Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 58

Maandag. Laatste dag van de proefwerken. Na de middag waren de leerlingen vrij, en ook op dinsdag. De klassenraden vergaderden: evaluaties en eventueel deliberaties.
Tijdens de pauze op maandagochtend liep ik Joost tegen het lijf.
- Goeie morgen, meneer.
- Goeiemorgen, Joost.
- Ben je al bekomen ?
Hij knipoogde.
- Sloeber, antwoordde ik.
Hij verdween, lachend.

Het werden twee drukke dagen. Vergaderen, beslissen, rapporten aanvullen.
De jongens van klas 6A hadden het voor alle vakken uitstekend gedaan. Nu ja, ze waren ook al achttien en wisten heel goed wat ze wilden.

Woensdag 23 december, laatste lesdag. In mijn klas, tafeltjes in een kring. Resultaten bespreken. De jongens hun inbreng laten doen. Luisteren. Lionel nodigde ons uit op achtentwintig december naar zijn huwelijk en bijhorende receptie. Nee, geen cadeaus hoor ! Ik sprak met de andere vijf af dat ik ze zou ophalen om samen aanwezig te zijn.
Half twaalf. De schoolbel rinkelde het einde van het eerste trimester aan. Handen schudden, high-fives ! Kerst-en nieuwjaarswensen.
Vakantie ! Ik bleef heel alleen achter in de klas. Mijn klas ! Wat was er allemaal niet gebeurd dit trimester? Met leerlingen van de school. En met mensen van buiten de school ?
Ik ging neerzitten en bekeek de zes tafeltjes, waar daar juist nog mijn zes zaten. Nog geen vier maanden terug kende ik hen niet eens. Nu kende ik hen wel. We hadden samen gediscussieerd. We hadden samen gesport. We hadden elkaar naakt gezien. Ik had hen gezien. Zij hadden mij gezien. Over zes maanden zouden wij uit elkaar gaan. Ik zou hier verder les geven. Zij zouden elk hun toekomst in gaan.

Ik stond op. Verliet het lokaal. ‘Goeie vakantie’ wensen aan collega’s. Naar mijn huis gaan. Alleen zijn. De hele namiddag hield ik me bezig met orde te scheppen in mijn papieren en cursussen. Tegen vier uur kleren uit, naar het fitnesstoestel. Een half uur hard werken. Zweten. Genieten. Naakt ! Naakt !!! Hemels.
Ik lag languit op de fitnessbank. Als er nu eens iemand…. Fantaseren. als….
Mezelf rukken. Dan naar de douche. Daarna badjas aan trekken. De hele avond in badjas met niets anders aan. Zalig !

Donderdag 24 december. Het werd weer eens geen witte Kerst. In de voormiddag boodschappen doen. Het leek erop of iedereen was aan het shoppen. Quasi geen plaats op de parking aan de Colruyt. Karren vol werden naar buiten gesleurd.
In de namiddag weer wat fitnessen.
Tegen zeven uur naar mijn thuis, naar pa en ma. Geen uitbundige kerstavond. Nee. Gewoon wat eten. Zelfs geen cadeautjes uitdelen. Nee, daar deden we niet aan mee. Het was toch maar geven om terug te krijgen. Vertellen. Ik over de school. Ma over de winkel. Pa luisterde, en rookte zijn geurende sigaar.
Tegen middernacht te voet naar de kerk voor de middernachtmis. Een bomvolle kerk. Echt waar. Leuk, die oude kerstliedjes. Vooral dat “Suza Nina” van Armand Preud’homme. En natuurlijk ‘Stille Nacht’.
Terug naar huis. Niet eens koud buiten. Slapen, op mijn vroegere kamer, in mijn vroegere bed. Zalig !

