Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 60

Kerstvakantie - De 20-jarige leraar Bart is eerst de speelbal in een gay-club. En dan er gebeurt nog veel meer.

Iemand trok aan het touw rond mijn edele delen. Arne nam me bij de arm. Ze leidden me een deur door, ergens via een gang. Ik hoorde stemmen. Ik hoorde lachen. Ik hoorde … Het geluid kwam nader en nader. Ik had zeker half en half een stijve lul, vooral door dat klemmende touw er rond. Of toch niet ? Ik weet het niet meer.
Plots luide stemmen en luid gelach. Dan even muizenstil. En dan applaus. Ik wist het, ik stond bij die mannen die me straks zouden betasten, bepotelen…Arne leidde me midden het lawaai. Hoeveel keken er nu naar mij ? Naar mij lichaam. Zeker naar mijn lul en naar mijn opgeknoopte ballen. Ik voelde hoe mijn penis stijver werd. Waarom kwam die nu in erectie ? Ik voelde hoe er ogen naar mij keken, naar mijn lul in erectie. Naar mijn opgeknoopte ballen. Naar mijn blote billen. Hoeveel paar ogen ? Tien ? Twintig ? Ik wist het niet. Ik voelde ze alleen maar. En ik, ik stond daar, midden die starende ogen. Eli, Eli, lama sabachtani – Mijn god, mijn god, waarom heb je mij verlaten ? Waarom dacht ik daar nu aan. Wanneer slaakte Christus deze woorden ? Toen hij in de kerker lag, naakt en gegeseld werd ? Of toen hij half naakt tentoon gesteld werd aan de opgehitste joodse menigte ? Of toen hij poedel naakt aan het kruis hing ?
- Aaahhh…
Ik kromp half ineen toen plots een harde hand op mijn penis kletste. Onmiddellijk greep er mij iemand langs achteren vast, trok me recht tegen zich aan, hield me klemvast. Ik kon geen weg meer uit. Een hand sloeg mijn stijve penis heen en weer. Een hand sloeg mijn opgeknoopte ballen heen en weer. Een hand omklemde mijn ballen en trok er aan. Ik moest laten begaan. Ik probeerde geen geluid te maken. Ik wilde me stoer houden. Niet tonen dat ik pijn had, dat ik … Gelukkig had ik thuis gemasturbeerd, anders verloor ik zeker mijn zaad. Nee, stoer doen. Ondergaan. en… genieten. O, ja, ik genoot ! Ja, echt. Hoe dikwijls had ik daar al niet van gedroomd ? De speelbal zijn van anderen. Weerloos zijn. Mijn moeten laten betasten, bepotelen. Niet door een of door twee, doch door ene massa anderen, die me naakt zagen, die de baas over mij speelden …

Ik voelde hoe twee mannen me bij mijn armen namen en me rechtop hielden, half achterover gebogen, mijn onderbuik vooruit..
- Aaahhhh…
Ik voelde iets als een elektrische schok tegen mijn dijen. Niet geweldig, doch een ferme zindering. En nog een. En dan een tegen mijn penis.
- Ooo…
Ik hoorde lachen. Ik voelde nog zo’n schok deze keer tegen mijn ballen. Ik voelde hoe mijn voeten trappelende bewegingen maakten. Handen hielden me echter stevig vast. Nog zo’n schok, en nog een en nog een. Nu eens tegen mijn tepels, dan tegen mijn dijen, dan tegen mijn keiharde penis. Gebruikten ze zo’n toestel dat elektrische schokken toediende, zoals ik al eens op internet gezien had?
Een hand duwde me vrij onzacht op mijn knieën. Ongemakkelijk, zo met mijn handen op mijn rug gebonden. Ik voelde hoe lichamen rond me heen drumden. Een hand greep me bij mijn haren en draaide mijn hoofd naar links. Ik voelde hoe een lul tegen mijn mond gehouden werd.
- Mond open !
Een bits bevel. Ik volgde het op. Ik smaakte de smaak van een naakte lul.
- Zuigen ! Likken !
Ik deed het. Mijn hoofd werd heen en weer geduwd, naar voren. De lul stak tot diep in mijn keel. Mijn hoofd werd achteruit getrokken, naar rechts geduwd. Een andere lul in mijn mond. Na enkele seconden terug naar links, opnieuw een lul.
Hoeveel penissen heb ik gelikt en gezogen ? Ik weet het niet. Ik telde ze niet.
Ik werd recht getrokken, moest enkele stappen zetten, werd met mijn borst op een soort bankje of zoiets geduwd. Vooraan moest ik een lul zuigen. Achteraan werden mijn billen uit elkaar getrokken, voelde ik vingers aan mijn kontgat, voelde ik een tamp van een lul mijn aarsspier doorboren. Likken, zuigen, geneukt worden, likken, zuigen. Sperma spoot in mijn mond, sperma spoot in mijn kont. Opnieuw en opnieuw en opnieuw. Sperma in mijn gezicht. Mijn blinddoek schoof af. Ik zag kolossen van lullen en ballen. Ik voelde sperma tegen mij billen pletsen. Ik voelde sperma op mijn gezicht spuiten.

