Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 55

Zaterdagochtend twaalf december. Nog minder dan twee weken en het zou Kerstmis zijn. Niets te horen op de andere slaapkamer. Ik voorzichtig uit bed, naar het toilet, plassen, naar de badkamer, douchen. zou ik ? Of zou ik niet ? De hele dag met die twee kerels bij mij. Zou ik op veilig spelen ? In voelde aan mijn ballen. Goed geladen ! Ik voelde aan mijn penis. Die groeide. En groeide. Ik omklemde mijn penis. Ik voelde hoe mijn hartslag tot in mijn penis voelbaar was. Ik deed het. Hij spoot. Oef, veilig !
Afspoelen.
Er werd op de deur geklopt.
- Mogen wij ?
- Ja hoor, kom d’r in !
Ze kwamen binnen. Zo naakt als ze maar naakt konden zijn.
- Goeie morgen, boys.
- Goeie morgen, Bart. Vroeg aan !
- Ja hoor.
Ik keerde me speciaal naar hen zodat zij me goed naakt konden zien en ik hen goed kon bekijken. Ze stapten samen de douche in. ik stond me te scheren aan de lavabo. Zij douchten bij elkaar. Leuk. Spontaan;
Ik naar de slaapkamer, mijn broek en jasje aan, naar de keuken, koffie zetten, ontbijt klaar leggen.De jongens kwamen binnen. Allebei in kort broekje en hemdje.
- Hé, jullie zijn sportief gekleed !
- Hard werken, hé, lachte Willem.
- En of !
Samen ontbijten.
- Zeg, wat was dat daar gisteravond ?
Ze keken me aan. Ze keken elkaar aan.
- Wel ja, je zegde ‘niet te hard’…
- Hij heeft me geneukt, flapte Willem er uit.
- E… Echt ?
- Ontgroeningsritueel van in Davao, antwoordde Mario.
- Heb je hem echt geneukt ?
- Ja, zoals ik in Davao geneukt werd.
- Vertel eens.
- Wel ja. Ik ben met AFS naar de Filippijnen geweest hé. Eerst drie dagen in Manilla waar we een en ander leerden over het land en de talen en nog meer. Dan op vijf juli naar Davao. Ik had de Vlaamse Leeuw op mijn rugzak gehangen. In de hall van het vliegveld zag ik al meteen mijn gastouders, met een Belgische vlag en een pankarte met “Mario” op. Naar hun huis, een leuke villa. Er waren vier slaapkamers, een voor de ouders, een voor de oudste zoon, Antonio, een voor John en een voor Jennifer, het meisje. Ik zou de kamer en het bed delen met John. We waren even oud. Geen probleem. Hij hielp me met mijn valies naar de slaapkamer, hielp me uitpakken en alles in de kast te leggen. Hij en zijn broer droegen een leuke veelkleurige short. Ik had mijn jeans aan en John raadde me aan ook een short aan te trekken en toonde mij een aantal leuke shorts waar ik uit kon kiezen. Oke, ik dus bovenkleren uit, stond even met enkel mijn slipje aan. John vond het leuk. Goed, een short en een hemdje aan. Het werd een leuke avond, buiten op het terras. Naar bed tegen elf uur of zo. Uitkleden, even in ons blootje staan. John bekeek me, ik bekeek hem. Een niet zo grote piemel midden een bos pikzwart schaamhaar. Prachtig gebruind lichaam. Hij vroeg hoe ik sliep en zegde dat hij veel naakt sliep. Oke, dat was voor mij een uitdaging. Dus spiernaakt bij John in bed. Nog wat praten. John liet zijn hand over mijn borst glijden. Het gaf een leuk gevoel. Hij ging op zijn zijde liggen, zijn gezicht naar mij. Jij bent nu mijn broer, zegde hij. Ja hé, zegde ik. Hij sloeg een arm over me heen. Ik sloeg een arm over hem heen. We lagen zo een tijdje dicht tegen elkaar. Hij duwde zijn bekken tegen mij. Ik voelde dat hij een erectie kreeg. We lagen zo nog een tijdje en plots vroeg hij me op mijn andere zij te draaien. Ik verschoot. Ik dacht dat hij wilde slapen. Dus ik keerde me op mijn rechterzij en meteen voelde ik zijn hand op mijn billen. Tussen mijn billen. Een vinger aan mijn kontje. Ik durfde niet reageren. Ik vond het zelfs leuk. Dan voelde ik hoe hij tegen mij aan drumde, hoe zijn handen mijn billen uit elkaar duwden, hoe zijn stijve penis tegen mijn kontje duwde, hoe zijn penis in mijn kontje verdween. Ik schrok even, maar het gaf zo’n weldoend gevoel. Had ik nog nooit mee gemaakt. John neukte me. Toen hij geschoten had duwde hij me op mijn rug, en heeft hij me gepijpt.
- Amaai zeg, reageerde Willem.
- Ja, blijkbaar is dat daar zo’n gewoonte, toch bij hem. Want ’s anderendaags vroeg zijn pa hoe het geweest was. Later heb ik nog gehoord dat daar op bepaalde eilanden dat het een eer is als een vreemdeling de jongste dochter ontmaagdt.
- Hé, waar is dat ? lachte ik.
Ik bekeek Mario.
- En heeft die oudste zoon jou ook geneukt ?
- Nee.
- En John wel nog ?
- Wat denk je ?
- Elke dag ? lachte Willem.
- Hé zeg !
- En dus gisteravond heb jij Willem geneukt ? vroeg ik.
- Hij mij ook hoor !
- En ga je dat aan de klasmakkers vertellen ?
- God, nee zeg !
- En voelen jullie nu jezelf als homo’s ,
- Omdat we eens geneukt hebben ? Nee zeg ! God, nee zeg. Dat is toch normaal ? We zijn jong en onze ballen sloven zich dag en nacht af om zaad te maken….

