Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: DaniŽl En Zijn Vrienden - 4

De deurbel ging en Marco liep naar beneden om open te doen. Dat moest DaniŽl zijn. Marco was verbaasd geweest toen de jongen hem vanochtend gebeld had. Blijkbaar had DaniŽl toch meer lef dan Marco gedacht had. Hij had ervan genoten om de jongen te pijpen gisteren, maar was nogal gepikeerd geweest toen DaniŽl vervolgens met een slap smoesje verdween. Peter had hem echter gesust. Waarschijnlijk was het DaniŽls eerste keer geweest en had de jongen zich geschaamd. Nadat hij vanochtend DaniŽl gesproken had, had hij Peter gebeld, maar die vond het een beter idee dat Marco vanavond alleen was met DaniŽl. Twee was misschien wat teveel in een keer voor de jongen. En hoezeer hij ook gesteld was op Peter, het vooruitzicht om DaniŽl voor zich alleen te hebben leek Marco wel wat. De jongen was bloedmooi en had een heel bijzondere, serene uitstraling.

Marco deed open en daar stond DaniŽl, verlegen, duidelijk niet in staat zich een houding te geven. Marco nodigde de jongen uit om binnen te komen en DaniŽl volgde hem.

ďWil je wat drinken? Ik heb bier, wijn, fris.Ē

ďBier graag,Ē antwoordde DaniŽl. Marco haalde twee flesjes uit de koelkast, opende ze en gaf er ťťn aan DaniŽl. Ze proostten en dronken zwijgend een paar slokken. Toen, onverwachts, kwam DaniŽl op hem af en begon Marco hartstochtelijk te zoenen. Marco nam de jongen in zijn armen en gaf zich over aan diens jeugdig enthousiasme.

ďZullen we naar de slaapkamer gaan?Ē vroeg Marco en DaniŽl knikte. In de slaapkamer aangekomen, verraste DaniŽl Marco weer door in ťťn keer al zijn kleren uit te trekken. Blijkbaar had de jongen besloten zijn verlegenheid ditmaal geen kans te geven. Marco keek ademloos naar het prachtige naakte jongenslichaam voor zich. DaniŽl drukte zich tegen hem aan en zoende hem nogmaals, terwijl Marco zijn handen liet dwalen over de rug en billen van de jongen. Hij voelde de gladde huid onder zijn vingertoppen, kneedde het vlees en de spieren eronder en trok DaniŽl steviger tegen zich aan. Toen nam hij even afstand, kleedde zich ook uit en zo stonden ze even later met hun naakte lichamen dicht tegen elkaar aan. Marco masseerde de pik van DaniŽl, die langzaam stijf werd, terwijl hij ondertussen ook zichzelf naar een erectie trok. Hij voelde het hart van de jongen snel kloppen tegen zijn eigen borst en ging op het bed zitten, DaniŽl aan diens harde piemel met zich meetrekkend.

De jongen ging tegenover hem zitten, sloeg zijn benen over die van Marco en manoeuvreerde zijn heupen zo dat hun erecties tegen elkaar aan schoven. Toen begon DaniŽl met een hand de twee tegen elkaar gevleide pikken af te trekken. Marco was blij verrast over de assertiviteit van DaniŽl en terwijl hij de jongen zoende, genoot hij van de warme erectie die tegen zijn eigen penis gewreven werd. Zacht kreunend reden ze een tijdje tegen elkaar op, totdat DaniŽl het trekken staakte, op zijn buik ging liggen en Marcoís pik in beide handen nam. Marco keek toe hoe de jongen zijn gezicht naar voren bracht en zag toen zijn eikel tussen de volle lippen van DaniŽl verdwijnen. De jongen begon licht te zuigen, en liet daarna zijn tong over Marcoís eikel glijden. Marco keek omlaag naar DaniŽl en genoot van het geile uitzicht, terwijl de jongen ritmisch zoog en likte aan zijn pik. De man streek DaniŽl door zijn sluike bruine haar en begon de jongen zachtjes in diens mond te neuken. Dat wond DaniŽl blijkbaar op, want Marco zag hoe hij met zijn heupen begon te draaien en hij hoorde een gesmoord kreunen. Hierdoor aangespoord begon ging Marco, die tegen de muur aangeleund had gezeten, op zijn knieŽn zitten zodat hij wat steviger zijn pik bij DaniŽl naar binnen kon stoten en hij met zijn handen bij DaniŽls kontje kon. Hij kneedde de billen en de aanzet van de ballen daarachter, ging toen met zijn vinger door de bilspleet en krabde over Daniels anus. DaniŽl begon harder te kreunen en maakte met gekronkel duidelijk dat dit hem wel beviel. Terwijl de jongen zuigend de stotende neukstaaf van Marco in zijn mond bleef opvangen, bevochtigde Marco zijn vingers met speeksel. Daarna streelde hij zachtjes rond DaniŽls anus met twee natte vingers, om vervolgens een derde vinger tegen het pulserende sterretje te zetten. Hij voerde de druk wat op, zodat een van zijn vingers heel langzaam in DaniŽls holletje schoof. Hoewel DaniŽl genietend bleef kreunen, merkte Marco dat de jongen dit niet gewend was. Zijn vinger kwam niet verder dan een centimeter of twee. Een golf van geilheid ging door Marco heen toen hij zich bedacht hoe het zou zijn om DaniŽl in zijn maagdelijke, superstrakke kontje te neuken. Hij overwoog om de jongen te vragen of hij dat mocht doen. Maar dat zou misschien te snel gaan voor DaniŽl.

