Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 61

Er restten mij nog drie dagen vooraleer ik terug naar school moest, naar mijn zes leerlingen van klas 6A. Ik had heel wat verloren tijd in te halen. Dus, werken, werken, werken, drie dagen aan één stuk door ! Geen bezoek, nergens naartoe, helemaal alleen aan mijn bureautafel, aan mijn computer. Ik liet enkele mooie cd’s spelen, en na het avondeten keek ik tv. Gek, er telefoneerde niemand en ik kreeg ook geen e-mailbrichten binnen. Net alsof ik op een onbewoonde wereld leefde.

Woensdag zes januari, met verse moed terug naar school. Om half negen in mijn klas. Ze sijpelden ene voor een binnen, de zes van klas 6A.
- Goeie morgen, Chief.
- Goeie morgen, boys.
Ik liet ze eerst vertellen over hun vakantie.
- En, Lionel, voor wanneer is de geboorte voorzien ?
- Half februari. Alles perfect momenteel.
- Des te beter, boy.
Gek gevoel, met een gehuwde man in de klas, een toekomstige papa.
Een voor een hadden ze wel iets te vertellen. Arnold sprak over zijn neef Pieter, die bij hem op vakantie was geweest;
- Een goede turner, zeg !
Nee, hij loste met geen woord dat hij bij mij was geweest met die neef van hem.

En dan, ja, dan weer de gewone gang van zaken. Les geven, vragen stellen, raad geven. Die woensdagochtend kwam ik in de drie klassen waar ik les gaf. En om twintig over elf uur, schluss, fini, gedaan voor die dag. Ik bleef rondhangen in de leraarskamer en schoof ’s middags aan in de collegerefter. Dan naar huis. Weer alleen. Werken, werken, werken. Ik had er echt zin in.

Woensdagavond. Ik was tevreden over mezelf. Ik had de hele namiddag gewerkt voor school. Ik was flink gevorderd en had een heleboel bladzijden klaar voor het rotariaat op school, om ze te dupliceren voor de leerlingen.
Ik zat tv te kijken. Voetbal. Niet dat dit mijn favoriete sport was, nee, maar gewoon eens kijken. Telefoon. Wie mocht dit nu weer zijn ? Ik nam op.
- Goeie avond. Bart luistert.
- Goeie avond, Bart. Tom hier !
- Hé, gelukkig Nieuwjaar, Tom. Hoe maak je het ?
- Goed, goed. Beste wederwensen.
- Welk goed nieuws doet je mij opbellen.
- Zeg, geen zin om zaterdag eens mee te gaan naar de Gypsys ?
- Dat is die bar daar ergens de baan op naar Doornik ?
- Ja, inderdaad. Je hebt een goed geheugen.
- Hahaha…
- Ja, mijn kameraden kunnen niet. En ik dacht zo, misschien wil Bart wel eens.
- Ja, ik wil dat wel eens meemaken. Ja, echt. En blijf je dan bij mij slapen ?
- O, leuk ! Ja hoor.
Oeps ! Zaterdagavond dus goed bezet. Naar een bar, homobar. Er naakt lopen ? Ik zou best een tanga aantrekken zeker ?

Donderdag. Tijdens de pauze kwam Eddy, de turnleraar me opzoeken.
- Hé, Bart, mag ik iets vragen ?
- Ja, zeker.
- Wel, jij hebt zo’n familiale wagen hé.
- Ja;
- Wel, volgende week gaan er vijf jongens naar Brugge om deel te nemen aan een scholenwedstrijd trampoline. Ik ga met de min-zestienjarigen naar Ieper. Wil jij de ouderen naar Brugge voeren ?
- Hoe oud zijn die ?
- Jongens van het vijfde en zesde jaar.
- Ja, wacht eens…
Ik dacht even na. Jongens van 17 jaar of zo. Hmmm… Misschien zag ik hen wel naakt. Ik nam mijn agenda en keek er in. Ik wist zeker dat ik dan vrij was, doch deed maar alsof.
- Volgende week woensdag.
- Ja.
- Oke, ja ik ben vrij. Ik kan .
- Dank je, Bart.
Woeps, met leerlingen naar een sportfestijn. Ik moest hen naakt zien. Ik moest !