Ik wist voldoende. Toffe gasten !
Om kwart voor negen begonnen ze te studeren. Elk aan een kant van de grote tafel in de living. Ik trok naar mijn bureau.
Telefoon.
- Goeiemorgen, Bart aan de telefoon.
- Goeiemorgen, meneer, de ma van Kristof hier.
- Ha, zeg eens;
- Mag Kristof komen deze namiddag ? Hij heeft nog enkele vragen;
- O, geen probleem hoor.
- Oke, dank U.
Kristof erbij ! Haha, misschien alle drie naakt ? Prachtig vooruitzicht.
Om tien uur ging ik naar mijn studentjes kijken. Ze waren echt naarstig bezig.
- Hey, boys, even verpozen ?
Natuurlijk wilden ze even rusten.
- Mogen we op het toestel wat fitnessen ?
- Zeker !
Ze verdwenen naar de fitnesskamer. Ik werkte nog wat op mijn bureau. Om twintig over tien, of zo, trok ik ook naar de fitnesskamer. Hé ! Willem stond naakt, helemaal naakt te kijken hoe Mario, eveneens helemaal naakt, op zijn rug lag, benen onder de stang voor beenoefeningen, die stang helemaal naar beneden tot op de dijen van Mario, zodat deze met zijn knieën tot naast zijn borst gedrukt lag. Wat een zicht ! Zijn anus helemaal open gesperd en zijn frele ballenzakje helemaal bloot, ook zijn piemel, zijn voeten naast zijn hoofd. Op die manier probeerde Mario zich half op te richten. Machtig zicht ! Machtig ! Ik kreeg er potverdorie een erectie door.
Willem tilde de zware gewichten omhoog zodat Mario op kon staan. Willem nam zijn plaats in.
- Ook tien oefeningen, stelde Mario voor.
Wat een zicht ! Dat getaande lichaam van Willem, zijn leuke kontje, zijn bijna zwartgekleurde ballenzakje, zijn leuke piemel. Alles open en bloot, uitnodigend voor meer. Hij voerde de tien oefeningen uit. Stond op.
- Ook eens proberen, Bart ?
Het feit alleen al dat zij mijn anusgaatje zouden zien, dat alleen al zette me aan mijn broek en jasje uit te trekken, me op de bank neer te leggen, mijn knieën tot tegen mijn borst te trekken. Mario legde de gewichten over mijn gespannen dijen. Ik deed mijn uiterste best. Het lukte. De twee leerlingen van mij stonden daar in hun blootste blootje, moedigden me aan, bekeken me. Ik genoot. O, ja, ik genoot ! Weten dat ze mijn anusoog zagen, dat ze mijn ballekens zagen, dat ze mijn penis zagen.
- Waar heb je dat geleerd ? vroeg ik toen ik van de bank af was.
- Gezien op internet.
- Prachtig.