Kerstdag. Pa had verse boterkoeken gehaald. Ma had haar speciale koffie gezet. Samen met pa en ma aan de ontbijttafel. Tegen ’s middags kwam oom Antoon. Altijd een vrolijk weerzien. Een leuke kerst, met enorm veel eten en daarna een grote taart met enorm veel crème à la beurre. Boerenkost. Kermiskost.
’s Avonds thuis rond acht uur. Oef, een leuk weekend voor de boeg, voor mij helemaal alleen. En dan ook de karstvakantie.

Zaterdag – tweede kerstdag. Slapen tot acht uur. Zo lang ! Lekkere boterhammen eten, brood dat oom Antoon gebakken heeft. Njam, njam…
Wat op de pc zoeken. Niet veel zaaks. Wat fitnessen. Met enkel mijn veel te korte broekje aan. Ik wist het, wanneer ik op mijn rug lag, dan piepte mijn piemel wellicht wel uit een broekspijpje. Daar kon ik van genieten. Was ik exhibitionist ? Ik showde graag mijn naakte lichaam aan anderen, vooral dan nog wanneer die anderen me domineerden. Was ik een slet ? Ik, die gevierde leraar ?
Ik was helemaal alleen. Jammer. Jammer dat er niemand bij mij was om me bezig te zien, om naar me te kijken, om….Wie kon ik uitnodigen om hier wat te fitnessen ? Om uit de kleren te gaan ? Om naar mij te kunnen kijken ?
Zaterdagnamiddag. Alleen. Ik was het niet meer gewoon. Puur uit verveling begon ik nieuwe oefeningen te zoeken voor de lessen van het tweede trimester. De tijd vloog voorbij. Ik werkte tot rond half zes en ik voelde me tevreden over mezelf. Eten en dan tv-kijken.. Hé, de film Sissi, eerste deel, met Romy Schneider..Die had ik al wel eens gezien, maar het leek voor mij een leuke afsluiter van de dag om die nog eens te bekijken. Genieten van de mooie beelden uit Beieren en van de zeemzoete romance tussen Sissi en de keizer Franz-Joseph.

Zondagochtend. Zoals elke zondag naar de bakker verse broodjes halen. Zoals elke zondag lekker ontbijten. Ja, en dan ? Niets in het vooruitzicht. Werken voor school ? Ik had nog twee weken.
PC inschakelen. Geen nieuwe e-mails. Eens kijken op afspraakjes.com. Waarom ? Had ik dan echt nood aan seks ? Doodgewone seks waar liefde niet bij te pas komt ? Gewoon genieten, zonder enige verbintenis aan te gaan ?
Niet veel zaaks. Ja, enkele leuke zoekertjes uit Antwerpen, en Limburg. Nee. ik zocht dichter bij huis. Afdeling BDSM dan maar bekijken. Pfff… bijna allemaal voor sletterige vrouwen. Niet mijn ding. Hé, of toch ? “Duo zoekt jonge viriele gast voor edging, cum control en nog meer. Reageer met leeftijd. “. Locatie in Roeselare. Dus voor mij niet zo ver af.
Ik reageerde. “Jonge wel opgevoede gast wil graag eens onder jullie handen terecht komen. Ben deze namiddag vrij en wil graag komen. ” Ik voegde er een onherkenbare foto bij, in zwemslip.
Afspraakjes heeft dat nadeel dat er bijna nooit onmiddellijk gereageerd wordt. Doch deze keer wel. Even wachten. Een e-mail. “Welkom. We kunnen je om 14 uur ontvangen. Stuur gsm-nummer voor adres.”
Mijn antwoord: “Hoe jong zijn jullie en wat willen jullie doen met mij ? “ en voegde er mijn gsm-nummer aan toe.
Bijna onmiddellijk antwoord. “Allebei 60+. Behandeling moet verrassing blijven”. Het adres stond er bij.
Allebei de zestig voorbij. Driemaal mijn leeftijd. Oudjes dus. Het trok me aan. Hoe zouden die er uit zien ? Verschrompelde lullen ? De penis van oom Antoon was toch ook nog leuk om te zien, en hij naderde toch ook de zestig. Blijkbaar hadden die nog seks. Waren het homo’s ? Of gewoon vrienden die zich af en toe een pleziertje gunden ? Ik zocht het adres op via Google. Streetview gebruiken. Leuke moderne villa. Zag er mij echt aanlokkelijk uit.

