Opwindend.Net
Het is weer tijd voor mijn jaarlijkse controle bij de tandarts. Als de assistent achter de balie mij uit de wachtkamer roept loop ik de deur in en daar staat mijn nieuwe tandarts. Zodra ik hem zie word ik rood. Ik heb een tijdje een relatie met hem gehad en echt vredig zijn we niet uit elkaar gegaan. Ik geef hem een hand en ook hij herkent mij. Hij is echt een hele knappe man. Tijdens de seks ook echt geweldig en behoorlijk dominant in bed, maar toch werd het voor mij niets. Hij was het daar niet helemaal mee eens, maar uiteindelijk zijn we toch uit elkaar gegaan. “Je mag in de stoel gaan liggen”, zegt hij. Ik ga liggen en de stoel zakt. Ik moet zeggen dat hij er goed uitziet in de tandarts kleding. “Je mag je mond open doen.” Ik open mijn mond en hij begint met de controle. Met een haakje en spiegeltje controleert hij alles en schraapt hij wat over mijn tanden. “Je mag echt wel wat beter poetsen, ik ga even wat spullen halen blijf maar gewoon liggen.” Hij verlaat de kamer.

Niet veel later komt hij de kamer weer binnen. Doordat ik nog in de stoel naar het plafond lig kan ik niet zien wat hij nou precies gepakt heeft. Hij gaat weer op zijn kruk achter mij zitten. “Zeg eens eerlijk, hoeveel zaad is er in die bek van je gespoten nadat je het hebt uitgemaakt?” “Doe eens normaal en hou het zakelijk, doe gewoon je werk”, zeg ik en ik wil opstaan uit de stoel. Met zijn prachtige gespierde armen duwt hij me terug de stoel in. “Ik ben nog niet klaar”, zegt hij en met één arm houdt hij me in de stoel en met de andere arm begint hij over het kruis van mijn broek te wrijven. “Je bent ook totaal niet veranderd, zodra je me ziet word je keihard.” En inderdaad begin ik aardig geil te worden, ondanks dat ik in de stoel geduwd wordt en het uit is tussen ons. Zijn uiterlijk en houding maken me gewoon enorm geil. “Wil je meer?” En omdat ik aardig geil ben, knik ik ja. Met zijn arm om mijn nek in een soort wurg positie houdt hij me vast en met de andere arm trekt hij mijn shirt uit. Vervolgens maakt hij mijn polsen vast aan de leuningen van de stoel met riemen van leer, die had hij net blijkbaar gehaald. “Die broek kan je nog wel even aanhouden.”

“Mond open.” Ik open mijn mond en hij plaats een klem zodat mijn mond niet meer dicht kan. “Voordat we gaan beginnen wil ik eerst zeker weten dat je geen andere mannen meer in je mond hebt dus daarom ben ik net even wat spullen gaan halen.” Ik kan hem niet zien, maar ik hoor een kraan lopen. Kort daarna hangt er een spons boven mijn gezicht. Voor mijn ogen spuit hij een grote klodder afwasmiddel op de spons en duwt deze vervolgens in mijn mond. Mijn mond kan door de klem niet dicht en doordat ik vastgebonden ben kan ik ook niet loskomen uit de stoel. De smaak van afwasmiddel in mijn mond is verschrikkelijk. Met de spons wast hij heel mijn mond en het schuim loopt uit mijn mond. Diep in en uit mijn mond, over mijn tanden en in mijn wangen wast hij goed. Hij heeft blauwe handschoenen aan en een mondkapje over zijn prachtige baard en ik heb oogcontact met hem terwijl hij mijn mond wast. Zijn blik straalt dominantie uit en zijn ogen zijn zo mooi. Seks met deze man was altijd geweldig, maar ik ben iemand die het na een tijdje wel gezien heeft met een man en dan doorgaat naar de volgende. En nu ben ik weer terug bij hem, ongepland en geen idee wat hij verder nog met mij gaat doen. Tijdens het wassen wrijft hij met zijn andere hand over mijn ontblote bovenlichaam en over mijn broek.

