Opwindend.Net
Datum: 05-04-2015
Stemmen: 93x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 18584x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Mijn Vrouw De Pooier - 1
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Ook hier is uiteindelijk de crisis doorgebroken. Bedrijf failliet zonder werk en alle kosten gaan gewoon door. Na een paar maanden door het spaargeld heen en geldgebrek begint voelbaar te worden. Linda heeft nog steeds haar werk en vangt grotendeels de boel aan vaste lasten op, al begrijpt ze heel goed de situatie is ze de laatste tijd erg humeurig.

Op een avond zitten we te praten met onze buurman Joop die op de hoogte is van de situatie, waarop hij zegt, ik weet dat jullie een redelijk vrij stel zijn, er is wel geld te verdienen, ook in deze omgeving. Levert gauw 250 euro per keer op. Waarop ik zei, als je bedoelt dat Linda de hoer moet spelen gaat mij veels te ver. Joop zegt daarop, nee, niet Linda, maar jij Wout. Sorry Linda, vrouwen die zich als amateur hoer aanbieden zijn er genoeg in de buurt van te vinden en op internet.

Maar mannen als hoer Wout, dat is een heel stuk minder. Ja, maar ik ben nou niet echt een man die vrouwen versiert anders zou Linda wel een stik gelukkiger in bed met me zijn. Nee Wout je begrijpt me verkeerd, jij als hoer voor andere mannen. In mijn kring zijn genoeg mannen die voor jouw zouden betalen. De avond verliep verder vreemd en nadat Joop weg was zijn we naar bed gegaan.

De afgelopen week heeft Linda en ik het besproken, gezien de situatie kunnen we niet anders en klinkt 250 euro voor 1x seks niet verkeerd. Het rekensommetje is 8 x per maand een mooi bedrag om rond te blijven komen. Waarop we Joop hebben benaderd en hij had er wel oren naar om mij als 1e in te wijden in de prostitutie voor mannen. Hij had een vreemde blik in zijn ogen en zei dat hij altijd al is een man had willen ontmaagden en dat als hoer. Linda sprong daarop in als het zakenvrouwtje wat ze is. Ik kon geen woord meer uitbrengen en binnen de kortste keren had ze mij verkocht aan Joop voor 500 euro voor mijn inwijding. Hij gaf Linda nog wat tips hoe ik mij moest voorbereiden en hoe het dan geen bende zou worden.

Het is zover, de deurbel gaat en Linda doet open. Joop staat voor de deur met een grote lach op zijn gezicht. Ik ben doodop van de zenuwen en trilt over heel mijn lichaam. Mijn gedachten dwalen af en zie niet eens hoe geil Linda eruit ziet in haar veels te korte rokje en harde tepels welke door haar shirtje prikken.

Al snel zijn we in de slaapkamer en Linda zegt dat ze er wel bij wil blijven. Joop vindt het goed en zijn ogen schitteren bij het zien van mijn lichaam wat allen nog gehuld is in een boxer. Ik zie er goed gebouwd uit al zeg ik het zelf. Uit die boxer zegt Joop en als in trance gehoorzaam ik en sta nu naakt voor Linda en Joop. Mijn lul hangt slap en enigszins gekrompen van de spanning.

Joop kleed zich uit en zijn half slappe lul sprint uit zijn boxer omhoog, gelukkig is het een normaal formaat. Linda zegt dat ik op bed moet gaan liggen op mijn rug en mijn benen moet optrekken. Vervolgens pakt ze een flesje babyolie en giet wat over mijn lul en zak, waar na het tussen mijn bilnaad glijdt. Joop is op de bedrand gaan zitten en pakt mijn lul vast en wrijft de olie in. De olie is koud zijn hand is warm. Mijn ademhaling gaat snel, voor het eerst in mijn leven heeft een andere man mijn lul vast. Linda gaat naast het bed op een stoel zitten en bekijkt Joop en mij.

