Opwindend.Net
Dit verhaal is me vorige week gebeurd met een echte shemale. Misschien niet het spannendste maar ik wil het gewoon delen.

Ik ben een gebonden man maar met een fantasie

Het begon allemaal met dat ik steeds meer fantasien krijg over vrouwen met een lul. Ik ben zelf niet zo van een andere man maarja een piemel maakt me toch nieuwsgierig.

Dus naast dat ik mezelf met een dildo in mijn kontje bevredig leek het me wel is leuk om op internet te zoeken naar een Nederlandse transgender.

Ik kwam op een beetje een vage pagina terecht en schreef mijn verhaal over dat ik graag een keer anaal ontmaagd wilde worden door een shemale en ik zette een foto van mijn hele lichaam er op.

Ik kreeg na 2 dagen een mailtje van een wel aantrekkelijke dame die op de foto er netjes uit zag.(niet naakt)

Over dat ze me slanke lichaam wel zag zitten en beniewd was naar mijn pik als hij stijf is.

Ik besloot om een afspraak te maken om te kijken of het zoizo wel klikte tussen ons en ze was er over eens dat we eerst het even aan zouden kijken. Zo gezegd zo gedaan ik was erg zenuwachtig maar we gingen naar een leuke lokale bar en bestelde wat te drinken. Het was nog vroeg we hadden namelijk om 3 uur afgesproken op zaterdag.

Daar kwam ze aanlopen en me mond viel open van verbazing ze had erg veel make up op maar dat maakte me niets uit wat zag ze er goed uit zeg.

Ze gaf me gelijk een kus en vroeg hoe het met me ging. Ik kon bijna niet praten zo zenuwachtig was ik en ik kreeg een beetje een stijve van het idee al. Ze zij al snel zullen we anders gewoon even drinken op drinken en gewoon naar het hotel gaan ? Dan kunnen we daar wat makkelijker praten.

Dat deden we dus ook. Wat daarna gebeurde was gewoon alles tegelijk ik wilde gewoon alles. We kwamen de hotelkamet binnen en ik schrok dat ik dr even aanraakte. Ze gooide me op bed en begon dr uit te kleden terwijl ze op me zat.

Ze had erg mooie neptieten niet enorm groot maar het paste bij dr lichaam. Ik was zenuwachtig en zij wil je eerst zachtjes met me doen. En ze begon me heel intens te tongzoenen. Ik dacht fuck it en we gaan gewoon al the way.

Ik deed de rest van dr kleren uit en zoog aan dr half harde lul ze had een klein beetje dezelfde grote als ikzelf een 16/17cm maar wat dikkere lul. En ze kreunde hard o jahga door. Ik had dit nog nooit gedaan maar blijkbaar vind ze het lekker. Ik bleef lekker zuigen tot ze zeg ik ben aan de beurt schatje.

Ik doe mijn kleren uit en ze zet dr mond om me eikel heen en pijpt me gelijk erg diep. Zo ben ik nog nooit gepijpt hmm wat lekker. Voor dat ik voel dat ik klaarkom zeg ik dat ik graag zachtjes genomen wil worden door haar.

Ze weet precies wat ze moet doen de maakt me anus wat wijder door eerst te vingeren. Ze trekt aan me lul tijdens het vingeren en het is zalig. Ze doet wat glijmiddel op mijn anus en op eens voel ik een dikke eikel tegen me anus en duwt ze zachtjes naar binnen. Ik had het niet verwacht maar vond het zeker niet erg ik zij ga door ook al deed het een klein beetje zeer. Ze bleef zachtjes me te neuken maar ging steeds harder ik werd geiler en geiler tot ik opeen luid gekreun hoorde.ze spoot al dr zaad in me reed. Hmm ze ging achter me zitten en likte dr sperma van mijn anus af. Ze zij nu ben jij aan de beurt.

Ze ging op dr rug liggen ik pakte dr tieten vast en begon zachtjes mijn eikel tegen dr anus aan te drukken steeds een stukje verder tot ik er in floepte manmanman wat was dat geil ze begon te kreunen en smeekte of ik harde wilde stooten ik was kapot. En ik trok mijn lul uit dr dikke reed en liet me aftrekken ze wilde al mijn zaad in dr gezicht hebben begreep ik en ze trok en trok en ahh ik kwam zo hard dat ik over dr tieten en gezicht heen kwam. Eerst moest ik er niet aan denken maar begon met sperma te tongzoenen met dr.

Hierna waren we allebei helemaal op.

We hebben gedoucht daarna het ging allemaal zo snel het was ook gewoon erg gezellig en we hebben het savonds weer gedaan daar kan ik ook wAt over vertellen in een volgend verhaal.

Zoek naar meer verhalen van Jay...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Travestie: Bijles - 4Door: Gretha
Gelezen: 1971x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-05
8.8
:: Travestie: Bijles - 3Door: Gretha
Gelezen: 3972x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-04
8.6
:: Partytime - 3Door: Beautje
Gelezen: 6778x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Maid, Kuisheidskooi, Crossdresser, Travestie
11-04
9.2
:: Travestie: Bijles - 2Door: Gretha
Gelezen: 5887x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-03
8.7
:: De Eerste Werkdag - 2Door: Beautje
Gelezen: 10051x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Pijpen, Sissy, Maid, Onderdanig
26-03
9.1
:: De VerassingDoor: Beaux
Gelezen: 9001x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Jongen, Neuken, Pijpen, Zuigen, Anaal, Aftrekken
24-03
8.7
:: Vakantie Zonder Ouders - 1Door: Beautje
Gelezen: 16629x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Travestie, Dienstmeid, Maid, Chantage, Ibiza, Vakantie
15-03
9.0
:: DirectiesecretaresseDoor: NoMercy001
Gelezen: 14982x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags:
03-03
8.8
:: Travestie: Bijles - 1Door: Gretha
Gelezen: 8170x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-02
8.7
:: Travestie: Mijn Eerste... - 7Door: Gretha
Gelezen: 3027x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
11-02
8.5
:: Onverwacht Anaal OntmaagdDoor: Firefox
Gelezen: 13266x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-01
7.9
:: Heidi Is Anders - 2Door: Eric1970
Gelezen: 5912x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-01
8.7
:: Heidi Is Anders - 1Door: Eric1970
Gelezen: 12438x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-01
8.7
:: Dit Had Hij...Door: Bartflanders
Gelezen: 11161x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-01
8.6
:: Het Verhaal Van BenDoor: Ben
Gelezen: 5115x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-01
6.4
:: Travestie: Mijn Eerste... - 6Door: Gretha
Gelezen: 2789x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
15-01
8.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!