Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 57

Woensdag 15 december: proefwerk in klas 5W. Eenentwintig leerlingen. Twee stapels papier, antwoorden. Een pak werk te evalueren. Ik werkte er de hele namiddag aan, tot ’s avonds half tien. Waarom had ik het mij zelf zo lastig gemaakt ? De resultaten waren prachtig ! Ze hadden er echt voor gewerkt ! Ik kon trots zijn op mezelf.
Jan hat het schitterend gedaan. Dat verdiende zeker een pluim. Ik moest maar eens op bezoek gaan bij zijn pa. Bij de pa van Jan. Die gaf toch massage ! Massage met erotische inslag ! En die werkte toch samen met eEn jonger meisje ? Mijn hart klopte weer sneller en harder. Massage… aan mijn anus en aan mijn ballen en aan mijn penis bewerkt worden. Genieten ! Spuiten ! Kreunen ! Smeken om op te houden. Of om verder te gaan ? Doch durfde ik dit aan ? Mocht ik dit doen ? Mocht ik dit laten doen ?
Donderdag, proeven in de klas 6W. Achttien leerlingen. Opnieuw twee stapels kopieën te evalueren. Werken tot na negen uur ’s avonds. Ook hier prachtige resultaten. Vooral de meisjes. Hun resultaat lag gemiddeld vijf procent hoger dan dit van de jongens.
Oef, ik had al de proeven gegeven die ik dit trimester moest geven. Nu wachten op de punten van de andere leraars uit mijn klas. Elke leraar gaf zijn punten in via een prachtig programma, en de rapporten werden automatisch afgeprint. Moderne tijd. Elke avond keek ik de resultaten van de jongens van mijn klas na.
Het eerste trimester naderde zijn einde. Na het weekend van 19-20 december nog enkel op maandag eEn proefwerk. Dan twee dagen bijeenkomsten van de klassenraden, bespreking van de resultaten, individuele evaluatie van de leerlingen. En op donderdag vierentwintig december nog één enkele les: meegeven van de resultaten aan de leerlingen. En dan: Vakantie !

Voor het weekend had ik niets voorzien. Mario en Willem kwamen niet studeren. Kristof kwam ook niet. Ik had dus het hele weekend voor mij alleen. Geen proefwerken evalueren. Geen lessen voorbereiden. Niets te doen.
Op zaterdagochtend opstaan met geen enkel vooruitzicht op wat de dag zou brengen. Douchen, ontbijten, boodschappen doen. Thuis komen. PC aanschakelen. Geen nieuwe berichten. Even op Bullchat gaan. Niet veEl zaaks. O, ja, toch een leuke zoeker.
“2 gays for trio”. Omschrijving: “jong koppel zoekt derde man 21/187/78/17*5 22/194/85/19*5 jij niet ouder dan 25 -- veel kan niets moet”
Plaats: Diksmuide.
Twee jonge gasten samen. Mijn hart sloeg meteen bijna in overdrive. Ik reageerde.
“Gast 20 jr wil komen”
Afwachten. Enkele andere reacties op mij zoekertje. Ha, reactie van de twee :
”Stats ? Wanneer kun je ?”
Ik antwoordde. Meteen een snelle reactie.
“Kun je om 13 uur ?”
Mijn antwoord :
“Ja – adres ?”
Onmiddellijk antwoord. Met adres in Diksmuide. Nog wat heen- en weer chatten.
Waar was ik nu weer aan begonnen ?

