeens hoort hij gesmoord gegil uit een smal steegje dwars op de straat. “Help!”

Is dat Rosalinde? Wat heeft ze daar te zoeken? Hij versnelt zijn pas. Het steegje is erg smal, waardoor het er vrij donker is. Naar achteren toe wordt het breder en staan er wat kliko’s en een vuilcontainer. In een flits ziet hij een kronkelende Rosalinde, omringd door drie grote, massieve gestaltes. Drie gespierde negers staan als donkere flatgebouwen om het kleine meisje heen, betasten haar en trekken aan haar kleren. Haar broek is deels opengescheurd en Florian ziet haar prachtige blanke en slanke benen. Nu draagt ze wel een string.

“He! Doorlopen jij!” klinkt het onvriendelijk uit het steegje.

Florian blijft staan. “Wat gebeurt hier?” vraagt hij voorzichtig.

“Doorlopen zeg ik! Bemoei je er niet mee!”

“Ik ken die jongen van de sportschool!” zegt een andere stem. “Volgens mij wil hij ook wel een stukje op haar rijden!” Eén van de mannen heeft een afrokapsel en een gouden ring in zijn oor en komt Florian inderdaad vaag bekend voor. Alle drie dragen ze haltershirts waardoor goed zichtbaar is hoe loeibreed hun schouders zijn. Hun armen zijn dikker dan Florians benen.

Florians fascinatie voor Rosalinde wint het van het gevaar dat van de situatie uit gaat en met enige aarzeling doet hij een stap het steegje in. “Wat zei ik! Wie wil nou niet met dit sletje neuken!” zegt de man met het afrokapsel triomfantelijk en hij trekt Florian hardhandig verder het steegje in. Een van de andere mannen snoert de mond van Rosalinde terwijl de derde verder gaat met haar te betasten en kleren van haar af te trekken. Rosalinde is lijkbleek en haar grote ogen schieten als die van een wild dier in het nauw heen en weer. Nog nooit heeft Florian iemand gezien die zo bang is. Ze kan niets zeggen maar haar heel haar lichaam schreeuwt om hulp.

De mannen gooien een kliko op zijn kant en leggen haar daar op. Ze probeert tegen te spartelen, maar de kerels met hun vierkante lichamen zijn krankzinnig sterk en al haar weerstand is futiel. Ook het laatste kledingstuk wordt van haar lichaam gescheurd en Florian kan nu haar lichaam in volle glorie aanschouwen. Door de workouts in de sportschool heeft het meisje een prachtig figuur gekregen, gespierd maar absoluut geen hard body, strak en vrouwelijk tegelijk. Haar poesje is helemaal geschoren en op haar bil is een roosje getatoeëerd. Bijna in trance kijkt hij naar haar borsten, die prachtig meebewegen met haar geworstel. Langzaam wordt zijn pik harder.

“Je mag wel eerst hoor! Ik verwacht niet dat wij het verschil gaan voelen!” zegt het afrokapsel. Hij krabt in zijn kruis en Florian ziet in zijn broek een vorm verschuiven die doet vermoeden dat zijn opmerking een understatement is.

Uit Florians gebrek aan actie lijkt Rosalinde af te leiden dat hij de zijde van haar overweldigers heeft gekozen. In werkelijkheid is hij echter nog betoverd door haar prachtige figuur. “Klootzak! Ik heb je wel zien kijken in de sportschool! Kom maar hier met dat pikkie van je!” roept Rosalinde verbeten naar Florian. Het is de eerste keer dat ze iets tegen hem zegt. Eén van de negers geeft haar een klap in het gezicht en duwt zijn enorme pik in haar mondje. “Zo jochie, die is voorlopig even stil. Ga je gang hoor!” De lelijke woorden van Rosalinde halen Florian uit zijn betovering. Wat een kutwijf is het ook. Hij trekt zijn broek omlaag en haalt zijn pik tevoorschijn. “Mag ik dat gat van je overnemen?” zegt hij en probeert de neger met zijn pik in haar mondje opzij te duwen. De anderen moeten hard lachen. De anderhalve kop grotere man doet zowaar een stap opzij en geeft Florian een dreunende klap op de schouder. “Goed bezig kerel!”

