Opwindend.Net
De telefoon ging, het was mijn oom. “Jelle, ik weet niet of je weer mee wilt maar ik ga over een uurtje varen, dus als je zin hebt zie ik je wel verschijnen”. Volgens de weersvoorspellingen werd het weer over de 30 graden, dus je kan wel begrijpen dat ik het wel zag zitten, een dagje varen. Zwembroekje aan, handdoekje mee en ik was er klaar voor.

Op de fiets voelde ik de hete lucht tegen mijn lichaam aangeblazen worden. Ik kon niet wachten dat ik heerlijk op de boot van mijn oom Heini zat. Ik was bijna aangekomen op bij de plek waar Heini zijn boot aangemeerd lag en ik zag mijn oom al van een afstandje in de boot staan. Maar alleen was hij niet want er stond nog een man in de boot. Ik zag al snel wie de man bij mijn oom was, Marcel een ouwe vriend van mijn oom die wel vaker met mijn oom op stap was. Met Marcel kon je altijd lachen dus ik vond het wel leuk dat hij erbij was. Eenmaal aangekomen werd ik enthousiast begroet door mijn oom en Marcel. Ik zette mijn fiets op slot en was klaar om te vertrekken.

We waren nog geen 5 minuten op het water of Marcel begon al met geintjes maken. “Jelle trek lekker je shirt uit jongen, het is zo warm, en bovendien kan ik wel een mooi uitzicht gebruiken want van je oom word je ook niet vrolijk” zei hij met een knipoog en een glimlach. Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden is Marcel homo. Hij is daar heel open over en schuwt het ook niet om daar geintjes over te maken. Over mijn oom zijn er ook verhalen dat hij op mannen zou vallen, maar in tegenstelling tot Marcel is hij er nooit voor uitgekomen, of is het gewoon helemaal niet waar. En om eerlijk te zijn, het boeide me ook totaal niet. Zowel Marcel als mijn oom is een topkerel en dat was het belangrijkst voor mij.

In het begin voelde ik mijzelf wel eens een beetje opgelaten wanneer Marcel een geintje tegen mij maakte, maar al snel was ik er aan gewend en nu doe ik het ook bij hem en hebben we met z’n allen de grootste lol, en vandaag was ook weer zo’n dag. We voeren ondertussen al een tijdje. De zon stond aardig fel en toen ik mij wou gaan insmeren kwam ik tot de conclusie dat ik mijn zonnebrandcrème thuis had laten liggen. Gelukkig niet een al te groot probleem want zowel Marcel als Heini was het niet vergeten, dus leende ik die van hun. Op mijn gemak smeerde ik mijn borst, armen, benen en gezicht in, maar mijn rug werd een probleem. Mijn bovenrug ging nog wel maar bij de rest kon ik niet echt goed komen.

Marcel was op dat moment bezig om de rug van mijn oom in te smeren en zag in zijn ooghoek dat ik moeite had met het insmeren van mijn rug. “Jelle wacht even, zodra ik klaar ben met het insmeren van je oom doe ik jouw rug ook wel”. “Nee het lukt wel” zei ik terug terwijl ik verder ploeterde. “Doe niet zo gek, ik eet je niet op hoor, dadelijk verbrandt je hele rug”. Enigszins twijfelend ging ik zitten en een paar tellen later spoot Marcel de zonnebrandcrème over mijn rug. Ik schrok een beetje en schoot een klein stukje naar voor. “Rustig aan” zei Marcel lachend en plots voelde ik zijn grote handen over mijn rug de zonnebrandcrème uitwrijven. Heel zachtjes, rustig en beheerst voelde ik zijn handen over mijn rug heen gaan en langs mij zij.

Ik zat echt te genieten en tot mijn grote schrik gebeurde er iets dat ik totaal niet had zien aankomen. Terwijl Marcel nog de laatste crème uitsmeerde voelde ik plots dat mijn lul hard werd! Echt binnen een paar seconden was die knalhard. Ik keek naar beneden en zag dat het ook zichtbaar was dat de stok in mijn tent gespannen stond. Fuck, kut, er ging van alles door mijn hoofd heen. Hoe kon dit gebeuren? Dadelijk zou Marcel of mijn oom zien dat ik met een mega erectie zit. Plots zei Marcel “Zo je bent klaar” en met zijn vingers kietelde hij mij, waardoor ik plots omhoog schoot van de schrik. Maar doordat zijn handen op de hoogte van mijn buik zaten en ik omhoog kwam raakten zijn handen de voorkant van mijn zwembroek. Het was onmogelijk dat hij niet de ferme bult in mijn zwembroek gevoeld had. Sterker nog, ik wist het wel zeker want de normaal altijd zo goed gebekte Marcel was er stil van. Er kwam even niks uit en ik zag hoe hij mij aankeek. Nog nooit had ik in zo’n ongemakkelijke situatie gezeten. En het ergste was dat de bult in mijn broek niet kleiner werd ook, ik was nog steeds knalhard.

