Opwindend.Net
Datum: 14-04-2015
Stemmen: 67x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 13394x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Mijn Vrouw De Pooier - 2
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Vrouw De Pooier - 1

Nauwelijks tijd gehad om van heel het avontuur te bekomen of John de vriend van Joop staat in de slaapkamer. Eigenlijk heb ik totaal geen zin, mijn lul is leeg en slap na twee keer spuiten deze avond. Mijn kont doet zeer en tintelend tegelijk. Maar veel tijd krijg ik niet want John ligt al naakt op bed naast me. Linda gaat weer in haar stoel zitten en zegt tegen John. Het zaad van Joop zit nog vers in zijn kontje en glimlacht met een beetje gemene blik.

Ik moet op mijn buik gaan liggen en mijn benen wijd doen. Dan schuift John een hoofdkussen onder mijn buik waardoor mijn kont iets hoger komt te liggen. Zijn handen duwen mijn billen open en hij lacht tevreden, ik hoor hem zeggen tegen Linda, is dat Joop zijn zaad? Ja, schatje dat is Joop zijn zaad, nog vers en nat. Een vinger voel ik over mijn sterretje gaan en drukt zich een weg naar binnen. Auuw zeg ik, ondanks dat er nog wat zaad uit mijn kont komt is het niet heel erg glad.

Weinig meelij van John te verwachten want hij doet of hij niks hoort en vingert mijn kontgat. Met een gekromde vinger voel ik dat hij Joop’s zaad uit mijn kont komen. Hiermee wordt mijn anus verder besmeerd. Ik kijk langs mijn schouder naar Linda en zie haar vol aandacht kijken. Haar slipje is vochtig, maar of dat nu door geilheid is of van mijn zaad van net geleden, ik weet het niet, maar ik wordt er wel geil van. Zo probeer ik een beetje mijn gedachte van John zijn geile handelen af te leiden.

Dan onderlangs voel ik een hand die mijn half slappe lul beetpakt en naar achter trekt. Mijn ballen zitten klem tussen mijn eigen kont en pik. Het is een mannenhand die mijn lul zachtjes aftrekt. Ook voel ik een tong tussen mijn bilnaad glijden met speeksel. Een hardere ruk aan mijn lul doet mij iets omhoog komen en het kussen wordt wat meer bol gemaakt zodat ik nog iets hoger lig met mijn neukgrotje in de lucht.

Zijn tong gaat over mijn sterretje en begint mijn anus te beroeren, dit voelt heerlijk. Joop maakt dezelfde bewegingen als ik maak als ik Linda lig te beffen. Lekker voelt het aan, mijn kontje is een kutje. Zijn tong dringt naar binnen en alles is speknat van het speeksel.

Heel mijn lichaam gloeit van geilheid en dat terwijl ik geen zin heb. Mijn lichaam reageert anders het is klaar voor seks. Linda zie ik op de stoel weer over haar kutje wrijven en mompelt zachtjes, neuk hem, neuk hem, steek je lul in zijn kont. Ik denk Linda doe even normaal, je zit een geile homo op te geilen om mijn kont te neuken. Ik hoor haar zeggen, hij is een neukhoer met een neukkut, pak hem. Compleet verward hoor ik Linda aan, wat is in haar losgekomen ineens. Zo seks belust was nooit hiervoor.

John drukt zich omhoog met twee handen op mijn kont. Ik kan het alleen voelen en voel nu dat een hand loslaat. Via zijn andere hand voel ik bewegingen, voelt alsof hij zijn lul nog stijver maakt. Dan gaat zijn arm onder mijn buik door en ligt hij iets scheef op me. Dan voel ik iets hards en toch zacht tussen mijn bilnaad komen, het moet John zijn eikel zijn, ja dat kan niet anders het drukt nu tegen mijn kringspier aan.

