Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maartje, De Stagiaire - 1

Die avond was Manon zichzelf niet. De ervaringen met Maartje lieten haar niet los. Als ze terugdacht aan haar intense orgasme wond het haar weer op. Maar ze voelde ook schaamte. Maartje was zoveel jonger, was een stagiair en meer nog, het was een vrouw. Ze voelde zich raar. Wat moest ze doen? Het tegen Kevin zeggen was geen optie, die zou kwaad worden en het uiteraard niet begrijpen. Misschien niet eens geloven. Manon besloot om maar te doen alsof er niks gebeurd was. En in haar contacten met Maartje zou ze louter zakelijk zijn. Mocht Maartje er op terugkomen dan zou ze uitleggen dat dit n keer was. Een fout, wat niet had mogen gebeuren. En ook niet meer zou gebeuren.

De volgende dag zat Manon al even te werken toen Maartje de afdeling op kwam. Totaal anders gekleed dan de dag ervoor, in jeans en een ruime trui. 'Goedemorgen!', riep ze opgewekt. Manon groette terug, minder opgewekt. Ze zocht bewust geen oogcontact. Ze was ergens blij dat ze al snel een afspraak had en even van haar plek zou zijn.

Een uur later kwam ze terug. Maartje tikte een verslag uit en keek niet eens op. Manon nam plaats en checkte haar mail. "(Geen onderwerp)", luidde een mail die Maartje gestuurd had. Ze opende hem en trok wit weg. Ze zag een foto van zichzelf, liggend op de grond. Tussen de benen van Maartje, likkend. Maartje had de foto blijkbaar genomen terwijl Manon bij haar bezig was. Haar ogen vielen op de tekst onder de foto: "Je doet alles wat ik zeg en je zal genieten. Zo niet, dan ben je niet de enige die de foto te zien krijgt."

Het was pure chantage. Manon wilde dit niet, maar ze voelde die vreemde spanning weer van gisteren. Ze zocht geen oogcontact met Maartje en wachtte maar af. Sowieso wilde ze niet dat deze foto zou gaan rondzwerven. Ze verwijderde de mail en leegde meteen haar Verwijderde Items.

Een uur verstreek, niks gebeurde. Manon was een mail aan het typen toen Maartje opstond. Ze liep om het bureau heen en legde een post-it neer. "Trek je slip uit en geef hem aan mij", stond er te lezen. Manon keek haar met grote ogen na. Shit, wat nu? Ze dacht na. Op zich geen ramp om dit te doen. Niemand die het hoeft te zien, ook al had ze haar rokje aan maar die was lang genoeg. Ze besloot te gehoorzamen. Ze liep naar het toilet en kwam even later terug. Ze liep zwijgend naar Maartje en legde de opgevouwen slip voor haar neer, uit zicht van eventuele opkijkende collega. Snel ging ze weer zitten.

Ze keek vanuit een ooghoek naar wat Maartje deed. Die pakte de slip vast en rook er aan. Ze keek even achterom de afdeling op, die halfleeg was vanwege de lunch die bijna begon. Niemand lette op. Ze draaide haar lichaam weer naar Manon, opende de slip en haalde haar tong erdoor. Ze stak hem daarna in haar eigen broek, tussen haar benen. Blijkbaar in haar onderbroek, of wat ze ook droeg, vermoedde Manon. Maartje begon weer te werken en stond na 5 minuten op. 'Ik ga lunchen, ga je mee?', vroeg ze. 'Eh ja hoor, is goed', antwoordde Manon. Zwijgend liepen ze samen naar de kantine.

In de kantine zaten diverse collega's al te eten. Er was geklets, gelach en een deel zat te scrollen op hun telefoon. Manon en Maartje gingen zitten en begonnen aan hun lunch. Maartje sprak over werk, alsof er niks aan de hand was. Manon praatte mee maar keek ook steeds onderzoekend naar Maartje.