Vrijdag, laatste lesuur – actueeltjes in mijn klas 6A. De boys vroegen om nog eens met de ouders samen te komen voor een gesprek over de klas en over wat hun bezielde.
- Volgende week vrijdag ?
- Ja, graag.
- Bij mij thuis ?
- Ja, dat was gezellig de vorige keer.
- Mogen wij voor hapjes zorgen, chief ?
- Ja, als jullie dat willen.
Nog enkele actuele zaken aansnijden, ook over het studeren. Plots vroeg Lionel
- Chief, kijk jij soms naar ‘Eén tegen honderd” op de Nederlandse tv ?
- Ja, soms. Prachtige quiz.
- Heb je de uitzending van verleden week gezien ?
- Nee. Waarom ?
- Wel, er was een vraag: welk voorwerp is driedimensionaal en ze mochten kiezen tussen parallellogram, bol en trapezium.
- De bol, natuurlijk, antwoordden Arnold en Pedro.
- Ja, maar die man, dat was zijn eerste vraag en hij antwoordde ‘trapezium’. En hij lag er meteen uit !
De jongens lachen.
- Ja, en meer dan vijfenveertig procent had het verkeerd !
- Nee zeg !
- Alle, kom zeg !
- Haha, die Nederlanders….
- Ja, suste ik. Ik denk eerder dat het probleem bij de vraagstelling lag.
- Hoe ? vroeg Arnold;
- Wel ja, het woord ‘driedimensionaal’, volgens mij lag daar het probleem. Waarom zeggen ze niet gewoon ‘een meetkundig lichaam”, maar ‘driediemensionaal’…
- Inderdaad…
- Mijn pa zou zeggen, een stadhuiswoord.
- Inderdaad… veel mensen zullen zich daarin wel vergist hebben.
- Kan het niet, vroeg Pedro, dat ze zich vergisten in de afmetingen ? Bij een parallellogram hebben we hoogte en basis, bij een bol enkel diameter of straal, en bij een trapezium hoogde, grote en kleine basis.
- Hé zeg ! ja !
De boys gingen ermee akkoord: de vorm van de vraagstelling alleen al kan vele mensen op het verkeerde been zetten.
-- Wij kijken graag naar ‘De slimste mens’, zegde Mario.
- Ja, wij ook, voegde Luc er aan toe. Soms spannend.
- Ja, beaamde ik. Maar wat vinden jullie van die jury, die zichzelf blijkbaar zeer interessant vinden met soms nogal vulgaire moppen ,
- In Nederland bestaat die quiz ook, zegde Mario, maar dan veel ernstiger, zonder die ongepaste moppen en opmerkingen.
- Inderdaad. Bij ons hebben ze nog iets te leren aan onze noorderburen.
- Maar dan zonder die wiskunde hé! lachte Mario.

Er wachtte mij een leuke week en, op zaterdag, een onverwacht iets in de Gypsis, samen met om.
Ik was zenuwachtig die zaterdag. Op internet zocht ik naar filmpjes over homobars. Ik zag stoere binken helemaal of half naakt, ik zag hoe kerels elkaar pijpten en neukten terwijl anderen toekeken. Zou dat daar die avond ook allemaal gebeuren ?
Tom zou me tegen half acht komen ophalen. Ik douchte en spoot mijn zaad. Ik trok een zwarte tanga aan onder mijn jeansbroek. Zou die ook uit gaan die avond ?
Waagde ik me niet te ver. Onderstel dat daar mannen aanwezig waren die me kenden ? Was dit niet gevaarlijk voor mijn imago, mijn toekomst ?
Tom was stipt op tijd.
- Klaar voor het experiment ?
- Ja, een beetje zenuwachtig.
- Dat gaat vlug over hoor.
- Ik hoop het. Wordt daar veel geneukt en gepijpt ?
- Ja, voor zij die het willen hé.
- En kijken de anderen dan ?
- Ja. Er zijn geen aparte kabientjes. Een open ruimte, met bar en podium en lederen zetels.
- En tot hoelang blijven we er ?
- Tot twee, drie uur. We zien wel.