“Zo schoon genoeg?” Ik knik in de hoop dat het wassen van mijn mond stopt. “Ik weet dat je na mij flink wat andere mannen hebt gehad dus ik denk dat we nog een stapje harder moeten wassen.” Hij pakt een wc borstel en doet er een klodder afwasmiddel op. De spons legt hij achter zich. “Wees maar gerust, deze borstel is nog nooit in een wc geweest, deze heb ik speciaal voor jou gekocht toen ik zag je dat je op de agenda stond voor een controle.” Hij staat op van zijn kruk en begint met behoorlijk wat kracht mijn mond te wassen met de borstel. Ik kan niets tegen hem doen, mijn mond kan niet dicht en mijn armen kan ik niet bewegen. Doordat ik achterover in de stoel lig en hij staat kan hij makkelijk met kracht de borstel in en uit mijn mond duwen en met een draaiende beweging mijn tanden, tong en wangen boenen. De borstel is gelukkig niet heel hard, maar alsnog is het geen fijn gevoel en de smaak is al helemaal verschrikkelijk. Als hij klaar is met de borstel spoelt hij mijn mond met water zodat de zeepsmaak verdwijnt. De klem haalt hij ook uit mijn mond.

“Zo nu is die smoel weer schoon, nu kunnen we beginnen.” Hij zet de stoel iets meer rechtop en komt op mijn schoot zitten. Hij maakt schurende beweringen over mijn kruis en als zijn mondkapje af is begint hij mij te tongen. Daarna likt hij mijn tepels en bijt er zachtjes in. Hij maakt me keihard. Hij stapt van mij af en trekt mijn broek uit. Hij heeft zijn handschoenen nog aan en begint mij daarmee langzaam te trekken terwijl hij mij blijft tongen en met mijn tepels blijft spelen. Dan doet hij de stoel weer een stukje naar achter en hij trekt zijn blauwe tandarts broek uit. “Dit weigerde jij altijd te doen, maar nu heb je geen keuze”, zegt hij terwijl hij met zijn onderbroek op mijn gezicht komt zitten. Ik ruik aan zijn onderbroek en heb zijn heerlijk stevige billen in mijn gezicht. Ik had altijd een hekel aan rimmen, maar de situatie maakt mij te geil.” Na een tijdje trekt hij zijn onderbroek ook uit en komt hij weer in mijn gezicht zitten. “Hoe beter jij je best doet, hoe beter jij je zal gaan voelen.” Met wat tegenzin begin ik te likken en hoewel de eerste paar likken wennen zijn ga ik daarna helemaal op in mijn klus en ik wil meer. Hij begint zichzelf te rukken en ook mij rukt hij. Verder speelt hij met mijn tepels en begint hij te hijgen van genot. Met mijn tong speel ik met zijn heerlijke gaatje. Hij maakt mijn armen los zodat ik in zijn stevige billen kan knijpen en hem lekker kan strelen.

Hij trekt zijn jasje ook uit en vervolgens drukt hij zijn oksel in mijn gezicht en ook die verwen ik met mijn tong terwijl ik met mijn vinger lekker met zijn gaatje speel. Zijn gespierde lichaam ziet er prachtig uit. Mijn penis en tepels zijn keihard en ook hij is keihard. Hij haalt zijn oksel uit mijn gezicht en zet de stoel weer rechtop. Hij spuit glijmiddel op zijn handschoen en begint mijn gaatje langzaam te vingeren. Met de spons en nieuwe zeep wast hij mijn penis en ballen en de zachte spons maakt me keihard. Hij zakt op zijn knieën en begint mijn eikel te likken terwijl hij mijn schacht blijft strelen met de spons en mijn gaatje blijft vingeren. Op het moment dat ik bijna kom stopt hij en komt hij met zijn penis richting mijn gezicht. Hij slaat hem een paar keer in mijn gezicht en vervolgens duwt hij hem in mijn mond. “Zuigen sletje”, zegt hij terwijl hij me aankijkt. Sletje zo noemde hij me altijd en dat maakte me mega geil. Ik zuig heerlijk zijn penis en speel met mijn handen met zijn gespierde borst en zijn gaatje. Hij pakt mijn hoofd stevig vast en drukt mijn mond over zijn penis. Zijn complete penis zit in mijn mond en ik heb meteen het gevoel dat ik moet overgeven. “Zo’n formaat niet meer gewend slet? Je zal mijn paal wel gemist hebben”, zegt hij met een gemene grijns en vervolgens neukt hij me hard en diep in mijn mond. Het is eigenlijk totaal niet prettig en toch geniet ik. Al zijn voorvocht zuig ik gulzig van zijn eikel. Na een tijdje haalt hij zijn penis uit mijn mond en loopt hij weer terug richting mijn kont.