Even later was de kantine half leeg aan het raken, op wat tafels na. Maartje pelde een banaan af. Ze boog wat voorover en reikte de banaan naar Manon. Ze fluisterde: 'Druk hem tegen je schaamlippen aan, maak hem nat'. Ze keek koeltjes naar Manon toen ze het vroeg. Die slikte, keek de kantine in of ze aandacht trokken - wat niet het geval was - en pakte de banaan aan. Onder de tafel plaatste ze de banaan onder haar rokje en duwde de vrucht tegen haar schaamlippen aan. Een gek gevoel om dit met fruit te doen. Ze haalde hem heen en weer en uit zicht van iedereen haalde ze hem terug. Ze gaf hem aan Maartje. Die keek goedkeurend toe en knikte. Ze pakte de banaan vast en likte over de top, daarbij verleidelijk kijkend naar Manon. Die werd rood en werd weer opgewonden. Ze zei niks en schuifelde wat op haar stoel.

Maartje hapte een stukje af en gaf hem weer. 'Nog een keer', zei ze. Manon herhaalde de actie, duwde de banaan tegen haar nu echt natte schaamlippen. Ze wilde hem weer teruggeven, maar Maartje schudde haar hoofd. 'Nu jij'. Manon keek weer de kantine in. Niemand keek. Ze stak haar tong uit en likte snel over de banaan, daarbij een rare combinatie proevend van banaan en haar eigen geil. Ze hapte een stuk af en keek vragend naar Maartje. Die stond opeens op en liep weg. Manon zat nog met de halve banaan in haar handen en voelde zich weer bespeeld. Ze stond eveneens op en gooide de banaan weg.

Na de lunch gebeurde er niet veel. Manon had een intern overleg en was van haar plek. Aan de vergadertafel besefte ze dat ze geen slip droeg. Automatisch deed ze haar benen over elkaar, al was de kans klein dat iemand het zag. Ze voelde zich er wat ongemakkelijk bij. Na afloop beende ze terug naar haar plek, waar Maartje net een slok thee nam. Ze opende haar mail en zag weer een bericht van Maartje. "14.30 uur, toilet. Laat de deur open."

Manon voelde de spanning weer. Ze keek rechtsonderin haar scherm naar de tijd, 14.25 uur. Goede timing van Maartje, dacht ze even. Ze beantwoordde een e-mail en stond vervolgens op en liep naar het toilet. Ze deed de klep op de pot en ging zitten, de deur van de unit dicht maar niet op slot.

Niet snel daarna ging de eerste deur open, iemand kwam binnen. Manon wilde de klink vasthouden om te voorkomen dat er opeens een andere collega de unit binnenstapte. Maar ze hield zich in en wachtte af. Ze hoorde wat gefrunnik. Even dacht ze dat er niemand meer was toen opeens met een ruk de deur werd opengetrokken. Manon schrok zich kapot en zag Maartje naar binnen komen, de deur sluitende en draaiende in het slot. Zonder iets te zeggen of te doen gleed ze omlaag en ging op haar knien op de vloer zitten, haar hoofd ter hoogte van Manon's vagina. Langzaam trok ze de rok omhoog, over de dijen van Manon en over haar billen. Daarbij keek ze Manon geil aan. Toen ze de vagina en billen ontbloot had spreidde ze langzaam haar benen. 'Vraag het me hardop', zei ze fluisterend.

Manon wist even niet wat ze precies bedoelde, maar toen begreep ze het. Maartje wilde hardop horen dat ze haar moest beffen. Hier, in een openbaar toilet op kantoor waar elk moment iemand naar binnen kon komen en dus kon horen wat er zich achter die gesloten deur afspeelde. Ze twijfelde en Maartje deed alsof ze begon te likken, maar zuchtte alleen maar tegen haar schaamlippen aan. Ze kustte haar dijbenen en streelde even kort beide schaamlippen. 'Vraag het hardop, Manon', fluisterde ze weer. Manon werd wild in haar hoofd, ze verlangde naar die mond van Maartje op haar vagina. Ze verlangde er naar om gebeft te worden. 'Wil je mij beffen, Maartje?', vroeg ze opeens hardop zonder verder na te denken. Maartje glimlachtte en bracht haar mond langzaam op de inmiddels nat geworden kut van Manon. Ze voerde haar tong door het natte spleetje en likte op en neer met speciale aandacht voor de clitoris.