Ik trok mijn blauwe boxer aan onder mijn kleren. Om kwart over twaalf vertrok ik. Richting Diksmuide, de stad die tijdens de Eerste Wereldoorlog bijna met de grond gelijk werd geschoten. Nu vooral gekend voor de rijzige Ijzertoren, herdenking van alle Vlaamse gesneuvelden in die oorlog. Ik reed tot in het centrum, dan links af. Koning Albertstraat. Een leuk huisje in gele bakstenen, de typische kleur voor deze streek. Voordeur in het midden, langs weerszijden twee smalle ramen. Ik belde aan.
Een reus van een kerel deed open. Hij droeg enkel een zwart lycra kort broekje, veel te klein voor zijn body. De bobbel vooraan liet veel verwachten.
- Kon binnen. ik ben Jo, maar iedereen zegt ‘Jojo’.
- Ik ben Bart.
Jojo leidde me door een lange gang naar een grote woonplaats achteraan.
- Bart is er, meldde Jojo me aan.
Zijn vriend stond op. Nee maar…
- Potverdikke, Tom !
- Miljard, Bart !
Inderdaad, Tom, de jongen waarmee ik bij nonkel Antoon naakt gespeeld en gezwommen had, de kerel die me enkele weken voordien bezocht had.
- Tom, nondedju !
Hij had net als Jo een acryl broekje aan, ook veel te kort. Handen schudden, elkaar knuffelen. Tom trok me mee naast hem in de grote driezitszetel. Het voelde leuk aan, naast Tom te zitten, onze dijen tegen elkaar. Jo kwam aan de andere kant van mij zitten.
Vertellen. Tom had Jo ontmoet in de Gypsys en ze woonden nu reeds een maand samen. Ondertussen had Jo zijn hand op mijn dij gelegd. Het voelde opwindend aan.
- Moet ik me ook uitkleden ? vroeg ik.
- Ja zeker, antwoordde Tom.
Ik trok mijn kleren uit, hield enkel mijn boxer aan. Jo bekeek me waarderend. Tom vertelde over onze kinderjaren op de hoeve bij oom Antoon.
- Leuke tijd, besloot hij.
- Ja, hoor, voegde ik er aan toe.
Ik zat tussen Tom en Jo. Ik voelde dat ik half en half een erectie had. Tom boog zich naar mij toe en kuste me in de hals. Op hetzelfde ogenblik voelde ik hoe Jo zijn hand op mijn boxer legde, heel even kneep. Waren ze afgesproken ? Tom trok me naar zich toe, over zijn naakte dijen. Ik lag op mijn rug. Ik voelde hoe Jo mijn boxer over mijn dijen schoof. Ik lag dus met mijn penis en zakje bloot. Ik wipte bijna omhoog wanneer Jo mijn penis vast nam, mijn voorhuid naar achteren trok, in mijn eikel kneep. Mijn hele lichaam schudde. Mijn lul spoot zijn lading op mijn buik.
- Hé zeg, dat gaat hier rap ! riep Jo.
Tom hield me vast terwijl Jo mijn lul leeg pompte. Ik schreeuwde. Mijn bekken wipte op en neer, kromp in elkaar.
- Spuit jij altijd zo snel ? vroeg Jo.
- Ja… sorry…
- Maar je kan zeker nog eens ?
- Ik denk het wel.
Ik wilde me oprichten.
- Sssttt… blijven liggen, commandeerde Jo.
Ik zag hoe hij zich over mij heen boog. Ik voelde hoe zijn tong mijn sperma oplikte.
- Hmmm… hier mag niets verloren gaan, lachte hij.
Jo likte mijn hele buik schoon. Het gaf een echt leuk gevoel. Zijn tong over mijn buik, mijn borst, lager, rond mijn piemel. Opwindend.
- Kom, zegde Tom, we gaan eens naar de speelkamer.

Een pracht van een slaapkamer. Met een groot bed. Tom en Jo trokken hun broekje uit. Wat een lul had die Jo ! Mens, mens…en die hangzak met de twee knollen er in. Nog nooit gezien ! Of toch ?
Naast elkaar op het bed, ik tussen Tom en Jo in. Elkaar voelen. Elkaar betasten. Elkaar zoenen. Over elkaar heen gaan liggen. Handen voelden aan mijn ballen. Handen voelden aan mijn anusgaatje. Handen voelden aan mijn penis. De smaak proeven van een stijve penis. Het schaamhaar proeven van een andere. Opwippen als er een mijn ballen in zijn mond nam. Schrikken als vingers mijn anusspier open trokken.
Ik lag tussen Tom zijn gespreide benen. Mijn lippen over zijn Pisatoren.
- Aaahhh…
Jo perste zijn keiharde lul in mijn kontgat. Hij wipte op en neer. Zijn handen zochten onder mijn buik naar mijn speelgoed. Mij lippen zogen, mijn tong likte. Tom duwde met zijn handen mijn hoofd nog dichter zegen zijn buik. Ik schreeuwde toen Jo zijn lading koffieroom in mijn darmen spoot. Ik schreeuwde toen Jo mijn lul liet spuiten. Ik schreeuwde toen ik het lauwe zaad van Tom in mijn mond proefde.
We lagen naast elkaar. Onze handen schoven zachtjes over elkaars lichaam. Genieten. Zalig !
Naakt in de living. Cola en limo drinken. Vertellen.

