Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Flesje Draaien - 1

Hoi allemaal, ik heb dit weekend weer even een avondje tijd dus hier is deel twee. Veel leesplezier.

Langzaam doe ik mijn ogen open van mijn telefoon. "Hoi, wie is dit." zeg ik met een schore stem. "Hey Danny, het is Lars weer. Lekker geslapen? Ik wilde nog even vragen of jullie veilig thuis zijn gekomen." Zegt hij even vrolijk als altijd. "Ow, ja hoor, Luuk is bij mij blijven slapen, want hij was al in slaap gevallen dus ik heb hem maar in bed gestopt." "Heel mooi, Luuk is alleen zijn telefoon bij mij vergeten, komen jullie die straks even halen, dan gaan we gelijk even lunchen. Goed idee?" Ik kijk op de klok, het is pas 11 uur dus dat moet wel lukken. "Ja, dat lukt wel. Ik ga Luuk nu wakker maken. 1 uur daar?" "Yo, tot straks." En Lars hangt op.

Ik stap mijn bed uit. Ik loop richting de kamer waar Luuk slaapt. Ik doe de deur open en daar zie ik hem liggen. De dekens zijn half van het bed en Luuk ligt als een zeester, super schattig. Ik doe de gordijnen open. Het ligt van buiten schijnt op zijn gezicht en langzaam doet hij zijn ogen open. "Goedemorgen, zuuperd" zeg ik grappend. "Uuuhuuuhh" komt er alleen maar uit. Ineens schrikt hij wakker. Ik ga bij hem op bed zitten. Wanneer hij zijn ogen open krijgt vraagt hij: "Waar ben ik, hoe laat is het?" Ik leg Luuk uit dat ik hem na gisteravond in bed hebt gelegd. "Ow, ik herinner me niet eens meer dat je er gisteren was, alles werd na 1 uur redelijk wazig." We lachen allebei een beetje maar ik vraag me wel af of hij dan ook echt helemaal niks meer herinnerd. Ook niet de zoen, maar ik laat de jongen eerst wakker worden voordat ik hem ga ondervragen.

Ik wijs Luuk naar de badkamer en zeg dat hij naar beneden kan komen wanneer die klaar is. Beneden zet ik gelijk de tv aan. Ik maak twee kopjes thee en smeer twee broodjes met kaas. Ik hoor stappen op de trap en een deur open gaan. Ik roep dat hij mijn kant op moet komen. Vanaf de andere kamer hoor ik "zoo heey, jij hebt een giga huis. Waar zijn jullie pap en mam?" Ik loop zijn kant op en zeg: "Die zijn samen een weekje naar Spanje, en mijn broertje zit nu ergens in IndonesiŽ, of was het nou Thailand, in ieder geval ergens in AziŽ."

Samen lopen we naar de woonkamer en geef ik hem zijn boord aan. "Ik hoop dat je niet te misselijk bent voor een snel ontbijtje." Hij propt het eten half in zijn mond. "Nhhheh hhherh" Ik lach hard. Wanneer Luuk zijn mond leeg heeft zegt hij: "Normaal als ik zoveel op heb, ben ik echt zwaar misselijk, maar nu niet." "Nee dat snap ik, je kan niet misselijk zijn met een lege maag, alles ging er gister nog uit." En beide lachen we nog. Ow, we moeten ons even klaarmaken, we gaan lunchen met Lars. Hij heeft trouwens je phone."

We lopen naar de badkamer. Ik leen hem wat van mijn kleren. We kleden ons om, poetsen onze tanden en doen onze haren. We maken het af met een dikke laag deo. Tijdens dat we dit aan het doen zijn begin ik na te denken. 'Hij weet niet meer dat we gezoend hebben, maar hij had wel gezegd dat hij dat altijd wilde doen. Zou hij me leuk vinden of kwam het door de drank. Zou ik het gewoon aan hem vragen? Ik kan het maar beter laten want dadelijk was het de drank en daar gaat die vriendschap dan.' We zien er allebei goed uit en stappen in de auto.