Manon kermde van genot, ze zocht houvast aan beide muren maar kon alleen maar leunen. Ze zag de uitdagende krullen van Maartje tussen haar benen, zich likkend een weg vindend in haar kutje. Ze voelde die rappe en behendige tong die haar gevoelige plekjes beroerden. Ze begon te kreunen en werd geil, heel erg geil. Ze leunde als vanzelf tegen de ene muur en plaatste haar been op de dichte WC-pot, zodat Maartje meer vrij spel kreeg. Ze trok haar rok nog iets verder omhoog en sloot haar ogen, genietend van Maartje's mond en tong. Ze voelde hoe ze, door de ruimte, ook meer naar achteren begon te likken, zelfs richting haar anus. Meerdere vingers gleden door haar spleetje en Maartje begon haar te vingeren, eerst met n en daarna met twee vingers.

Plotseling stond Maartje op. Op gebiedende toon zei ze: 'Kleed je uit en ga op de pot zetten'. Manon wilde juist dat Maartje doorging, het uitgestelde genot was niet naar haar zin. Maar zonder tegenspraak ontknoopte ze haar blouse en ze schoof de rok omlaag over haar voeten. Onder haar blouseje droeg ze een cremekleurige BH die ze eveneens uitdeed. Ze was zo geil dat er geen sprake was van enige schaamte. Ze ging op de diche WC-pot zitten. Maartje knielde voor haar, tussen haar benen voor de pot, en spreidde haar benen zo wijd mogelijk. Hierbij drukte Manon met beide voeten tegen weerszijden van de muur. Maartje boog voorover en drukte al likkend haar mond op de verlangende vagina van Manon.

Die keek omlaag. Ze genoot, een heerlijk gezicht was het. Ze gaf zich over aan dit heerlijke lesbische spel. Ze werd verwend op een manier zoals Kevin dat nog nooit gedaan had. Met een heerlijke intensiteit. Ze voelde hoe haar hoogtepunt dichterbij kwam. Maartje bleef beheerst likken en zuigen, als een ervaren lesbienne. Manon was benieuwd hoe ervaren deze 20-jarige schone al was. Op seksueel gebied was Maartje zeker geen stagiaire, maar was zij nu de stagiaire. En ze leerde snel.

Haar orgasme kwam in golven. Ze voelde alles samentrekken en samenkomen en duwde met haar benen bijna de muren eruit. Ze kreunde, niet te hard maar zeker hoorbaar. Maartje zoog zich vast op haar clitoris, gleed op en neer met haar tong. Manon duwde haar hoofd dieper op haar kut en kwam zeker meer dan n keer klaar.

Ze stapte van de pot, Maartje stond op. Manon pakte haar trui vast en trok die over haar hoofd. Ze bleek niks eronder aan te hebben, ze was prachtig naakt met twee heerlijke borsten. Manon streelde ze en drukte haar mond erop en gaf kusjes op de tepels, die wat verder naar voren kwamen te staan. Ze duwde Maartje tegen de gesloten deur en zoende haar, daarbij haar tong gebruiken. Likkend over de lippen van de stagiaire. Een weg naar binnen zoekende. Maartje beantwoordde de zoen, de twee vrouwen gingen in elkaar op. Manon stond naakt tegen Maartje aan, die alleen haar jeans nog aanhad.

Al zoenend begon Manon de jeans los te knopen toen opeens de deur verderop openging. Al fluitend kwam een collega naar binnen gelopen. Manon en Maartje zwegen en bewogen zich niet. Ze keken elkaar aan. De collega wilde de deur openen en keek blijkbaar niet op de kleurindicatie van het slot. 'Sorry', werd geroepen, toen de deur niet open wilde gaan. Beide vrouwen zeiden niks. De deur van de andere unit naast heb werd geopend en ze hoorden de vrouwelijke collega gaan zitten. Maartje voerde de spanning op door langzaam te strelen tussen de benen van Manon. Die zuchtte zachtjes en keek Maartje met grote ogen aan. Ze hoorden de collega haar gang gaan en de wc doortrekken. Ze opende haar deur en bleef vervolgens nog voor de spiegel staan nadat ze haar handen had gewassen. Het leek een eeuwigheid te duren totdat ze uiteindelijk weg ging. Waarschijnlijk vroeg ze zich af wie er zolang op het toilet nog zat. Zowel Maartje als Manon hadden geen idee wie het was. Beiden zaten ze nu ook al een dik kwartier niet op hun plek.