Hoe lang ? Een kwartuur ? Een half uur ? Of langer ?
Ik werd recht getrokken, op mijn rug op dit bankje gedrukt. Ik zag mannen, spierbundels, naakt, half naakt, grijnzend. Ik zag enorme lullen ! Mijn benen werden omhoog geduwd. Een lul in mijn kont geperst. Een hand omklemde mijn penis. Ik werd gemolken, gezogen, geneukt, gepijpt. Ik spoot. Ik kermde. Ik kreunde.
Ik lag languit op dit bankje, mijn voeten los naar beneden. Groggy. Twee, drie mannen masturbeerden zichzelf en spoten mijn buik onder met hun zaad.

Ik werd recht getrokken. Arne leidde me naar buiten, naar een badkamer. Hij knoopte het touw rond mijn ballen los. Ik douchte.
- Je was super, prees Arne.
- Amaai zeg ! nog nooit mee gemaakt !
- En ervan genoten ?
- Ja, ja, echt waar, ja !
Arne hielp me mijn kontgaatje te wassen. Er druppelde nog sperma uit.
- Miljaar zeg, ik heb nog nooit zoveel zaad geslikt !
Afdrogen. Wat deo spuiten. Opgemonterd terug naar de zaal waar alles had plaats gevonden. Bewonderende blikken.
- Haha, onze nieuwe !
Ik telde zo’n vijftien stoere binken. Enkelen volledig naakt. Enkele met een jockstrap aan. Enkele met een soort zwart spannende latex broek, die achteraan helemaal open gaapte en hun bolle billen bloot liet. Doch allemaal met bloot bovenlichaam. Ik kreeg een frisse cola – nee, hier werd eigenaardig genoeg geen alcohol gedronken. Ik keek toe en genoot. Af en toe gingen er twee, soms drie op een grote zetel liggen, neuken, pijpen, spuiten. Er was een jonge kerel, zeker meer dan twee meter die door een oudere kerel gerukt werd terwijl een andere zijn ballen kneedde. En telkens hij wilde spuiten, hield men op. Edging. Ik keek vol bewondering toe hoe die kerel – Willem – het kon uithouden. Er stonden zeker tien man toe te kijken en hun bewondering te uiten. Tot ja, tot Willem plots ontplofte, en terwijl er hem twee mannen vast hielden, zijn sperma als een Ijslandse geiser de lucht in spoot. Een schot. Nog een. Nog een. Willem trok telkens zijn buik in terwijl hij loosde. Zijn hele buik en borst lag vol witte klodders sperma. Willem glimlachte zijn tanden bloot. Wat een kerel !
Aan een tafel zitten en wat praten. Mijn buurman voelde aan mijn penis en ballen. Ik lachte.
Het was zeker na twee uur toen Arne me terug naar huis bracht. Uitkleden. In bed. Slapen. Slapen. Slapen !