Het was na achtuur toen ik vertrok.
- Niet te lang wachten om eens terug te komen, nodigde Tom me uit.
- Beloofd ! Tedju, wie had nu gedacht dat ik bij jou zou arriveren !
Nee, het was zeker geen rustige zaterdag geworden.

Zondag twintig december. Op maandag hadden de jongens hun laatste proefwerk. Voor mij een rustige zondag, na de leuke ervaring van de dag voordien met Tom en Joost. Uitslapen tot acht uur. Naar de bakkerij. Lekkere boterkoeken. Hmmm… Even telefoneren naar ma. Jaja, kerstavond bij hen thuis, zoals elk jaar, met oom Antoon, jaja, tegen zeven uur !
PC aanschakelen. Enkele berichtjes. De eerste kerstwensen waren er al ! Patrick was de eerste !
Telefoon. Ik nam op.
- Goeie morgen,Bart hier.
- Goeie morgen, meneer. De pa van Joost.
- Ha, goeie morgen, meneer.
- Zeg maar Marcel.
- Goeie morgen, Marcel. Welk nieuws ?
- Joost zit in zak en as.
- Oei !
- Ja, hij heeft morgen proefwerk van fysica. Zijn laatste. En er zijn enkele zaken waar hij niet goed weg mee kan.
- Ai, dat is minder..
- Ja hé. Zeg, meneer, zou jij deze namiddag niet eens even binnen kunnen wippen om hem te helpen ?
Weg vrije zondag ! Dus tegen half twee naar Joost. Zijn pa had een massageruimte. En een vriend, Lutgard, vooraan de twintig jaar. Samen gaven ze erotische massages. Massage ! Daar hield ik van. Het woord alleen al deed mijn hart sneller kloppen.

Tegen half twee bij Joost. Hehe, die Lutgard, pracht van een kerel. Echt. Geen wonder dat de pa van Joost er verliefd op werd tijdens de massages die hij hem gaf. Ik kon er ook wel verliefd op worden. Echt.
Ik gaf Joost uitleg over de zaken die hij niet zo goed begreep, waar hij problemen mee had. Ja, de fysica in het laatste jaar was niet van de poes, zeker niet in de richting die Joost volgde. Ik gaf hem tips.
- Formules moet je sowieso van buiten kennen, Joost.
Eigenlijk waren zijn problemen niet zo zwaar. Joost panikeerde echter. Ik probeerde hem gerust te stellen. We werkten een uur. Zijn pa bracht lekker geurende koffie.