Naast me hoor ik Linda hijgen, de druk wordt harder en John zijn eikel probeert de tegenkracht van mijn kringspier te verbreken. Ik voel zijn topje van zijn eikel in mijn kringspier. Dan vraagt John aan Linda, mag het? Weet je zeker dat ik mag? Linda’s gehijg vult de kamer met een lange Jaaaa, neuk hem. John drukt iets verder en voordat zijn eikel mijn kringspier passeert gilt Linda. NEUK DIE HOER HARD, verkracht die kont van hem, spuit hem vol.

Opeens voel ik John zijn gewicht vol op me en door de kracht begeeft mijn anus het door dit geweld en met volle snelheid perst zijn lul diep in me. Een pijnscheut trekt door heel mijn lichaam, mijn lul is in 1 seconde totaal verslapt en krimpt. Tranen schieten in mijn ogen en ik knijp vol in de lakens, een gesmoord AAUUUWWW vult de slaapkamer. Linda gilt NEUK HEM NEUK HEM. En John probeert me hard te neuken.

Door dit standje, zoals ik lig gaat het niet soepel doordat John op me ligt. John gaat op zijn knieën zitten en zijn lul floept uit mijn kont.

Ik voel dat mijn neukgrotje open staat als John mij omhoog trekt aan mijn heupen. Dan met 1 stoot perst hij zijn lul voor de tweede keer in me, diep en hard. Uit alle macht begin ik te puffen alsof het een bevalling is. Harde snelle diepe stoten wordt een dikke lul in me geramd. Het doet pijn, ik kijk tussen mijn benen door naar achteren. Daar zie ik John zijn zak met elke stoot tegen mijn kont aan slaan. Mijn zak zit niet in de weg, mijn ballen zijn gekrompen alsof het winter is, mijn lul. Waar is die gebleven? Dit voelt niet fijn, zeker niet als je eigen wijf ligt te gillen om mijn kont te laten neuken.

John hijgt als een gek met elke stoot die hij in me doet. Zijn lul helemaal uit me, mijn neukgrot wagen wijd open en met 1 ram tot aan zijn zak in me. Bam, bam tegen mijn kont, Linda hijgt nog harder, ze vingert zichzelf in het tempo waarin John me neukt. Ik voel John trillen, zijn stoten worden korten maar dieper. Voelt of zijn eikel in mijn keel zit met elke diepstoot in me. Mijn anus is gevoelloos geworden, mijn darmen sluiten als een strakke handschoen om zijn lul. Dat deel voelt wel lekker. Ik hoor John zeggen, ik neuk Joop zijn zaad naar buiten en vul je met mijn zaad.

Naast me hoor ik Linda kreunen, spuit hem vol, spuit die hoer vol. Als op commando voel ik John zijn lul dikker worden en met hevige schrokken gevolgd met een lading zaad vult me op. Ik voel elke staal zaad diep in me spuiten. En nog een straal diep en dieper in me, zijn lul dikt nog iets op en met een laatste ongelooflijke harde stoot perst hij zijn laatste zaad in me.

Naast me zie ik Linda in haar stoel haar ogen zelfs wit wegtrekken van het orgasme wat ze heeft. Met een diepe zucht zakt ze in de stoel verder onderuit.

John ligt op me met zijn lul nog in me en ik voel zijn zaad langs zijn verslappende lul uit mijn anus glijden. Het beeld voor me in gedachte zie ik zaad en nog eens zaad, zo veel voelt het dat John in me gespoten heeft. De realiteit is anders, meer als een vingerhoedje is het niet per zaadlozing. Dan glijd John van me af en ik krijg meer lucht, het lucht op. Mijn gedachten zeggen me, rustig maar het is voorbij. Het is genoeg voor deze avond.

Ik draai op mijn rug en probeer weer tot mijzelf te komen. Mijn hand gaat naar mijn lul en ik voel een heel klein dingetje bungelen. Nee, ik heb geen vleeslul, maar een bloedlul. Erg klein als mijn lul slap is, zoals nu hooguit 3 of 4 centimeter, In stijve toestand zwelt hij op naar een normale 16 centimeter. Voor mij nu erg vernederend, zo lijkt het of ik niks heb en als ik naar John zijn half slappe lul kijk, welke bedekt is met zaad, is het toch gauw ook iets van 14 centimeter nog.