Terug werken. De jongens studeren, ik lessen voorbereiden voor na Nieuwjaar. Om kwart voor twaalf stoppen. Samen eten klaar maken. Samen eten. Praten. Ik vertelde dat er nog een kwam die problemen had met zijn wiskunde en dat hij al spiernaakt op het fitnesstoestel geoefend had.
- Dat belooft, lachte Willem;
- Denk je ? vroeg ik uitdagend.
Na het eten gingen we uitrusten in de veranda. Gewoon zalig niets doen, vertellen over hun thuis, over de scholen van vroeger, over hun hobbies. Mario vertelde nog over zijn verblijf op de Filippijnen. Buiten begon het te regenen, eerst zachtjes, plots een ferme plensbui. De druppels kletterden op de veranda. En dan ging de bel.
Kristof ?
Ik haastte me naar de voordeur. Hij stond daar, als een verzopen kat. Het water leekte van hem af.
- Potfer, kom d’r in, man. Hebben ze je met de auto gebracht ?
- Pa is de hele dag weg. Ik ben met de fiets.
- Hup, jong, trek die natte dinges uit. Ik droog die straks in de droogkast.
Kristof trok zijn jas uit, zijn schoenen, zijn broek.
- Je hemd ook, boy !
Hij stond daar, met enkel zijn slipje en zijn sokken aan. Leuk zicht, die kerel zo in zijn halve blootje. Plots hoorde ik Mario en Willem lachen. Kristof hoorde ze ook.
- Hé, is er hier nog iemand ?
- Ja, twee kerels uit mijn klas.
- Maar.. Maar…
- Zeg, niet bang zijn hé. Ze zijn meer gewoon hoor !
Ik nam Kristof mee naar de veranda. Hij, een beetje beschaamd natuurlijk. Dat duurde wel niet lang. Mario en Willem reikten hem een hand.
- Kom d’r bij, man.
Nog wat praten tot kwart voor twee.
- Oke, aan het werk, boys !
Ik nam Kristof mee naar mijn bureau.
- Wat denk je over die twee ?
- Toffe gasten.
- Ja, straks gaan ze zeker fitnessen. Doe je dan mee ?
- Zij ook in hun slipje ?
- Nee, lekker naakt !
Kristof keek me aan.
- Echt ?
- Natuurlijk !

Het voelde echt leuk aan, zo met Kristof in zijn slipje naast mij. Een leuk kleurig slipje dat achteraan strak rond zijn kontje spande en vooraan wat losser was en duidelijk een bobbel liet zien. Hij had enkele vragen, die ik in een mum van tijd kon oplossen. Ikzelf stelde nog enkele vragen en Kristof deed zijn uiterste best die goed te beantwoorden. Hij zat dicht tegen mij en af en toe legde ik mijn arm over zijn schouders. Hij glimlachte. Blijkbaar genoot hij daar van. Mijn ogen zochten ook zijn borst af, daalden dan naar beneden, naar de blote buik, die leuke navel, en nog lager, naar die bobbel in het broekje. Kristof deed echt zijn best. Dat hij enkel een slipje en zijn sokken aan had, dat scheen hem blijkbaar niet langer te deren.

Drie uur. We hadden hard gewerkt en de tijd was zo voorbij gevlogen.
- Rust !
Naar de living.
- Hei, mannen, rust !
- Oef, eindelijk, zuchtte Willem.
- Fitness ? vroeg Mario.
- Als je wil.
- Zoals Adam deed in het Aadrs Paradijs?
- Zoals je wil.
Naar de fitnesskamer. Mario en Willem trokken hun hemdje en broekje uit, waren naakt. Kristof aarzelde even, trok dan ook zijn slipje en sokken uit. De jongens bekeken elkaar.
- En jij ? vroeg Willem aan mij.
Ik deed het. Ik deed het ! Ik had een stijve, net zoals Kristof.
Mario begon als eerste: zittend, oefening voor de arm- en borstspieren. Vijf minuutjes, dan Willem, gevolgd door Kristof. ten slotte ikzelf. De jongens keken toe, gaven waardering en… zagen mijn penis en ballen. Dat gaf me een kick !
- Wat drinken ? stelde ik voor.
- Moeten we ons aankleden ? vroeg Mario.
- Liefst wel, antwoordde ik.
Ik had ze echter wel liever in hun blootje gezien. Maar neen, neen. Dus, aankleden ! Kort broekje, hemdje.
Naar de veranda. Ik haalde limo en cola. De kleren van Kristof waren zo goed als droog.
Kwart voor vier. Opnieuw aan de slag. Kristof weer met mij mee naar mijn bureau. Hard werken, zoals het moest !
- Mijnheer…
Oei, Kristof sprak me aan met ‘mijnheer’.
- Zeg eens…
- E…mag ik ,
- Ja, ik weet het niet. Problemen thuis .?
- Nee…
- Geert ?
- Nee, die zie ik niet meer.
- Ja, wat dan ? Je maakt me nieuwsgierig.
-Ik ben…Ik ben verliefd op Francis.
Ik keek Kristof aan.
- Een jongen uit je klas ?
Kristof knikte.
- Hoe kom je daar bij ?
- Hij zit naast mij in de klas. En hij is zeer vriendelijk voor mij. En, wanneer we ons omkleden voor de zwemles, dan staan we naast elkaar en we loeren naar elkaars pietje.
- Ja, maar dat zijn nog geen redenen om verliefd te worden op elkaar.
- Ja, maar.. soms legt hij zijn hand op mijn dij tijdens de les. En we hebben elkaar al eens gekust aan de fietsstalling, in het donker.
- Niemand iets gezien ,
- Nee. Ik denk het toch niet. We sturen ’s avonds berichtjes via Skype.
- Leuk.
Ik keek Kristof aan.
- Je vindt iets in Francis ?
- Ja hoor…Ik zou eens naakt bij hem willen zijn, zo’n hele namiddag of bij hem slapen…
Kristof keek me vragend aan.
- Zou… zou Francis ook eens naar hier mogen komen ?
Die had lef zeg ! Vragen of ik ook Francis wilde ontvangen, zodat zij beiden samen in hun blootje konden doorbrengen en seks hebben met elkaar. Moest ik daaraan beginnen ? Nee toch ! Of toch wel ? Die Francis kende ik van hem te zien op school. Flinke gast. Groot. Slank. Atletisch blijkbaar. zou die komen? Zou die zich hier uitkleden ? Zou ik hem te zien krijgen ?
- Daar moet ik toch even over nadenken, hoor. Onderstel dat dit ergens uitkomt dat ik jullie hier seks laat hebben samen…
Kristof begreep me.
- Ja, hé…
- Misschien eens tijdens de kerstvakantie ?
- O, ja, dat zou leuk zijn.
- Oke, oke, we zien wel, besliste ik.
Die Francis naakt zien. Dat moest lukken !

