Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 56

Rond elf uur trok ik naar de keuken. Mario en Willem waren druk bezig met hun Engels. Ik maakte het middageten klaar: Orloff met champignonsaus en kroketjes.
Om kwart voor twaalf trakteerde ik de twee, en natuurlijk ook mezelf op een glaasje Cava en krokante chips. Samen in de zetels. Mijn ogen zochten weer eens naar hun naakte dijen, en fantaseerden naar wat er in die broekjes schuil ging.
- Ik heb er echt niet om gedaan, verontschuldigde Willem zich nog eens.
- Dat weet ik, Willem, dat weet ik. Ik was zo opgewonden geil. Het zat klaar… En het minste wat er gebeurde, ik ontplofte. Ja, ik ben er amper twintig hé. Mijn zaadballen werken tegen honderden per minuut. Mijn pRostaat ligt ook niet stil. Ik heb nu eenmaal veel sperma..Ik ga iets bekennen: ik had beter deze ochtend mezelf gerukt in de douche, dan zou niet gebeurd zijn wat nu gebeurd is.
Ze keken me aan.
- Ruk je veel ? vroeg Mario.
- Ja, wat is veel ? Toch enkele keren per week hoor.
- Ik bijna elke dag, bekende Willem.
- Ja, ik vier, vijf keren per week, voegde Mario er aan toe.
- Blijkbaar zijn we gezond, lachte ik.
- Worden er dan zoveel zaadcellen gemaakt ? wilde Mario weten.
- Ja hoor. Dat is natuurlijk niet bij iedere man evenveel. doch bij een gezonde viriele gast zoals jullie, en zoals ik, zeker zeshonderd tot achthonderd per seconde.
- E…?
- Ja, men schat tussen de vijftig en de zeventig miljoen per dag.
- Amaai zeg ! zoveel ?
- Ja, en in je sperma zitten er dan ook enkele tientallen miljoenen zaadcellen !
- Haha, lachte Willem, en drummen maar om bij een eitje te raken;

Het eten smaakte echt lekker. De jongens genoten er van. En ik ? Ik vroeg me voortdurend af of het gewenst was dat ik ze hun sperma liet bekijken in mijn microscoop. Dan moesten ze masturberen. Zichzelf aftrekken of elkaar masturberen. En zou ik toekijken ? Of hen alleen laten. En als ze ook mijn sperma wilden zien ? Mocht dat ? Mocht ik me echt zo ver wagen ? Zouden ze dit kunnen verzwijgen tegenover hun kameraden ? Ik had hen nog niet gesproken over mijn microscoop. Moest ik het wel doen ?
Er was iets in mij dat me opgewonden maakte, geil maakte, mijn hart sneller liet kloppen dan normaal. Op vrijdagavond hadden ze elkaar geneukt. Zouden ze nu masturberen ? Ze waren hier om te studeren. Kon het na het eten ?
- Je bent aan het dromen, merkte Mario op.
- E… ja… ja…
- Hapert er iets ? Denk je er nog aan dat je jouw sperma spoot ?
- Eigenlijk, ja.
- Dat is toch normaal !
Die twee wilden me gerust stellen.
- Ja.. Ja…
- kijk…
Willem legde mes en vork neer.
-… kijk, Bart, chief… jij bent een enige leraar ! We wisten niet wie wij als klassetitularis zouden krijgen. Toen we hoorden dat jij zelfs nog geen twintig was, een broekventje nog, dan zegden we onder elkaar, ’t zal niet veel zijn. Doch die eerste les reeds, de manier waarop jij de tafels geschikt had, de manier waarop jij ons aansprak, en dan meteen een boel werk dat je ons gaf. We wisten het: met die kerel, hoe jong hij ook is, valt niet te spotten. Wij wisten wat we wilden: slagen in toelatingsexamens. Jij weet wat je wilt: ons daarbij voor honderd procent helpen. Ook de manier waarop je met ons omgaat. Dat je met ons meegaat naar de sauna. We vinden dit fantastisch. Dat je over alles kunt en durft praten. Je bent een echte chief.
Hij keek me aan.
- Jij moet in de politiek gaan, lachte ik.
Kon ik nu doorgaan ? Mijn wens in vervulling zien gaan ? Hen laten masturberen ? Hun zaad bekijken in de microscoop ? Mocht dat ?