Dan draait John naar mij toe, zijn hand pakt mijn lul en zak, dit past nu gemakkelijk in 1 hand. Met zijn vinger van zijn andere hand drukt hij op mijn kleine slappe lul en drukt die verder mijn zak in. Nu is mijn lul helemaal weggedrukt in mijn zak. Zijn vinger drukt mijn lulletje bijna binnenste buiten en begint me als een wijf te vingeren.

Nooit gedacht dat dit kon, maar nu lijkt het zeker of ik een kutje heb. Mijn lul begint te zwellen, maar John houdt de druk erop. Mijn lul wordt dikker en zuigt zich vol bloed. John vingert sneller, dan gaat het niet meer en mijn lul springt eruit.

John begint me af te trekken, het kan lichamelijk prima, maar mijn geest wil niet meer. Hij trekt sneller aan mijn lul. Hard en stijf staat nu over mijn buik heen, net 4 centimeter onder mijn navel. Mijn eikel is paars van kleur en voelt of het bloed te vol is in mijn lul en wilt ontploffen. John schuift tegen me aan en ik lig nu half op mijn zij met 1 been omhoog. Onderdoor trekt John aan mijn lul en gelijk voel ik zijn eikel tegen mijn anus aan. O nee, hij wil toch niet nog een keer. Het antwoord is dat ik zijn lul in me voelt dringen.

John is me weer aan het neuken half langs achteren. Zijn stoten zijn niet heel diep door dit standje en ook omdat zijn lul niet overdreven lang is. Een normale middelmaat van 15 centimeter vult mijn kontje. Linda zegt John, kom er bij en zuig je hoertje is lekker leeg. Linda zegt, nee John hij is jouw hoertje. John dringt aan en zegt, anders moet ik mijn lul maar is in jouw persen. Ik voel een spanning in me op komen, mijn buik tintelt door wat John zegt. Linda schuift erbij en zit op haar knieën bij de bedrand.

Ze neemt het trekwerk van John over en John neukt me nu iets dieper. Nee, Linda ik wil dat je hem pijpt. Ik denk dat doet ze nooit, heeft ze nog nooit gedaan, laat staan nu. Kom op moedigt John haar aan. Het wind me verder op, zou ze het doen? John zegt, Linda pijp hem!! Anders neuk ik jouw in je reet zoals ik hem geneukt hebt.

Linda gaat het haar hoofd richting mijn lul. Ik denk dat kan niet waar zijn, ze gaat het doen. Haar lippen sluiten om mijn eikel heen alsof het iets heel vies is, haar gezicht spreekt boekdelen. Joop pakt Linda’s hoofd met 1 hand en houd die op zijn plaats. Elke neukstoot die John in mijn kont doet duwt mijn lul in Linda’s geile mondje.

Voor het eerst pijpt Linda mij, ik geniet ondanks dat ik een vette dikke lul in mijn kont ram. Mijn onderbuik brandt en rilt, mijn zak krimpt en zet uit. John neukt me dieper, mijn anus krimpt onregelmatig om John zijn lul heen. Linda moet hard werken en zuigt, niet om mij te pijpen maar om het speeksel wat het opwekt in te slikken. Haar mondje is het neukgrotje voor mijn lul, mijn kontje is het neukgrotje voor John zijn lul.

Dan voel ik mijn laatste beetje zaad zich een weg naar buiten banen, mijn anus en darmen krimpen met schokken om John zijn lul. Terwijl John het hoofd van Linda nog beet heeft, zit mijn lul diep erin. Zaad drupt uit mijn lul, echt van een zaad explosie is het niet meer na deze avond, zo in Linda haar maagdelijke pijpmondje.

