Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 13

Het was zeven uur toen de ochtend ploeg begon. Karin werd gevonden door Ineke, een jong verpleegstertje die net van school was. het meisje maakte Karin los. Karin klom moeizaam uit de stoel. maakte met trillende handen de touwen om haar pijnlijke borsten los en wist dat de pijn nu pas serieus zou gaan worden. Het was heftig. De bloedsomloop kwam weer volledig op gang en veroorzaakte een enorme pijn in haar gezwollen borsten. Karin liet zich op de vloer zakken, haar knie in het plasje urine. Het verpleegstertje keek verschrikt en rende weg om hulp te halen. Joke, het afdelingshoofd kwam aangesneld. Karin schaamde zich enorm vooral toen ze moest uitleggen dat er van verkrachting geen sprake was geweest. het afdelingshoofd geloofde daar niets van en dus moest Karin haar vertellen dat ze tijdens de avonddiensten hier haar klantjes ontving. Ze liet de twee briefjes van twintig zien. Er was al heel wat voorgevallen, maar deze vernedering was erger geweest dan alles tot nog toe. Karin werd op non-actief gesteld in afwachting van haar ontslag.

Ze liet de gebeurtenissen de revue eens passeren. Er waren wat vreemde dingen. Natuurlijk waren alle opdrachten van Martin vreemd en raar en vernederend. Maar die waren altijd ingeleid door Martin zelf. Via berichtjes, of rechtstreeks. En nu was er ook iets gebeurd zonder dat Martin zich ermee bemoeid leek te hebben. Nou ja, waarschijnlijk had de plasseks gast gedacht op eigen houtje iets te kunnen ondernemen. Karin besloot naar Martin toe te gaan om dit te bespreken.

Karin belde aan. Het duurde even voor Martin de deur opende. hij was naakt met een enorme stijve pik.

“O, ben jij het? Wat kom je hier doen? ik heb je niet ontboden. je zou pas vanmiddag langskomen met je buttplug” Martin’s toon deed haar pijn.

“Ik… sorry… ik weet het… ik moet met je praten, Martin.” Martin keek haar kwaad aan, en gaf haar een harde tik op haar wang. Karin verbeet haar pijn en verdriet.

“Vraag dat nog maar eens, slavin karin…” Karin boog haar hoofd, deed haar handen op haar rug.

“Ik wil even met u praten, Meester…” Martin keek tevreden.

“Dat klinkt veel beter. Ik heb eigenlijk geen tijd voor je, maar kom dan maar binnen en kleed je uit. Kom dan maar in de kamer.” Martin liep weg. Karin trok haar kleren uit, pakte haar buttplug uit het tasje en maakte die nat met speeksel en drukte die tegen haar anus. Het ding wilde er niet makkelijk in. Ze ging met haar rug tegen de wand staan, manoeuvreerde de buttplug ertussen met de punt tegen haar anus en de achterkant tegen de wand. Ze bewoog wat heen en weer en drukte zo de buttplug in haar lichaam. Het verbaasde haar hoe makkelijk het eigenlijk ging. Opeens realiseerde ze zich dat haar vagina en borsten nog erg gevoelig waren. Ze liep de kamer in, boog haar hoofd en deed haar handen op haar rug. Voorzichtig keek ze iets omhoog en keek naar het tafereel op de bank. Was ze toch maar pas vanmiddag gegaan. Ze voelde haar jaloezie toenemen. Tot nog toe had ze Martin alleen nog bezig gezien met jongens en mannen. Dat was niet leuk, maar die hadden iets voor hem dat zij niet had. Maar nu… Martin was bezig een slank meisje te neuken. Een tenger grietje van een jaar of twintig. Ze zag hoe hij zijn grote pik achterlangs in haar stootte. Ze keek naar de vloer. Martin kreunde.