Tom reed met zijn auto. Hij kende de weg blijkbaar op zijn duim. De ring rond Kortrijk, afslaan richting Doornik. Ergens links een smal weggetje dat kronkelde tussen de kale velden en struiken. Dan een oprit en parkeren voor ene oude hoeve, helemaal vernieuwd. Er stonden heel wat auto’s, netjes in rijen naast elkaar. En niet allen van de goedkoopste !
Een man in portiersuniform verwelkomde ons. Door een gang bereikten we een kleedkamer, vol met ijzeren kasten. We kleedden ons uit. Tom had een jockstrap aan. We trokken leuke sandaaltjes aan, die daar op een rek klaar lagen voor gebruik. Kleren in een kastje, nummerslot activeren. Plastiek bandje met codenummer rond onze pols.
- Klaar ? vroeg Tom.
- Klaar !
Tom nam me mee naar de ontmoetingsruimte. Gedempt licht, met hier en daar wat fellere klaarte. Ik zag een heleboel mannen. Meestal stoere binken. Het merendeel met blote armen, enkelen blote body, enkelen in jockstrap of tanga, sommigen in spannende lederen broeken, met lederen riemen over hun blote body. Enkelen volledig naakt, met leuke lullen. Ze zaten in de zetels, enkelen stonden aan de bar, en ik zag ook enkele gasten die elkaar aan het pijpen waren.
- Hé, Tommie, kameraadje meegebracht ?
- Een kolos van een kerel, zeker twee meter, gespierd als niet een, kwam op ons af. Hij droeg een jockstrap die vooraan niets aan de verbeelding over liet. Zijn ogen monsterden mijn lichaam. Hij loodste ons mee naar een tafeltje.
- Geen alcohol vanavond, zegde hij.
De garçon, gekleed in kort giletjasje en een veel te kort broekje aan dat met moeite de rondingen van zijn billen bedekte, bracht drie cola’s.

Plots was er applaus. Een stoere bink kwam binnen met een lederen hondenriem in de hand, en achter hem volgde een naakte man, op handen en knieën, met de hondenhalsband rond zijn hals. De aanwezigen vormden een grote kring, waar het slaafje binnen geloodst werd. Meteen waren er enkele gasten die eens aan zijn blote billen voelden, zoals de landbouwers bij een stierenkeuring. Haha. Hij kreeg ook kletsen op zijn bolle billen. Een kerel haalde zijn lul uit zijn broek en het slaafje moest die zuigen. Meteen twee,drie anderen die hun lul bovenhaalden. Het slaafje moest van de ene naar de andere kruipen om te zuigen en te likken. Leuke voorstelling. Na een tijdje werd het hondje, als ik die man zo mag noemen, naar een tafel geleid en hij moest er met zijn rug op neer gaan liggen. Zijn benen werden omhoog getrokken en een reus van zeker twee meter duwde spuwde even tegen de man zijn kontgaatje, wreef het open, liet zij broek zakken en perste dan zijn lul in het kontgaatje van de man op de tafel. Ondertussen lag die man daar met zijn hoofd half naar beneden en kreeg een lul in zijn mond. Leuk zicht !
Hoeveel keren werd hij geneukt ? Drie, vier, vijf keren ? De man werd van de tafel geholpen. Zijn gezicht zat vol spermavlekken. Hij lachte en verdween.