Joop zijn lul staat stijf overeind, hij fluistert. Rustig maar Wout ik zal voorzichtig zijn met je. Het neemt mijn zenuwen niet af, in tegendeel. Het spookt door mijn hoofd, ik heb seks voor geld. Pak mijn lul vast zegt Joop en gehoorzaam doe ik wat hij zegt en begint Joop te af te trekken. Joop sluit zijn ogen en masseert mijn lul. Ondanks alle spanning en dat ik geen homo of bi ben wordt mijn lul ook stijf. Na een paar minuten voelt het al wat meer normaal en voor het eerst voel ik een vinger over mijn anus gaan. Het is de vinger van Joop die op onderzoek uit is. Zachtjes dringt zijn vinger soepel naar binnen en eventjes stop ik met Joop aftrekken. Doorgaan, zegt Joop en gehoorzaam ga ik door.

Joop kruipt op bed en duwt mijn benen omhoog, hij zit nu op zijn knieŽn tussen mijn benen, mijn kuiten leunen op zijn schouders. Joop zegt, het moet maar gaan gebeuren nu, ik heb er zo zin in om je te ontmaagden en een lekker neukertje van je te maken. Schuin kijk ik Linda aan en zie nu pas dat ze wijdbeens zit met haar minirok omgetrokken. Haar hand glijdt over haar kutje, ze zit zichzelf op te geilen op het tafereel wat zich voor haar afspeelt. Ze moedigt Joop aan door te zeggen, Joop wijdt hem maar in, in het vak, dit komt wel zo ongelooflijk geil uit haar mond.

Joop zit wat aan zijn lul te friemelen wat ik net niet kan zien omdat ik te ver met mijn kont omhoog ligt tegen Joop op. Ik vermoed dat hij een condoom om zijn lul doet, gelukkig denk ik maar. Ik voel iets warms en hard langs mijn bilnaad schuiven. Joop begint kleine neukbewegingen te maken en zie dat hij geen condoom om heeft, hij heeft wat baby olie om zijn lul gesmeerd, daarom glijd het lekker langs mijn bilnaad. Joop kijkt geil uit zijn ogen en duwt mijn benen iets meer naar mijn lichaam toe, doe je armen omhoog zegt Joop en nu lig ik met mijn polsen boven mijn hoofd, Joop zijn linkerhand pakt mijn polsen beet en leukt met zijn gewicht erop. Ik lig klem met mijn kuiten nog steeds op zijn schouders, waardoor mijn kont omhoog ligt. Met zijn rechterhand pakt Joop zijn lul beet en ik voel zijn eikel tegen mijn anus aan. Zachtjes voel ik dat hij de druk opvoert.

Linda zit met grote ogen te kijken en is nu vol overgave zichzelf aan het vingeren. Haar kut is kletsnat. Ruw komt de realiteit weer terug als Joop zijn eikel doordrukt in mijn anus, zijn eikel wordt omklemt door mijn kringspier en ik probeer mijn billen te klemmen. Joop drukt iets verder. Auw, auw, komt uit mijn mond. Joop fluistert sssst, ik ga je ontmaagden. Joop drukt iets door en zijn eikel is mijn kringspier voorbij. AUW, STOP STOP dit wil ik niet meer en de gedachte schiet door mijn hoofd, dan maar geen geld. Er ligt een vent op me die zijn lul bijna in me duwt. Met ene hulpeloos gezicht kijkt ik Linda aan voor hulp.

Rustig maar schatje, je kan het. Joop stopt even en kijkt Linda aan. Als afgesproken knikt Linda terug en Joop drukt iets door. AU, STOP, het doet zeer en Joop mijn lul is weer iets verder in mijn kont. Joop trekt iets terug, gelukkig denk ik. Maar dan drukt hij weer zijn lul naar binnen en nog iets verder. Dan voel ik zijn ballen tegen mijn kont aan. Joop zakt met zijn gezicht naast me en fluistert in mijn oor, ik zit helemaal in je maagdenkontje.

Met voorzichtige bewegingen begint Joop me te neuken, ik kan geen kant op, Gelukkig doet de baby olie zijn werk en is de pijn weg, mijn lul is gekrompen tot hooguit 5 centimeter, mijn balen zijn weggetrokken en heb ik geen zak meer over zie ik tot mijn schrik. Mijn fantasie van angst slaat door mijn hoofd, hij neukt me een kut, ik hou geen lul meer over, ik ben geen man meer. Ik lig hier met een lul in mijn kut. Allemaal onzin natuurlijk, totaal onmogelijk, dan kom ik terug in de werkelijkheid omdat Joop me nu volop aan het neuken is, zijn paal gaat in en uit, in en uit, in en uit mijn kont. Telkens als zijn lul in me dringt sluit mijn anus strak om zijn lul heen. Ik voel het verschil van zijn eikel overgaan in zijn lul, mijn darmen wijken en vult mij helemaal op.