Marco concentreerde zich weer op het gulzige zuigen en likken van de jongen en genoot opnieuw van het uitzicht van zijn stotende pik die tussen DaniŽls volle lippen verdween. Hij zou het langzaam opbouwen, maar hij wilde vandaag nog diezelfde pik het neukgaatje van de jongen in zien glijden. En daaraan denkend voelde hij zijn orgasme opkomen. Hij waarschuwde dat hij zou gaan klaarkomen en DaniŽl kreunde instemmend, wat hem aanspoorde om zijn pik nog feller in die warme, zachte mond te stoten. Al snel spoten een paar flinke ladingen sperma uit zijn neukstaaf. Toen het verkrampte schokken van zijn orgasme opgehouden was, keek hij weer omlaag en zag zijn zaad glinsteren op de lippen van DaniŽl, die nog steeds af en toe likte aan zijn slapper wordende pik. De jongen sloeg zijn ogen op en keek hem genietend aan. Marco trok hem overeind en zoende DaniŽl hartstochtelijk, waardoor hij zijn eigen zoetzilte sperma in de mond van de jongen kon proeven.

Na een tijdje draaide DaniŽl zich om en vleide zich tegen Marco, die tegen de muur was gaan zitten.

ďJe bent een natuurtalent in pijpen,Ē zei Marco, terwijl hij met beide handen zachtjes in DaniŽls tepels kneep, om vervolgens met een hand naar diens erectie af te dalen. Zachtjes begon hij de jongen af te trekken, terwijl die zich dichter tegen hem aanschurkte.

Zo zaten ze een tijdje van elkaar te genieten. DaniŽls pik werd stijver en Marco begon hem steeds ritmischer af te trekken. De jongen genoot stilletjes en deinde rustig met zijn heupen in hetzelfde ritme als Marcoís trekken.

ďDit is fijn,Ē zei DaniŽl. ďGisteren was ook fijn, maar het is heerlijk om je even voor mezelf te hebben.Ē

ďJa. Twee was misschien wat veel in ťťn keer.Ē

ďMisschien. Toch, als Peter jou toen niet had overgehaald, hadden we hier nu niet gezeten.Ē Terwijl hij dit zei, kreunde DaniŽl zachtjes. Marco trok hem nog steeds in een rustig tempo af en zei zachtjes: ďDat is waar. En je hebt het niet meegemaakt, maar het is ook geweldig om seks met Peter te hebben. Ik heb zelfs het een en ander van hem geleerd.Ē

ďOh ja?Ē kreunde DaniŽl. Hij had zijn ogen gesloten en lag tegen Marco aan te kronkelen.

ďJa. Bijvoorbeeld dat het heerlijk is om geneukt te worden nadat je klaargekomen bent.Ē

ďOh ja?Ē kreunde DaniŽl weer.

ďZeker. En nadat jij me zonet zo heerlijk klaargepijpt hebt, zou ik graag willen dat je me nu neukt, DaniŽl.Ē

De jongen opende zijn ogen en keek op naar Marco. ďMaar ik weet niet hoe dat moet!Ē

ďDan zal ik je dat uitleggen.Ē

Marco opende het laatje van zijn nachtkastje en haalde er een tube glijmiddel uit die hij aan DaniŽl gaf. Hij duwde de jongen van zich af, ging op zijn rug liggen, trok met zijn handen in zijn knieholten zijn eigen benen omhoog zodat zijn anus bloot kwam te liggen en zei: ďLuister goed, DaniŽl, dan leg ik je uit hoe je me moet neuken.Ē

Vervolgens vertelde hij DaniŽl hoe die eerst zijn vingers moest insmeren met glijmiddel en ook glijmiddel over Marcoís anus uit moest smeren. De jongen volgde zijn instructies nauwgezet op.

ďEn nu, DaniŽl, wil ik dat je voorzichtig een vinger bij me naar binnen duwt. Doe je ringvinger maar.Ē

Marco voelde hoe de jongen gehoorzaamde en het topje van zijn vinger tegen zijn sterretje zette. Hij ontspande en liet de vinger rustig naar binnen glijden. Toen DaniŽls vinger er tot het tweede kootje inzat, gaf Marco de jongen de opdracht om diens vinger langzaam in en uit zijn neukholletje te bewegen.