Om de tijd sneller vooruit te laten kruipen begon ik opnieuw aan lesvoorbereidingen. Om elf tuur frietjes bakken. Eten om twaalf uur. Daarna douche nemen en… mezelf aftrekken. Straks zou ik dan niet onmiddellijk spuiten als ze me aanraakten. ‘ZE’ ! dus twee mannen. Vijftigers ! Nog nooit seks gehad met ouderen. Altijd jongens van ergens om en bij de twintig. Och ja, de pa van Joost. Hoelang geleden ? Juist een week. Doch nu, twee totaal onbekenden. Allebei ergens boven de zestig. Of misschien wel zeventig ! Het lokte me aan.

Ik vertrok reeds om een uur. Veel te vroeg. Om half twee was ik er. Ik reed voorbij de villa, reed verder, volgde een eind de grote baan naar Brugge, keerde aan de rotonde, volgde de weg terug, nu tot in het centrum van de stad om dan via de kleine Ringweg terug te keren.
Ik parkeerde mijn auto langs de straat en belde stipt om twee uur aan. En grote vriendelijke man met een ferm buikje, opende. Een lachend gezicht, grijs haar. Hij droeg blauwe zijden badjas, met blijkbaar niets er onder.
- Ik ben Bart, zegde ik.
- Welkom, ik ben François.
Hij leidde me de living in. Een tweede man stond op uit de fauteuil.
- Welkom. ik ben Marc.
Marc had eveneens een ferm buikje, was wat kleiner, pikzwart haar en droeg eveneens een zijden badjas, roze van kleur. .
- Wens je koffie ?
Ze namen mijn jas aan.
- Je bent gekomen om naakt te zijn ? vroeg Marc.
- Ja.. Ja…
- Oke dan.
Meteen trokken de twee hun badjas uit. Ze waren helemaal naakt. François had een leuke lul en een grote balzak waarin duidelijk de twee knollen hun bolle vorm toonden. Marc had eerder een kleine penis met een eveneens kleine balzak. Allebei een ferm bosje schaamhaar. Ik bekeek hen even. Het waren geen adonissen meer, absoluut niet. Maar, ze mochten nog gezien worden.
Ik trok mijn kleren uit. Zij volgden mijn min of meer gedurfde striptease.
- Leuk lichaam, prees Marc.
Nadat hun ogen mijn naaktheid gemonsterd hadden, gingen we aan de grote tafel zitten. Marc bracht koffie en leuke chokolaatjes..
Marc en François kenden elkaar van op school, vroeger. Allebei gehuwd en nu allebei weduwnaar. François had twee dochters, Marc twee zonen.
- Ja, en sinds een tweetal jaren hebben we elkaar terug gevonden.
- Inderdaad, ging François verder, we hebben opnieuw seks met elkaar, net zoals we jaren geleden tijdens onze jeugdjaren deden. Af en toe. Ik woon hier, Marc woont aan de kust en komt af en toe voor een weekend. Gewoon samen vertellen, eten, wat drinken, en …
- Ja, onderbrak Marc hem, veel mensen denken dat ouderen geen nood meer hebben aan seks. Niets is minder waar. Dat verlangen is er nog, en dit verlangen is soms groter dan we zelf denken.
- Hoe oud zijn jullie ? vroeg ik.
- Ik ben er achtenzestig en Marc is er…
- Ook achtenzestig. Geboren in negentien zevenenveertig.
- Ja, net zoals ik. En jij ?
- Ik ? Twintig sinds november.
- Dat is jong hé !
- Ja, he !
- Vier jaar geleden heb ik prostaatkanker gehad, vertelde Marc.
- Oei…
- Ja. Kwaadaardig. Vijfendertig bestralingen gehad. Die prostaat van mij is zo droog als een stuk karton.
- Dan heb je ook geen sperma meer, zegde ik.
- Nee.. Nee… soms een druppel of zo. Maar ik krijg hem nog recht hoor en ik kom ook nog klaar.
- Een droog orgasme ? vroeg ik.
- Ja.. Ja, zo iets.
- Hoe zijn jullie samen begonnen ? vroeg ik.
Ze vertelden.

