Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Carnaval Op De Boerderij - 2

Het klopsignaal was precies het afgesproken signaal. Gerrit vermoedde al dat het Ronald was, hoewel het ook zijn zwager Peter of neef Chris kon zijn. En natuurlijk ook de buurjongen van de andere kant. Maar omdat Ronald net gebeld had, was hij de meest logische gast. Gerrit had na de pijpbeurt van Kimberley zijn lul inmiddels weer netjes opgeborgen en de gulp van zijn broek gesloten en zijn overall weer dichtgeknoopt. Je kon toch moeilijk met je lul uit je broek de deur open maken. Het bleek inderdaad Ronald. En hij had zijn merrie bij zich. Zijn zus Lotte, was volledig uitgedost in haar ponygirl-kleding. Ze droeg haar hoge laklaarzen met paardenhoefzolen en lange handschoenen. Die bleken nu echter ook voorzien van een hoef die Lotte aan een stang binnenin de hoef vasthield. Ronald leidde haar aan een touw de schuur in. Nu zag Gerrit dat Ronald de zwarte leren BH had thuisgelaten en om haar lichaam zat een soort tuigje dat een riempje over haar buik had en een rondlopend riempje om haar borsten. Op haar rug zat iets wat op een klein zadel leek.

Ronald, of Lotte zelf - dat wist Gerrit niet - hield het scheren van Lotte’s hoofd trouw bij. Iedere dag werden de haren aan de ene kant van haar hoofd weg geschoren. Zo bleven de manen van de ponygirl naar één kant hangen. Lotte liep statig naast Ronald. Ze hief haar been bij elke pas hoog op en plaatste hem dan vooruit. Alsof ze een tuigpaard was. Toen ze door de deur van de schuur stapte en voorbij de buurman liep. gaf Gerrit haar een harde klap met de vlakke hand op haar kont. De pijn striemde door haar bil. Dat moest een zichtbare handafdruk op haar kont geven. “Je pony loopt al als een echt tuigpaard” stelde Joanne tevreden vast. “Ja ik weet het. Heb een vierwielig wagentje gekocht. Ik span haar sinds kort voor het wagentje en ga zelf op de bok zitten. En dan laat ik mijn merrie me vooruit trekken. “En als ze goed gewerkt heeft dan geef je haar zeker je wortel?” Bas had zijn hand op zijn kruis en kneep in zijn lul terwijl hij zijn heupen naar voren duwde. “Zeker Bas, ze is dol op mijn winterpeen” lachte Ronald.

Lotte keek verrast naar de twee meiden in de koeienpakken die daar vastgebonden stonden. Ze had zich al afgevraagd waarom Sjanie ineens zo dik geworden was. Maar pas nu dacht ze eraan dat Sjanie wel eens zwanger zou kunnen zijn. De buik hing naar beneden nu ze op handen en knieën zat. Haar tieten hingen uit het koeienpak en ze waren nog groter dan ze zich van haar buurmeisje herinnerde. De tepels waren groot en donker. Naast Sjanie stond nog een “koe” zag ze. Een jong meisje met tieten die vergelijkbaar waren met die van Lotte. Ronald keek nu ook naar Kimberley. “Hier hou jij mijn merrie even vast buurvrouw? Dan ga ik even naar de nieuwe vaars kijken.” Ronald gaf het touw aan Joanne en liep met Gerrit naar Kimberley. Bart keek een beetje angstig rond. Hij maakte zich zorgen om zijn zus, maar kon zijn ogen ook niet van de merrie en de andere koe afhouden. Hij wilde zich wel verzetten, maar zijn lul vertelde een ander verhaal. Die stond al sinds het telefoontje van een half uur geleden in stijve toestand uit zijn stierenpak.

Joanne stond nu recht voor Lotte en ze klopte de merrie in haar hals zoals ze bij een echt paard ook zou doen. “Ben jij zo’n brave merrie?” Lotte knikte en keek Joanne met een onderdanige blik aan. “Wat denk jij stier? Is dit een brave merrie of moeten we haar nog wat discipline bijbrengen?” Joanne keek Bart aan terwijl ze het vroeg. Bart antwoordde snel - net iets te snel - “Ze is braaf denk ik.” Hij hoopte de meid, die hij helemaal niet kende, wat leed te besparen. Maar Joanne was het duidelijk niet met hem eens. ‘Hou ze eens vast Bas” zei ze tegen haar zoon. Bas nam het touw van Lotte over in zijn rechterhand en in zijn linkerhand het touw dat aan de rijgketting om Bart’s nek vastzat. Joanne liep naar de kast en rommelde wat in de kast. Met een zweepje sloeg ze tegen Bart’s keiharde pik. Het striemde over zijn lul en een steek van pijn schoot door zijn lul. Maar het ding bleef keihard. “Slechte stier, je moet niet liegen” zei ze bits tegen Bart. Bart knikte gehoorzaam. Nu liep ze naar Lotte en wreef over de tieten van haar buurmeisje. Die kreunde licht toen ze de wrijving over haar tepels voelde.

