Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Awakenings 3

Hoofdstuk 10

(woensdagavond, na het tennissen, Sven)

Ik voelde me verdrietig tot en met. Ik wist me geen raad. Ik was ook boos, en voelde me vreselijk opgelaten. Shit shit, godverdomme kut.
Zo, dat is er uit!
Natuurlijk voel ik me op een rotte manier afgewezen door Daan, hij heeft me echt pijn ge-daan. Van de andere kant kan ik mezelf wel vervloeken dat ik alles zo ver heb laten komen. Ok, Daniel hd een erectie en was duidelijk opgewonden, k had een stijve en was opge-wonden, maar achteraf beschouwd had ik het er gewoon bij moeten laten, als ik verstandig geweest was. Ik heb me helaas enigszins laten meeslepen door de hele situatie en een poging ondernomen mijn vriend te verleiden, dat was een ontzettende fout realiseer ik me nu. Dani-el was in de war, ik voel me afgewezen en reageer daarbij ook nog eens gekwetst en boos, maar het was eruit voor ik er erg in had.
Ja, ik kan mezelf wel vervloeken.

Ik fiets naar huis, terwijl de tranen als vanzelf komen. Ben ik Daantje nu voorgoed kwijt?
Eenmaal thuis kwakte ik mn sporttas in de bijkeuken en hoopte dat ik niemand zou zien voorlopig, ik wilde alleen zijn met mn gedachten. Natuurlijk kwam pa net binnen (die grap-pig genoeg ook Daniel heet) en me vriendelijk goedendag zei. Ik bromde wat terug en snelde naar boven, naar mn kamer. Ik plofte neer op mn bed en toen kwam mijn verdriet er pas goed uit. Mijn emotionele pijn leek wel vanuit mn tenen te komen, het was heel heftig. Je-zus! Ik verviel in een krampachtig snikken en wist me geen raad. Wat was er toch met me aan de hand??
Dat wist ik natuurlijk wel, dat wist ik drommels goed, en die wetenschap maakte het in mijn ogen alleen maar erger. Het was heel simpel, kinderlijk eenvoudig. My dear Watson, its so obvious, cant you see?
Ik was tot over mn oren verliefd op mn beste vriend, en dat al sinds ruim een half jaar.

In de winter van 72/73 was het besef dan gekomen. In februari van dit jaar werd ik 17 en op mijn feestje werd ik hartelijk omhelsd door Daniel, die me feliciteerde met mn verjaardag en me het allerbeste wenste voor het jaar dat komen zou. En in een split second ging er dus die beroemde knop om bij mij en vielen alle puzzelstukje in elkaar, om dat mooie clich maar eens te gebruiken.
Ik hou van je, Daniel, dacht ik, terwijl ik een warme knuffel kreeg, ik hou zielsveel van je, ik wil de jouwe zijn en dat voor altijd.
Die zelfde avond heb ik me in slaap gehuild, zo vol van onvervuld verlangen.
Och liefste Daniel van me, je bent zo dichtbij en tegelijkertijd zo ontzettend ver weg, kon ik je maar, durfde ik je maar te vertellen hoe ik cht voor je voel, had ik maar de moed om je toe te vertrouwen hoe groot mijn liefde voor je is..
Helaas, ik kon en durfde niet, bang om onze mooie vriendschap op het spel te zetten.
Gelukkig kon ik in de weken die daarop volgden de zaken weer enigszins op een rijtje krij-gen en vond ik weer enigszins mijn innerlijke rust. I count my blessings, en dacht aan al die mooie dingen die Daan en ik wl konden delen.
Het leven was goed voor mij, tot vanavond dan

Ik huilde met gierende uithalen in mijn intens verdriet en voelde me verloren. Hoe verdrietig kan een 17 jarige jongen zijn.. Ik schrok op door een hand die mijn schouder streelde. Verdwaasd en ook wel geschrokken keek ik om.
Pa, mompelde ik.
Ja sorry, jongen, ik heb een paar keer geklopt, maar dat hoorde je blijkbaar niet. Ik dacht dat ik maar eens moest komen kijken, want zojuist zag je er nou niet bepaald goed uit.
Hij ging op mn bed zitten.
Wil je me niet vertellen wat er is, Sven?
Zijn teder gebaar van zijn arm om mijn schouder bracht me niet meteen aan het bedaren, maar voelde natuurlijk wel goed aan. Geleidelijk aan kalmeerde ik wat en kwam tot het be-sef dat ik nu meer dan ooit een soulmate nodig had, wilde ik er ten minste niet helemaal onderdoorgaan van verdriet. Ik ging op mn rug liggen en keek vader Daniel strak aan.
Het is niet makkelijk, pa.