Donderdag – laatste dag van het jaar !
Ik sliep tot een gat in de voormiddag. Ik bekeek mezelf in de grote spiegel van de badkamer. Hoeveel keren had mijn lulleke gespoten vannacht ? Hoeveel sperma had mijn tong geslikt vannacht ? Hoeveel keren werd mijn aarsspier gepriemd vannacht ? Douchen. Ontbijten ? Dan geen middagmaal.
Geen zin om te werken. Internet afspeuren. Niets speciaals. Nee, geen zin in seks. Nee, nee, nee ! Halfweg de namiddag in slaap vallen. Nog nooit gebeurd. Ik viel zo maar in slaap in de zetel.
Ik werd wakker. Het was half zes. Verdorie, wat een siësta !
Tegen acht uur naar het scoutslokaal in de gemeente waar ik vroeger woonde. Het jaarlijkse eindejaarsfeest. Alle scoutsjongens en alle scoutsmeisjes, ouder dan zestien, keken er naar uit. Nee, geen uitgebreide feestmaaltijd waar je de hele avond als het ware op je stoel vastgespijkerd zit. De hele avond door hapjes en tappa’s en leuke lekkere dingen. De hele avond frisdrank en twee glazen cava per persoon.. Niet overdrijven ! Leuke muziek. Dansen. Genieten. Praten. Vertellen. Wat overdrijven. Arne knipoogde;
- En ? Goed geslapen ?
- Als een stier.
Ik danste met Odette en met Liliane en met Gertrude, alle drie leidsters. Ik kende hen, niet zo heel goed. Zoentjes geven. Ook een lekkere tongkus met Liliane. Ik voelde mijn penis groeien. Gelukkig, niemand merkte het.
Om middernacht een rondedans die niet scheen te eindigen. Om twee uur amen en uit en naar huis..

Nieuwjaarsdag 2016 ! Koud.
Ik sliep tot rond tien uur. Douchen. Netjes aankleden. Naar Pa en ma. Nonkel Antoon was er ook. Nieuwjaarswensen uitwisselen. Aperitiefke drinken. Babbelen en tateren.
Ma had gekookt. Rond half een aan tafel Eerst twee borden verse soep,. met bouillon van een grote kalfsschenkel, met mergpijp erbij. Daarna konijn. Niet zo’n konijntje uit de winkel, van amper één kilo waar geen vet aan zit. Nee, nee. Een konijnenmoer van bij oom Antoon, geslacht en gekuist nog meer dan drie en een halve kilo, met mooie repen vet er aan. Ook geen konijn met pruimen ! Nee, konijn op grootmoeders wijze, met veel ajuin, lekker bruin gebraden in veel boerenboter en ene fles lekker bruin bier er over. Echt om lippen en vingers van af te likken. Als dessert gestoofde peren. Mmmm…. heerlijk ! smeltend in je mond.
Rond drie uur een groot stuk taart, met veel crême-à-la-beurre…. Oom Antoon nam er twee.
- Ik heb nieuws, zegde oom Antoon plots.
- Ha, ga je huwen ? lachte pa.
- Nee hoor !
We keken hem aan. Oom Antoon vertelde, traag, met afgewogen woorden. Hij had een huis gekocht in het centrum van het dorp waar hij woonde. Een mooi herenhuis, volledig gerenoveerd. Over enkele weken zou hij verhuizen. Daarna liet hij de hoeve vernieuwen. Hij wilde er een soort vakantieverblijf van maken. De aanwezigheid van de drie Limburgse gezinnen in de vakantiemaanden had hem erover doen nadenken. Hij wilde het vooral richten op het verblijf van klassen tijdens de schoolmaanden en jeugdgroepen tijdens de vakanties. Daartoe zou hij op de grote zolder - vroeger de stapelplaats van graan – enkele slaapkamers voor twee personen inrichten. De grote schuur zou hij ombouwen tot twee grote slaapzalen, met douches en toiletten. Hij was ook van plan om de vijver te laten reinigen en er een leuke zwemvijver van te maken.
- En, ging hij verder, ik heb enkel een zus en schoonbroer en een enkele neef. Wel, de hoeve met alles wat er omtrent is, schenk ik aan jou, Bart…De landerijen kun je, net zoals ik doe, verhuren aan de firma’s van diepvriesgroenten. En, voor jou, liefste zusje van mij, heb ik een bundel aandelen, die elk jaar een fikse winst opleveren. Ik heb goed geboerd en, nu durf ik het wel verklappen, ook gegokt op de aandelenbeurs, met succes !
Oom Antoon zweeg. Dat was even slikken voor mij en ook voor mijn ouders. Over een maand zou alles bij de notaris geregeld worden.