Het voelt zelfs vreemd genoeg lekker en ik begin te ontspannen en mee te bewegen. Dit windt Joop meer op, dat zie ik aan zijn gezicht als ik hen strak aankijk. Ik hoor hem fluisteren, ik neuk je maagdenkontje, voel hoe mijn lul in je kont tekeer gaat. Ik neuk je, ik neuk je. Neuk me dan, neuk me dan zeg ik terug, blijkbaar is dit voor Linda te veel, ik kijk naast me en zie voor het eerst in mijn leven Linda zichzelf klaar vingeren, een heftig orgasme maakt zich van haar meester. Zo heftig heb ik haar nog nooit klaar zien komen. Linda komt weer tot rust en geeft mij een geil knipoog.

Ik denk knipoog maar, voorlopig ben ik het die hier ligt met een lul in mijn kont. Dan zegt Joop, je moet eerst spuiten, ik wil dat je spuit, dat wil ik om mijn lul voelen. Aaawww Joop niet zo diep roep ik, mijn lul hang slap, voor zover er nog sprake is van een lul. Ik kan niet zeg ik. Je moet zegt Joop en hijgt met elke stoot die hij in me doet. Linda komt van de stoel af en pakt mijn lul en begint me af te trekken, in no time is mijn lul keihard en een heerlijk gevoel warmt mijn buik op.

Joop is even gestopt en geeft mij iets meer ruimte. Linda trekt sneller en sneller aan mijn lul. O wat voelt dit lekker, mijn lul is nog nooit zo hard geweest en ik voel me ontzetten geil. Elke trekbeweging van Linda aan mijn lul trekt mijn darmen en anus stijf om Joop zijn lul heen. Ik begin te hijgen een teken dat mijn orgasme gaat komen. Joop drukt gelijk weer zijn lul in me en neukt in dezelfde beweging waarmee Linda mij aftrekt mee.

Dan hou ik het niet meer, het lekkerste orgasme in mijn leven neemt bezit van me. Grote klodders zaad spuiten ver over mijn buik heen tot op mijn borst. Dikke klodders zaad, gelijktijdig perst mijn anus hard om elke stoot van Joop zijn lul heen. Linda laat los en gaat naar achteren, mijn lul verslapt en zit onder het zaad. Joop ligt met zijn hoofd naast me en neuk sneller en sneller. Hij hijgt en mompelt ik spuit je maagdenkontje vol met mijn zaad. Vol angst schreeuw ik de slaapkamer vol van NEEE, niet in me spuiten. Dat wil ik niet. Ik verzet me hevig en Linda neemt de druk op mijn polsen over en moedigt Joop aan, spuit hem vol. Uuhhh, uhhh hoor ik naast me met elke stoot die Joop maakt, elke stoot voel ik zijn lul dikker worden.

Mijn verzet is zinloos, hoe weet ik nu dat ik niks oploop, is Joop wel gezond spookt door mijn hoofd. Het heeft geen zin meer, ik voel Joop verkrampen en hij stoot diep in me, dan opeens voel ik iets warms in mijn darmen. Dit kan niet anders zijn dat het zaad is van Joop. Nog een stoot en weer voel ik iets warms, ik weet het zeker, Joop spuit me vol met zijn zaad.

Zijn zaad diep in mijn darmen gespoten. Na nog een stoot voel ik zijn lul verslappen en als zijn lul uit mijn anus floept voel ik zijn zaad uit mijn kont vloeien. Vermoeid valt Joop naast me en vreemd genoeg lig ik met een gigantische erectie, ik voel me geiler dan geil. De fantasie in mijn hoofd denkt, zou een vrouw hetzelfde voelen als ze zwanger gespoten wordt. Dan draai ik me op mijn zij als Joop van bed stapt, ik trek de deken over me heen van schaamte, ik voel me vies, vernederd, niet meer mezelf. Vol twijfels in mijn hoofd, hoe kan het dat ik dit moest doen, niet wilde en zo ontzettend geil klaarkwam en nu met een stijve lul lig.