- Oke, boy, nu moet jij alleen verder werken, hé ! Ik heb je de tools gegeven, jij moet ermee werken.
Joost knikte. Ik zag dat hij opgelucht was.
Praten met Marcel en Lutgard. Ja, de zaken gingen goed. Massages voor mensen in revalidatie en voor sporters. - Ja, en ook massages met erotische inslag, zegde Marcel.
- Ja ? En daar heb je ook wat werk mee ?
- Natuurlijk ! Te meer dat wij quatre-mains-massages geven.. Hahaha.
- Whaw ! dat moet leuk zijn.
- Ja, sommigen kunnen er niet genoeg van krijgen.
- En welk publiek komt daar voor ?
- Alle soorten. Mannen die eens wat anders zoeken.
- En spuiten ze dan hun sperma ?
- Natuurlijk !
- En jullie ?
- Wij ? Nee…Wij hebben elkaar om ons uit te elven. Tijdens die erotische massages met alles wat er bij komt, dan zijn wij de uitvoerders. Jaja, we genieten ervan om anderen te laten genieten, doch het geld is voor ons van meer belang.
- En ze betalen goed ?
- Ja hoor. Standaardprijs is tachtig euro voor een uur. Speciaaltjes betalen extra.
- Wat zijn dat dan ?
- Ho… lichte sm-toestanden. Er zijn kerels die wensen gebonden te worden, of kletsen te krijgen op hun blote billen. Ook extra bewerken van anus en ballen, B&C noemen we dat. Je hebt er geen idee van wat sommige mannen ophitst. Vooral de ouderen hebben fantasietjes waar ze al jaren lang van dromen, en die hier werkelijkheid kunnen worden. Zo hebben we in korte tijd onze zolder helemaal ingericht.
Marcel keek me aan.
- Zin om eens te zien ?
Natuurlijk had ik zin om die zolder te zien. Eerst beneden de massageruimte zien. Prachtige massagetafel, linnenkast met handdoeken en naast de massageruimte een kleine douchecel. Echt professioneel. Dan naar de zolder. Marcel, Lutgard en ikzelf. Amaai zeg ! Mijn hart klopte meteen sneller. Massagetafel. Doktersonderzoekstoel. Een kruis tegen de muur, met touwen en riemen. Een eigenaardige bank.
Marcel vertelde wat er allemaal kon gebeuren op die zolder. hoe sommigen zich laten vastbinden, zich laten masturberen, zich laten slaan.
- Nee, geen extremen ! Geen bloed hoor, nee dat niet.
- En hier, die eigenaardige bank ? vroeg ik;
- Ha, onze berenstoel !
- Wat ?
- Wel ja, berenstoel. In varkenskwekerijen gebeurt de bevruchting via kunstmatige inseminatie. De varkensbeer, het mannetje van de zwijnen, wordt op een soort ijzeren bank geplaatst en gemasturbeerd. Het sperma wordt opgevangen en met lauw water aangelengd en daarmee worden de zeugen bevrucht.
- Ja, dat weet ik. Heb ik gezien toen ik bij mijn oom op de boerderij was. Dan trok ik mee naar een bevriende varkenskweker en daar heb ik gezien hoe ze de beer molken.
- Wel, hier worden mannen op gemolken !
- Leuk zeg !
- Ja, ze worden er op vast gebonden en dan kunnen we hen ook nog op diverse manieren laten genieten of laten afzien. Er zijn nu eenmaal mensen die graag pijn of zo ondergaan. En als ze dat willen, wel dan kunnen ze dat krijgen.
Marcel toonde een soort rubberen zakje.
- Kijk, hier binnenin zitten er kleine stekeltjes. Dit zakje wordt over hun ballenzak geschoven en we kunnen er via deze peer lucht in pompten zodat het opzwelt en die stekeltjes in hun ballen duwen en we kunnen het daarbij ook nog elektrisch stimuleren, zodat hun ballen ofwel verwend ofwel gepijnigd worden.
- Ja, en dit hier…
Lutgard had een plastiek huls van zo’n 6 à 7 centimeter in de hand.
- .. dit wordt over de penis geschoven en begint te trillen en zo worden ze als een koe gemolken.
Mijn hart sloeg bonke-bonke van geilheid.
- En dit hier…
Marcel schoof een machientje naar voren.
- Deze dildo gaat in hun kontje, machientje aanschakelen…
- Amaai, dat heb ik al op internet gezien.
- Ja, en wie het wil, dan kan alles tezelfdertijd gebeuren.
- Nee zeg !
- Toch wel !
Marcel keek me aan.
- Eens proberen ? Zachtjes, niet te geweldig.
- Als het leuk blijft…
- Ja ? Ik zie aan je gezicht dat je er naar verlangt.
Ik twijfelde. Echt. doch het verlangen naar een leuke behandeling waarbij ik het object was…