Naar huis. Over een maand was ik eigenaar van de hoeve. Nee. Ja… Echt !
Ik schakelde mijn pc aan en opende mijn e-mails. Nog enkele nieuwjaarswensen. Mooi en goedkoop. Een mail van Arnold, uit mijn klas. “Meneer, ik heb aan mijn neef over uw fitnessbank verteld. hij doet veel aan fitness en wil die eens zien. Mogen we morgen komen ?”
Arnold sprak me aan met ‘meneer’. Hoe plechtig ! Ik stuurde meteen een antwoord. “Ja hoor ! wanneer ?” ’Bijna onmiddellijk reactie. “Tegen 14 uur ?”. Mijn reactie “Okido !”
Hup, mijn vrije dag morgen naar de knoppen ! Hoe oud was die neef ? Ik wist het niet. Oke, dan maar hopen dat het een toffe kerel was en… dat ze misschien volledig naakt gingen. Maandag was Arnold niet naakt gegaan, toen hij hier met de anderen van de klas aan het fitnessen was. Jammer. Misschien deed hij het de volgende dag wel ?

Zaterdag, daags na nieuwjaarsdag. Grijs weer en zelfs wat regen. Koud.
’s Ochtends werken voor school. Na de middag wachten. Wachten op Arnold en zijn neef. Arnold, de kleinste van de klas, doch zeker niet de minst slimme ! En rad van tong. Vinnig kereltje. Hoe zou zijn neef er uit zien ?
Het was pas kwart voor twee toen ze aanbelden. Amaai, die neef ! Bijna twee meter groot ! Daarbij vergeleken was Arnold een Liliputter.
- Dat is Pieter, stelde Arnold zijn neef voor.
- Aangenaam, verwelkomde ik de kerel.
Jassen uit, naar de living. Kennis maken. Pieter woonde in Geraardsbergen. Hij was bijna negentien en volgde les in een soort sportschool in Aalst.
- Turnen, zegde hij.
Pieter deed aan turnen ! Hij moest dus wel gespierd zijn.
- Thuis heb ik een eenvoudige powerbank, vertelde Pieter. Gewoon om spieren te kweken.
- Maak je er veel gebruik van ?
- Ja, in het weekend en op woensdagmiddag.
- En dan zit hij in zijn pietje blootje, lachte Arnold.
- Ja, en jij ook, reageerde Pieter.
- Arnold, en maandag hield je hier je slipje aan, merkte ik op.
- De anderen ook, hé.
- Oke, even gaan zien ?
Ze volgden me naar mijn fitnesskamer. Pieter was meteen een en al bewondering.
- Amaai zeg. Dat kost geld hoor !
- Cadeau gekregen van mijn oom, bekende ik.
- Ik wou dat ik ook zo’n oom had.
- Wat denk je ? Even proberen ?
Meteen gingen Pieter en Arnold akkoord. Truitjes uit, hemdjes, schoenen, sokken, broek – ik deed hetzelfde. Ik keek me bijna de ogen uit op Pieter. Een en al spierbundel. Ongelooflijk. blijkbaar voelde hij dat ik in bewondering stond voor hem. Hij spande zijn biceps, trok zijn buikspieren in. Wat een kerel ! En dan die bobbel in zijn spannende slipje.
Ik wilde hem naakt zien. Wat had Arnold daar zopas verteld ? Dat Pieter naakt op de powerbank oefent.
- Houd je jouw slipje aan ? Thuis doe je het naakt…
Oef, ik had het durven vragen.
- Mag het ? vroeg Pieter.
- Ja zeker. Jonge gasten onder elkaar hé !
- Maar jij bent de leraar van Arnold.
- We hebben elkaar al naakt gezien hoor, zegde Arnold. In de sauna en zo.
- Ha, ja, dan is er geen probleem.
Hup, meteen stapte Pieter uit zijn slipje. Wat een kerel ! Wat een penis ! Slap, zeker bijna twintig centimeter lang. Maar ja, bij een erectie wordt die dan niet veel langer, dat wist ik. Ik haastte me om ook mijn slip uit te trekken en Arnold ook. Gedrieën bij elkaar, Bijna de Heilige Drievuldigheid in naakte personen. Elkaar bekijken.
- Jij mag ook gezien worden, merkte Pieter op.
- Dank je, maar jij hebt toch nog wat meer spieren.
Die Pieter had absoluut geen schaamte. Hij stond daar in al zijn jonge glorie, alsof hij het al jaren gewoon was naakt bij mij te zijn.
- Mag ik, vroeg hij;
- Ja zeker, doe maar.