Toen de collega de laatste deur sloot begonnen de vrouwen weer te zoenen. Manon trok Maartje's broek verder omlaag. Een sexy string kwam tevoorschijn. Ze zakte door haar knien en kuste de strakke buik. Ze gleed met haar hoofd voor de string en greep de randen vast, waarna ze de string langzaam uittrok. De natte en strakke kut van Maartje zag er goed uit. Manon zuchtte, hoe kon ze toch weer zover komen? Voor de tweede keer zou ze een vrouw beffen, weer Maartje. En ze had er gewoon zin in. Ze opende haar mond en gebruikte haar tong om het zachte weefsel van Maartje's schaamlippen te likken. Het smaakte naar meer. De kenmerkende lucht, dat hunkerende lichaam.. Het was genoeg voor Manon om haar mond op Maartje's vagina te drukken. Ze begon harder te likken, op en neer waarbij ze haar tong soms lichtjes naar binnen stak. Ze sabbelde op de clitoris van Maartje, die begon te kreunen.

Weer ging de deur open. Beide dames vielen stil, met Manon die snel haar mond wegtrok. Maartje streelde haar zachtjes door het haar. De collega die binnenkwam probeerde de deur niet maar bleef blijkbaar voor de spiegel staan. Ze mompelde wat. Blijkbaar had ze niet door dat n van de twee wc's bezet was. Ze deed daarna de andere deur open, willekeurig, en stapte naar binnen. Een broek gleed omlaag en ze hoorden haar gaan zitten.

Maartje glimlachte naar Manon. Opeens hoorden ze beiden zacht gekreun. Het kwam van de collega naast hen. Ze konden niet zien natuurlijk wat er gebeurde. Maar blijkbaar was ze zichzelf aan het vingeren. Het duurde even toen ze opeens een stem zachtjes hoorden zeggen: 'Nou, vanavond maar voor 't eggie'. Manon en Maartje keken elkaar aan en moesten bijna lachen. Manon herkende de stem. Het was Elza, de goedlachse receptioniste. Ze hoorden de deur opengaan. Na haar handen gewassen te hebben vertrok ze.

Zonder iets te zeggen begon Manon weer te beffen, eerst langzaam maar al snel harder. Ze pakte de jonge billen vast, stevig, en hapte in het jongere kutje. Ze hoorde Maartje's ademhaling toenemen tot een punt waarop het teveel werd voor haar. In beheerste stilte kwam ze klaar, waarna ze Manon omhoog trok en zoenend de vrijpartij afsloot.

Ze zei: 'Morgen heb ik een uitdaging voor je, Manon de geile manager'. Ze knipoogde waarna ze haar kleren aantrok. Manon trok ook haar kleren aan en stapte als eerste naar buiten. Ze spraken af niet tegelijk naar de afdeling te gaan. Even later zaten ze weer te werken. De rest stelde geen vragen. Bij het naar huis gaan groette Manon nog Elza, die met een brede lach teruggroette. De deugniet, dacht Manon.

De volgende dag was Manon wat later. Maartje zat al te werken. Ze kreeg al snel een appje, van Maartje. "Check je lade en doe het", stond er te lezen. Ze opende de lade. Er lag een soort eivormig apparaatje. En een briefje met instructies om het apparaatje in te brengen en weer te gaan zitten. Manon, gekleed in een net jurkje, pakte het apparaatje en liep richting toilet. Even later kwam ze terug, bedenkelijk kijkend naar Maartje.

