62.203 Gratis Sexverhalen
Datum: 20-08-2018 | Cijfer: 7.8 | Gelezen: 26921x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Afgelopen zomer hadden weer eens de mogelijkheid om naar het naaktstrand te gaan. Sinds we kinderen hebben gaat dit niet zo vaak meer. Maar die dag waren de kinderen met hun vrienden naar een pretpark. En wij, naar het naaktstrand. Het was nog niet druk toen we aankwamen. We gaan altijd naar het Engelenmeer, want daar is het fijn en een gemengd publiek. Helemaal toen we op ons oude plekje gingen liggen waren er 3 mannen die op het zelfde veldje als ons lagen. Mijn vrouw kleedde zich helemaal uit en bukte met haar kont naar de mannen om haar handdoek goed te leggen. Ik zag dat er een eens goed voor ging liggen. Ik zei dit nog niet tegen mijn vrouw, maar had al wel een paar ideetjes. Het zonnetje brandde goed op onze lichamen en we liepen snel naar het water om af te koelen. Terug op de handdoek ging mijn vrouw op haar rug liggen en spreidde haar benen iets zodat je haar geschoren kutje kon zien. Ik zag dat ze al wat geil werd van de zon op haar lichaam, want haar schaamlipjes werden al wat dikker, en gingen iets openstaan. De kerel tegenover ons ging iets verliggen zodat hij een vrij uitzicht had op die heerlijke kut van mijn vrouw. Ik begon zachtjes te strelen en heel langzaam naar haar tieten. De tepels werden hard, en hadden een grote van een pinkkootje. De kerel tegenover ons kreeg het een beetje te moeilijk en ging wijdbeens zitten. Je wat een grote dikke stamper had die kerel. En super stijf. Mijn vrouw werd nog wat geiler van het spelen met haar tepels, dat ze even moest gaan zwemmen. Wij lopen samen naar het water en de kerel loopt vlak achter ons aan. Mijn vrouw keek stiekem naar die paal.

Terug op de handdoek ging mijn vrouw op har buik liggen met haar benen weer wat wijd zodat ik ook bij haar kutje zou kunnen. Ik wachtte tot de kerel weer op zijn plek zat, en hij stak een duim in de lucht. Het was zo rond een uur of een, en ik pakte een biertje, voor mijn vrouw een wit wijntje. Wordt ze nog wat losser op. Ik vroeg of ik haar rug met olie moest insmeren en dat was goed. Eerst haar rug, daarna haar benen en als laatste haar billen. En ik besteedde erg veel aandacht aan haar billen. Ik merkte dat ze steeds met haar kont omhoog kwam als ik over haar sterretje ging. De olie had alles al lekker glad gemaakt, en duwde een vinger in haar ster. Eerst een beetje tegenstand maar al snel ging mijn vinger in en uit. Op zo’n manier dat mijn overbuurman het goed zag. Hij had het niet meer. Hij trok aan zijn lul, liet zien hoe groot en dik zijn eikel was. Ik zei dat tegen mijn vrouw, en zij spiekte onder haar arm door. Ik merkte dat dit ook lekker vond, dat zij iemand zo geil kon krijgen. Ik bleef haar sterretje bewerken en merkte dat ze ook met haar tepels aan het spelen was. Ik hield het zelf niet meer en drukte twee vingers in haar kont en twee in haar kut. Ik voelde dat ze begon klaar te komen. Tijd om even te stoppen en weer iets te drinken. Op het moment dat ze zich omdraaide kwam de gluurder klaar, wel vijf dikke stralen sperma spoot hij. Toen hij klaar was, liep hij naar ons toe en zei dat hij genoten had, maar dat hij weg moest. Ik denk dat als hij langer was gebleven dat mijn vrouw hem heerlijk had afgetrokken. Wij waren zo geil dat we snel in het water hebben geneukt. Ik weet zeker dat men het weet, want de slierten zaad liepen nog uit haar kut toen we terug naar onze handdoek liepen.

Een ding weet ik zeker, volgend jaar gaan we vaker en hopen dan weer geile spelletjes op het naaktstrand gaan beleven en wie weet doen er dan wel anderen mee of mijn vrouw heerlijk te bevredigen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Gluren, Naaktstrand, Openbaar, Vakantie, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Man Geneukt - 3Door: Massage123
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Strapon, Vingeren, Beffen, Aftrekken, Pijpen, Rimmen,
"Eric gaf dus aan dat Karin wel een keer mee mag doen. Omdat ik al sex met haar heb en zij mij geholpen heeft mij anaal te laten neuken, heb ik daar geen probleem mee. Ik vroeg Eric hoe hij dat dan zag en het leek hem wel geil om eens een tr..."