We zijn aangekomen en Lars zit al aan een tafel van 4 op het terras. we groeten elkaar en bestellen gelijk wat te eten. Ik zie een handtas bij de lege stoel staan. "Hey Lars, van wie is die..." Plotsteling zie ik niks meer en voel twee handen voor mijn ogen. "Raad eens wie" het is een bekende vrouwen stem. Ik draai me om en zie Sara staan. "Owja sorry, ik was vergeten te zeggen dat Sara ook mee kwam." Ik en Luuk zeggen allebei gedag tegen haar. "Ze vond het gister zo leuk, je hebt gister een goede eerste impressie achtergelaten" zegt Lars. "En niks is beter dan een kater lunch met drie knappe kerels." voegt ze eraan toe terwijl ze naar mij knipoogt. Het is even stil totdat Lars vraagt: "Dat geldt zeker voor jou Luuk, ben je nu niet heel misselijk ofzo?" "Nee hoor," antwoord Luuk gelijk. "Ik ben wel alles na 12 uur vergeten, maar heb niet veel gemist denk ik of wel." Op dat moment kijken Sara en Lars allebei mijn kant op.

"Alleen een heel interessant potje flesje draaien. Ik durf wel te zeggen dat Danny de winnaar was. Wie zoent er trouwens beter, ik of Lars?" Vraagt Sara plagerig. Je ziet Luuk een verschrikte blik op zijn gezicht heeft. Ik stamelde een beetje maar werd gelukkig gered door de serveerster die ons eten kwam brengen. We eten allemaal ons eten op. We praten nog wat maar gelukkig komt gister avond niet meer echt ter sprake. Na het eten rekenen we af. Sara stapt op haar fiets. Lars was gebracht door zijn grote broer en rijd terug met ons mee.

Tijdens de rit praten we nog even over voetbal. We zetten Lars af bij zijn huis. "Hey Danny, heb ik gister ook nog iemand gezoend bij het flesje draaien?" Ik denk bij mezelf 'dit is het perfecte moment om erachter te komen hoe hij voelt om mij te zoenen.' ik antwoord daarom: "Herinner je nog dat je met iemand hebt gezoend?" Hij denkt even na en opeens komt het een beetje terug. "JA, maar ik weet even niet meer met wie, ik weet wel dat het een goeie zoen was." Ik begin te vertellen: "Nou ik kan je geheugen wel een beetje opfrissen, ik heb wel even iets nodig in dat vakje aan jou kant." Ik leun net als gister over hem heen en vraag weer: "Weet je het echt niet meer?" Hij schud zijn hoofd. 'Nou ik heb het geprobeerd.'

Ik leun weer terug en kijk hem in zijn ogen. Ineens lijkt er iets te klikken en komt hij op me af. Hij geeft me snel een kusje. Na dat kusje kijkt hij vragend in mijn ogen voor conformatie. Ik pak hem dan bij zijn shirt vast en trek hem naar mij toe. Onze monden botsen weer hevig tegen elkaar aan. Hij zoent rustig en voorzichtig, maar ik wil meer en doe al snel mijn tong tegen zijn lippen aan. Hij snapt de hint en opent zijn mond verder. Het wordt steeds wilder. Het is een beetje klef en onhandig maar op een manier maakt dat het juist meer perfecter. Gewoon wij twee. Ik besef alleen wel ineens dat iedereen ons zo kan zien en we staan voor Lars' huis. Daarom trek ik terug en vraag alleen "jouw of mijn huis?" "Jouw."

We rijden naar mijn huis zo snel als ik kan, wat een geluk dat ik niet ben aangehouden voor te snel rijden. We staan op de oprit en ik open de deur. We gaan snel naar binnen. Luuk springt weer in mijn armen. We zoenen weer. Ik grijp hem bij zijn ronde kontje. Tegelijkertijd voelt hij aan mijn borst en gaat hij met zijn hand door mijn haren. Dit is perfect. Ik ga ook met mijn hand door zijn haren. Wat zijn ze zacht en trek zijn hoofd naar achteren zodat ik goed bij zijn nek kan. Ik begin te likken en te kussen. Hij begint zijn gehijg in te houden maar wanneer ik mijn tanden een beetje in zijn nek zet kan hij het niet in houden. Ik moet hem recht op houden. Ik trek zijn shirt uit en hij die van mij daarna gaat de rest van de kleding behalve de onderbroeken. Hij springt omhoog en ik til hem naar boven...

Ik hoop dat je genoten hebt van dit stuk. Het is wat langer dan ik het verwachte maar ik wil ook gewoon precies vertellen wat er gebeurt is. Dus dit keer beloof ik dat het volgende hoofdstuk grotendeels in de slaapkamer afspeelt. Oke groetjes en tot het volgende verhaal. Laat alsjeblieft een reactie achter van wat je ervan vond, ik waardeer ze echt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Flesje Draaien - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1177x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.2
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1463x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1149x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 784x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2343x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3941x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1847x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5157x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4904x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2329x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: DaniŽl
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!