- Ja, we zaten in dezelfde klas, doch geen haar op ons hoofd dat er aan dacht samen sex te hebbben.
- God, nee zeg, onderbrak Marc zijn vriend. Seks, dat was in onze tijd absoluut taboe. We kenden zelfs dit woord niet ! Een bloot gat zien was al doodzonde, laat staan dat we onze piemel zouden tonen aan elkaar. Ik herinner me nog dat Bolero, dat was de bijnaam van onze leraar godsdienst, dat die zegde dat onkuisheid iets te maken had met het waterorgaan…
- God, ja,zeg ! en niemand die durfde lachen.
- Aftrekken werd gebiecht als zelfbevlekking. Wat een woord ! Dat was de zwaarste zonde die men kon doen, de oorzaak van alle mogelijke ziektes en andere zonden. Echt waar. Niemand die aan een kameraad durfde vertellen dat hij aftrok. Masturberen, nooit van gehoord. Sperma, een woord dat we niet kenden. Onze melk kwam uit onze kloten, zo dachten we.
- Maar hoe zijn jullie dan toch met elkaar begonnen ? wilde ik weten.
- Tijdens de driedaagse reis naar Parijs. We zaten in het vijfde jaar, waren allebei achttien jaar. We sliepen per twee op een kamer, Marc en ik samen. Nu ja, die eerste avond, wat schuchter ons uitkleden, slipje aanhouden, pyjama aan en in bed. Slapen. ’s Anderendaags, zoals bijna elke ochtend had ik een stijve. Ik probeerde het te verbergen maar ik merkte dat François het waarschijnlijk toch gezien had en hij had ook een stijve.
- Ja, een hele mast in mijn broekje.
Ze lachten.
- Ja, en dan in slip naar de badkamer en we keken elkaar aan en we schoten in een lach. En ik vroeg zo op het zotte af, ‘wat gaan we daar mee doen ?’ En dan, Marc trok in één ruk zijn slipje tot beneden zijn knieën en stond daar in volle glorie te pronken met zijn leuke lul. En ja, dan trok ik ook mijn slipje naar beneden.
- Mens, zo een lul ! zegde Marc. Die van mij was een jongske vergeleken met die van hem.
- Ja, en we stonden daar hé en dan hebben we gerukt, elk zichzelf afgetrokken en in de lavabo gespoten.
- Dus niet elkaar gelukt ? vroeg ik.
- Nee, zeg, bij god niet !
- En ’s avonds ? vroeg ik.
- Dan durfden we naakt op het bed te liggen en hebben weer elk zichzelf gemolken.
- Dus nog steeds niet elkaar ?
-Nee… Nee…
- En wanneer hebben jullie het dan van elkaar gedaan ?
- Begin van de grote vakantie. We ontmoetten elkaar toevallig en Marc vroeg of ik eens mee ging naar zijn huis en dan hebben we het van elkaar gedaan op zijn slaapkamer.
- En ook gepijpt ? vroeg ik.
- Nee, enkel rukken en met elkaars ballen spelen, niet pijpen en zeker niet neuken. Let op, dat was in negentien zevenenzestig hé ! Meer dan veertig jaar geleden ! Het woord homo kenden we niet. Wel het woord jeannette, en het was een schande als je een jeannette was. Pijpen en neuken zijn pas later gekomen.
- We zijn eens met de fiets naar Sluis gereden, naar een seksshop. Daar hebben we voor het eerst foto’s gezien van blote lullen en van naakte meisjes en zo. Onze ogen gingen open ! We hebben enkele boekjes gekocht en thuis verdomd goed weg geborgen. Ze hadden dat eens moeten vinden.
- En dan hebben we geleerd om te pijpen en te vingeren en te neuken.
- Van dan af aan hebben jullie het regelmatig gedaan ,
- Ja, telkens we er de kans voor zagen, hup, ’t was van dat.
- Tot wanneer ?- o… tot we twintig waren ? Ja, zo iets. Dan gedaan. We vonden elk een lief en we trouwden en we verloren elkaar uit het oog.
- Ja, tot twee jaar geleden ?
- Inderdaad, in Blankenberge aan de zee. We liepen elkaar zo maar tegen het lijf. Iets gaan drinken. Vertellen over ons gezin, dat we weduwnaar waren en ja, het een bracht het andere mee en de week daarop kwam Marc hier voor een weekend. Mooi weer, samen in slipje in de tuin, en slipje uit en sindsdien zijn we minstens twee weekends per maand samen.
- En iedere keer seks met elkaar ?
- Ja.. Ja… vooral veel samen in ons blootje zitten en ja, rukken, pijpen. Neuken doen we niet meer.
- Maar wel een dildo in elkaars kontje duwen.
- Ja, en elkaars ballen binden en er dan mee spelen. Dat heeft een zeer opwindend gevoel.
- En jullie spuiten nog sperma ? vroeg ik;
- Ja.. niet meer zo veel als vroeger, en niet meer zo snel…
- Maar je zocht een jonge gast… ?
- Ja. We willen eens zien hoe jij reageert als we je rukken en als je spuit en hoeveel jij spuit… Je hebt een machtig lijf ! En een mooie lul.
- Dank je. Je wilt edging ?
- Ja, we bekijken dat soms op internet. En nu willen we dat eens in het echt meemaken. Jij toch ook ?
- Ja, natuurlijk hé, anders was ik niet gekomen.
- Mogen we jou op de relaxzetel vastbinden ? Op internet zitten ze op een stoel of zo vast gebonden…