John verkrampt door mijn samentrekkende anus en hij spuit zijn tweede lading zaad in me. Ook minder als daarnet, maar veel meer als wat ik nog heb. Linda trekt haar hoofd naar achteren en haar lange blonde haren vallen half over haar gezicht heen. Mijn beetje zaad loopt langs haar lippen naar buiten met een vies gezicht wat Linda trekt.

Door het speeksel moet ze slikken en slikt gelijk het restant van mijn zaad mee. John geeft nog 1 diepe stoot en trekt zijn lul uit mijn neukgrot en valt op zijn rug op bed. Ook ik draai me op mijn rug en kijkt naar Linda en een inwendig gejuich laat ik niet merken. Ze heeft me gepijpt en eigenlijk word ik nog betaald ook dat zij dat moet doen.

Niet veel later kleed John zich aan en legt 300 euro op het nachtkastje, Linda en mij gebruikt achterlatend. Voordat hij de slaapkamer verlaat, draait hij zich om en wijst naar Linda en zegt, denk er is over na. Die kont van jouw zou ik wel willen neuken en volspuiten, ik hoor wel wat het moet kosten en weg is John.

Linda verdwaast kijkend, echt nooit dat hij zijn pik in mijn kont steekt. Voor geen goud doe ik dat en ik hoop dat je het lekker vond het pijpen want dat doe ik ook nooit meer. Ik kijk Linda aan en zegt, o alleen mijn kontkut is zeker alleen genoeg om geneukt te worden voor die paar rot centen. Geil kijkt ze me aan en zegt ja.

Ik denk nou als mijn kontkut geld oplevert, wat moeten er 2 dan wel niet opleveren.

Dan sta ik op en ga vlug onder de douche, Linda staat bij de wasbak en spoelt haar mond. Wouw ze is geil om te zien en als ik haar kont zie met die mooie kale kutlipjes eronder, het is dat mijn kont zeer doet, mijn zak geen zaadcel meer over heeft, maar anders…………….

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Vrouw De Pooier - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Opnieuw Contact Met KeesDoor: Willem
Gelezen: 2674x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-04
7.9
:: Broertje Van Mijn Vriendin - 2Door: Dennis
Gelezen: 6017x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Bi Vreemdgaan
22-04
7.3
:: Naaktstrandverrassing 3...Door: Bisub919
Gelezen: 9433x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen., Geneukt Worden, Tongzoenen
20-04
8.9
:: EenmaligDoor: Coolgeil
Gelezen: 8972x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.4
:: Naaktstrandverrassing - 2Door: Bisub919
Gelezen: 14246x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaktstrand, Bosjes
13-04
8.9
:: Onverwacht Bisex FeestjeDoor: Robert
Gelezen: 9701x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseks, Trio
10-04
8.4
:: Naaktstrandverrassing - 1Door: Bisub919
Gelezen: 13801x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eeste Keer, Cockring, Naaktstrand
09-04
7.9
:: De Buurman - 3Door: Bas Bi
Gelezen: 5076x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Homo, Trio,
09-04
8.3
:: Travowinkel - 16Door: Travestiet
Gelezen: 2604x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Femdom, Travestie, Spanking, Anale Sex, Deepthroath
06-04
8.8
:: De Buurman - 2Door: Bas Bi
Gelezen: 8190x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Sex, Anaal, Buurman, Safesex
05-04
8.1
:: Travowinkel - 15Door: Travestiet
Gelezen: 2577x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Stel, Dildo, Slikken
04-04
9.1
:: De Buurman - 1Door: Bas Bi
Gelezen: 10893x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Condoom, Buurman, Sex
03-04
8.3
:: Broertje Van Mijn Vriendin - 1Door: Dennis
Gelezen: 12209x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin, Broertje, Sex
02-04
7.9
:: Bi PaarDoor: Naishaa
Gelezen: 11357x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, XXL, Sperma, Zaad, Pijpen
18-03
7.9
:: Helemaal Los Op Mallorca - 3Door: Peter
Gelezen: 13325x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net