Zwijgend verder eten.
- Nog een ijsje als dessert ?
Nog een ijsje als dessert.
- Weet je, begon Willem opnieuw, ik vond het leuk jou te zien spuiten. Echt waar hoor.
- Ja, ik ook, vulde Mario aan. En zoveel !
- Ik kreeg er een stijve van, ging Willem verder.
- Misschien wilde je ook spuiten ?vroeg ik.
- Haha, ja hoor, maar durfde niet.
Nu moest het lukken. De klok wees kwart over een. Om twee uur verder werken.
- Zeg, hebben jullie al eens je sperma onder een microscoop bekeken ?
Ze keken me aan.
- Heb je een microscoop ? vroeg Mario.
- Ja…
- En kun je dan die spermacellen zien ,
Ja. Zo’n spermacel meet ongeveer vijf duizendsten van een millimeter. Ik heb een vergroting tot achttienhonderd. Dus, zeer goed te zien.
Ze keken elkaar opnieuw aan. Knikten.
- Dan moeten we eerst rukken ?
- Ja.
Naar de slaapkamer.
- Moeten we alles uit doen ? vroeg Mario;
- Dat is leuker, antwoordde Willem.
Hup, hun kleren uit. Naast elkaar op het bed. Elk zichzelf rukkend. Ik haalde twee glaasje voor de microscoop. Keerde teug. Zag nog juist hoe Mario bijna in elkaar kromp toen zijn sperma op zijn buik spoot. Met een spateltje deed ik wat van zijn zaad op het glaasje.
- Aaahh… Aaahhh. Aaaahhhh…
Willim schreeuwde het uit wanneer zijn piemel als het ware als een vulkaankrater ontplofte en het sperma tot op zijn borst spoot. Wat van zijn sperma op een glaasje.
Ik reikte hen een handdoek aan zodat ze buik en borst droog konden wrijven.
Naar mijn bureau. De jongens waren een en al enthousiasme toen ze hun eigen spermatozoïden zagen wriemelen. Ze waren bijna van de microscoop niet weg te slaan. Ze stonden daar allebei spiernaakt. Willem kreeg weer een stijve.
- Amaai zeg !
- Ja, en wat je ziet is pas een heel klein deel van wat je gespoten hebt !
Geen van beide die vroeg om mijn sperma te zien? Jammer ? Of gelukkig maar ?

Broekjes en hemdjes aan. Werken tot vier uur.
- Stop voor vandaag !
Nog samen wat luieren in de veranda. Lekker warm. Tegen half vijf trokken ze hun gewone kleren aan. De pa van Willem kwam ze ophalen. De jongens dankbaar en welgezind naar huis.
Was me dat een weekend geweest !

Op maandag begonnen de proefwerken. ’s Ochtends toetsen. Namiddag tijd om te studeren, ofwel op school ofwel thuis. Ik dus alleen thuis. Echt koud was het niet buiten. Dus binnen lekker warm. Ik in los trainingspak. Fitnessen, naakt. Jammer dat ik het alleen moest doen.
Dinsdagochtend. Proefwerk wiskunde voor de jongens van klas 6A. Analyse. Van half negen tot tien en van half elf tot twaalf. Zuchten. Mij aankijken. Er aan beginnen.
Tijdens de pauze zag ik Kristof samen staan met Francis. Ze keken in mijn richting. Zouden ze er over bezig zijn dat ze eens samen mochten komen bij mij ? Die Francis. Mijn hart klopte een slag sneller.
Na de middag het stapeltje proefwerken van mijn jongens. Ik was zenuwachtig. Ik had het extra moeilijk gemaakt. Doch wat hadden zij ervan gemaakt ! Machtig ! Subliem ! Ongelooflijk ! Alle zes minimum vijfentachtig op de honderd ! Grote verschillen waren er niet. Waren mijn vragen dan toch te gemakkelijk geweest ? Ik dacht het niet. Zij waren het die gewerkt hadden en resultaat behaalden. Dat verdiende een pluim, ook voor mij. Ik mocht me wel eens laten verwennen. Maar door wie ? Iedereen was aan het werk, de jongens aan het studeren.