Vast binden ! Whaw ! Mijn hart klopte meteen een versnelling hoger.
We stonden op. Ze leidden me naar de mooie relax, puur zwart leder ! Duur meubelstuk. En zo stonden er twee.
Ze lieten me in de zetel plaats nemen en manoeuvreerden die tot ik horizontaal lag. François haalde touwen. Ze bonden mijn armen achter mijn hoofd en mijn benen wijd uit elkaar. Touwen over mijn enkels en over mijn dijen. Het gaf een leuk gevoel en mijn penis kwam meteen in opstand. De twee werkten elk aan een kant van mij, zonder veel te zeggen. Ik zweeg, liet begaan, genoot. Echt ja, ik genoot er van. Weerloos zijn. Machtig ! En weten dat ze straks aan mijn penis zouden voelen en aan mijn ballen, en ermee spelen en me doen spuiten…
François en Marc stonden elk aan een kant van mij, naast mij. Ze bekeken me. Ze zagen mijn stijve penis. Ze zagen mijn bolle ballenzak. Ze zagen mijn naakte lichaam. Als ik links keek zag ik een naakte Marc, met een slappe piemel. Wanneer ik rechts keek, dan zag ik een naakte François, met een half slappe lul.
François legde een hand op mijn blote buik. Die hand schoof richting penis. Die hand omklemde mijn penis. Die hand begon tergend traag mijn penis te masseren. Die hand schoof mijn penisvel langzaam over en weer, zodat mijn eikel iedere keer helemaal bloot kwam en daarna weer helemaal bedekt werd en zo herhaalde zich dat, traag, wat sneller, opnieuw traag, heen en weer, heen en weer….
- Aaahhh…
Een hand omklemde mijn ballenzak. die hand kneep mijn knollen samen. die hand trok aan mijn ballenzak.