Florian gaat bij haar hoofdje staan. “Zo, schatje, ik ben misschien niet zo goed bedeeld als de anderen hier, maar als je dit niet tot achterin je keeltje geschoven wil hebben, dan zou ik maar mijn best doen” zegt Florian. Hij schuift zijn 16 centimeter naar binnen tot ze bijna kokhalst. Aan haar bewegingen ziet Florian dat ze inbindt en hij trekt zijn pik iets terug waardoor het geheel wat beter voor Rosalinde te behappen is. Dan zet ze haar guitige tuitmondje in zoals Florian dat graag ziet. Hij pakt met zijn handen haar hoofdje vast om het tempo aan te geven. “Ietsje harder zuigen mag, lieverd” zegt Florian snedig terwijl hij met één hand zijn ballen en de basis van zijn pik omvat.

De andere mannen gaan ondertussen door met haar te betasten. Ruw kneden ze haar borstjes en billetjes en wrijven ze over haar poesje. Met de kracht van een machine beweegt één van de negers haar benen uit elkaar en begint haar wild te beffen. Hij heeft een volledig kaal hoofd en bij het beffen is een gouden tand zichtbaar. Rosalinde levert nog steeds weerstand, maar het is duidelijk dat haar kracht uitgeput raakt.

“Zo, nu is het mijn beurt. Ik wil ook met een schone pik naar huis” zegt de man die haar aan het beffen was na enkele minuten. Hij duwt Florian opzij waardoor zijn pik uit haar mondje schiet. Rosalinde heeft maar weinig tijd om op adem te komen want de neger begint vervolgens een enorm donker geaderd stuk vlees bij haar naar binnen te proppen. Kreunend probeert ze het gevaarte te verwerken.

Florian neemt plaats tussen haar benen. Ze is te druk bezig met de enorme pik die haar mondje teistert om nog weerstand aan deze zijde te leveren. De neger heeft vakwerk afgeleverd, want haar poesje is kleddernat. Florian zet zijn eikel tegen haar lipjes en vrijwel zonder weerstand duwt hij zijn pik ver naar binnen. Hij voelt hoe ze even wat aanspant, maar verder lijkt haar lichaam niet reageren.

“Kom maar lekker in haar klaar hoor! Als wij aan de slag gaan is ieder beetje glijmiddel welkom!” grijnst de man met zijn gouden tand, terwijl hij zijn pik in Rosalindes mondje op en neer beweegt. De pik is inmiddels flink stijf aan het worden en Rosalinde heeft nog meer moeite om het ding te pijpen.

Florian begint nu met lange halen te neuken. Hij merkt dat ze alleen maar natter en warmer wordt en dat haar poesje begint te pulseren. Het lijkt wel alsof ze het fijn vindt! Deze slet wil gedomineerd worden! Sappen lekken uit haar poesje op de kliko. Florian gaat harder en sneller, zijn ballen kletsen tegen haar goddelijke billetjes. Haar poesje reageert door nog harder te pulseren. Uiteindelijk schokt haar lichaam en trekt haar poesje met een enorme kracht samen. Zou ze een orgasme hebben? Florian houdt het niet meer, ramt zijn pik zo ver mogelijk in haar en spuit zijn ballen helemaal leeg in haar buikje. Uitgeput stapt hij naar achteren.

Twee negers stappen meteen naar voren, die met het afrokapsel en één met kort haar en een grote tatoeage op zijn schouder. Ogenschijnlijk gewillig laat Rosalinde zich met haar buik op de kliko leggen, waardoor haar witte kontje mooi zichtbaar wordt. Een 21 centimeter grote zwarte lul wordt soepel bij haar poesje naar binnen gedrukt. Waar Rosalinde bij Florian bijna niet reageerde gaat er nu een schokje door haar lichaam en houdt ze even haar adem in. De man pakt haar bij haar middel om de diepte en het tempo goed te controleren. Zijn handen zijn zo groot en het meisje is zo tenger dat hij haar middel bijna in zijn geheel met zijn handen kan omvatten. Af en toe geeft hij een flinke klap met zijn vlakke hand op haar billetjes, waardoor even een rode handafdruk op haar blanke, gladde huid zichtbaar blijft. Zo nemen de twee mannen haar beurtelings op zijn hondjes, terwijl die met het kale hoofd zich laat pijpen. Ze wordt weer op haar rug gelegd en de twee gaan verder met neuken. Soepel bewegen de donkere staven in en uit haar blanke onderlijfje. Rosalindes ademhaling wordt dieper en sneller. "Haha, ze vindt het fijn om vernederd te worden!" klinkt het.