Er kwam een man op het kleine podium. Hij kondigde het optreden aan van een stripdanser. Applaus.
- De enige onvergelijkbare Pedro…..
Luid gejuich en applaus. De lichten werden gedoofd, het podium ferm beschenen. Van achter het gordijn kwam een rijzige gestalte, blote borst, lange glitter broek aan, en exhibitie schoenen met zolen van minstens acht centimeter ! Zij gezicht half bedekt door een zwart maskertje.
- Machtig hé, stootte Tom me aan.
Die kerel… die kerel… Pedro !
Pedro ! De jongen uit mijn klas. ! Pedro !

Pedro ! De jongen uit mijn klas. ! Pedro !
Nee zeg ! Pedro. De sportieve gast uit mijn klas. Bijna twintig jaar ! Die kwam hier strippen en dansen ! En ik zat hier. In deze homobar. Met enkel een tangaatje aan. Ik, zijn leraar. Hij, Pedro, mijn leerling;
- Die zit in mijn klas, fluisterde ik tot Tom.
- Nee zeg !
- Toch wel. Wat moet ik doen ?
- Gewoon niets. Misschien ziet hij je niet. Als je nu weg gaat, dan trekt dit de aandacht.
Inderdaad. Dus blijven kijken. En… genieten.
Mens, hoe kon die knaap het publiek bespelen. Hij stapte uitdagen met wiegende heupen tot vooraan het podium, hield zijn handen voor zijn kruis, bewoog zijn bekken ritmisch vooruit en achteruit. Dan keerde hij zich om. Zijn kontje wiebelde als een plumbudding. Applaus, gejuich ! Hij stond wijdbeens, bewoog zijn bekken. hij legde zijn handen op zijn heupen, danste wat rond, draaide en keerde. Oeps, hij viel languit op de vloer neer, rolde over het podium. De muziek zwol aan. Pedro lag op zijn rug. Zijn benen spartelden in de lucht. Hij rolde op zijn buik, richtte zich half op, keek uitdagend naar de mannen voor hem.
Hup, Pedro sprong op. Pedro greep de boord van zijn spannende glitterbroek vast. Gejuich. Handgeklap. Hups in één ruk sleurde Pedro zijn broek af, zwaaide ze in de lucht. Hij stond daar, met enkel een mini tanga aan, vooraan enkel een minuscuul lapje dat met lintjes rond zijn lichaam gehouden werd. Gejoel. Geroep. Pedro danste. Pedro daagde uit. Pedro geilde de mannen op. Er werd gescandeerd.
- We want more… We want more…
Pedro stond stil, wijdbeens. Zij hand nam het strikje van zijn tangaatje vast;
- We want more… we want more !!!
Het mini kledingstukje vloog de lucht in. Pedro was naakt. Poedelnaakt ! De bar ontplofte bijna. Zijn penis stond zo stijf als niet een, schuin omhoog, eikel helemaal bloot ! Wat een lichaam ! wat een knaap !

Pedro sprong van het podium af. Pedro danste tussen de mannen. De mannen voelden aan zijn lichaam. Hier en daar duwde Pedro zijn buik tegen het gezicht van een kerel, wreef zijn lichaam tegen dat gezicht. Een kerel trok Pedro strak tegen zich aan, greep met beide handen de blote billen van Pedro vast, nam de penis van Pedro in zijn mond.. Gejuich, applaus… Pedro genoot. Pedro ging van her naar der, werd betast, gelikt.
Pedro kwam mijn richting uit. Ik voelde het zo. Hij zag mij. Hij herkende mij. Hij stond voor mij. Hij naderde dichter en dichter. Ik zag zijn leuke ballen. Zijn lul duwde tegen mijn gezicht. Ik opende mijn mond. Ik smaakte de penis van Pedro, van mijn leerling. Pedro boog voorover, zijn mond tegen mijn oor.
- Kom straks eens naar achteren.
Pedro maakte zich los, ging naar een andere.
Nee, er werd niet geneukt, niet gespoten. Pedro verdween.