Ze hadden die ochtend teamoverleg met de marketeers. Maartje zou vooral toekijken, aangezien ze meer ondersteunende werkzaamheden deed. Maar Manon wist al hoe laat het was. Even later zaten ze in een vergaderkamer terwijl Manon de rest toesprak en het overleg begon. Maartje had een hand onder de tafel. Manon was net uitgesproken toen een vibratie door haar vagina ging. Ze kreunde even zacht, een kreun die ze verbloemde door meteen te hoesten. Wat een intens gevoel, dacht ze. Het apparaatje vibreerde precies op de gevoelige plekjes en Maartje was in controle. Manon kreeg het warm, vooral toen ze nog een vibratie voelde toen een collega aan het woord was. Ze moest zich enorm goed beheersen om niks te laten merken.

Maartje likte haar lippen. Manon zag het, ook hoe het Maartje opwond. Ze voelde weer een vibratie toen ze zelf het woord net nam. Haar stem sloeg bijna over. 'Sorry, mijn keel', zei ze verontschuldigend. Ze werd rood en keek Maartje bijna smekend aan. Die glimlachte alleen. Weer voelde Manon een vibratie en nu lang, te lang. Ze zuchtte diep en werd geil van de gevoelens tussen haar benen. 'Gaat het wel Manon? Je lijkt niet helemaal lekker te zijn', vroeg haar collega Matthijs. Ze pareerde de vraag door nogmaals te zeggen dat haar keel opspeelde. Manon hoopte vurig dat Maartje zou stoppen. Even gebeurde er ook niks. Het overleg ging door en kwam tot een einde. Maartje en Manon verlieten als laatste de kamer waarna Maartje weer op de knop drukte. Manon kromp ineen en liep meteen door naar het toilet. Ze stapte de unit in en haalde het apparaatje uit haar vagina. Ze was botergeil maar ze wilde uiteraard niet in erg ongemakkelijke situaties terechtkomen.

Ze wilde weglopen toen Maartje binnenstapte. Manon werd de unit ingeduwd. Daar stond ze weer met Maartje. Die trok bij Manon haar jurkje omhoog en gleed met haar hand haar slipje in, van achteren. Manon voelde hoe haar billen werden gespreid. Een paar vingers gleden door haar bilspleet. Maartje streelde met haar andere hand tegelijk haar vagina. De twee handen maakten haar gek. Ze voelde hoe vingers haar anus streelde. In combinatie met de vingers die haar kut streelden was dit erg lekker. Ze zuchtte. 'Oh Maartje, lekker meid, wat is dit lekker zeg.. Ohjaa', kreunde ze. Maartje begon haar te zoenen en likte haar hals. Ze fluisterde in haar oor: 'Ben je er klaar voor?'. Manon knikte en plots voelde ze vingers naar binnen gaan. In haar kut en in haar anus. Ze werd heerlijk gevingerd en begon te hijgen. Wat was dit goed en lekker. Zoenend kwam ze tot een orgasme waarbij ze door haar knien zakte van inspanning.

Snel fatsoeneerde ze zich. Ze liep daarna net Maartje de afdeling op. De rest keek hun aan alsof ze vragen wilden waar ze nog zo lang gebleven waren. Manon en Maartje deden alsof hun neus bloedde en gingen weer aan het werk.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
.DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Douchebeurt - 2Door: Pleziertje
Gelezen: 11667x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexspeeltje, Teasen, Vingeren
18-05
8.8
:: Mijn Memoires - 1Door: Fieke
Gelezen: 8286x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-05
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6438x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meisjes, Beffen, Squirten,
17-05
9.2
:: De Douchebeurt - 1Door: Pleziertje
Gelezen: 21062x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Sexspeeltje, Beffen
11-05
8.8
:: Nieuwe Teamgenoten - 3Door: Miesje
Gelezen: 10528x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
30-04
8.7
:: Nieuwe Teamgenoten - 2Door: Miesje
Gelezen: 17296x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
16-04
8.9
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 13323x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.8
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 7178x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.6
:: Mijn Lesbische Ervaring - 1Door: Jolien
Gelezen: 21236x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.8
:: Monique & Carla - 5Door: Sexlover
Gelezen: 7041x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Piercings Clitoris, Beffen
06-04
9.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Gelezen: 19823x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Voetbal, Seks
02-04
8.6
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 20897x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 11341x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 13752x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 12915x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 7871x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!