Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Heet Handbal Partijtje - 2

Ik spring onder de douche nadat we dik hadden verloren van Lucas, Luka en Tim. Ik ben toch erg benieuwd wat Lucas bedoeldt met: “jij krijgt straks je troostprijs”. Ik stap samen met Mik onder de douche, de andere van mijn team moesten snel naar huis, en Lucas en Tim kwamen later. Ik Praat met Mik hoe de week tot nu toe is verlopen en we hebben een leuk gesprek, maar toch voel ik een geile spanning. Ik heb vanaf het begin van het strippartijtje tot nu een stijve en hij gaat maar niet weg. Gelukkig ben ik niet de enige want Mik’s 19 cm lange lul staat ook nog steeds recht voor uit. Ik denk dat ik iets te lang aan het staren ben, want het wordt al gauw door mik opgemerkt. “kan je nog opvallender kijken?”, vraagt Mik met een sarcastische toon. Ik heb al snel door dat ik me hier waarschijnlijk niet uit ga lullen(pun intended), dus ik wees maar eerlijk. “ik ben nog zo geil van de partijtje van net, en laat ik maar zeggen dat het lastig is om niet naar je pik te kijken”, zeg ik met een onzekere toon. “nou, je bent niet de enige”, zegt Mik lachend “het is ook niet zo erg om naar jou te kijken”.

Ik ben gevleid door de opmerking en wordt helemaal rood. Ik probeer mijn gezicht te verbergen en draai me naar mijn douche. Ik zeep me zelf in, ik ga nadat ik mijn tepels even goed heb gemasseerd door naar mijn oksels, waar strak kort geknipt schaamhaar verborgen zit. Ik ga door naar mijn buik en voel mijn blokjes een voor een. Ik ga verder naar beneden en ik zeep mijn ballen in, ik kneed er een beetje in en krijg daar een lekker gevoel van. Nu ga ik mijn pik zelf verwennen en zeep eerst de schacht in, daarna haal ik de voorhuid naar achter waardoor mijn paarse eikel mooi zichtbaar wordt, door de waterstralen die op mijn eikel vallen gaat er een ongelofelijke tinteling door mijn lijf. De tinteling wordt alleen maar erger als ik opeens 2 handen op mijn heupen voel, ik heb niemand anders binnen horen komen, dus het moet Mik wel zijn. hij fluistert zachtjes in mijn oor: “zal ik je rug even inzepen”. Hij legt zijn handen op mijn boven rug en maakt langzame cirkelende bewegingen. Hij gaat door naar benden en glijdt “per ongelijk” door naar mijn buik waar hij zacht in mijn tepels knijpt. Hij gaat verder naar beneden naar mijn sixpack en komt erg dicht in de buurt van mijn pik, maar teast me en ontwijkt mijn pik. Terwijl Mik mijn onderbuik aan het inmasseren is, voel ik zijn grote pik tegen mijn kont slaan. Ik pak hem zachtjes vast en begin voorzichtig te trekken, hij geeft een goedkeurende kreun en dat is voor mij een teken om door te gaan. Mik is ondertussen terug bij mijn onderrug, en gaat nu over mijn kont, Hij kneed mijn billen heel zacht en draait langzaam naar binnen richting mijn anus. Nu drukt hij teasend op mijn anus en ik wil zo graag die vinger in mij voelen en misschien nog wel meer. Nu drukt hij zachtjes zijn vinger naar binnen en hij steekt hem er helemaal in. Door de zeep gaat dit erg soepel en maakt hij neuk bewegingen met zijn vinger. Al erg snel komt de 2de vinger er bij en begin ik steeds harder te kreunen. Hij drukt nu stevig op mijn prostaat wat zeker te merken is aan mijn pik, want de voorvocht loopt als water uit mijn pik. Ik merk dat ik bijna ga komen, alleen al door zijn vingers. Ook al wil ik graag een keer voelen hoe een anaal orgasme voelt, besluit ik het feestje nog niet te verpesten.