- Hij heeft me naar achter gevraagd, fluisterde ik tot Tom.
- Gaan hé, man.
Ik verliet mijn plaats en stapte op een kelner af.
- Pedro wil me spreken.
De kelner bracht me via een zijdeur door een gang naar een kleine leuk ingerichte kamer. Pedro zat er, gekleed in kamerjas. Hij sprong op, kwam op me af.
- Hei, Chief !
- Boy !
Hartelijke handdruk. We gingen naast elkaar op de sofa zitten. Er stond ook een bed.
- Wat doe jij hier ? vroeg Pedro.
- En jij ?
- Centjes verdienen !
- Centjes of hele euro’s ?
We praatten wat. zijn pa bracht hem tegen half acht en kwam hem rond drie uur ’s nachts terug halen. Straks moest hij nog even optreden. Samen met nog twee kerels van ongeveer twintig.
- Een pijp- en neukshow.
- Echt ?
- Ja hoor !

Ik verliet mijn leerling. Wie had dat gedacht, Pedro, hier !
Tegen twee uur bracht Tom me naar huis. Hij bleef slapen. ’s Ochtends hadden we een leuk seksmoment. Amaai, kon die Tom spuiten zeg.
Tegen tien uur trok Tom naar huis. Ik bleef alleen. Werk voor de boeg. Na het eten eerst een siësta inlassen.
Telefoon.
- Goeie middag, Bart.
- Ha, meneer, de pa van Pedro hier.
- Goeie middag, meneer.
- Zeg maar Sjack.
- Goeie middag Sjack. Welk leuk nieuws?
-Kom je deze namiddag op de koffie ?
- Graag.
Whaw, bij Pedro aan huis. Wat zou dat meebrengen ?
Wat rusten tot rond half twee. Even wegdoezelen. Naar de douche. Spuiten. Waarom? Ik was opgehitst. Straks bij Pedro aan huis.