Dan hoor ik Linda zeggen, ho Joop 750 euro is het. De afspraak was 500 euro met condoom en als eerste hem ontmaagden en zijn maagdenkontje volspuiten zou 250 extra zijn. Ik denk tering wijf, je hebt me gewoon met opzet vol laten spuiten. Ik blijf liggen en Joop is al gauw weg.

Dan hoor ik Linda de douche ingaan en roept me. Ze zoent me heerlijk en begint me te wassen, de douchestraal doet zijn werk. Ik moet van Linda bukken en de warme straal spoelt mijn kont schoon van Joop zijn zaad.

We stappen onder de douche vandaan en komen weer in de slaapkamer. Mijn lul wordt weer stijf en ik ben geil op Linda. Ik gooi haar op bed en ram mijn lul in haar kut en begint haar als een bezetenen te neuken. Hou op gilt ze. Nee snauw ik haar af, ik ga je neuken. Ik schreeuw IK BEN NOG STEEDS EEN MAN!!!, nu neuk ik jouw. Linda hijgt met elke stoot en al gauw voor het eerst voel ik Lindaís kut om mijn lul zuigen, Gelijktijdig spuit mijn zaad diep in haar kut, samen komen we klaar en door mijn orgasme voel ik iets uit mijn kont komen, nog wat rest zaad van Joop, dat kan niet anders.

We vallen vermoeid naast elkaar en Linda bekent dat ik haar in 10 jaar tijd nu twee keer een echt orgasme heeft bezorgd. Eerst toen ze zag hoe ik geneukt werd door Joop en nu net hoe ik haar ruw pakte. Al die jaren hiervoor had ze elk orgasme gefaket. Dan zitten we samen op de bedrand en ze zegt, Wout je bent een man en de enige die mij neukt, maar ik ben jouw pooier en jij bent mijn hoer nu. We kijken samen naar het geld, dan gaat de deurbel. Linda zegt, je tweede klant voor de avond, de vriend van Joop, hij geeft 500 euro om jouw kontje vol te spuiten in het zaad van Joop, dat windt hem op.

Linda gaat naar beneden en ik denk, ja ik ben nog steeds een man, zij is mijn pooier, ik ben een hoer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Vrouw De Pooier - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: EenmaligDoor: Coolgeil
Gelezen: 5471x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.5
:: Naaktstrandverrassing - 2Door: Bisub919
Gelezen: 8865x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaktstrand, Bosjes
13-04
8.9
:: Onverwacht Bisex FeestjeDoor: Robert
Gelezen: 8159x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseks, Trio
10-04
8.5
:: Naaktstrandverrassing - 1Door: Bisub919
Gelezen: 10324x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eeste Keer, Cockring, Naaktstrand
09-04
7.9
:: De Buurman - 3Door: Bas Bi
Gelezen: 4404x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Homo, Trio,
09-04
8.5
:: Travowinkel - 16Door: Travestiet
Gelezen: 2341x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Femdom, Travestie, Spanking, Anale Sex, Deepthroath
06-04
9.1
:: De Buurman - 2Door: Bas Bi
Gelezen: 7571x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Sex, Anaal, Buurman, Safesex
05-04
8.1
:: Travowinkel - 15Door: Travestiet
Gelezen: 2382x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Stel, Dildo, Slikken
04-04
9.1
:: De Buurman - 1Door: Bas Bi
Gelezen: 10033x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Condoom, Buurman, Sex
03-04
8.3
:: Broertje Van Mijn VriendinDoor: Dennis
Gelezen: 9890x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin, Broertje, Sex
02-04
7.9
:: Bi PaarDoor: Naishaa
Gelezen: 10882x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, XXL, Sperma, Zaad, Pijpen
18-03
7.9
:: Helemaal Los Op Mallorca - 3Door: Peter
Gelezen: 12860x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.3
:: 1e Keer Bi - 2Door: Corretje
Gelezen: 10836x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-02
8.8
:: Helemaal Los Op Mallorca - 2Door: Peter
Gelezen: 17392x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-02
9.0
:: Gemaskerde LustDoor: Shadow666
Gelezen: 9969x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk, Twee Geile Vrouwen, Domineren, Strap On
26-02
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net