28-03
0.0
Naakt In Het Bos - 2Door: Arie Bombarie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Openbaar, Bos, Orgasme, Rimmen, Doggystyle, Prostaat, Exhibitionisme, Piercing, Naakt, Bos,
" Wat denk je nou zelf, antwoordt Thomas met een grijns. Langzaam gaat Lieze met haar rechterhand naar zijn lul. Ze streelt zijn voorhuid en omklemt de schat. Hij voelt warm aan en ze voelt hoe hij groeit in haar hand. Ze trekt zijn voorhuid naar ach..."
28-03
9.5
De Infiltratie - 11Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Slet, Sletje,
"Direct na de geslaagde operatie zit ik met de mannen van het interventieteam in een kleine vergaderruimte voor de debriefing. De spanning is voelbaar in de lucht terwijl ze me ondervragen over mijn rol als infiltrant van het kartel. Elke vraag roept ..."
28-03
9.5
Citytrip - 5Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Milf, Vreemdgaan,
"Gewapend met een tas net twee dozen schoenen gingen we de dag nog even afsluiten nop het terras. Wat een dag zei Chantal en ze keek me onderzoekend aan. Ik zei nou ik herken je bijna niet meer, eerst Martin en nu een verkoopster voor grati..."
27-03
8.8
DankbaarDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oma, Opa, Kutje, Billen, Massage, Jong En Oud, Condoom,
"Oma, riepen de kleinkinderen, komt u in de zandbak Grappig, oma deed het wel, maar was niet zo soepel meer. Hulp nodig, ze keek op en tegelijk keek ze stout. Met meer dingen wel, lachte ze spontaan, maar ja Ik hielp haar uit de zandbak en ..."
27-03
7.8
Moeder En Dochter... - 8Door: Westy
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Tijdens het diner verheugde Olivia zich weer op een avondje uit. Anna besloot om haar avontuurtje met Costas nog even voor zich te houden. Zij had al twee keer seks gehad en haar dochter nog niet. Anna hoopte vurig dat Olivia vanavond wel succes ..."
27-03
9.3
Naakt In Het Bos - 1Door: Arie Bombarie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Exhibitionisme, Naakt, Voyeurisme, Zomer,
"Het was een van de eerste echt warme zomerdagen, en helaas voor velen viel dit op een maandag. Dit gold gelukkig niet voor Thomas. Rond een uur of 11 wordt hij wakker. Hij is vandaag vrij en hoeft vandaag lekker helemaal niks. Als 21 jarige student i..."
27-03
9.2
De DealDoor: Manon
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Alles begon met wat simpele smsjes. Zij had een financieel probleempje waarbij ze met niemand terecht kon. Een vriend had ze niet, en haar ouders wilden haar niet helpen. Zeker niet nu zij er zo een punt van had gemaakt dat ze best haar eig..."
26-03
8.9
MaatwerkDoor: JBL 2000
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Hoi, ik ben Liz, een vrouw van 33 die van motorrijden houdt. Na een val heb ik een tijdje niet op de motor gezeten. Mijn lederen motorpak is zwaar beschadigd geraakt bij de schuiver, dus tijd voor nieuw. Bij ons in de buurt is een speciaalzaak waar m..."
26-03
9.0
Citytrip - 4Door: Nanko
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hakken, Milf, Openbaar, Vingeren, Volle Vrouwen, Winkel, Zonder Slipje,
"We gingen op tijd naar bed en vree n nog even langzaam en teder met elkaar voor we in slaap vielen, de ochtend erna was alles relax en er hing een ontspannen sfeer aan de ontbijttafel. Het was nu vrijdag en Chantal hoefde dinsdag pas weer a..."
26-03
9.1
Lesbos - 6Door: Better Or Worst
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Milf, Moeder, Trio,
"Mama eenvoudig, maar elegant gekleed in een dun zomerjurkje dat niet veel te raden overliet, en open schoentjes met een klein hakje. Het enige wat we konden is naar elkaar kijken en lachen, na het voorgerecht begon ze te praten. Meende je ..."
26-03
9.6
Mijn Man Geneukt - 2Door: Massage123
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Dildo, Lesbienne, Pijpen, Strapon, Vingeren, Zus,
"In mijn vorige verhaal heb ik verteld hoe ik mijn man met een voorbinddildo heb geneukt en hoe het zo is gekomen. Nadat wij klaargekomen waren en aangegeven hadden het allebei erg lekker gevonden te hebben, kropen wij tegen elkaar aan en vi..."
26-03
9.5
Klik hier voor meer...