Het was drie uur in de namiddag. Ik had helemaal niets meer te doen. Het was beginnen regenen. Lichtjes. Bij wie kon ik terecht om mij te laten verwennen ? Niemand ? Hé… Hoe heette die knul weer die me een leuke massage gegeven had, die jongens opleidde voor erotische massages ? Even zoeken in mijn excelbestand waar ik diverse telefoonnummers noteerde. Hier. Lucien. Die sportmasseur. Ik was er geweest op het einde van de grote vakantie. Ik tikte zijn nummer in.
- Hallo, Lucien hier.
- Goeie middag Lucien. Bart hier. Ik ben bij jou geweest op het einde van augustus.
- Die jonge leraar ?
- Nagel op de kop. Je hebt een goed geheugen.
- Kom af, man, kom af ! Er zijn hier twee jonge gasten die wat moeten oefenen op een echt jong mooi lichaam. En ons object komt maar niet af.
- Object ?
- Ja, de man waar we op kunnen oefenen.
- Héhé, leuk !
Amaai, twee jonge gasten !

Het was snel beslist. Ik kleedde me deftig aan en met de auto richting Kortrijk. Aanbellen. Zenuwachtig. Lucien deed de deur open, gekleed in een losse witte broek en een wit jasje dat vooraan open hing. .
- Kom binnen, man, vooraleer je helemaal nat wordt.
Mee naar boven, naar de grote speelkamer. Wat me meteen opviel was de lange, smalle tafel, die in de kamer stond. Het leek meer een operatietafel dan een massagetafel. Samen met dat grote bed in de hoek van de kamer en die doktersonderzoekstoel ademde de hele kamer actie en mysterie uit.
Er zaten twee jonge gasten, die meteen opstonden toen we binnen kwamen. Ze droegen elk een zeer spannend acryl slipje, dat vooraan geen twijfel liet over de vormen van de inhoud ervan. Lucien stelde ze aan mij voor.
- Dit is Rik, eenentwintig, werkt in ploeg, komt zich hier opwerken tot specialist-masseur…
De tweede reikte me een hand.
- Dit is Michiel,, zegde Lucien, tweeëntwintig, momenteel werkloos, wordt ook specialist masseur, met erotische inslag.
Lucien lachte.
- Ja, het is Bart hé. Ja, er zou een kerel komen van ongeveer vijftig. Doch hij komt niet af. Mag niet zeker van zijn vrouw.
Lachen natuurlijk. Lucien bekeek me.
- Je weet dat het hier geen liefdesnestje is hé, waar gekust, gezoend, getongd en geneukt wordt. Wij laten de mensen genieten van hun zuiverste seksuele driften. Meer niet.
- Ja… Ja, dat weet ik.
- Oke dan. Kijk, ik wilde aan die twee gozers hier leren hoe ze een man tot het uiterste kunnen brengen, langzaam, beetje bij beetje. Wat denk je ?
Mijn hart sloeg bijna tilt als ik dit hoorde.
- Ja, en misschien kun je wel tweemaal of driemaal klaar komen… Wat denk je ?
- Mag ik eerlijk zijn ?
- Ja, natuurlijk.
- Ik zal zeker snel spuiten…
- En daarna nog eens ?
- Ik denk het wel.