Vijf uur. Stop het studeren. Wat ontspanning. Kristof kleedde zich aan. Het was opgehouden met regenen. Afscheid van de andere twee studenten. Ik mee tot aan de deur.
- Zeg, met Francis hé, ik heb er nog eens over nagedacht. Ik wil het wel eens proberen hoor.
- Echt ?
Het gezicht van Kristof glunderde.
- Woensdag misschien… Francis moet maar thuis vertellen dat ik jou geholpen heb voor wiskunde en dat hij ook enkele problemen heeft en dat ik hem zeker wil helpen.
- Wil je dat echt doen ?
- Eens proberen hé. Is wiskunde een sterk vak voor Francis ?
- Nee, niet echt.
Kristof vertrok. Ik alleen met Mario en Willem;

Samen avondmalen met mij twee boys. Daarna gingen de twee boys nog even aan het werk. De finishing touch voor die dag.
Negen uur. Stop alle werkzaamheden !
- Je doet er beter aan goed uit te rusten dan te lang te willen studeren.
Boeken dicht !
- Iets drinken ? Iets snoepen ?
Dat wilden ze wel;
Dus limo en chips. Lekker lui in de zetels. TV aan schakelen. Ergens een show op een Duitse zender. Ik wilde de twee wel naakt zien. Straks misschien.
Tegen half elf naar bed.
- Morgen nog een zware studiedag !
- Aaaa…Nee zeg !
- Ja, Willem, blokken hé, boy !
Eindelijk alleen. Aleen in mijn bed. De jongens op de kamer er naast. Zouden ze weer neuken ? Of rukken ? Of pijpen ? Of gewoon neerliggen en slapen ?
Ik sliep. Ik werd wakker. Ik dacht aan die Francis. Zou die echt komen met Kristof om hier samen elkaar te verwennen ?

Zondagochtend. Zes uur. Wakker. Te vroeg om op te staan. Ik keerde me op mijn linkerzijde en… sliep. Ik droomde. Dromen zijn bedrog. Ik droomde. Mario en Willem kwamen naakt bij mij op de kamer. Ik droomde.
Ik schoot wakker toen vier handen me uit mijn droomwereld wakker schudden.
- Surprise.
- E… E….
Mario en Willem, ze waren echt bij mij op mijn kamer. Naakt ! Zo naakt als ze naakt konden zijn. Ze rukten het dekbed van me af. Ik lag ook naakt. Zij wipten op mijn bed en gingen met opgetrokken knieën rechtover mij zitten.
- Hé, boys, wat is dat ?
- Toen ik klein was, dan ging ik ’s zondags bij pa in bed. En dan vertroetelde hij me, zegde Mario.
Ik dacht aan de tijd dat ik zeven, acht jaar was, en paard reed op papa’s blote buik.
- Zeg, het was zo stil gisteravond ? begon ik.
- Het kan niet elke dag kermis zijn, hé, antwoordde Mario.
- Jullie waren moe ?
- Ja, hé, de hele dag blokken !
- Met de nodige rust inbegrepen, toch.
De jongen waren opgetogen. Leuk om ze daar te zien zitten, naast elkaar, opgetrokken knieën, hun lulleke en zakje bengelend tussen hun dijen. En niet eens een stijve ! Een tijdje zitten babbelen, vooruitzichten voor die zondag.