Nee, om de dooie dood niet!! Helemaal niet gemakkelijk!
Er was maar een iemand op de wereld die van mn geaardheid op de hoogte was en die was voor zover ik wist ruim 3000 km van me verwijderd. Hoogste tijd om mn ouders in te lich-ten, te beginnen met pa, want geloof me, ik trk het gewoon niet meer langer. Ik wilde mijn ontzettende eenzaamheid nu maar eens doorbreken en hoe moeilijk het ook zou zijn mijn ouders inlichten. Kome wat komen gaat, dacht ik.

Het begon precies n maand voor mn 16e verjaardag.
N weet ik dat ik jongens eigenlijk altijd al veel interessanter heb gevonden dan meisjes, nu durf ik dat ten minste onder ogen te zien, al heb ik jaren mijn uiterste best gedaan om dat heel virtuoos weg te stoppen.
In die tijd trok ik veel op met Evert, een van mn tennisvriendjes; we zaten niet op dezelfde school, maar hadden redelijk veel contact via het tennissen dan. Hij was best aardig, al voel-de ik niks speciaals voor hem. Een enkele keer kwam ik wel eens bij hem thuis en daar is HET begonnen. Och, jullie kunnen je met een beetje fantasie de heel voorspelbare gang van zaken wel voorstellen. Zoals zo vaak tussen puberjongetjes kwam die keer het gesprek weer eens over jongens en meisjes, over seks, vooral over seks, want dat was een bezigheid waar we beiden maar weinig ervaring mee hadden, maar het onderwerp intrigeerde ons bo-venmate en die heerlijke vrijetijdsbesteding had toen onze volle aandacht.. Een jaartje daarvoor had ik de wel zeer prettige bezigheid van masturberen leren waarderen, en uiteraard was het ook Evert niet ontgaan dat je met je piemel een hoop leuke dingen kon doen.
Van het een kwam het ander. We trokken ons af bij die gelegenheid en kwamen beiden tot een orgasme. Natuurlijk ging het verder en een paar weken later waren we zo ver gekomen dat we elkaar aftrokken, wat in ieder geval in mijn optiek het genot aanzienlijk groter maakte. Uiteraard was er niets van affectie tussen Evert en mij, laat staan liefde, maar het feit dat die lange donkerharige slungel zich door mij liet aftrekken en er ook niet vies van was om met behulp van zijn rechterhand mij tot een hoogtepunt te brengen zorgde ervoor dat het genot bij mij erg groot was. Voor hem: just fun, voor mij: thuiskomen in een wereld die de mijne was, en ik schrok er echt van. Ik was dus homo, en hoe nu verder????
Na een kleine 3 maanden hield het vanzelf op, op verzoek van Evert overigens, want hoe leuk hij het ook gevonden had dat gerotsooi tussen 2 kerels verpestte je wel voor de mei-den. Exit Evert, sans rancune, want zo leuk vond ik hem au fond toch ook weer niet, al heeft hij me zonder het zelf te weten wel een stuk geholpen met mn bewustwordingsproces.

In juli van dat jaar gingen we een kleine 3 weken naar Egypte, vader Daniel, mijn moeder Karlijn en mijn 18 jarige broer Kars. Het zou een vakantie worden om nooit te vergeten

Hoofdstuk 11

(Sven)