Haar tepels waren keihard. Ze was net vanuit de auto door de winterse buitenlucht naar het schuurtje gelopen. Die kou van rond het vriespunt had haar tepels al keihard gemaakt. Nou was het in dit schuurtje heerlijk warm, maar wat ze hier aangetroffen had, liet haar niet onberoerd. Dus als haar tepels al niet meer hard zouden zijn van de kou, dan zouden ze het wel van opwinding zijn. De buurvrouw had Lotte’s tepels nu beiden vast en kneep erin terwijl ze eraan draaide. De pijn was schrijnende en bijna brandend. en Lotte begreep nog steeds niet waarom dat haar zo geil kon maken. De pijn was niet fijn, maar het wond haar verschrikkelijk op. Joanne had een ketting over haar schouders hangen die ze nu pakte. De ketting splitste in twee dunnere kettingen en elk uiteinde van het dunnere kettinkje zat een klem. Joanne pakte de eerste klem en kneep deze met de nodige kracht open. Ze bewoog de klem naar Lotte’s rechtertepel. Lotte kneep haar ogen dicht toen Joanne de klem zacht dicht liet klappen om haar erecte tepel.

Bart’s ogen werden juist groter toen hij dat zag. Dat moest vreselijk pijn doen. Maar het ponymeisje gaf geen kik. Ook niet toen de boerin de tweede klem op haar andere tepel zette. Wel zag hij tranen in haar ooghoeken verschijnen, die traag langs haar neus omlaag liepen. Achter Bart was Ronald intussen naast Kimberley op zijn knieën gezakt. “Jezus buurman, da’s een lekker uier” zei Ronald die Kimberley’s tieten allebei vast had. Hij kneede haar warme tietenvlees eerst liefkozend. “Ja maar d’r tepels zijn nog erg gevoelig buurman” zei Gerrit. Ronald pakte de dikke tepels van Kimberley vast en kneep erin. Kimberley voelde zich opnieuw vernederd, maar haar tepels gaven een merkwaardige tinteling door haar lichaam. Toen Ronald er steeds harder in kneep en ze naar beneden trok, waardoor haar borsten werden opgerekt, gaf ze een harde gil en begon ze te huilen.

“Zie je, nog te gevoelig” zei Gerrit die zijn hand op Kimberley’s kont had gelegd en daar liefkozend aaiende bewegingen maakte. Gerrit was ten slotte een boer in hart en nieren en had dus altijd liefde en zorg voor zijn vee. “Misschien moeten we haar alvast maar wat meer gewend maken” antwoordde Ronald. Gerrit liep naar het apparaat naast de kast. Kimberley had het vanuit haar ooghoeken al zien staan. Het enige wat ze herkende waren die dingen die een boer in de melkput over de tepels van een koe schoof als hij de koe ging melken. Alleen ze waren wat kleiner. Gerrit had een paar weken geleden een melkmachine gekocht voor het melken van twee geiten tegelijk. Voordeel van een geitenmelkmachine was, dat die al gebouwd was op de twee spenen die een geit heeft. Sjanie zou binnenkort een kalfje krijgen en daarna zou ze melk geven. Daarop moest de boer haar toch voorbereiden.

Daarom zette hij iedere ochtend en avond de melkmachine op Sjanie’s groeiende uier.

En nu had hij twee hucows op stal. Hij zette het apparaat voor de twee koetjes midden ertussen. Het apparaat had een motor, die de vacuümpomp aandreef. Daarvoor stond een grote glazen stolp die diende als opvangvat voor de melk. Achter het vat stond een metalen stang die omhoog liep tot boven het melkglas en daar naar voren boog. Verderop splitste het in een tweetal metalen pennen die aan het uiteinde een krul hadden. Aan die uiteinden, die nu ieder in de richting van één van de koetjes gericht was, hingen aan beide haken twee tepelvoeringen. Gerrit vulde een emmertje met warm water en deed er twee doekjes in. Hij liep naar de twee koetjes. Kimberley keek angstig naar het apparaat en opzij naar Sjanie. Die het een glazige, ja misschien zelfs wel een geile, blik in haar ogen.