Ik stond op.. Naar de badkamer. Douchen. Naar de slaapkamer. Aankleden. Naar de bakkerij. Druilerige regen. Sandwiches, boterkoeken en koffiekoeken voor in de namiddag. Terug naar huis.
De boys hadden de tafel gedekt en koffie gezet. Ze droegen hun korte broekjes en hemdjes. Samen aan de ontbijttafel. Het maakte en de boys genoten er van.
De blok begon om kwart voor negen. Zij zaten in de living, allebei Engels aan het studeren. Ik naar mijn bureau. Wat surfen op internet. Eens loeren op Bullchat. Niet veel zaaks. Nieuwe filmpjes op 101videoboys. Leuke gasten met massa’s sperma. Gek. ik zat hier porno te kijken, en ondertussen waren Mario en Willem Engels aan het studeren.
Tien uur. Rust !
- Mogen we fitnessen ?
- Ja hoor.
- Naked ?
- Sloebers !
Naar de sportkamer. Broekjes uit, hemdjes uit. Ik ook. Natuurlijk !
Willem beet de spits af. Op zijn rug, armoefeningen, beenoefeningen. Dan Mario, hetzelfde. Leuk om ze zo bezig te zien. Ik kreeg een erectie. Echt !
- Jij ook ? vroeg Willem terwijl hij naar mijn stijve piemel keek.
Op mijn rug op de bank. Armoefeningen. Beenoefeningen. Mario en Willem stonden te kijken hoe ik het deed. Ik vond het leuk dat ze me weer helemaal naakt zagen, met een erectie !
- Wil je de stang nog eens over mijn dijen leggen ?
Waarom vroeg ik dit nu ?
Ik trok mijn knieën omhoog. Mario duwde mijn benen naar boren, knieën tot naast mijn romp. Willem manoeuvreerde de gewichten over mijn dijen. Ik lag opgerold, anus helemaal open en bloot. Nu voorzichtig dijen omhoog proberen te krijgen. Dan terug naar beneden, knieën zo laag mogelijk naast mijn romp, kontje wat omhoog gedrukt. Willem stond vlak voor mij. Hij zag mijn kontgaatje. Zeker ! Hij zag het. En ook mijn ballen die naast elkaar lagen.
- Wil ik even op je dijen drukken ?
Willem legde zijn handen op de achterzijde van mijn dijen, drukte even. Er ontplofte iets in mij.
- Aaahhh… Neeee…
Mijn sperma spoot op mijn borst en hals.
- Hé…
Willem sprong achteruit.
- Zo gevoelig ?
- Ja.. Ja…
- Ik heb enkel jouw dijen aangeraakt.
- Ik weet, Willem. Maar ja…
Mario en Willem hielpen me recht. Ik stond daar voor aap, met sperma op mijn borst, tot tegen mijn kin. Mario en Willem bekeken me, eerder verrast en ja, ze hadden wel even geschrokken.
- Ja, dat komt er van, suste ik hen.
- Ik … ik heb wel jouw penis niet aangeraakt, verontschuldigde Willem zich;
- Nee.. Nee, maar ik was al enorm opgewonden. Ik geloof dat mijn zaad klaar zat om de wijde wereld in te vliegen.
Ze lachten.
- Ik neem een douche.
Ik verdween naar de badkamer. Had ik mij nu wel belachelijk gemaakt ! Mijn schuld. Mea culpa, mea maxima culpa. Waarom liet ik de boys toe om naakt, poedelnaakt op het fitnesstoestel te oefenen. Om hun lullen te zien ? Om mijn ogen te laten zien waar ik naar verlangde. Om hun blote kontjes te zien ? Of vooral om mezelf te showen ?
Terug naar de fitnesskamer om mijn broekje en hemdje aan te trekken. De twee jongens waren weg. Ze waren reeds opnieuw aan het studeren. Ik liet ze alleen. Ik probeerde ook te werken. Het lukte maar half. Nee, ik was absoluut niet tevreden over wat er gebeurd was. Niet tevreden over mezelf.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 57

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1185x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.2
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1469x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1150x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 785x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2343x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3942x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1847x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5158x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4907x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2329x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: Daniël
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!