Het plan was simpel: een kleine 10 dagen rondreizen door Egypte en vervolgens 10 dagen bijkomen aan de Rode zee, in Hugharda. Ik ben dol op reizen, was nog nooit in Egypte ge-weest, dus ik verheugde me er mateloos op. Het eerste deel was zonder meer schitterend en iedereen die ook zon reis gemaakt heeft weet precies wat ik bedoel.
Het tweede deel viel in eerste instantie wat tegen. Hugharda is zon typische subtropische badplaats, en aangezien ik niet echt een strandtype ben in tegenstelling tot bv mijn broer Kars verveelde ik me na een dag al stierlijk. En zo lag ik de tweede dag, een beetje lande-rig, aan de rand van het prachtige hotelzwembad en bedacht hoe ik de dag verder moest doorkomen tot het avondeten.
Mijn ouders en Kars waren zoals zij het uitdrukten Hugharda aan het verkennen, maar ik had totaal geen zin en kon onderhand het ene souvenirwinkeltje tegen het andere wegstre-pen. Ik bladerde lusteloos door mijn boek, dacht een beetje aan mijn escapades met vriendje Evert, tot ik uit mijn overpeinzingen gerukt werd door een uiterst prettige en melodieuze stem die vroeg: Est ce que monsieur veut quelque chose a boire?
Ik keek op en ontwaarde de zachtste en mooiste ogen die ik ooit van mn leven gezien had! Ze behoorden toe aan een naar schatting 20 jarige jongen (achteraf bleek hij 22 te zijn), een slanke Egyptische knul van ongeveer 1.70 meter. Ik was meteen bij de les!
Un coca cola, s il te plais stamelde ik.
De jongen liep naar de bar en kwam even later terug met het gevraagde. Ik betaalde en vroeg in het Frans hoe het kwam dat hij die taal sprak (Gode zij dank dat ik Frans heb op het gym!!). Hij antwoordde dat zijn grootvader van moeders zijde van Franse afkomst was, en dat hij tweetalig was opgevoed. Engels had hij er later zelf bijgeleerd.
We keuvelden gezellig verder en ik kwam er snel achter dat hij eigenlijk Ashraf heette maar zich voor het gemak voor de toeristen Flix noemde. Natuurlijk sprak ik hem aan met Ashraf, want dat is uiteindelijk zijn chte naam. Ik begon het bepaald leuk te vinden en vond het dan ook jammer dat het wat drukker werd aan het zwembad en Ashraf dus vaker weg moest. Ik had wel inmiddels vernomen dat hij 22 lentes jong was, voor elektricien stu-deerde, drie talen sprak en 2 broers en 3 zussen had. De familie woonde in Hugharda en Ashraf werkte in de zomer in het hotel om zn studie te kunnen betalen en zn familie finan-cieel te ondersteunen. Ik kreeg respect voor de jongen.
Tegen half 6 was het zo druk geworden dat we niet echt meer gelegenheid hadden om met elkaar te praten. Ik beloofde de volgende dag terug te komen, zij het pas tegen 5 uur (vader, moeder, Kars en ik zouden met ons allen een soort jeep safari houden). Ik nam afscheid van Ashraf en had echt het gevoel dat ik er een vriend bij had gekregen.
In het hotel trof ik mijn ouders en Kars en vertelde over mn nieuwe vriendschap.

De dagen erna kregen door de vriendschap met Ashraf een totaal nieuwe dimensie. Ik voelde me in mn element en keek uit naar de momenten dat we samen konden zijn. Natuurlijk er-voer ik een bepaalde aantrekkingskracht naar hem toe, maar obsessief was het niet bepaald, gelukkig maar, ik genoot alleen maar.
De dag na de jeepsafari had Ashraf vanaf 17.00 uur vrijaf en hij stelde voor aarzelend en met veel schroom of ze misschien die avond samen wat leuks zouden kunnen doen. In-wendig juichte ik, maar liet niet te veel merken. Hij mocht de auto van zn vader lenen en stelde voor om een dorp verderop eerst wat te gaan eten en dan wat te gaan stappen of zo. Ik vond het een uitstekend idee en afgesproken werd dat hij me tegen kwart voor 6 aan het hotel zou komen ophalen.

Hoofdstuk 12

(Sven)

Mijn ouders vonden alles best, en ze waren geloof ik ook wel blij dat ik het zo naar mn zin had. Ashraf stond even na half 6 met de auto voor het hotel en ik nam hem mee de lobby in om hem voor te stellen aan mn ouders en Kars die onderhand natuurlijk wel nieuwsgierig geworden waren wie Ashraf nu wel was. De conversatie ging in het Engels en ik had stellig het idee dat Karlijn en Daniel erg ingenomen waren met hem, nou ja, des te beter!
Ruim een half uur later voeren we weg in Ashrafs auto, nou ja, die van zn pa dan.
Na ongeveer een half uurtje waren we dan op de plaats van bestemming. We stopten voor een op het eerste gezicht onooglijke gribus, maar schijn bedriegt, want het bleek een meer dan voortreffelijk restaurant te zijn, dat door een vriend van Ashraf gerund werd. Ik werd aan hem voorgesteld: een uiterst dikke veertiger met een bonhomie die je maar zelden te-genkomt; het was sympathie op het eerste gezicht. Ashraf vertelde Moustafa dat ik een spe-ciale vriend van hem was en dat hij zonder meer verwachtte dat ik ook als zodanig behan-deld zou worden. De man omhelsde mij en zei onomwonden dat een vriend van Ashraf ook zijn vriend was.
Het werd een gezellig en vooral fantastisch etentje.