Hij legt mijn benen op zijn schouders en smeert mijn gaatje in met glijmiddel. Vervolgens stoot hij in een keer zijn penis naar binnen en ik kreun van genot. Hij neukt me heerlijk en met zijn handschoen en glijmiddel masseert hij mijn penis tijdens het neuken. Mijn penis wordt heerlijk gestimuleerd door zijn lul in mijn kont en zijn blik maakt me geil. Zachtjes kreun ik harder. “Kijk me eens aan en vraag dat nog eens.” “Neuk me harder”, zeg ik terwijl ik hem aankijk. “Smerige slet die je bent”, zegt hij terwijl hij mij harder begint te rukken en neuken en hij spuugt een grote klodder spuug in mijn gezicht. Hij blijft me keihard neuken, heerlijk rukken en masseren en zowel hij als ik beginnen steeds harder te kreunen. Hij pakt de spons weer en terwijl hij mij blijft neuken met harde diepe stoten vouwt hij de zachte natte spons om mijn penis en begint met zijn gespierde arm stevig te rukken. We kreunen beide steeds meer en hij neukt steeds harder en rukt ook steeds harder. Ik span mijn sluitspier lekker om zijn penis en voel zijn penis al pompen. Zijn stevige arm met de zachte spons en de laag schuim zorgen ervoor dat mijn penis ook op barsten staat. Ik hoor hem kreunen en voel warme stralen zaad in mijn darmen spuiten en precies op dat moment spuiten er uit mijn penis ook dikke warme stralen zaad die door zijn stevige geruk zelfs in mijn gezicht belanden. Hij blijft me langzaam en zacht rukken en neuken tot we beide een beetje bijgekomen zijn.

Hij haalt zijn penis uit mijn kont en met zijn handschoen haalt hij mijn zaad van mijn buik en gezicht en ik lik zijn handschoen heerlijk schoon. “Nu het echte mannen zaad sletje.” En hij houdt zijn penis voor mijn mond. Ik lik zijn zaad van zijn penis en ik voel dat er ook een stroom warm zaad uit mijn kont komt. Als zijn penis schoon is gelikt haalt hij met zijn vingers zijn zaad uit mijn naad en als hij zelf wat geproefd heeft mag ik de rest hebben. Bij de kraan spoelt hij de spons uit en hij frist mij daarmee wat op. Ik pak de spons van hem over en sta op uit de stoel. Ik gebaar dat hij moet gaat zitten en met de spons en mijn tong fris ik hem ook op. Ik begin bij zijn voeten en werk zo naar boven. Als ik alles heb gehad ga ik naakt op zijn naakte lichaam zitten en begin ik hem stevig te tongen en hij pakt mij stevig vast. Hij trekt me tegen hem aan en blijft me tongen. Het voelt heerlijk om op zijn gespierde lichaam te liggen. Hij fluistert in mijn oor, “het voelt goed je weer bij mij te hebben en ik weet dat jij dat ook vindt.” We tongen verder en hij knijpt met zijn handen in mijn billen. “Ik ga je weer aankleden, maar ik zie je snel.” Hij drukt mij stevig tegen zich aan en hij staat op uit de stoel. Hij zet me neer op het aanrecht en hij begint mij langzaam aan te kleden terwijl hij mij aan blijft kijken. Ook hij kleed zich weer aan. Samen lopen we naar de deur en vlak voordat ik de kamer verlaat pakt hij mij nog één keer voor een lange tongzoen. “Ga even langs de balie voor een afspraak volgende week dat ik je gaatje moet vullen of zie ik je voor die tijd bij mij thuis?” “Een afspraak volgende week lijkt me een goed idee dokter en daarna een etentje op mijn kosten”, zeg ik. Hij pakt mijn kin en ik verwacht een laatste zoen dus open mijn mond. “Wat ben je ook een sletje” en hij spuugt in mijn mond. Hij laat mij zijn kamer uit en ik kan niet wachten tot volgende week.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1732x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2868x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1704x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6605x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5791x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6707x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3201x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4189x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2594x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5507x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9180x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5704x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3280x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!