Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Flesje Draaien - 2

Hoi allemaal, het is weer weekend dus ik heb de tijd om weer een deel van het verhaal te schrijven. Veel leesplezier.

Ik gooi Luuk op het bed en spring er dan zelf ook op. We liggen naast elkaar en Luuk klimt boven op me. Hij kijkt me dan aan of dat hij in mijn ziel probeert te kijken. Het voelt zo intiem. "Waarom kijk je zo?" vraag ik verlegen. "Je bent gewoon zo prachtig van binnen en buiten" antwoord hij dan. Ik kan me niet meer in houden, ik moet en wil hem hebben. Tegelijkertijd komen we vol naar elkaar toe. We zoenen weer. Ik voel zijn tong langs de mijne glijden.

Hij gaat van mijn mond richting mijn nek en langs mijn oor. Ik begin te kreunen en streel zijn rug. Ineens zuigt hij op een stukje van mijn nek waardoor ik naar adem snak. Ik zet mijn nagels per ongeluk ook in zijn rug. "Sorry, dat was per ongeluk." Hij begint te lachen, "Ik zie het als een compliment, je bent echt zo geil." Hij gaat verder en kust nog meer op die plek. Ik krijg echt bijna geen adem meer, het is gewoon zo lekker. Langzaam aan gaat hij nog wat meer naar beneden. Hij doet dit dit heel langzaam zodat het bijna marteling is. Wanneer hij bij mijn buik komt begin ik te lachen.

"Wat is er, is het niet lekker ofzo?" "Jawel, maar het kietelt." Luuk krijgt een duivelse grijns op zijn gezicht. Ineens begint hij me te kietelen. Ik schiet omhoog. "LUUUUUUKK, HAHAHA, NEEEEEEE, HAHAHA, KUTJOCH, begin ik te roepen tijdens het lachen. We beginnen te stoeien en tegen elkaar aan te drukken. Uiteindelijk lukt het me om boven op hem te komen zitten en hem stil te houden.

"Fijn, nu heb je de mood helemaal verneukt stom kind." Hij heeft nog steeds die grijns in zijn gezicht. "Ik vond het anders wel heel geil en jij ook zo te zien." Ik ben helemaal stijf. Terwijl ik afgeleid bent draait hij de rollen om en zit ik vast onder zijn grijp. "Ik maak het wel goed, babe." Ik sta weer helemaal rood. Hij geeft me snel nog een kus op mijn mond en trekt dan mijn onderbroek uit. "Wat een lekker dikke lul Danny en hij is zeker niet klein." Hij gaat nu een stuk naar onder en zijn gezicht is 5cm van mijn lul verwijdert. Hij kijkt me aan met die duivelse grijns en die hemelse ogen. Deze jongen maakt me echt gek.

Hij gaat met zijn hoofd naar onder en begint onderaan mijn lul met likken. Gelijk gaat hij helemaal omhoog en neemt de eikel daarna in zijn mond. Hij begint ligt te zuigen en met zijn tong te bewegen, zijn hoofd houdt hij stil. Wat een tease is het toch. Opeens gaat hij met zijn hoofd naar beneden en neemt gelijk de helft van mijn lul in zijn keel. Mijn hoofd gaat meteen naar achter, het is echt lekker. Hij begint nu met zijn hoofd op en neer te gaan, alleen hij gaat niet verder dan dat. Na een paar minuten trek ik hem naar boven bij zijn kin en zoen ik hem weer. "Waarom stop je me, is het niet lekker." "Het is te lekker ik kwam bijna en ik wil jou ook zuigen, en die zoen was een bedankje." Nu is hij degene die mij zoent en we knuffelen erbij. We zitten zo dicht als kan tegen elkaar aangedrukt. Het gevoel van zijn huid op de mijne is niet te beschrijven.

Dan doe ik zijn onderbroek uit en glij naar beneden. Voordat ik zijn prachtige pik in mijn mond kan nemen stopt hij me. "Zullen we 69, ik wil dat we de eerste keer samen komen." Dus we gaan naast elkaar liggen en beginnen aan elkaars lul te zuigen. Het voelt gewoon geweldig. Ik ben al even gezogen dus ik voel al dat ik bijna moet komen. Ik wil bijna iets gaan zeggen maar Luuk is me voor. "Zuig zo door, dan kom ik.'' Ik zuig dus zo hard ik kan en probeer zijn hele lul in mijn mond te krijgen. Opeens schokt hij en zuigt hij heel hard aan mijn lul. Ik voel zijn zaad in mijn mond lopen. Dit is mij allemaal te veel. Ik moet zelf ook komen. We slikken het allebei door, zelf vond ik het eigenlijk niet zo heel smakelijk maar ik kon moeilijk naar de badkamer rennen.

Ik voel me ineens moe en ga op het kussen met mijn hoofd liggen. Ik ben helemaal buiten adem. Luuk komt dan ook liggen. Na een minuut of 2 kunnen we pas weer praten. "Dat, was, geweldig. Correctie, jij bent geweldig Danny. Hij geeft mij nog een korte zoen en gaat dan op mijn borst liggen. Samen vallen we in slaap. Ik word wakker door een telefoon die afgaat.

Dit was alweer het derde deel. Ik hoop dat jullie genoten hebben. No worries, we hebben nog veel vaker seks en ook met andere mensen, maar dat komt nog wel.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Flesje Draaien - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1192x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1476x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1154x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 788x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2344x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3942x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1848x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5160x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4908x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2330x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: DaniŽl
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!