Dan wordt Rosalinde van kliko getild en gaat het afrokapsel met de oorring er zelf met zijn rug op liggen. Zijn donkere pik wijst fier de lucht in. Het apparaat is alle richtingen groter dan dat van Florian, maar de dunste en met een slordige 19 centimeter de kortste pik van de drie bruten. De kale met zijn gouden tand tilt Rosalinde op en positioneert haar met haar kontje boven de pik.

“Nee! Niet d...” gilt Rosalinde, waarna direct haar mond gesnoerd wordt. Ze probeert met haar benen te trappen, maar de spierbonk met de tatoeage pakt ze vast met handen als bankschroeven en houdt ze wijd uit elkaar. Langzaam, bijna teder voor zover dat kan gezien de situatie, laten ze haar zakken op de staaf. Even weet haar kringspier de druk te weerstaan en buigt de zwarte staaf krom, maar dan wordt de druk te groot en schiet de eikel één keer in zijn geheel naar binnen. Een kreuntje ontsnapt uit Rosalindes gesnoerde mondje. Haar kringspier lijkt de lul volledig af te knijpen.

“Als één van de andere twee in een kut zijn geweest, dan voel ik meestal niet veel meer” grijnst het afrokapsel. “Maar dat lossen we dus altijd zo op!”

De mannen laten het tienertje nog een stukje verder zakken, om haar vervolgens weer op te tillen. Zo wordt ze op en neer bewogen, waarbij ze iedere keer een stukje verder gaat. Uiteindelijk is ze in haar geheel over de staaf heen geschoven en zit ze met haar volledige gewicht op de liggende man. Haar poesje is verder open gaan staan en er lekken onverminderd sappen uit. “Haha! Ze vindt het nog steeds lekker! Volgens mij kunnen we haar loslaten!” Waarop de staande mannen haar voorzichtig loslaten. Om haar evenwicht te bewaren zet Rosalinde haar handjes onwillekeurig achter zich op de machtige borstkas van de neger op de kliko en leunt op haar armen. Verder beweegt ze zich niet, alsof ze nog bezig is met het verwerken van die lul in haar kontje. Vanwege haar iets holle rug komen haar borstjes met stijve tepels prachtig naar voren. Het afrokapsel heeft een gelukzalige grijns van oor tot oor. Hij pakt haar handen en zet ze nog wat hoger op zijn borstkas neer. Daardoor leunt ze verder naar achteren en wordt haar poesje wat meer blootgesteld.

De neger met tatoeage neemt nu met zijn pik plaats voor het poesje. Langzaam duwt hij het gevaarte bij haar naar binnen. Het meisje heeft nu twee enorme negerpikken in zich. De twee mannen beginnen te stoten, eerst langzaam, maar dan steeds sneller. Rosalinde hijgt mee in het ritme en op haar bleke wangetjes komt een blos. Ze leunt nog meer naar achteren en doet haar benen iets wijder uit elkaar. Haar tengere blanke lijfje is nu volledig ingeklemd en contrasteert met de twee donkere, massieve lichamen. Na verloop van tijd komen de twee mannen kort na elkaar klaar en pompen haar vol met sperma. Rosalinde lijkt te schrikken als de man met zijn tatoeage zijn pik helemaal in haar stoot en trekt een holle rug. Dan schokt haar lichaam een paar keer zo heftig dat haar borstjes natrillen.

De kale man met de gouden tand is nu de enige die nog niet aan zijn gerief is gekomen. Met 23 centimeter lengte en ruim 6 centimeter dikte is zijn pik de grootste van de drie. Door het vele pijpen is het geaderde monster flink hard geworden. Hij legt Rosalinde met haar kontje op de rand van de kliko en haar benen in haar nek waardoor haar poesje maximaal is blootgesteld. Ze staat helemaal open en is nat en glibberig van al het sperma en haar eigen vocht. Als hij zijn eikel op haar poesje zet, begint ze schaamteloos haar clitoris te masseren met haar vingertjes. Haar gezwollen schaamlipjes spannen zich verder om de eikel naarmate hij de druk vergroot. Rosalinde geeft een kreuntje als de eikel plotseling naar binnen schiet. De man maakt een paar kleine beweginkjes met de enorme pik, die nog ietsje stijver wordt. De glimmende schaamlipjes staan zo strak om de schacht gespannen dat ze een beetje meebewegen. Dan houdt de man in, de kloppende schacht en de vingertjes van Rosalinde op haar clitoris zijn het enige wat beweegt. Iedereen kijkt vol spanning toe wat er gaat gebeuren. Bij Rosalinde is niet alleen spanning af te lezen maar ook verlangen, bijna smachtend kijkt ze naar de man die boven haar hangt.

