Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Heet Handbal Partijtje - 1

dit is mijn tweede deel van dit verhaal, ik hoop dat jullie het leuk vinden. ik was trouwens vergeten te zeggen dat dit verhaal fictief is. veel leesplezier

We beginnen met de partij, doordat Joost weg ging, blijven we over met 7 mensen. Dus Sebas komt bij ons in het team. Nu spelen we Sebas, Mik, lars en ik, tegen Lucas, Luka en Tim. De tegenpartij begint meteen sterk en scoort al snel 2 doelpunten, en ik voel de bui al hangen. We doen onze schoenen en sokken uit en vorderen onze partij. Ik neem de bal uit en ik pass naar Sebas. Ik probeer ruimte te creëren door Lucas te sperren, zo kan Sebas gemakkelijk op het doel af. Maar waar ik eigenlijk op hoop gebeurd. Een lekkere kneep in mijn kont van lucas. Ik reageer daar meteen op en pak hem stevig bij zijn kruis, ik hoor in hijgende kreun bij mijn oor. hij gaat van een kneep in mijn bil iets naar binnen en wrijft over mijn anus, de bezwete stof voelt zo goed tegen mijn anus en ik kan een zacht kreuntje niet onderdrukken.

Het lukt Sebas om te scoren en we komen terug met 1:2. Maar Lucas, luka en Tim zijn een stuk beter team en scoren het derde doelpunt. Ik spreek met de andere 3 af dat we onze shirt uit doen, wat mij ook de meest logische keuze lijkt. zonder twijfel trek ik mijn T-shirt uit en ik zie een paar ogen staren wat me alleen nog maar geiler maakt. Mik trekt snel daarna met Lars zijn T-shirt uit en ik kijk tevreden toe. Sebas twijfelt want staat hier wel tegenover 6 nog onbekende mensen en besluit om toch maar zijn T-shirt uit te doen, en dat vindt ik niet erg. Hij heeft een mooie platte buik met een extreem lichte sixpack en hij heeft hele grote harde tepels. Voordat ik wegdroom gaan we verder en scoren nu onze 2de goal. De tegenpartij speelt verder op blote voeten.

De tegenpartij neemt uit en we onderscheppen de bal snel, ik voer de zelfde tactiek weer uit en ga weer bij Lucas staan. Nu fluister ik sarcastisch in zijn oor: “je bent toch niet geil, hè” terwijl ik hem even bij zijn kruis voel. Hij antwoord even sarcastisch als mijn vraag: “nee joh, dat valt best mee”. Ik sta met mijn rug naar hem toe en hij slaat zijn armen onopmerkelijk om mijn middel en betast mijn borst en sixpack. Hij knijpt mijn tepels gaat zelfs even naar mijn onderbroek rand. het voelt zo goed en de adrenaline is zo sterk dat het niet veel scheelt, of ik kom keihard klaar. Hij let niet op en ik krijg de bal aan gespeeld en kan zo op doel schieten en scoor. Ik loop nonchalant langs hem geef hem een klap op zijn kont. “nu wordt het pas geil”, zeg ik lachend. Een voor een gaan de T-shirts uit en het is een genot om te bekijken. Lucas trekt als eerst zijn shirt uit en ziet er fantastisch uit, hij is niet zo breed als Luka maar heeft een ongelofelijk slank lichaam. Luka en Tim trekken ook hun T-shirt uit en ik ben wel onder de indruk van Tim. Zijn lichaam is heeft een erg mooi tintje en daardoor komen zijn lichte spieren mooi naar voren. We gaan verder met het speel en nu gaat het er om spannen. de net ontblote jongens nemen uit en hervatten het spel. Ik ben nog een beetje in de wolken en let niet goed op en we krijgen een snel doelpunt tegen. Waardoor we ook afstand moeten doen van onze sportbroekjes. Daar wordt het allemaal wat spannender, want ik draag meestal een jongensslip, net als vandaag. Eerst doet mik zijn onderbroek uit en ik krijg de mooie boxershort die ik in de kleedkamer al had gezien nog een keer te zien, maar nu is zijn pik indrukwekkend groot. het lijkt er op dat hij dit allemaal ook erg geil vind want zijn pik staat recht vooruit in zijn onderbroek. Mijn pik maakt een sprongetje van geilheid, wat niet echt help met het uit doen van mijn sportbroekje. Toch moet het gebeuren en ik laat mijn broekje langzaam naar beneden zakken. Ik zie grote ogen als ze mijn slip zien, ondanks dat ze die al vaak genoeg hebben gezien. Lars is de volgende die zijn sportboekje uitdoet, en is ondanks zijn 16-jarige leeftijd redelijk groot geschapen. Hij heeft net als mij ook een slip aan en hij zit zo te zien ook erg gevuld. Ook laat sebas zijn sportbroekje vallen, en daar komt een mooie extreem lange boxershort te voor zijn met een redelijk gevuld kruis.

We hervatten onze wedstrijd en spreken af dat Lars nu tussen de verdedigers gaat staan. Hierdoor ontstaat erg veel ruimte en krijg ik het voor mekaar om de bal naar Lars te spelen. Die probeert weg te draaien maar wordt vastgepakt door Lucas en Luka. Hij kan de bal nog net naar mij passen en ik krijg heel veel ruimte. Ik probeer Tim met een schijnbeweging voorbij te spelen, maar we vallen op de grond, we maken in de lucht een draai en ik beland op mijn rug met Tim boven op me. Het spel wordt al hervat, maar voordat ik het weet verdrink ik in zijn fel blauwe ogen. en opeens kust hij me op de mond, terwijl ik dit echt niet van hem had verwacht. Ik voel zijn zachte lippen op mijn mond rusten, hij kust mij heel zacht en langzaam, zo zacht dat mijn lippen beginnen te tintelen. Zo kust hij mij voor zo’n 10 seconde en er gaan rillingen door mijn lijf, wat kan hij goed kussen. Opeens stopt hij en staat op om zich aan te sluiten bij zijn teammaatjes. Ik blijf daar nog iets langer op de grond liggen, om het allemaal even te laten bezinken. Ondertussen wordt er bij ons gescoord doordat ik niet meehielp. Dat betekent dat ik nu toch echt mijn slip uit moet doen. Ik sta op en voeg me bij mijn team. We besluiten allemaal tegelijk onze onderbroeken uit te trekken. We tellen tot 3 en dan floepen al onze pikken uit de onderbroeken, het moet waarschijnlijk een fantastisch beeld opleveren. De ogen van de jongens worden groot en zijn vooral gericht op Mik. Zijn lul staat recht overeind met een mooie ontblote eikel, zijn schaamhaar is mooi bijgewerkt en zijn ballen zijn goed gevuld. Overigens ziet het er bij Sebas en lars ook niet verkeerd. Alleen is het duidelijk te zien dat Lars zich niet scheert want het lijk net een oerwoud.

Luka, Tim en Lucas hebben gewonnen. Ik ben erg teleurgesteld, want ik had graag die jongens naakt willen zien, zo had ik ze even goed kunnen bekijken, want onder de douche is het toch anders. Lucas komt naar me toe om te troosten. “Je krijgt straks je troostprijs”, zegt hij zacht in mijn oor. Ik kijk hem vragend aan en hij geeft een geile knipoog terug.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Heet Handbal Partijtje - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1754x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2871x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1706x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6612x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5801x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6708x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3202x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4189x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2595x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5509x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9183x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5704x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3281x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!