ďZo rek je me een beetje op en maak je me klaar voor je pik straks. Dat hoeft niet altijd, je kunt ook gewoon direct met je pik beginnen, maar dit is fijner als je de tijd hebt en het geduld kunt opbrengen.Ē Nadat hij een tijdje had genoten van de zoekende vinger in zijn gaatje, instrueerde Marco de jongen om ook zijn wijsvinger te gebruiken. Nu gleden twee vingers bij hem naar binnen en hij kreunde zachtjes van het gevoel dat dit hem bezorgde: de steeds dieper stotende vingers die langs zijn prostaat gleden en zijn kringspier die zich er rond spande.

ďIk denk dat ik er wel klaar voor ben. Ben je nog stijf, DaniŽl?Ē

Beschaamd schudde de jongen zijn hoofd.

ďDat geeft niets. Neuk me dan eerst maar even in mijn mond.Ē Marco manoeuvreerde de jongen zo dat die op zijn knieŽn over hem heen kwam te zitten, legde zijn handen op DaniŽls billen en hapte diens slappe piemel naar binnen. Hij zoog op het warme jongensvlees, proefde genietend van het zilte voorvocht en wreef met zijn tong over de eikel in zijn mond. Al snel begon DaniŽls pik harder te worden en door met zijn handen om de billen van DaniŽl de jongen naar zich toe te trekken, moedigde Marco hem aan om neukbewegingen te maken. De jongen begreep de hint en stootte zijn nu keiharde penis voorzichtig in en uit Marcoís mond.

Toen trok Marco zijn hoofd terug en met een plop zwiepte DaniŽls pik tussen zijn lippen vandaan.

ďNu moet je me neuken, DaniŽl.Ē Weer trok Marco zijn benen omhoog om de jongen de toegang te vergemakkelijken.

DaniŽl ging voor Marco zitten, die hem opnieuw aanwijzingen gaf. Hij liet de jongen diens pik tegen zijn sterretje plaatsen en voelde hoe het zachte vlees van de eikel tegen zijn anus werd gedrukt.

ďEn nu voorzichtig naar voren stoten.Ē

DaniŽl gehoorzaamde en Marco merkte met gesloten ogen hoe eerst de eikel naar binnen gleed, waarna de dikke eikelrand volgde en toen die eenmaal langs zijn kringspier gegleden was, kwam de harde, ribbelige rest van DaniŽls pik zijn endeldarm in. Marco ontspande zich en moedigde de jongen aan om dieper te stoten, tot diens gladgeschoren onderbuik tegen zijn ballen aan kwam.

Marco opende zijn ogen en zag hoe DaniŽl op hem neerkeek met die grote bruine ogen van hem, waarin hij verbazing zag, maar ook een aanwakkerende geilheid.

ďNeuk me, DaniŽl!Ē

Dat liet de jongen zich geen twee keer zeggen. Hij begon te stoten.

Marco voelde de onervarenheid van DaniŽl in diens ongecontroleerde, zoekende porren, maar tegelijkertijd vond hij het enthousiasme van de jongen, die hard en onafgebroken was begonnen te kreunen, samen met het idee dat dit de eerste keer voor hem was, ontzettend geil. Hijgend moedigde Marco DaniŽl aan om vooral diens pik in zijn neukgat te blijven rammen. Hij voelde al snel het bloed terugstromen in zijn zojuist door DaniŽl leeggezogen pik en bedacht zich dat hij de jongen eerst op een andere manier had moeten laten klaarkomen om hier langer van te kunnen genieten. Want dat DaniŽl dit niet lang zou volhouden, was wel duidelijk.

Steeds woester stootte de jongen zijn neukstaaf bij Marco naar binnen, wat niet bepaald zachtzinnig ging, maar Marco verdroeg de pijn die het gebrek aan ervaring van DaniŽl met zich meebracht. Het van genot vertrokken, mooie gezicht van de jongen maakte alles goed en hij sloeg petsend op diens billen om aan te geven dat DaniŽl vooral moest doorgaan. Dat joeg de jongen over de rand: hij slaakte twee langgerekte kreten en begon heftig schokkend klaar te komen. Marco voelde het pulserend samentrekken van de keiharde pik diep in zijn endeldarm, waarna het warme zaad bij hem binnenstroomde. Hij trok DaniŽl naar zich toe en de jongen kwam nakrampend op hem liggen. Terwijl Marco hem innig zoende, voelde hij hoe het jonge lichaam langzaam ontspande na het orgasme, dat af en toe nog in een korte schok na-ebde. Hij voelde de slapper wordende pik van DaniŽl uit zich glijden, en een klodder warm sperma erachteraan door zijn bilnaad druipen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1270x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1597x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1193x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 798x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2357x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1806x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2937x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3059x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1854x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5173x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4945x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2334x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1895x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: DaniŽl
Gelezen: 3889x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1633x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!