“Ah… daar ben je. Kijk maar goed. Hoe gewillig dit slavinnetje is, kun je wat van leren!” Karin deed haar hoofd omhoog en keek. Het meisje draaide zich om en begon Martin diep te pijpen. Martin genoot van de warme mond om zijn paal.

“Pijp me klaar, slavin myrthe. Je hoeft niet te slikken, deze keer.” Het meisje deed haar best en martin kwam kreunend in haar mond klaar. Het meisje liet hem zijn sperma zien en speelde er mee door haar mond.

“slavin karin, kom hier.” Karin liep schoorvoetend naar hen toe. Myrthe stond op, en streelde Karin’s rug.

“Kniel,” beval Martin. Karin knielde.

“Hoofd achterover.” Myrthe kwam naast Karin staan, en hing boven haar gezicht. opende haar mond en liet Martin’s zaad uit haar mond lopen, sperma vermengd met haar speeksel viel in Karin’s mond en op haar neus en lippen. karin slikte.

“Zoen slavin karin maar, schatje…” Myrthe knielde nu ook en begon Karin te zoenen. ze stak haar naar zaad smakende tong in Karin’s mond. Karin onderging het gedwee. Martin keek tevreden.

“Zeg, slavin karin, laat jij ons eens zien wat voor moois je gekocht hebt?” Myrthe maakte zich los en ging met een arrogante houding naast Martin staan. Karin stond ook op en draaide zich naar hen om. Met een kleur opende ze haar billen en showde hen de glimmende steen op de plaats van haar anus.

“Heel mooi, slavin. Wat vind jij?” Hij keek Myrthe aan.

“Heel mooi meester. Ze is een erg geil slavinnetje, meester.”

“Zeker is ze dat.”

“Heb je zin in haar?”

“Ze is toch niet bi, meester?”

“Nee, maar dat is toch geen probleem? een slavin heeft geen wil…” Hij keek Karin aan. “Zo is het toch, sletje?” Karin knikte. “Ja, meester.”

“Vrij met slavin myrthe. Ik wil zien hoe je dat doet. maak me geil met z’n tweetjes. Aan het einde zal ik slavin myrthe van mijn zaad voorzien.” Karin keek teleurgesteld. Zij wilde Martin’s zaad in haar voelen.

Martin ging op zijn gemak in zijn draaistoel zitten. Myrthe na Karin bij de hand en leidde haar naar de bank en duwde haar daar op. Ze begon Karin te strelen en te zoenen. Ze liet haar tong langs Karin’s lippen gaan en drukte haar lippen op de hare. Ze kon wel goed zoenen, dat moest Karin toegeven. De handen van het meisje gleden over Karin’s lichaam, speelden met haar gevoelige borsten. Op een of andere manier maakte Myrthe iets bij Karin los. Wat het was kon ze niet bedenken, maar ze werd geil van haar. Misschien kwam het door haar tengere lijf dat er jongensachtig uit zag. Ze had heel kleine bijna platte borstjes met wel harde en stijve tepels. Karin duwde Myrthe omlaag zodat ze tussen haar benen kwam te liggen. Myrthe begon nu haar kutje te tongen. Karin genoot er van. Drukte haar hoofd stevig tegen haar kruis.

“Ah… je bent heerlijk nat, karin…” kreunde Myrthe geil. Karin hijgde en voelde hoe Myrthe haar tong zo diep als mogelijk in haar stak en likte. Karin’s buikspieren begonnen samen te trekken en dat gaf haar een heerlijk gevoel, mede veroorzaakte dorodat de grote buttplug in haar nu ook opspanning kwam. Myrthe hield op met beffen en bracht twee vingers in bij Karin. Karin keek haar geil aan.