- Oke dan… geen probleem. Kleed je maar uit.
Dat deed ik maar al te graag. Mijn boy tonen aan die twee jonge gasten. Ja, hun body mocht zeker ook gezien worden. Het gaf me altijd opnieuw een kick wanneer ik zelf naakt was en de anderen gekleed. Doch, hun broekje zou zeker ook wel verdwijnen.
Ik kleedde me uit en hing mijn kleren op een stoel. De twee kerels bekeken me, glimlachend. Toen ik mijn slipje over mijn dijen en benen schoof, toen sprong mijn penis meteen in ‘Heil Hitler’. De twee gasten monkelden.
- Je mag op je buik hier op de tafel gaan liggen, wees Lucien me aan.
Ik volgde zijn voorstel. Ik lag daar, naakt, helemaal naakt, bekeken door Lucien en zijn twee leergasten. Lucien liet hen eerst mijn schouders en rug masseren. Heerlijk ! Wat een weldaad !
- De billen en vooral wat er tussen zit zijn zeer gevoelig, hoorde ik Lucien uitleggen.
Ik voelde hoe handen mijn bolle billen uit elkaar trokken, mijn benen uit elkaar duwden. Nu zagen zij mijn anusgaatje. Zelf had ik het nog nooit gezien. Ja, in een spiegel, doch echt zo met het blote oog mijn anussterretje zien, nee nog nooit. Leuk dat zij het wel zagen. Op aangeven van Lucien lieten ze een vinger zeer langzaam over mijn anusoog glijden, omlaag tussen mijn dijen tot tegen mijn balzak, dan opnieuw omhoog. Ik rilde even. Wat een gevoel. Eerst deed de een kerel het, dan de andere, heel langzaam, zachtjes. Ik probeerde mijn dijen tegen elkaar te duwen, doch handen verhinderden dit. Ik lachte. Ik schudde mijn rug, mijn dijen. Lucien legde uit dat door die zachte behandeling van de bilnaad, ik zeker helemaal geil werd.
- Je moet eens op zijn reacties letten…De basis van de penis ligt dicht in die bilnaad, vandaar dat die zo gevoelig is. Als je tegen die bilnaad duwt, dan duw je in feite tegen de basis van de penis.
Inderdaad, ik voelde hoe ik helemaal opgejaagd raakte, Hoe diep in mij alles te keer ging om mijn zaad te spuiten. Lucien zag wat er aan het gebeuren ging.
- Ga op je knieën zitten, commandeerde hij.
Ik deed het. Mijn lul stond stokstijf, wees naar beneden. Lucien gebood aan Rik dat die mijn keiharde lul moest omklemmen en traag op en neer wrijven.
- Ja, op, neer, op, neer…
- Aaahhhh…
Mijn sperma spoot op de handdoek onder mij. Ik schudde helemaal. Ik liet me op mijn buik neervallen. Doch dit was niet volgens de fantasie van Lucien.
- Benen open duwen… Ja…Nu hand onder zijn buik… ja… Pak zijn lul stevig vast… Ja…. Trek zijn ballen en lul naar achteren… Ja….
Rik, of was het Michiel, omklemde mijn penis, trok die tussen mijn dijen door zodat die zichtbaar was onder mijn ballen.
- Voorzichtig de laatste druppels er uit duwen.
Ik schudde, trilde, lachte, kermde….