Gerrit wrong een doekje uit en gaf het aan Ronald. Daarna wrong hij ook het tweede doekje uit. “Maak jij Sjanie’s uier en spenen goed schoon, dan doe ik die van de nieuwe vaars” zei Gerrit tegen Ronald. Tsja, een uier moest schoon zijn voor je ging melken. Macht der gewoonte voor de boer. Ronald ging op de knieën naast Sjanie zitten en wreef met het doekje de tieten van Sjanie schoon. Gerrit had Kimberley’s tieten vast met het doekje en wreef ze zacht schoon. Het doekje was lekker warm en het voelde lekker voor Kimberley. Gerrit pakte nu met het doekje een tepel van Kimberley tussen zijn vingers en maakte eerst een draaidende beweging om de tepel. “Ook de tepels goed schoonmaken he Ronald” zei Gerrit. Hij trok de tepel van Kimberley nu omlaag. Niet te hard en Kimberley vond het dan ook niet echt onprettig. Daarna volgde ook de tweede borst. Sjanie genoot er zichtbaar van, meende Kimberley te zien.

Gerrit zette de melkmachine aan en een rommelend geluid kwam uit de motor. Kimberley hoorde dat er zuigende geluiden uit de tepelvoeringen kwam. De siliconen binnenkant werd steeds naar binnen gezogen en kwam dan weer terug omhoog, om even later weer naar binnen te worden getrokken. “Zet jij Sjanie aan het apparaat” zei Gerrit die de tepelvoeringen had gepakt en naast Kimberley zat. Hij pakte de eerst in zijn rechterhand en zette het zuigende uiteinde om Kimberley’s rechtertepel. KImberley voelde hoe het ding zich vast zoog. Haar tepel en een deel van haar borst werd naar beneden gezogen. Een pijnlijke sensatie vonkte door haar lichaam. Gerrit hield vast tot hij merkte dat het vacuüm ervoor zorgde dat het zelf bleef hangen. Nu volgde ook de tweede tepel. Kimberley voelde hoe steeds de druk op haar tepels en tieten afwisselend groter en minder groot werd. En hoewel het pijn deed werd ze er ook bloedgeil van.

Sjanie had intussen een gelukzalige glimlach op haar gezicht en maakte kreunende geluiden. Doordat de tepelvoeringen doorzichtig waren kon Kimberley zien dat Sjanie’s bruine tepels en witte borstenvlees steeds een centimer of drie omlaag werden gezogen en dan weer omhoog kwamen. Bij haarzelf gebeurde hetzelfde. “Kom even met de stier Bas” zei Gerrit. Bas gaf het touw waar de ponygirl aan vastzat terug aan Joanne en liep naar de twee koetjes. “Op handen en knieën stier” zei Gerrit kortaf terwijl hij een ruk aan het touw gaf, dat hij van Bas had aangenomen. Bart ging snel op handen en knieën zitten. Verzetten was zinloos. Waarom kwam hij toch niet van zijn keiharde erectie af? Gerrit leidde Bart naar achter Kimberley en trok hem met zijn hoofd tot vlakbij KImberley’s kont. “Ruik eens, is ze tochtig?” Bart keek hem verwonderd aan. Hij wilde toch zeker niet dat hij aan de kut van zijn zus zou ruiken?

Maar niets was minder waar. “Snuiven stier” zei Gerrit terwijl hij aan de rijgketting trok. Bart vond het idee zo verkeerd dat hij nogmaals het hoofd schudde. Toen pakte Gerrit de neusring en trok hem met een klein rukje wat omhoog. De tranen schoten in Bart’s ogen en keihard “Au” vulde de stal. “Doe maar gewoon Bart” zei Kimberley met tranen in haar ogen omkijkend. Ze vond het idee van haar broer zo dicht bij haar kutje ook vreemd. Maar vreemd genoeg ook zo geil. “Ruik maar, ik vind het niet erg Bart” moedigde ze hem aan. Bart, geholpen door het akkoord van zijn zusje, stak zijn neus naar voren en rook aan het kletsnatte kutje van Kimberley. Ze moest botergeil zijn, net als hijzelf, bedacht hij zich. De weeïge geur van haar geile kutje drong in zijn neusgaten. “Diep snuiven stier” zei de boer. Bart ademde diep in en een geilmakende geur kwam door zijn neus. Hij was zo blij dat zijn ouders dit niet hoefden zien. Dit was zo vernederend, maar ook zo opwindend. Net toen hij dacht dat zijn pik niet harder kon worden, leek hij nog verder te vullen met zijn bloed dat als een razende door zijn lichaam werd gepompt.