Pieter ging op zijn rug op de bank liggen, zijn benen langs weerszijden er van. Hij greep de stang met gewichten vast, duwde die omhoog uit de beugels en begon die op en neer te duwen. Mijn ogen keken meer naar zijn piemel. zoals de kerel daar op zijn rug lag, zijn buik in getrokken, zijn piemel leek nog groter en lag slap over zijn ballenzak. En wat ene buikspieren ! En wat een armspieren !
- Pieter heeft nogal spieren, hé, merkte Arnold op.
- Ja, zeg !
Pieter duwde de gewichten zo’n tiental keren omhoog. Het leek bijna kinderspel voor hem.
- Jij ook eens ? vroeg Pieter aan Arnold.
Deze ging ook op de fitnessbank liggen en duwde de gewichten omhoog. Het lukte hem niet zo goed als bij Pieter.
- Pfff.. lastig zeg !
- Je gaat nog veel pap moeten eten, lachte zijn neef.
We praatten wat. Pieter wilde wel eens zijn buikspieren oefenen.
- Geen probleem;
Ik paste het toestel aan. Pieter ging op zijn rug liggen, zijn voeten in de beugels. Hij trok zijn knieën tot tegen zijn borst, strekte zijn benen, knieën tot tegen de borst, en zo enkele keren na elkaar. Ik stond vlak voor Pieter en mijn ogen zagen telkens zijn leuke anusholleke verschijnen en zijn ballenzakje, half geklemd tussen zijn gespierde dijen. Het wond me op. Ik kreeg zeker een erectie. Ik merkte hoe Arnold ook met een stijve stond. Pieter zag het ook.
- Héhé, wat is dat daar bij jullie ?
- Ja, zo’n lichaam zien, antwoordde ik.
Ik zag hoe ook de piemel van Pieter zich half en half oprichtte.
- Hé, zeg ! wat is dat bij jou ?
- Wil je meer zien ? vroeg Pieter uitdagend.
- Hoe bedoel je ?
- Wel, kijk…
Pieter klemde zijn stijf geworden penis tussen zijn dijen. Dan begon hij opnieuw de bewegingen waarbij hij zijn knieën tot tegen zijn borst trok. Elke keer kwam de blote eikel tussen zijn dijen piepen. Pieter verhoogde de snelheid waarmee hij bewoog. Plots bleef hij met zijn knieën tegen zijn borst liggen, half opgerold. Zijn sperma spoot uit de felrode eikel en pletste op de achterkan van zijn dijen. Pieters gezicht was een en al glimlach. Hij had zich gemasturbeerd.
Ik nam een handdoek en kuiste de dijen van Pieter schoon.
- Arnold, jij ook ? nodigde Pieter zijn neef uit, terwijl hijzelf van de fitnessbank stapte.
Arnold nam zijn plaats in. Arnold deed wat hij van zijn neef geleerd had. Arnold spoot zijn zaad.
- Jij ook ? vroeg Pieter.
Natuurlijk ik ook. Het was een fantastische ervaring. Telkens ik mijn knieën tot tegen mijn borst trok, schuurden mijn dijen over mijn stijve paal, telkens opnieuw. Ik begon sneller en sneller te bewegen. Ik spoot ! Ik spoot in het bijzijn van een leerling van mij.

We trokken onze kleren aan. Pieter en Arnold vertrokken. Ik bleef alleen. Nee, we hadden elkaar niet aangeraakt. Ik had wel een nieuwe leuke methode ontdekt om te masturberen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 62

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1902x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2902x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1715x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6624x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5859x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2114x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6724x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3209x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4199x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2601x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2840x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5518x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9198x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5712x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3285x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1647x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!