- Ik wil wel hoor.
- Dat is gesproken zie !
- Ja, voegde Lutgard er aan toe, en Joost kijkt graag als we zo met een kerel bezig zijn.
Joost, kijken hoe ik behandeld werd ? Een leerling van mij die zag hoe zijn leraar gemolesteerd werd…
- Mag het ?
- Wat ?
- Dat Joost komt kijken…
Marcel riep zijn zoon. Die kwam lachend de zolder op.
- Meneer wil dat je toekijkt hoe hij op de berenstoel te keer gaat…
Joost glunderde.
Marcel en Lutgard trokken hun hemd en broek uit. Ze droegen er zwart ondergoed onder.
- Kleed je maar uit, commandeerde Marcel.
Ik was nog niet naakt geweest bij Joost. Nu trok ik mijn kleren uit. Zenuwachtig. Ik had een stijve.
- Leuk lichaam, merkte Lutgard op.
- Inderdaad, vulde Marcel aan.
Ik moest op de twee bankjes links en rechts van de berenstoel neer knielen. Lutgard en Marcel knoopten langs weerszijden twee riemen over mijn benen. Joost stond voor mij en bekeek mijn lichaam en mijn stijve lul. Hij glimlachte.
Er werd een soort tafeltje voor mij geschoven. Ik moest er met mijn borst gaan op liggen. Twee riemen over mijn rug. Vooraan kon ik mijn handen omheen twee stangen klemmen. Ik lag weerloos vast, over geleverd aan de grillen van de twee beulen.
Marcel draaide aan een wieltje. Mijn borst werd naar beneden getrokken, zodat ik helemaal neer gedrukt werd, diep voorover gebogen. Mijn kont ging lichtjes omhoog. De twee bankjes waarop ik geknield lag werden een beetje uit elkaar geschoven waardoor mijn onderbuik gemakkelijk bereikbaar werd en mijn kontgat een beetje open getrokken werd.. Ik lag met mijn hoofd wat naar beneden. Ik genoot. O ja, ik genoot ! Naakt bij Marcel en zijn vriend, en vooral naakt bij Joost. Zij konden me bekijken, me zien, mij al of niet bewonderen. Ik was weerloos. Wat een ervaring !
Ze tonden alle drie achter mij. Ze konden alle drie ongestoord naar mijn kontgaatje kijken, naar mijn bengelende ballenzak, naar mij keiharde lul. Daar genoot ik van ! Echt waar.
Ik kromp bijna in elkaar wanneer een hand mijn penis vast nam en er die melkmachine over schoof. Gelukkig, ik spoot niet. Het gaf een geweldig eigenaardig gevoel, die huls over mijn tuit. Ik kromp opnieuw in elkaar wanneer een hand mijn ballenzak naar achteren trok en er dat rubber dingen over schoof, vastmaakte. Ik voelde die puntige uitsteeksels tegen mijn ballen. Ik kromp nog eens in elkaar wanneer die dildomachine tegen mijn anus duwde, en de dildo er zachtjes in schoof. Ik lag daar. Weerloos. Een schacht over mijn lul. Een rubber dingen rond mijn ballen. Een dildo in mijn kontgat. Wat een genot !
Dan begon die dildo traag in en uit mijn anus te schuiven, in en uit, traag, zachtjes. Dan werd dat rubber dingen opgeblazen, duwden de stekeltjes harder tegen mijn ballen, wreven er over. Dan begon de de hulst omheen mijn penis te zoemen, te trillen, te bewegen. Mijn keiharde lul werd gemolken. Mijn ballen werden gepijnigd. Mijn anus onderging het schuiven van die dildo, traag, traag, dan wat sneller, opnieuw trager. Iemand legde zijn hand op mijn bolle billen;
- Gaat het ? vroeg Lutgard.
- Gaat het ? vroeg Marcel.
Ik antwoordde niet. Ik probeerde me los te wrikken. Ik probeerde mijn bekken te bewegen. Ik…
-Aaaahhhh… Ooooôôôôhhhh….
Mijn tuit spoot zijn lading sperma.
- Stop… Oôôôhhh… Stôôôpppp…
Het stopte niet. Het ging door. Alles draaide in mij. Ik hield het niet uit. Ik schreeuwde niet meer. Ik zuchtte, kermde. Ik genoot. O, ja, ik genoot….Het orgasme hield niet op. Het duurde, werd erger, zwakte wat af, steeg opnieuw tot een fantastisch hoogtepunt, hield aan…. Ik zweefde.. ik had geen controle meer over mijn lichaam. Ik probeerde mijn lichaam te schudden. Ik voelde me intens zwak, weerloos als nooit voorheen.

Alles viel stil. Alles werd van mijn lichaam verwijderd. Marcel hielp me op staan. Ik duizelde even. Ik zag hen poedelnaakt. Ook Joost. Ze glimlachten.
- Hoe vond je het ?
- Enig ! Ja, enig !
- Mag ik je even wassen ?
Joost keek me aan.
- Wil je dat ?
Naar de kleine douchecel. Joost waste mijn buik, wreef mijn zak, wreef mijn slappe lul. Ik genoot er van.

We zaten nog een uur samen naakt te praten.
- Altijd welkom, besloot Marcel ons gesprek.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 59

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1674x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.1
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 5249x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 4313x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3828x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 2056x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7506x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 7085x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2332x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7621x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3509x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4562x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2795x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2988x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5969x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 10239x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 6045x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!