“Lik haar kut.” Gerrit gaf opnieuw een korte ruk aan de rijgketting. “Doe het Bart, alsjeblieft.” Kimberley leek er, gelet op de manier waarop ze het zei, niet langer bezig met het voorkomen van leed voor Bart. Ze leek er vooral op uit om genot te ervaren. “Lik me Bart. Lik me met je lekkere natte tong. Lekker door mijn natte kut.” Gerrit keek er tevreden naar. Ronald was inmiddels achter Sjanie gekropen en likte haar bolle natte schaamlippen. Bart stak zijn tong uit en likte langs de gezwollen schaamlippen van Kimberley. Eerst langs de buitenkant. Kimberley voelde Bart’s tong langs haar met bloed gevulde schaamlippen glijden. Ze was zo geil. Bart leek eerst met tegenzin te likken. Aarzelend liet hij zijn tong nu tussen de lipjes doorgaan. Maar hij leek zijn tong nauwelijks aan te spannen. Hij voelde zich ook erg ongemakkelijk bij het idee dat hij de kut van zijn zusje moest likken, maar veel keus had hij niet. De neusring en de rijgketting waren voldoende overtuigend om zich niet te verzetten. Maar hij hoefde er ook niet van te genieten. Daar kon de boer hem nooit toe dwingen.

Bart proefde Kimberley’s natte kutje nu. Was het raar dat hij haar lekker vond smaken? Was het raar dat hij haar strakke tienerkutje opwindend vond? Zijn lul stond nog altijd keihard tegen zijn buik omhoog. Zijn tong raakte nu het kleine klitje van zijn zusje. Kimberley kreunde “Oh God, ja daar……. ja Bart.” Bart schrok er een beetje van. Zijn zusje werd zo vernederd. Haar tieten werden voortdurend in de melkmachine gezogen en haar broer likte haar kutje, maar hij merkte er niks van. Ze maakte geen vernederde indruk. Eerst en vooral was ze bloedgeil en nu moedigde ze Bart hoorbaar aan om haar clitoris te likken. Bart duwde zijn tong naar voren en likte haar knopje nu met meer druk en meer snelheid. Ze kreunde alleen nog maar harder.

“Kom ‘ns hierheen met die lekkere pony” riep Gerrit naar zijn vrouw. Lotte werd door Joanne naar Gerrit geleid. Gerrit stond nog naast koetje Kimberley, met het touw van Bart in zijn handen, te kijken hoe Bart zijn zusje befte. Zijn dikke gedaderde pik was er weer hard van geworden. Hij wilde er wat omheen voelen. “Op je hoeven lekkere pony” zei Gerrit. Hij had het kettinkje vastgepakt dat aan de tepelklemmen vastzat en trok er zacht aan. De tepels werden direct naar voren getrokken en Lotte reageerde gelijk met een pijnlijke kreun. “Wat ben je toch een brave pony” reageerde Gerrit op het feit dat ze door de knieën zakte en nu op handen en knieën voor hem zat. Ze keek opzij en zag de tepels van Kimberley steeds diep in de tepelvoeringen gezogen worden. Zelf voelde ze de pijnlijke prikkel van de tepelklemmen op haar tepels en dat verhoogde haar geile gevoel. Dit was een bijna absurde situatie, maar ze vond het vreselijk geil. Haar broer likte het buurmeisje nu en zij zat voor Gerrit’s kruis en kon wel raden wat er te gebeuren stond.

Joanne was naar de kast gelopen. En wat Lotte niet kon zien, omdat haar hoofd naar de andere kant gericht was, was dat Joanne een dildo in haar hand had. Kimberley zag het ding wel. Het was gevormd als een lul van een pony. Aan het ene uiteinde zaten twee grote ballen. Ze schatte het ding minstens 25 cm lang. Aan het andere uiteinde zat de dikke kop De eikel van de pony die als een platte schijf de dikke lange paal sierde als een soort paddenstoel. Middenin de dildo zat ook nog een dikkere ronde ring om de schacht. In haar andere hand had Joanne een fles met wat glijmiddel moest zijn. Ze spoot wat van het glijmiddel op de dildo en zette de fles op de grond. Met haar vrije hand pakte ze de dildo vast en smeerde hem van kop tot aan de ballen in. Ze liet het ding door haar handen glijden alsof ze een pony aan het aftrekken was.