- Oke, zegde Lucien, kom maar van de tafel af.
Hij reikte me een handdoek aan. ik kuiste mijn buik en piemel droog. Lucien legde nieuwe handdoeken op de tafel.
- Dat ging snel, zeg…
- Ja, sorry;
- Geen sorry hoor, suste Lucien. Ga maar op die doktersstoel liggen…
Ik nam plaats op die doktersonderzoekstoel.
- Ga maar neerliggen.
Ik deed het. De jongens namen elk een enkel vast, trokken mijn benen ophoog en legden mijn knieholten in de twee steunbeugels links en rechts van de stoel en maakten mijn benen vast met de riemen die aan die beugels hingen.. Lucien nam mijn heupen vast en trok me vooruit, zodat mijn kont nog met moeite op de stoel lag. Waarom genoot ik daar nu weer van ? Op mijn rug liggend, mijn benen omhoog, mijn kont open en bloot, beschikbaar voor wie er wilde mee spelen.
Lucien en de jongens kwamen voor mij staan. Lucien gaf uitleg over de anus, de ballen, de zeer gevoelige plek tussen anus en ballen.
- Bij renners kan die flink ontsteken. Ze noemen dat de ‘derde bal’, is zeer pijnlijk en moeilijk te genezen. Dat is wel een zeer gevoelige plek die de man sterk opgeilt als je die op de gepaste manier behandelt.
De jongens stelden nog enkele vragen.
- Bon, we gaan er aan beginnen ! besliste Lucien.
Ik lag daar te liggen. Wat zouden ze allemaal doen ? Mijn zaad was ik reeds kwijt. Ik was nu gewoon een oefenobject voor die twee knullen. Lucien lachte me aan.
- Geniet er van, zegde hij terwijl zijn hand op mijn billen kletste.
Lucien begon met uitleg over de prostaatklier.
- Die zit vlak bij de anus, legde hij uit, en produceert het merendeel van het sperma en kan gemakkelijk gestimuleerd worden.
Hij trok een licht plastiek handschoen over zijn rechterhand, wreef wat olie over mijn kontgaatje en perste er zijn wijsvinger in. Hij voelde aan mijn prostaat.
- Lekker groot, zegde hij.
Hij keek me aan. glimlachte.
- Goed, nu jij, Rik.
Rik trok ook een plastiek handschoen aan, deed wat glijmiddel op de vinger, plaatste die vinger tegen mijn kontje, duwde. Ik kromp even in elkaar.
- Naar omhoog, raadde Lucien aan, een bolletje, een noot groot… Voel je het ?
- Ja hoor, riep ik.
Rik zijn vinger voelde omhoog, omlaag. Mens, wat een genot !
Na Rik kwam Michiel. En ik onderging. En genoot.
- En, zeg eens, Bart, wat wil je nog eens ondergaan ?
- Edging, doen jullie dat ? antwoordde ik.
- Natuurlijk ! Prachtig !
Ik werd van die onderzoekstoel af geholpen. Op de massagetafel werd een dik kussen gelegd, zo halfweg. Over het geheel een grote handdoek. Ik moest er bovenop gaan liggen, op mijn rug, mijn kont vlak boven het kussen, zodat mijn hoofd en voeten lager lagen dan mijn kont. Het gaf een raar gevoel. Ik moest mijn armen naast mijn lichaam leggen. De twee kerels spanden een riem over mijn borst en een over mijn buik, zodat ik weerloos lag, mijn armen naast mij geklemd. ten slotte werden mijn benen uit elkaar getrokken en elk apart aan de tafel vastgemaakt. Ik lag daar met gespreide benen, naakt, poedelnaakt, weerloos. God, wat een gevoel. Ik wist het, mijn penis stond stokstijf. Weeral.
Rik en Michiel kwamen elk aan een kant van mij staan, Lucien aan mijn voeten. Op aanwijzen van Lucien begonnen de twee gasten mij te bewerken. Mijn penis wrijven, aan mijn ballen trekken en erop duwen. Mijn lul snel masseren, dan tergend traag, telkens de voorhuid tot over mijn eikel en terug helemaal naar beneden. Er werd iets kouds over mijn eikel gegoten. Olie, dacht ik. Ik kon niet zien hoe ze me bewerkten. Ik kon enkel voelen, mijn ogen op de zoldering gericht. Genietend.
Zeer lang duurde het niet vooraleer ik me diep in mij van een activiteit bewust werd, die naar mijn onderbuik opzwol, mij het gevoel gaf te moeten plassen. Ik schudde, voor zover ik kon. De handen die me bewerkten, hielde op. De twee grijnsden me in mijn gezicht. Dan herbegonnen hun handen. Vingers die lichtjes mijn teelballen betastten. Een hand, of waren het er twee ?, die mij zaadpaal molken. Traag. Snel. Traag… Ik spande mijn buikspieren. De handen hielden op. Nog iets kouds over mijn blote eikel. Vingers tussen mijn dijen, tot onderaan mijnbalzak, duwend tegen de bilnaad. Mijn billen trilden. Ik krampte mijn handen tot vuisten. Ik sloeg mijn hoofd heen en weer. Dat gevoel, dat onuitstaanbare gevoel in mijn penis, in mijn ballen, dat alles overheersende gevoel in mijn gehele naakte lichaam. Lucien kwam achter mij staan en hield mijn hoofd met zijn twee handen stevig vast. Ik schreeuwde. Ik wilde spuiten. De handen hielden op. De handen herbegonnen hun verschrikkelijke werk. Ik probeerde mijn kont omhoog te duwen. Ik probeerde zijn benen dicht te knijpen. Ik probeerde…
- Aaahhhh…. Oôôôhhhh….
Geen enkele hand raakte mij nog aan. Ik lag vastgeketend, weerloos. Ik voelde hoe ik mijn bekken samen kneep. Ik voelde hoe ik mezelf automatisch opperste voldoening schonk. Ik voelde hoe mijn sperma in golven uit mijn zaadpaal spoot. Ik zweefde. Ik…..
- Hu… Oôôô….
Ik werd los gemaakt. Ik klauterde van die massagetafel af. De twee gasten stonden naakt. Lachten me aan. Lucien goot vier glazen cola. We zaten op dat grote bed. Lucien alleen was gekleed. In zijn witte broek en dito jasje. Rik en Michiel zaten links en rechts van mij. Ik zag hun ferme lullen, hun gespierde dijen.

