Opwindend.Net
Vrijdagmiddag. De laatste 2 uren waren ingegaan, en ik stond voor de klas. Een MBO klas, 1e jaars. De leeftijden tussen de 16 en 19. Een klas die uitgeblust was, maar toch nog even de aandacht erbij moest houden. Nou lukte mij dat vaak redelijk. Ik werd vaak genoemd als de leukste docent van de school. Vaak ook omdat er tijd en ruimte voor een grap of een lolletje is. Ook over mijn geaardheid werden grappen gemaakt. Grappen die ik prima kon hebben. Een van de leerlingen uit de klas was Daan. Daan was een voorbeeldstudent. Altijd zijn huiswerk op tijd af, verslagen ruim op tijd in de mailbox, en de toetsen altijd ruim voldoende. Bijkomend voordeel was nog wel dat hij er erg goed uitzag. Hij was 1 van de latere leerlingen. Hij was 19 jaar, mooie blonde haren, blauwe ogen waar ik af en toe kort in verdronk, en een sportief lichaam. Af en toe kwam Daan wel eens voorbij in 1 van mijn dromen. Ondanks dat het een leerling van mij was, fantaseerde ik graag over hem. Alleen wist ik niet zeker of hij op jongens viel, laat staan oudere mannen. Dus bleef het vaak bij een fantasie.

Vandaag was de klas onrustig. Af en toe verloor ik de controle over de les. Daan bleef als 1 van de weinigen meeschrijven. Ik was dan ook blij dat de bel ging. De klas stroomde leeg, en ik pakte mijn tas in. Ook Daan pakte rustig zijn tas in. 'Drukke klas vandaag', lach ik. Daan knikte. 'Ja was lastig te volgen, maar wel voldoende genoeg'. Ik glimlachte naar Daan. 'Waren er maar meer studenten zoals jij, knap en hardwerkend'. Daan keek mij een beetje raar aan. 'Eh ja, eh fijn weekend Erik', mompelde hij. Ik kon mijzelf wel voor mijn hoofd slaan. Kwam het woord knap nou echt uit mijn mond? Wat moet Daan nu wel niet denken. Helemaal lekker ging ik niet naar huis. Maar 's avonds eenmaal in bed begonnen de fantasieŽn toch weer te leven. Ik begon mijzelf zachtjes af te trekken, en begon er op los te fantaseren. Tot ineens mijn telefoon een geluidje gaf. een whatsappje.

'Hey Erik, hoop niet dat ik je wakker app, maar ik vroeg mij af wat je bedoelde met die opmerking na de les, groetjes Daan'.

Mijn hart sloeg een slag over. Zie je wel, dacht ik. Die is geschrokken. Ik appte meteen terug.

'Hoi Daan, sorry daarvoor, het was mijn mond uit voordat ik het wist. Ik bedoelde meer hardwerkend, maar ja, knap ben je ook. Zoek er niets achter, ik bedoelde het niet zo'

Met een hartslag ver boven de gezonde slagen zag ik dat Daan meteen reageerde.

'haha, nou in ieder geval bedankt voor het compliment, en vond het best een leuk compliment. En jij mag er ook best zijn hoor Erik. Je bent een erg knappe man'

Mijn mond viel open van verbazing. Ik begon te appen en af te trekken tegelijkertijd.

'Hoop niet dat ik je van slag heb gemaakt Daan, en als je dit tussen ons zou willen houden zou ik erg waarderen. Je bent een knappe jongen, maar je blijft toch mijn leerling. Fijn weekend, en zie je volgende week'.