Allebei waren we even geschokt, maar gelukkig had mijn oom niks in de gaten want het gebeurde allemaal achter hem, want hij zat aan het wiel. Marcel had een strakke zwembroek en toen ik mijn blik onbewust iets liet afdalen zou ik zweren dat ik niet de enige was die een stuk gegroeid was in zijn broek. Ongemakkelijker als dit ging het gewoon niet meer worden. We stonden allebei op zeer korte afstand van elkaar met behoorlijke erecties in allebei onze zwembroeken.

“Ik meer daar even aan dan kunnen we even lekker iets gaan eten”. We keken allebei plots weer naar voren en zagen dat mijn oom naar een afgelegen plek wees. Ik kende die plek. Als je een klein stukje door het bos heen liep kwam je zo bij de snackbar uit die bij het meertje lag. Alleen de mensen die heel erg goed bekend zijn in dit gebied weten het plekje te vinden waar wij nu waren en hoe je naar de snackbar moest lopen. Mijn oom had nog niet gevraagd wie van ons het eten zou gaan halen of ik had mij al aangeboden. Ik moest en zou even van de boot afkomen en zo te zien kon Marcel ook wel even een pauze gebruiken. Mijn oom voer zo dichtbij als hij kon, maar de laatste paar meters moest ik door het water heen lopen. Het water kwam ongeveer tot aan mijn middel, dus het viel allemaal wel mee. Nadat zowel mijn oom als Marcel gezegd had wat hij wou hebben klom ik de boot uit en sprong het water in. Ik keek achterom en zou zweren dat ik zag hoe Marcel met zijn hand in zijn kruis kneep terwijl hij mij nakeek.

Ik liep ondertussen het bos in en kon maar niet uit mijn gedachten krijgen hoe het was gekomen dat ik een stijve had gekregen. En hoe meer ik aan Marcel ging denken hoe geiler ik werd. Marcel is best wel een knappe man, hij heeft kort stekeltjeshaar, de kleur van zijn haar is grijs. Marcel is iets jonger dan mijn oom, mijn oom is 54 en Marcel is 48 of 49 jaar. Hoe meer ik er aan ging denken hoe meer ik zin had om me af te gaan trekken. Alles kwam voorbij. Marcel had een keer voor de gein op facebook een foto van zijn blote kont geplaatst. Toen hij dat deed voelde ik er niks bij, maar nu ik die foto weer terug zat te kijken voelde ik maar één ding: ik wou hem zo graag in die lekkere dikke witte reet neuken! Ik werd gek van de gedachte. Ik wist dat het niet kon, maar god ik had een moord willen begaan op dat moment als ik daardoor mijn stijve pik door die lekkere reet van Marcel kon laten berijden.

Plots kreeg ik de drang om terug te gaan naar de boot. Ik weet niet waarom, maar ik had nog steeds die blik voor me die Marcel op zijn gezicht had terwijl hij in zijn kruis kneep terwijl hij naar mij keek. Ik liep door de bosjes terug naar de boot, maar ik had niet precies hetzelfde pad genomen, waardoor ik aan de zijkant terecht kwam. Ik keek nu vanuit de bosjes recht op de boot. En ik zag vanaf de positie waar ik stond dat ze met elkaar aan het praten waren. Mijn oom had zijn stoel omgedraaid en Marcel stond recht voor hem. Ze hadden het over iets maar ik stond te ver weg om te kunnen horen waar het over ging. Ik zag zowel Marcel als mijn oom om zich heen kijken, totdat ik mijn oom een gebaar naar Marcel zag maken.

Plots ging Marcel recht voor mijn oom op zijn knieën en terwijl hij op zijn knieën ging zag ik hoe mijn oom zijn lul uit zijn broek haalde. Ik deed nu hetzelfde en haalde mijn lul ook uit mijn zwembroek en begon er zachtjes mee te spelen. Het leek alsof ze nog even twijfelden, maar na een paar seconden nam Marcel de lul van mij oom tussen zijn lippen en zag ik van een afstandje tussen de bomen in hoe mijn oom gepijpt werd. Ik had ondertussen mijn hand stevig om mijn eikel en trok me heerlijk af terwijl mijn oom afgezogen werd. Mijn oom deed zijn handen achter zijn hoofd en liet Marcel al het werk doen, en dat vond Marcel zo te zien helemaal niet erg. De handen gingen nu weer weg achter zijn hoofd en gingen naar zijn tepels. Mijn oom was met zijn vingers met zijn tepels aan het spelen terwijl Marcel zijn lul zo diep als die maar kon in zijn mond had. Plots kwam mijn oom uit zijn stoel en haalde zijn lul uit Marcel zijn mond. Marcel hield zijn mond nu open en ik zag hoe mijn oom zijn ballen leeg spoot in de mond en over het gezicht van Marcel.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Varen Met Mijn Oom En Een Goede Vriend - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 885x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1300x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 5979x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 4889x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2015x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6193x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 2792x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 3975x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2474x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2677x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5228x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
8.0
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 8670x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5515x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3186x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1588x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
:: Priveslet Van Mijn...Door: Koentje
Gelezen: 7356x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Gay, Sletje, Dik, Leraar, Homo, Anaal, Neuken, Seks
13-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!