Opwindend.Net
Het is weer zover, zoals elke woensdagavond ga ik weer trainen ik ga op de fiets en haal Lucas op. Lucas is de zoon van de trainer en zegt dat er geen trainer aanwezig is. Het is zomervakantie en het grootste deel van de jongens van mijn team waren op vakantie. Lucas zegt dat er precies 6 mensen komen.

lk zou me eerst even voorstellen, ik ben Stijn, ik ben 19 jaar. Ik heb blond krullen en ben 1,89 lang. lk heb een gemiddelde pik van 15 cm en heb een lichte sixpack en heb gespierde armen en benen.

Lucas is een erg leuke jongen, ik ben niet zeker van ik homo ben, maar ik vind hem ook echt heel geil om te zien. Hij is net als ik 19 en Hij heeft een bruine stijl haar en ongeveer 1,80 lang. Hij heeft erg gespierd en heeft een diepe sixpack.

We komen samen met de sporthal en lopende kleedkamer in om het “slechte” nieuws te vertellen: "jongens, ik denk dat we de training zelf moeten runnen, mijn vader kan niet en Rick en zijn vader komen ook niet", zegt Lucas. De 3 andere die er zitten zijn redelijk opgelucht want ze hadden niet zo veel zin in een zware training.

Luka stelt voor om partijtje te doen en daar is iedereen het mee eens. lk ga naast mik zitten die zich net aan het omkleden is. lk kan het niet laten om zelf een blik te werpen op zijn slappe pik die rustig in zijn boxershort ligt. Mik is zo'n 1,69 lang maar compenseert dat met een erg grote pik, ondanks dat hij 18 is heeft hij een erg mooie 19 cm lange pik. lk trek mijn trainingspak uit en doe een net iets te kort T-shirt aan met een korte broek. lk loop samen met mik de zaal in, waar Joost al een beetje aan het gooien is op doel. Joost is de dikste van de 6, en kleedt daarom eerder om want hij schaamt zich nogal. We gooien een balletje over totdat iedereen in de zaal is. Het is toch best leeg want niemand gaat met dit weer de zaal in en volgens mij is het hele gebouw verlaten.

We gaan teams maken en Tim en ik maken de teams. Tim mag er ook wezen, hij is niet zo gespierd maar heeft schitterende blauwe ogen en een mooie donkere huid. Hij is als eerst Lucas, wat vrij logisch is want hij is een erg goeie speler. lk kies mik. Mik is een erg goeie vriend van mij en sprak ook regelmatig af. Tim kiest voor Lars. Lars is de jongste van het team, hij is namelijk 16, hij is even groot als mij en heeft een klein buikje. Hij is erg snel en behendig vanaf de hoek dus een erg goede keuze. lk kies Luka, luka is een erg brede jongen en is 1,83, hij beukt iedereen omver dus is erg goed als opbouwer. Luka heeft rood haar en ik vindt hem wel knap, mooie brede schouders en een aanwezige sixpack. Tim kiest voor de nieuwe jongen, hij heet Sebas. Hij ziet er wel aardig uit en is slank en iets kleiner als mij, maar hij is nieuw dus ik weet niet of hij handbal wel begrijpt. Als laatste ben ik geneigd Joost te kiezen.

We starten het partijtje en ik krijg de bal uit en pass naar Joost die de bal helaas al snel verliest wat lichte frustratie wekt bij mij en mik. Tijdje later staan we 3:5 achter. We zijn nu de verdedigendepartij, ik sta tegenover Lucas die de bal krijgt aangespeeld en probeert mij te passeren via rechts. Ik strek mijn been naar rechts en grijp naar zijn schotarm. Hij loopt met volle vaart tegen me aan en laat de bal los. Hij valt op mij en ligt nu met zijn buik tegen die van mij. Ik kan zijn gehijg in mijn nek voelen en zijn zweet mengt zich met mijn zweet. Hij blijft iets langer liggen dan normaal. We liggen met onze pikken tegen elkaar aan en ik voel dat hij ook sterk groeit, net als die van mij. Hij staat langzaam op en gaat express met zijn stijve pik over mijn buik. Als hij is opgestaan rent hij snel weg om zijn team te helpen.

De partij vorderd en ik voel een bepaalde geile spanning. Handbal is een erg fysieke sport, maar we zitten nu wel erg veel aan elkaar. Ik heb al de hele partij een oog op de bolle kont van Sebas. Sebas voelde zichzelf volgens mij zich ook wel thuis, want hij zit ook regelmatig aan andere. Sebas gaat als aanvallende partij in de verdediging staan. Hij gaat voor me staan en doet zijn kont naar achter zo tegen mijn nog half stijve pik aan. Hij moet iets gevoeld hebben want hij begon licht te twerken en ik ga ook even een lichte tik. Mik ziet dat en schudt lachend zijn hoofd, maar je ziet duidelijk een flinke bobbel in zijn broek.

Na een tijdje te hebben gespeeld staan wij 14:16 achter en het begint een beetje te vervelen. We gaan in een kring zitten om even uit te rusten. We drinken wat water en er is een lange stilte. Ik observeer iedereen zorgvuldig. Ik zit tegenover Tim, Tim heeft een erg wijd sportbroekje aan en zijn hele zaakje is erg goed te zien omdat hij gek genoeg ook geen onderbroek draagt. Hij heeft een mooie gladgeschoren lul, het is lastig in te schatten hoe lang hij is maar ik denk dat hij gemiddeld is. Maar wat me vooral opvalt is de grootte van zijn ballen, het zijn mooie volle ballen die compact aan de pik vastzitten. Ik raak zowat gehypnotiseerd maar wordt uit mijn droom gehaald door Lars :”waar zit je naar te staren, stijn”. Ik schrik en begin te mompelen:” ehm...ik...eh...nou ja.., Tim’s zaakje is nogal goed zichtbaar.” Ik zit naast Lucas die het ook wel wilt zien:” laat is zien, Jezus Mina, je bent niet iemand die graag dingen verbergt of wel”, zegt hij lachend. Tim is niet erg beledigd door deze opmerking:” nee eigenlijk niet, ik hou er van om te showen met mijn bezit”, zegt hij lachend, terwijl hij zijn benen nog iets wijder zet.

Ondertussen is de spanning erg hoog en zie je overal bobbels verschijnen door deze gesprekken. Het blijft een tijdje stil, totdat luka het initiatief neemt:” ik heb een leuk idee, laten we een strippartijtje doen, we spelen een partijtje en elke keer als een team scoort, moet het andere team een kleding stuk uitdoen.” Iedereen stemt in behalve Joost en Lars. Joost zegt:”sorry jongens, ik ga naar huis, ik voel me niet zo lekker” niemand protesteert want Joost is niet heel populair in het team. Lars weet het ook niet zo goed:”ik weet het niet, ik schaam me een beetje”. “Nou, er is niks om je voor te schamen”, floept er bij mij uit. “Hoezo”, vraagt Lars nieuwsgierig. Ik krijg een rood hoofd en geef toe dat ik soms wel eens rond kijk onder de douche. “maar dat doet iedereen” zegt Tim lachend. “Maar doe je mee?”,vraagt Luka opdringerig. “Oké, ik doe mee”, zegt Lars zuchtend. “Yes dan kunnen we beginnen” zegt Luka opgewonden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Heet Handbal Partijtje - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1275x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1607x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1194x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 799x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2357x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1807x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2938x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3060x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3986x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1854x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5174x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4949x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2334x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1895x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: Daniël
Gelezen: 3889x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1633x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!