Daan reageerde niet meer, en ik legde de telefoon aan de kant. Ik trok mij weer af. De fantasie sloeg op hol. Ik was bijna op het hoogtepunt, toen ik ineens de deurbel hoorde. Ik trok snel wat makkelijks aan, en liep de trap af. Ik deed de deur open. 'Hoi Erik', glimlachte Daan. 'Eh hoi Daan, wat doe jij hier?', vroeg ik verbaast. Daan glimlachte. 'Mag ik binnen komen?'. Ik liet de deur open, en Daan kwam binnen. Bij het sluiten van de deur keken we elkaar kort aan. 'Weet je wat je hebt aangericht met je opmerking?, vroeg Daan. Ik werd rood. Daan stapte op mij af, en ik voelde zijn lippen op die van mij. We pakten elkaar vast, en zoenden innig. Ik duwde hem tegen de muur. Na een heftige tongzoen stopten we. 'wauw', zeiden we bijna in koor. We gingen zoenend naar boven, en we vielen op bed. Ik trok zijn shirt uit, en mocht zijn sportieve torso aanschouwen. 'wauw Daan, jij mag er zeker zijn'. Daan trok mijn shirt uit. 'Nou voor een man van 42 jij ook zeker hoor'. We begonnen elkaar te strelen. Daan zakte langzaam met zijn hand af naar mijn kruis, en gleed zo mijn trainingsbroek in. Daar voelde hij meteen mijn stijve pik. Hij begon te knipogen, en ik ging voor het bed staan. Ik trok mijn trainingsbroek uit, en daar stond ik meteen naakt. Mijn stijve pik vooruit. Daan opende vrijwel meteen zijn mond, en zoog mijn pik naar binnen. Ik werd gek. Zijn zachte lippen om mijn pik. Hij begon te pijpen, en ik vond het heerlijk. 'Mm daan, dit heb je vaker gedaan'. Daan keek omhoog. De 2 helderblauwe ogen twinkelden. Hij genoot er duidelijk ook van. Hij nam mijn harde pik tot achterin zijn keel.

Na een lekkere pijpbeurt duwde ik hem van mij af, en op zijn rug. Ik maakte zijn broek los, en trok deze samen met zijn boxer uit. Hij lag naakt voor mij op bed, met een stijve pik hoog in de lucht. Ik duwde zijn benen uit elkaar, en begon hem zachtjes af te trekken. Een grote glimlach verscheen op Daan zijn gezicht. 'Mm Erik, lekker hoor', knipoogde hij. Met 1 hand trok ik hem af, en mijn andere hand gleed over zijn heerlijke platte buik. Daan kreunde heerlijk. Hij deed zijn benen een beetje in de lucht, waardoor ik bij zijn kontje kon. Ik stak een vinger in zijn kontje. 'Jezus Daan wat ben jij lekker strak zeg!'. Daan kreunde heerlijk. Ik trok en vingerde hem tegelijk. Daan keek mij steeds aan met zijn geile blik. Wat doe je dit lekker, kreunde hij af en toe. Ik boog naar hem toe, en zoende hem. Ik haalde mijn vinger uit hem, en stopte met trekken. Ik duwde zijn benen nog iets verder de lucht in. Mijn pik zette ik tegen zijn kont. 'oh ja Erik doe het', kreunde hij gewillig. Ik duwde mijn pik in zijn strakke kontje. Beide kreunden we hard. Ik begon hem te neuken. Al mijn gedachtes waren op hol geslagen. Al die dromen kwamen in 1 klap uit. Daan kreunde het uit van genot. 'Oh god Erik ja!'. We kreunden harder en ik stootte harder. Daan pakte zijn pik vast, en begon zichzelf af te trekken, terwijl zijn kontje heerlijk geneukt werd. Ik keek Daan aan, en lachte naar hem. Het duurde niet lang of Daan voelde een orgasme aankomen. Met een grote kreun spoot hij zijn zaad over zijn buik heen. Dit was voor mij ook teveel. Ik stootte nog 2x hard, en spoot al mijn warme zaad in zijn kontje. 'Oohh Daan, zolang van gedroomd!', gromde ik hard. Ik stootte nog een beetje na, terwijl ik zijn zaad over zijn buik uitsmeerde. Ik gleed langzaam uit hem, en begon hem te zoenen. Zo bleven we een tijd liggen, totdat hij mijn pik weer vastpakte. Ik deed bij hem hetzelfde, en we trokken elkaar af, terwijl we zoenden. Het was zo lekker, dat we binnen 5 minuten elkaar onderspoten. Hij likte mijn zaad op, en slikte het door. We zoenden nog wat.

Ik moet gaan, straks missen mijn ouders mij. Ik knikte. 'Dat moeten we niet hebben'. Hij maakte zichzelf wat schoon met mijn shirt.' heb je straks nog wat te genieten', knipoogde hij. Hij kleedde zich aan, en ik zou hem uitlaten. Na een afscheidszoen fluisterde hij: 'Morgenavond ben ik alleen thuis', en ging de deur uit. Ik keek hem na, en trok mij nog vaak af die nacht

Zoek naar meer verhalen van Erik42...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1951x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.5
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2911x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1722x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6630x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5873x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2116x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6728x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3211x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4202x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2602x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2842x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5521x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9202x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5715x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3285x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1649x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!