Toen het moment van betalen daar was legde ik mijn hand op het doosje waar de rekening in lag en dat ontlokte een verontwaardigde reactie van de kant van mijn vriend.
Jij bent mijn gast, Sven, ik heb je uitgenodigd en ik betaal.
Hij was gedecideerd.
Ik dacht snel na, ik wist ongeveer wat hij verdiende en dat was bepaald niet veel, ik zou er niet eens mijn bed voor uit komen.. Van de andere kant wilde ik mijn vriend natuurlijk niet voor het hoofd stoten.
Luister mijn vriend. Je hebt mij afgelopen dagen iets uiterst kostbaars gegeven, iets waarvan ik eigenlijk niet gedacht had het hier in dit prachtige land te mogen ontvangen, namelijk jouw toegewijde vriendschap. Ik ben gelukkig en ook dankbaar dat we nu zo tegenover el-kaar zitten. Ik geef veel om je, ja heus, en ik hoop dat ik je niet beledig dat ik als tegenpres-tatie deze fantastische maaltijd betaal; als je wilt mag je me straks een biertje aanbieden.
Een poet zei Ashraf half spottend, maar ik kan zien dat je het meent, ook ik ben blij je te hebben mogen leren kennen, en ook ik zegen onze vriendschap. Goed, ik accepteer.

Ik rekende af en we gingen naar de volgende locatie, een soort koffiehuis. Daar rookte ik voor het eerst een waterpijp. Ik dronk er bier bij en voelde me uiterst gelukkig en ontspan-nen. Het was op deze plek en op dit moment dat ik verliefd begon te worden op Ashraf.. Wat al heel snel begonnen was als een mooie vriendschap tussen 2 jongens was althans wat mij betrof mr geworden.
Ik liet niets blijken.

De conversatie bleef levendig en werd steeds persoonlijker. We vertelden elkaar veel dingen over onze jeugd, ons opgroeien naar de volwassenheid (ik was nog volop bezig..) en onze toekomstdromen. Ook ons liefdesleven kwam zij het heel omzichtig ter sprake; uiteraard repte ik met geen woord over mn echte gevoelens en liet alles maar zon beetje in het mid-den. Ashraf vertelde dat er een meisje was in zn leven (mn hart sloeg 2 keer over en mn emotionele thermometer zakte prompt 30 punten), en dat hij waarschijnlijk na het beindi-gen van zn studie met haar zou trouwen. Hij keek daarbij (bewust of onbewust??) vrij som-ber, wat mij de vraag deed stellen Is dat dan ook wat jij wilt, Ashraf?
Natuurlijk, zo is het leven toch? Sherazade is mooi, slim en heel lief, zij is beslist een hele goede partij, ik mag me gelukkig prijzen!
Ik kon nog net een vloek inhouden. Mijn hemel! Ik zal dus echt nooit aan die voorhistori-sche Islamitische huwelijksmoraal wennen! Begrijp me goed: sinds Ashraf in het bijzonder en Egypte in het algemeen ben ik de Moslim cultuur erg gaan waarderen, ik respecteer het ge-loof (een heel mooi geloof!) en ik respecteer de mensen die het geloof belijden en uitdragen, maar dit aspect.
We praatten er nog een tijdje over, in alle gemoedelijkheid overigens en veel, niet alles na-tuurlijk, werd me wel allengs duidelijker; ik voelde me steeds meer verbonden met mn vriend en nu, op dit zelfde moment wenste ik meer dan ooit dat ik zijn hand zou mogen vasthouden..

Tegen middernacht bracht hij me thuis en voor het hotel namen we afscheid van elkaar. Hij gaf me een vriendschappelijke omhelzing met 2 kussen, op iedere wang een, en ik liep met verende tred, gehuld in roze wolkjes het hotel in

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Awakenings 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 789x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1283x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 5965x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 4879x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2014x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6184x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 2780x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 3970x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2472x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2672x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5223x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
8.0
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 8660x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5512x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3185x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1588x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
:: Priveslet Van Mijn...Door: Koentje
Gelezen: 7350x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Gay, Sletje, Dik, Leraar, Homo, Anaal, Neuken, Seks
13-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!