- Hoe vond je het ?
- Moordend !
- Ze hebben hun best gedaan, loofde Lucien zijn twee seksstudentjes.
- Ja hoor, viel ik hem bij. Amaai zeg ! Mijn lul !
- Je zou dan eens die oudjes moeten horen janken !
- Hebben die veel sperma nog ?
- Sommigen wel. Er komen er af en toe twee die geen sperma meer hebben.
Plots duwdenRik en Michiel me op mijn rug. Michiel wipte boven op mij, omklemde me met zijn armen en begon geweldig op en neer te wippen, zijn lul tegen mijn lul, zijn buik tegen mijn buik. Op en neer. Open neer. Rapper en rapper en sneller en sneller. Tot er een vloed sperma uit zijn tuit op mijn buik spoot, door zijn geweld open geplet werd tussen onze buiken.

Het was over half zeven toen ik terug naar huis reed. Voldaan.
Voldaan ? Waarom had ik me weer als een slet gedragen ? Ik, die leraar. Waarom ? Nee, ik was niet voldaan. Het voelde of ik walgde van mezelf. Steeds opnieuw verlangde ik er naar om mezelf bloot te tonen, om bepoteld te worden, gerukt, gepijpt. Elke gelegenheid die ik kon grijpen, greep ik. Ik voelde me behept om andere kerels naakt te zien, hun piemels, hun ballen, hun gehele lijf.

Thuis komen. Uitkleden, volledig. In de badkamer voor de grote spiegel staan. Mezelf bekijken. Eigenlijk,niet mis hé ! Mooi lichaam. Leuke lul. Mooie ballen. Een beetje spieren. Ja, ik vond mezelf mooi. Vonden anderen dit ook van mij ?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 58

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1182x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.2
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1468x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1149x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 784x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2343x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3942x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1847x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5157x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4907x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2329x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: Daniël
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!