Opwindend.Net
Hoi allemaal, ik heet niet Danny maar die naam gebruik ik wel voor dit verhaal om anoniem te blijven. Ik ben een jongen van 19 met een heel licht gespierd lichaam, blauwe ogen en donker bruin haar. De rest van de mensen hebben ook nep namen gekregen omdat dit een waargebeurd verhaal is. Dit verhaal gaat over iets dat deze zomer gebeurde. Ik ben al een jaar bischierig maar heb nog nooit iets gedaan met een jongen, de kans kwam er gewoon nooit van.

Het is vrijdag avond en zoals altijd mag ik weer werken. Ik werk al 3 jaar bij de supermarkt aan de kassa en servicebalie. Ik sta vanavond alleen met Luuk, wat ik heel fijn vind want Luuk ziet er super lekker uit. ik kijk vooruit en zie een knap kopje met blonde haren en een geweldige kont. Hij kijkt terug en lacht terug. Hij is ook heel verlegen en lacht heel schattig. Hij zit alleen achter de kassa en er is geen klant in de buurt. Ik loop naar hem toe en we beginnen een beetje te praten over onze avondplannen. Hij gaat met zijn goeie vriend Lars en wat vrienden bij Lars zuipen. Lars werkt vanavond ook bij ons, ze zijn samen 3 maanden geleden begonnen en we kunnen het wel goed vinden. Ik had lekker het huis voor me alleen en ging gewoon een avondje netflixen.

De teamleider van de vullers kwam naar me toe, Alfie. Alfie is een heel kleine bruine vriend van mij. Hij heeft donkere ogen waar je in kan verdrinken. Ook heeft hij gigantische armen. Hij zegt dat ze al bijna klaar zijn met het vullen en of dat ik nog hulp nodig heb met iets. Ik zeg dat ik wel iemand kon gebruiken om de kassa's een keer extra te poetsen. Hij zei dat hij Lars stuurde. Geweldig kon ik een avondje met twee knappe jongens doorkomen. Na een minuut staat er een jongen van 1.80 voor me. Hij heeft een heel dun gezicht met een jawline die je kan gebruiken om glas te snijden. Hij heeft ook donkere ogen en zwart haar met een lach die je laat smelten. Voor de rest is hij dun en licht gespierd.

Na een half uurtje staan we met zijn drieŽn wat te buurten bij de kassa van Luuk, ik vergeet de tijd en opeens is het alweer 5 voor 9, snel de laatste 2 klanten eruit sturen. Lars stuur ik ook alvast naar buiten en Luuk en ik beginnen met sluiten. We zijn al snel klaar en staan al snel buiten samen met Alfie en twee vullers Anne en Jay die ook tot het einde zijn gebleven om te helpen.

"Nou bedankt voor het werken, was weer gezellig" zei ik. "Ja, vond ik ook, alleen moet helemaal naar Lars' huis lopen. Ons pap en mam zijn op vakantie." Als je wil kan ik je wel brengen hoor, ben toch met de auto" bied ik aan. "Wil je dat doen, zou super fijn zijn."

We rijden naar Lars zijn huis. Wanneer we aankomen zeg ik nog dat als hij te veel op heeft hij me altijd kan bellen. Hij stapt uit en kijkt nog een extra keer om naar me met een verlegen lach. Ik rijd naar huis en plof meteen op de bank, pak nog snel een salade als avondeten en val bijna in slaap op de bank. Rond 2 uur word ik wakker gebeld. Het is Luuk die belde. Ik neem de telefoon op: "Hey?" "Hey Danny, met Lars, Luuk heeft iets te veel op en had gezegd dat jij hem naar huis kon brengen." Ow hahaha, ja tuurlijk ik kom eraan ben er zo."

Ik stap in de auto en sta binnen 5 minuten voor het huis. Lars doet de deur open. "kom binnen." Hij heeft blijkbaar ook wat op. In de kamer staat een tafel vol met halfvolle flessen drank. Om de tafel zitten 4 meiden: Lieke, Sara, Nina en Manon en Luuk. Ik kom naast Luuk zitten. "He luuk, hoe gaat het?" "Goeeeeeeeed, ik heb beeetje op maar zie je niet hoor." Kwam er half uit. "Heeey, dus jij bent die leuke collega Danny van Luuk, we hebben alleen maar goeie dingen over je gehoord" zegt Manon. "Ja en ze hebben zeker niks overdreven" zegt Lieke terwijl ze mij eens goed op en neer bekijken. "Hahaha hou toch op" Ik begin te blozen. "Maar ik ben hier voor Luukje, kom sta eens op zuiperd."

Ik probeer hem op te laten staan, maar hij stribbelt tegen. "Nee Danny, eerst wil ik nog een rondje flesje draaien spelen, daarna gaan we beloofd." Ik keek Luuk aan en hij stemde in dat na een potje ze gingen. De meiden, die tevens ook veel te veel op hadden, stemden ook in. 'Wat is het ergste dat kan gebeuren?"