Ik draai mij om waardoor ik met mijn gezicht naar Mik sta. Ik geef hem voorzichtig een kus en bekijk zijn reactie, en al snel kust hij terug. Hij is de gene die de tong in mijn mond probeert te forceren en laat dat zeker toe. We vechten met onze tongen en we raken verstrengeld in een heftige tongzoen. Ik draai ons om, waardoor Mik nu met zijn rug naar de muur toe staat. Ik til hem op en hij hangt nu tussen mij en de muur in. Hij lijkt duidelijk meer te genieten van deze volgende rol en ik zet daarom ook door. Ik steek nu voorzichtig bij hem een vinger in zijn anus, de anus omringt mijn hele vinger en geeft een heel speciaal gevoel. Doordat hij zijn benen om mij heen heeft geslagen staat zijn anus erg open, dus gaat de 2de vinger ook al erg snel naar binnen. De 3de komt er ook achteraan en dat maakt hem erg luidruchtig. Ik blijf doorgaan totdat Mik in mijn oor kreunt: “stop, anders kom ik klaar”. Ik stop en loop met hem in mijn armen zoenend onder de douche vandaan en leg hem op een bankje. Ik ga op hem liggen en we hervatten onze heftige tongzoen. Ik trek mijn tong uit zijn mond en ik kus hem in zijn nek. Hij kreunt erg dicht bij mijn oor wat me nog geiler maakt. Ik ga door naar zijn flinke tepels en begin er op te zuigen, ze zijn al erg hard en ze voelen heerlijk aan. Ik kneed in de een terwijl ik aan de andere zuig. Ik ga met mijn knedende hand alvast naar beneden en voel zijn sixpack, de golven van zijn blokjes voelen heerlijk zacht door zijn gladde huid en zachte haartjes. Ik ga langzaam naar beneden en sla met mijn mond zijn sixpack over en ga meteen naar zijn gigantische pik. Ik twijfel en ga toch eerst langs zijn ballen en neem die even in mijn mond. Een zo’n bal is al groot, stel je voor een 19 cm lange pik. Zijn ballen smaken heerlijk en zijn mooi gladgeschoren. Toch moet ik afstand doen van zijn goddelijke ballen en begin toch aan zijn pik. Zijn pik is al geheel ontbloot en er hangt zelfs nog wat voorvocht aan. Ik lik het voorvocht op en het smaakt verukkelijk, lekker zoet, maar het heeft ook wel iets zurigs. Ik maak nu kringetjes om zijn eikel en kijk hem recht in zijn ogen aan. Het is zo heerlijk om hem te zien genieten, het dat is het doorslaggevende factor om zijn hele eikel in mijn mond te nemen, ik voel een rilling door zijn lijf gaan die resulteert in een luide kreun.

Ik neem de pik verder in de mond en het lukt me niet om het gevaarte helemaal in mijn mond te krijgen. Ik begin zijn pik met mijn mond te neuken en hij geeft een goedkeurende zucht. Ik merk dat zijn lul nog meer begint op te zwellen en hij wordt blijkbaar super geil. Hij begint nu zelf in mijn mond te neuken en houdt mijn hoofd vast. Zijn pik komt nu veel dieper en ik kan zijn getrimde schaamhaar nu in mijn neus voelen. Ik krijg tranen in mijn ogen maar het voel zo goed. Ik proef ook een grote hoeveelheid voorvocht in mijn mond en dat maakt het pijpen nog lekkerder. Maar ook is het voorvocht een teken dat hij bijna gaat komen, maar dat wil ik nog niet. Ik heb nog wel zin om gepijpt te worden en maak een halve draai zodat ik met mijn lul boven Mik’s zijn gezicht hang. Hij weet direct wat ik bedoel en neemt mijn pik gelijk in zijn mond. Er gaat nu een rilling door mij heen die onbeschrijfbaar is, ik heb het gevoel dat ik direct klaarkom. Het gevoel ebt langzaam weg en krijg eindelijk de kans om tussen het gekreun door Mik te pijpen. Maar dat wordt al snel onderbroken als Mik 3 vingers in mijn openstaande jongenskut duwt. Er gaat een rilling door mijn anus, en ik begin hard te kreunen van geilheid en ook een tikkeltje pijn. Die pijn is snel verdwenen en maakt plaats voor genot. Ik ben ondertussen nog steeds Mik’s pik langzaam aan het pijpen en steek 1 vinger in zijn anus. Ik ben lekker bezig totdat abrupt de 3 vingers uit mijn anus worden getrokken. ik merk dat Mik schrikt en dan voel ik een ontblote eikel op mijn anus rusten, en die eikel kan maar van een iemand zijn.

sorry voor de ontzettende clifhanger, maar ik hoop dat jullie hebben genoten, bedankt voor de goede stemming van het vorige deel, en ik zal snel het 4de deel maken

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Heet Handbal Partijtje - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1757x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2872x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1706x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6612x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5802x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6708x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3202x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4189x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2596x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5509x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9183x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5704x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3281x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!