Gerrit had zijn lul inmiddels uit zijn overall en broek gehaald. Hij was op zijn knieën gezakt en de zware zak hing voor Lotte’s gezicht. “Zuig aan mijn ballen Lotte” zei Gerrit die zijn lul in zijn handen had gepakt en er op een rustige manier aan trok. Lotte stak haar tong uit likte onder zijn ballen die daardoor één voor één over haar tong rolden. Zij zette nu haar lippen om één van zijn grote ballen en zoog deze naar binnen. Haar tong likte langs de zak van Gerrit met de stoppelige beharing erop. Nadat ze de eerste bal had gelikt volgde de tweede en uiteindelijk wist ze allebei de ballen in haar mond te krijgen en likte ze nu beurtelings. Ze voelde dat haar broekje omlaag getrokken werd. Waarschijnlijk door de buurvrouw. Ze voelde nu een tong door haar kutje gaan. Joanne was inderdaad degene die haar buurmeisje befte. Ze likte gretig het natte kutje van de pony en voelde dat Bas haar eigen kut vastpakte.

Joanne had, nadat Bart haar eerder geneukt had, haar slipje uitgedaan en dat op de stalvloer laten liggen. Bas hoefde dan ook alleen haar jurk op te tillen om bij haar blote kut te kunnen. Moeiteloos duwde hij nu twee vingers in de natte kut van zijn moeder. Zelf likte Joanne steeds gretiger de natte spleet van Lotte. Nu werden alle kutjes in de stal bewerkt stelde Gerrit tevreden vast. Ronald was de eerste die het niet meer hield. Hij trok zijn broek omlaag en besprong de drachtige koe. Zonder aarzeling duwde hij zijn lul zover hij kon in de kut van zijn zwangere buurmeisje. “Oh ja buurman, dek me met je dikke stierenpik” riep ze geil en schor. De melkmachine bleef haar in het vaste ritme ‘melken’. Zelf was ze vastbesloten om de laatste druppel zaad uit Ronald’s keiharde pik te melken. Ronald begon te stoten op het ritme van de melkmachine. Sjanie’s kutje sloot heerlijk om zijn harde lul. Hij kon die in haar witte kutje stoten.

Joanne zette nu de grote ponydildo tegen de natte kut van Lotte en begon die naar binnen te duwen. Lotte’s ogen leken twee keer zo groot te worden toen de dikke dildo in haar kut werd geduwd. Ze had het gevoel open te scheuren, maar haar lippen maakten langzaam maar zeker plaats voor de dikke kop. Gerrit leidde haar af en duwde zijn dikke pik in haar mond. Na Kimberley’s hete mond was die van Lotte de tweede die zijn lul omsloot. De grote dildo verdween centimeter voor centimeter in de kut van de ponygirl en Lotte genoot zichtbaar van de manier waarop haar kutje maximaal leek te worden opgerekt door de dikke hengstenlul. Toen de kop haar baarmoedermond raakte, schokte haar lichaam en Joanne voelde dat ze niet verder kon. Met trage bewegingen begon ze Lotte te neuken met de dildo. Lotte zoog nu gretig aan de lul van Gerrit. Ze had Ronald de laatste tijd zoveel gepijpt dat ze zichzelf zeker als ervaren beschouwde in orale seks. Gerrit merkte die ervaring ook. Ronald had zijn pony goed getraind stelde hij tevreden vast.

Achter Joanne had Bas zijn lul inmiddels ook uit zijn broek en overall getrokken en kroop op zijn knieën achter zijn moeder. Hij pakte haar heupen vast en duwde zijn heupen naar voren. Zijn lul schoof in de natte kut van zijn moeder en hij begon haar te neuken. Hij trok met zijn handen de ronde witte billen van zijn moeder uit elkaar waardoor hij haar anus duidelijk kon zien. Hij liet speeksel uitzijn mond lopen. De sliert sperma viel op Joanne’s kringspier. Bas zette zijn duim op de anus en begon die met het speeksel te bewerken. Zijn moeder vond het heerlijk als beide gaatjes gevuld werden. Bas had haar al vaak anaal geneukt terwijl zij op Gerrit zat en zijn lul in haar vagina had. Ze vond een dubbele penetratie zo heerlijk. Bas duwde zijn duim nu in haar kont en ze gromde tevreden toen hij er ook zijn tweede duim bij duwde en ze langs de binnenkant van de kringspier heen en weer begon te bewegen.