We gingen in een cirkel zitten. Lars liet Sara beginnen. Terwijl ze draaide gaf ze me een knipoog. Ja hoor, hij eindigde op mij. De meiden moesten allemaal lachen en volgens mij zag ik Luuk, niet zo subtiel, met zijn ogen draaien. Sara kwam ineens op mijn schoot zitten en zoende me voor een dikke minuut. Uiteindelijk moest ik adem halen. Ze lachte naar me en ging weer terug zitten.

Nina was, ze draaide de fles en die kwam uit bij Lieke. Lieke wilde opnieuw draaien maar al snel zei Lars: "Nee Lieke, je moet zoenen op wie die land, zijn de regels." Nou als een jongen dan op een andere jongen land moeten die elkaar ook zoenen, Oke?" Voordat Lars en ik iets kunnen zeggen zegt Luuk "is prima, toch jongens." Ja, oke, prima." stemmen ik en Lars in.

Dus Nina en Lieke zoenen, niet zo lang als ik met Sara zoenden, ongeveer een halve minuut. Daarna ben ik aan de beurt. Ik zeg wel dat ik hierna vertrek en Luuk stemt in. Ik draai iets te hard. Uiteindelijk eindigt die op 'Ninaaaa... nee toch Sara... nee toch Luuk of...' Maar hij stopt uiteindelijk op Lars. Ik kijk Lars aan en de rest. "Het moet, zoenen, zoenen, zoenen!" wordt er door de 4 meiden geroepen. Ik en Lars staan op, hij wiebelt een beetje dus ik pak hem vast. Hij haalt zijn schouders op en zegt "Fuck it, regels zijn regels. Onze monden komen met een kleine botsing tegen elkaar aan. Hij opent zijn mond een beetje en ik voel zijn tong. We beginnen steeds heviger te zoenen, het voelt eigenlijk heel goed. We stoppen wanneer Luuk er tussen komt en mij weg trekt. "Oke, we kunnen nu wel naar huis". We zeggen iedereen nog gedag en stappen in de auto.

Luuk kijkt een beetje verdrietig, ik vraag wat er is maar Luuk geeft geen antwoord. Zijn deur is niet helemaal goed dicht. Ik leun dus over hem heen naar de deur. Opeens zie ik dat Luuk ook dichter bij komt en voordat ik het weet zit hij me te zoenen. Ik zoen hem terug. Ik kan het niet geloven, ik heb nog nooit een jongen gezoend en vanavond zoen ik er gewoon twee. En nog wel twee fucking lekkere boys van 17, wat wil je nog meer. Uiteindelijk trek ik terug. Hij kijkt me in mijn ogen. "Dit heb ik al gewild sinds de eerste keer dat ik je zag." Het moment wordt verbroken door een rare blik op zijn gezicht. Hij stapt ineens uit en kotst alles uit. Na 3 minuten is alles eruit en rijden we naar mijn huis. Hij is toch alleen thuis en ik laat hem nu liever niet alleen dus ik breng hem naar mijn huis.

Wanneer we aankomen is hij al in slaap gevallen. Ik til hem naar binnen en leg hem op bed. Ik kleed hem uit tot zijn onderbroek. 'O, mijn, god, wat een geile bobbel en die kont.' Snel trek ik ook zijn onderbroek een klein beetje naar beneden. Ja hoor, daar zie ik een heel geile lul, maar ik kan niks met hem doen in zijn slaap. Dat zou echt fout zijn. Ik leg hem in bed onder de dekens met een emmer naast hem.

Het is inmiddels alweer 3 uur en ik ga zelf ook maar in bed liggen. Ik kleed me helemaal uit. Ik denk aan wat er in dat ene uur allemaal gebeurd is. Ik word er hard van en al snel kijk ik tegen mijn 17cm lul aan. Ik begin er aan te trekken. Ik krijg beelden in mijn hoofd van Lars met zijn diepe chocola gekleurde ogen en zijn zachte lippen, dan van Luuk en zijn geile kontje en zijn lippen op de mijnen. Ik krijg het heter, begin naar lucht te happen. Mijn lul wordt steeds harder. Ik voel een tinteling en na een paar seconden spuit alles eruit. Uitgeput val ik in slaap.

Hoi allemaal, dit was mijn eerste verhaal. Ik hoop dat jullie het geil vonden. Laat het me maar weten. Als het wordt gewaardeerd schrijf over wat na die avond gebeurde. (Bevat veel pittigere delen.)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Flesje Draaien - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1176x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.2
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1461x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1149x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 783x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2343x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3941x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1847x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5157x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4904x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2329x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: DaniŽl
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!