Een hand aan mijn ballen. Een hand aan mijn keiharde paal. Ik voelde hoe diep in mij een onweer op komst was. Ik schudde. ik rukte ten trok aan de touwen die me klem hielden. Ik schudde met mijn hoofd.
- E…E…E….
Ik wilde spuiten. De handen hielden op. Ik,zuchtte. Ik lag zo geil als ik nog nooit geweest was. Ik voelde hoe mijn penis schokte, op en neer. Ik zag de lachende gezichten van de twee oudjes.
- Aaahhhh….
De twee handen hernamen hun werk. Een vinger duwde tussen mijn ballenzak en mijn anus. Dat onuitstaanbare gevoel groeide opnieuw in mij. Ik wilde spuiten. Nee. De handen hielden op, lieten me los. Ik zuchtte, ik kreunde.
Hoe dikwijls herhaalde zich dat spel ? Vijf keer ? Zes keer ? Tien keer ? De handen lagen gewoon op mijn borst en buik. Mijn vleespaal spoot een lading als nooit voorheen. Mijn sperma leekte langs de zijkanten van mijn buik naar beneden.
- Machtig, machtig !
Marc was een en al enthousiasme over mijn lading zaad. Een vinger van hem wreef er in en bracht mijn zaad naar zijn mond;
- Hmmm… Machtig !
Ik lag uit gemolken. Met een slappe lul. François kuiste mijn buik en borst droog.
De twee oudjes knoopten me los en hielpen me uit de relaxzetel. Ik stond voor hen, met slappe lul, gelukkig, na genietend.
We dronken nog een koffie en snoepten van de chokolaatjes. Naakt, alle drie poedel naakt. Heerlijk ! Wat praten, vertellen. Zij over hun jeugdjaren, toen alles zonde was. Ik luisterde met bijna open mond. Nee, voor hun zeventiende nooit iets gehad met een kameraad of zo. En ja, nu probeerden ze goed te maken wat ze in hun jeugdjaren gemist hadden. Ja, en daarom hadden ze een leuke jonge gast gezocht. Ja, en ze hadden vol bewondering en verwondering naar mij staan kijken toen ik spoot.
Het was even stil. Een slokje koffie. François herbegon het gesprek.
- Zeg, Bart, mag ik je even pijpen ?
Ik keek hem aan. Gepijpt worden !
- Ja… Ja hoor…
- Opnieuw op de relax, vast gebonden ?
- Ja zeker, en slik je ?
- Nog nooit gedaan… Wil het wel proberen.
Vijf minuten later lag ik opnieuw op de relaxzetel, in horizontale positie, armen en benen flink vast. Genieten. Weten dat François straks zijn lippen over mijn lul zpu schuiven…. Mijn ogen zagen het plafond boven mij.
- Aaahhhh….
François zijn lippen namen bezit van mijn penis. Een penis die meteen groeide. Een hand omklemde mijn ballen. God, wat een gevoel ! Zalig ! Hemels !Ssubliem ! Ja, die zestiger kende er wat van. Nog nooit gedaan ? Geloofde ik niet.
Ik spoot. Ik gilde. François wist niet van ophouden. Voor de tweede keer die namiddag genoot ik als nooit voorheen. En, ik spoot voor de derde keer die dag. Minder misschien, maar… hemels !

Het was tegen acht uur wanneer ik terug thuis kwam. Gelukkig. Of toch niet ? Nee, zij hadden niet gemasturbeerd en zij hadden hun zaad niet gespoten. Nee. ik wel. Wat begon als een rustige zondag was geëindigd in een topdag !

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 60

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1192x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1481x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1155x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 788x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2344x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3942x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1848x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5160x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4910x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2330x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: Daniël
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!