Ronald neukte Sjanie nu steeds harder en dieper. Ze kreunde bij elke stoot. “Dek me buurman, dek me met je dikke stierenpik. Oh ja dieper….harder…...oh ja buurman.” Sjanie was het laatste jaar zorgvuldig geprepareerd en was steeds meer op seks belust geraakt. Ze wilde elke dag gedekt worden en het liefst meerdere keren per dag. Ze dacht dat ze best een nymfomane genoemd zou kunnen worden. Het maakte haar ook niet uit of het haar oom, haar neef, de buurman of haar broer of vader was. Als ze maar een harde lul in haar natte kutje kreeg. Ronald’s ballen ketsten tegen haar venusheuvel bij elke stoot. De heerlijke zuigende bewegingen aan haar tepels maakten het gevoel compleet. Ze voelde een heerlijk hoogtepunt komen. “Oh ja lekkere stier…...oooooh ja buurman…...Oh God ja, harder harder. ik kom klaaaaaaarrr.” Ronald voelde hoe de wand van Sjanie’s vagina om zijn pik in golvende bewegingen samentrok. Met nog een paar diepe stoten kwam hij ook klaar. “Oh Sjanie, geil koetje… ik spuit je kut helemaal vol….Oh...ja ...oh ….jaaaaaaa.” Sjanie voelde de warme stralen diep in haar kutje gespoten worden. Ze trilde over haar hele lichaam en had even het gevoel het bewustzijn te verliezen.

Dat brengt een einde aan het derde deel, maar uiteraard is het verhaal nog niet ten einde. Ik hoop natuurlijk dat Kimberley en Lotte er weer plezier aan beleven. Maar uiteraard is het ook fijn als meer mensen het een geil verhaal vinden. Laat me even weten wat je ervan vindt.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vreemd Maar Wel LekkerDoor: Hjna
Gelezen: 7069x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verrast, Voorbind, Dwang, Slaaf
15-07
8.2
:: Kaen’s Fantasieën ...Door: Roberteros
Gelezen: 5283x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen Bondage, Uitstel Van Orgasme
14-07
9.0
:: Dwang Op De ParkeerplaatsDoor: Kareltje
Gelezen: 5561x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dwang
14-07
6.7
:: Ik Hou Van Grote BorstenDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6109x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
7.4
:: Lola's Eerste Keer...Door: Lola
Gelezen: 6270x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hetero, Extreem, SM, Zweep, Bondage, Grote Tieten
13-07
7.9
:: Slaaf In Het BosDoor: Penpaal
Gelezen: 6048x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontneuken, Meester, Fisten, Pjipen, Zweep, Slaaf
12-07
6.8
:: Korfbal - 3 ZondagDoor: Mark Visser
Gelezen: 7501x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Breathcontrol, BDSM, Dominantie
11-07
8.6
:: Strafcorvee Met Heel...Door: Penpaal
Gelezen: 12639x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Schoolkrijt, Anaal, Straf, Stofzuiger
08-07
6.5
:: DieveggeDoor: Ymlei
Gelezen: 14740x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-07
8.7
:: Mijn Ultieme Vixen - 2Door: Eroneous
Gelezen: 4218x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Gangbang, Stag/vixen, Vixen, Oprekken, Uitrekken, Dubbelpenetratie
08-07
8.3
:: Kaen’s Fantasieën ...Door: Roberteros
Gelezen: 6198x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Pijpen, Neuken
07-07
9.0
:: In De Aanbieding (vervolg)Door: Penpaal
Gelezen: 9572x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Piercing, Slaaf, Pijpen, Escort
06-07
8.5
:: Mijn Ultieme Vixen - 1Door: Eroneous
Gelezen: 6718x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Kleding, Stag/vixen, Vixen
06-07
8.0
:: Korfbal - 2: The Day AfterDoor: Mark Visser
Gelezen: 12270x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Toys, BDSM
04-07
8.9
:: Arme Sven De...Door: Penpaal
Gelezen: 6375x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paardendildo, Slaaf, Eikelpiercing, Escort
04-07
7.6
:: Verslaafd - 2Door: Writer20
Gelezen: 8516x
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Femdom, Bdsm, Slaaf, Toys
04-07
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!