In één vloeiende haal schuift de kolossale neger zijn paal bij het fragiele tienertje naar binnen. Rammen is het niet, maar zijn gespierde lichaam laat niets van de kracht achter de beweging aan de verbeelding over. Rosalinde hapt naar adem. Haar ogen stralen een mengeling van verbazing en schrik uit als ze ziet dat zijn paal tot aan de ballen in haar onderlichaam verdwijnt. Uit haar gepuf en samentrekkende buikspieren is duidelijk af te leiden dat ze zich heel, heel erg gevuld voelt. Florian kijkt met bijna uitpuilende ogen wisselend naar haar poesje en haar gezichtje. Zij moet heel wat training gehad hebben daar beneden dat ze dit gevaarte kan verwerken zonder een kik te geven, denkt hij. De slet.

De anderen kijken goedkeurend knikkend naar het tafereel. De man komt weer omhoog en schuift zijn paal weer helemaal in haar. Nu maakt hij lange krachtige halen. Op zijn kale hoofd verschijnen zweetdruppeltjes. Ziet Florian het nu goed? Hij kan van buitenaf zien hoe de enorme negerpik in haar beweegt; bij maximale penetratie ontstaat een soort bobbel in haar buik. Het effect is niet heel duidelijk, als het beeld zou staan dan lijkt het een glooiing, maar het is zeker zichtbaar voor wie er op let. Het moet komen doordat ze min of meer dubbelgevouwen ligt waardoor er bijna geen spanning staat op haar buik en het feit dat ze maar weinig vet op haar buik heeft. Florian heeft zoiets wel eens eerder in een pornofilmpje gezien en kwam toen bijna direct klaar. In werkelijkheid is het nog veel geiler dan op een beeldscherm.

Rosalinde ziet het nu ook. Op haar mondje verschijnt een triomfantelijk trekje, dat overgaat in een gelukzalige glimlach. Haar blos wordt bijna donkerrood en loopt door tot achter haar oren. Ze heeft haar lichaam en ademhaling bijna niet meer onder controle. Florian wist niet dat vrouwen zo geil en opgewonden konden zijn. Koesterend houdt ze haar handjes op haar buikje rond de plek waar de bobbel iedere keer verschijnt.

Florians leeggepompte pik begint zowaar weer op oorlogssterkte te komen door de heftige visuele prikkels. Hij gaat bij haar hoofdje staan en duwt zijn pik bij haar mondje naar binnen.

Na enkele minuten verkrampt het lichaam van Rosalinde volledig en gilt ze het uit. Het lijkt wel alsof ze gek wordt van het orgasme. “Man, man, man, wat is dit wijf strak!” roept de neukende spierbundel en zijn bezwete hoofd glimt net zo mooi als zijn gouden tand. Hij houdt even in en Florian ziet dat zijn lul nog harder wordt. Dan verdwijnt de lul weer helemaal in het onderlijfje van het tienertje, groter en dieper dan daarvoor en schokkend komt de man klaar. Wel een minuut houdt hij zijn lul in haar gedrukt, straal na straal in haar buikje pompend.

Op dat moment komt Florian voor de tweede keer klaar, dit keer in haar mondje. Dit is de beste dag in zijn leven.

“Is het goed als ik nu ga?” klinkt het naast hem.

“Ja, pak haar maar flink!” zegt Florian.

“Pardon? Ik zou dit apparaat graag van je overnemen.”

Florian schrikt op uit zijn roes en ziet dat hij nog steeds in de sportschool is. Naast hem staat dezelfde harige kerel als net bij het borstspierapparaat. “Sorry, ik bedoel dat je het apparaat inderdaad mag pakken. Ga je gang.” stamelt Florian terwijl hij opstaat. In zijn boxershort is het vochtig en hij kan op zijn gevoel niet met zekerheid vaststellen of het sperma is of gewoon heel veel voorvocht.

Aan de andere kant van de ruimte ziet hij Rosalinde de kleedkamer in gaan. Snel gaat hij naar de herenkleedkamer. Als hij opschiet kan hij naar huis lopen met uitzicht op haar fijne figuurtje met dat heerlijke kontje.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 5852x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 1640x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.0
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 2791x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.5
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 4978x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.4
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4091x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.3
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 9145x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4982x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.5
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5543x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5394x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8718x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12735x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 9198x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9568x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13610x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8163x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!