“Probeer je hand er in te doen, toe maar…” Myrthe bracht haar vingers samen en net als de kerel die nacht liet ze haar hele hand in Karin’s vagina glijden. Karin trok haar benen op en kreunde van genot toe ze voelde hoe Myrthe haar hand in haar heen en weer draaide, terwijl ze met haar vingertoppen langs haar baarmoedermond streelde. Het orgasm dat ze Karin bezorgde was geweldig. Karin kwam klaar en voelde al haar spieren samentrekken. De buttplug drukte nu van binnenuit tegen haar sluitspier aan en floepte er bijna uit. Myrthe hield het ding op zijn plaats en genoot van Karin’s orgsmischespartelingen. Met een kreet van genot perste Karin Myrthe’s hand uit haar vagina gevolgd door een enorme straal vocht. Nog niet eerder was karin zo spuitend klaargekomen. Myrthe deed verwoede pogingen om het in haar mond op te vangen, waarna ze Karin er mee zoende. De vrouwen lagen nu op elkaar en tongden. Karin keek Myrthe even aan: “Hoe wil jij klaarkomen, liefje,” vroeg ze hees. Myrthe kwam overeind en draaide Karin half op haar zij, deed haar benen uit een en ging in dezelfde houding tegenover haar liggen, en bewoog haar kruis naar dat van Karin.

“Ik wil met je scharen…” Meteen begon ze haar onderlichaam heen en weer te bewegen en wreef haar natte kutje over die van Karin. Ook dit was erg lekker. Karin bedacht zich dat ze misschien altijd teveel in beperkingen had gedacht. Ze genoot van dit meisje. Myrthe was de eerste die op deze manier klaarkwam. Terwijl ze genoot van haar klaarkomen kwam ook Karin nog een keertje.

Martin stond goedkeurend op met een harde pik en natte eikel.

“Op je knieën, slavin myrthe. ik heb zaad voor je.” Myrthe ging op haar knieën.

“Terwijl ik je neuk lik je slavin karin naar een derde orgasme. Duidelijk? Dat heeft ze wel verdiend.” Myrthe knikte en boog haar hoofd naar Karin’s kruis. Karin deed haar handen op het hoofd van Myrthe en gaf zich over aan haar kundige tong. Martin stak zijn paal in de nauwe kut van Myrthe en neukte haar met lange halen en kwam al vlug klaar. Hij trok zich terug, zag nog net hoe er een klodder wit zaad uit Myrthe’s kutje droop en verliet de kamer. In de deuropening zei hij: “Als slavin karin wil mag ze mijn zaad uit je likken. Daarna douchen jullie. Slavin myrthe vertrekt daarna naar de club. Maak je gereed voor je eerste gangbang.” Daarna liep Martin weg.

Karin kreeg steeds meer het gevoel dat Martin nog veel meer meisjes, vrouwen en jongens als slaven had, die hij her en der voor zich liet werken. Was hij niet gewoon een pooier, dacht karin, toen ze zijn zaad uit het jonge kutje van Myrthe zoog.

Karin liep naar huis. Ze was Martin’s hoer en vroeg zich af of het ooit meer zou worden. Hoe ver zou hij gaan nog? Nee, hoe ver zou zijn nog voor hem gaan? Dat was de vraag. Daarnaast bleek Martin met de pissende kerels van die nacht niets te maken hebben gehad. Dat was zorgelijk. Want wie dan wel? Of had die vent zichzelf en zijn vrienden een pleziertje beloofd?

Wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Meester Om Te Dienen - 15

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Ik Werd Verkracht... - 2Door: Swaantje
Gelezen: 14368x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Melken, Tepelklemmen, Butplug, Naaien
24-05
7.9
:: Je Eigen Dochter,... - 9Door: Angela
Gelezen: 10432x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Dochter
23-05
8.4
:: Huis Vol Slaafjes - 3Door: Slaafje
Gelezen: 4785x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
23-05
7.9
:: Emma's Ontdekkingstocht - 7Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3254x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Latex, Spanking
23-05
9.0
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 9273x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.0
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 5268x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
9.0
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4189x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 7586x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
7.8
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 7560x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5007x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 16112x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4427x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6985x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
8.0
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6721x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6552x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 13287x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!