Naar de ouders van Pedro. Een leuke rijwoning, niet opvallend. Zijn pa ontving me hartelijk en zijn ma, een mooie vrouw, echt, gaf me drie zoenen. Pedro was gekleed in trainingspak.
- Dat Chief !
- Dag boy ! Uitgeslapen ?
- Ja hoor.
- Ja, tot kwart over twaalf ! vertelde zijn ma.
Het werd een meer dan informatieve namiddag. Pedro was de jongste van drie kinderen. Zijn oudere broer woonde bij een partner en was dus reeds het huis uit, zijn zus Mia was bijna tweeëntwintig, had een vriend doch woonde nog thuis.
- En hoe ben je tot die weekendjob gekomen ? vroeg ik.
- Ha, dat, antwoordde Sjack, dat is de schuld van nonkel pastoor.
- Nonkel pastoor ? vroeg ik verrast.
- Ja, antwoordde de ma van Pedro. Mijn broer is pastoor en er was tijdens de zomer een feest in de parochiezaal en Pedro ging er helpen, hij was dan juist zestien geworden sinds begin maart. Mooi weer en Pedro was enkel gekleed in kleurig sportbroekje, met bloot bovenlijf. Je moet weten, hij heeft al een powerbank van toen hij veertien was. En zijn atletische body viel zeker op.
- Ja, ging zijn pa verder. Hij viel in elk geval op bij een wat oudere man. Die kwam bij ons en stelde zich voor als impresario en vertelde dat Pedro de uitgelezen persoon was om als danser op te treden. Hij vroeg of hij eens bij ons thuis meer uitleg mocht komen geven. Nu ja, twee dagen later kwam hij en hij had een album vol foto’s mee. En hij speelde open kaart, meteen. Optreden in bars als danser, zeer goede verdienste.
- Ja, we hebben er wel even moeten over nadenken, zegde de ma van Pedro; Hij zag het wel zitten. Hij is op auditie geweest bij die kerel, in Menen. Wij gingen mee. We keken nogal op toen hij verkleed verscheen. Was dat onze zoon ? Sexy tot en met.
- Ja, hé, lachte Pedro.
- Ja, en dan is hij de eerste keer gegaan, vertelde zijn pa. Ik ging mee en mengde me tussen het publiek. Hij kwam op ! Gejuich tot en met. Door zijn postuur leek hij wel ouder. Enkel dansen op een podium met ultra kort broekje aan. Of hij bijval genoot bij die robuuste homokerels ! Die avond danste hij tweemaal. Het bracht tweehonderd op. Leuk verdiend. Ja, en dan ging hij zowat elke week. Enkel dansen, niet volledig naakt. Wel in mini-tanga. Zolang hij niet ten volle achttien jaar was mocht hij niet volledig naakt gaan en moest hij op het podium blijven, niet tussen de klanten lopen. Amaai zeg ! Die ouwe bokken werden haast hysterisch bij het zien van mijn halfnaakte zoon.
- Ja, hé, pa. en ik maar proberen nog meer sexy er uit te zien.
- Ja, en dan dat ongeval hé. Pedro was met zijn neef gaan zwemmen. Ze kwamen met de fiets terug naar huis, op het fietspad. En in de bocht aan de Sterrekens vloog een zatlap uit de bocht en maaide onze Pedro mee. Filip die achter Pedro fietste zag alles voor hem gebeuren en werd gelukkig niet geraakt. Pedro werd door de auto weg gekatapulteerd. Filip verklaarde dat Pedro gewoon in de lucht vloog en dan zwaar neerplofte op de tarmac. Hij bleef voor dood liggen. In de kliniek stelde men een dubbele bekkenbreuk vast, een gecompliceerde dijbeenbreuk en nog enkele kleinere letsels. Gelukkig niets aan zijn hoofd en ook geen inwendige kwetsuren. Ja, dat was minder hé !
- Ik zie hem nog liggen in de kliniek, onze jongen. Op zijn rug, zijn benen in singels, opgehouden.
- Ja, met zo’n kliniekschort aan, lachte Pedro.
- Ja, hé, zegde zijn pa. en die verpleegstertjes die je elke dag kwamen wassen…
- Ja, godfert, ook mijn piemel !
- Dat was een voorbereiding tegen dat je huwt…
- En nu ga je elk weekend dansen? vroeg ik.
- Ja.
- Dat brengt nu meer op ?
- Hij krijgt elke weekend vijfhonderd euro. En… Er zijn mannen die hem in zijn privéloge bezoeken en die betalen tussen de tweehonderd en vierhonderd…
- Om wat te doen ?
- Gepijpt worden of hem neuken.
- Ik leg een spaarboekje aan voor later.
- Slim, slim van jou.
- Was dat de eerste keer dat je er ging ? vroeg Sjack.
- Ja. Mee met een jeugdkameraad, die er af en toe gaat.
- En ?
- Hmmm, niet echt mijn ding.
- Je loopt wel graag naakt ?
- O, ja, dat wel. Maar zo’n bende opgehitste mannen, nee niet echt voor mij.
- En heb je genoten van Pero zijn optreden ?
- Ja zeker. Zoals hij zijn publiek bespeelt, enig ! Maar ja, ik was bang dat hij me zou herkennen hé…
- Hahaha, en dan kwam ik recht op jou af.
- Ja… miljaarde !
- In mijn pietje blootje...
- En met een lul om “U” tegen te zeggen. Nu ja, ik heb je al in je blootje gezien, hé.
- Ik jou ook.
- Ja, niets speciaals. Heel gewoon.
Nog wat praten. tot de pa van Pedro plots vroeg
- Zeg, als je Pedro daar zo bezig zag, uitdagend, kreeg jij dan een erectie ?
- Mag ik eerlijk zijn ? vroeg ik.
- Ja, zeker.
- Wel, ja, echt !
Sjack keek me aan.
- Pedro heeft al eens laten vallen dat hij jou eens goed wilde pijpen…
- Deugniet, lachte ik.
- Mag ik ? vroeg Pedro.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1261x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.3
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 4279x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 3908x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3602x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1949x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7210x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 6827x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2284x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7282x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3428x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4450x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2718x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2949x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5816x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9903x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5942x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!