62.726 Gratis Sexverhalen
Datum: 22-05-2020 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 8798x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Aangezien ik toen zo goed als klaar was met mijn HBO-opleiding (alleen mijn afstudeeropdracht nog verdedigen) had ik redelijk wat vrije tijd.

Dat lange paasweekend verdiende ik een beetje bij. En wel bij de autodealer/garage waar ik (lang verhaal, dat hier niet verteld gaat worden) nog een kleine openstaande schuld had.

Dus... aangezien half Nederland in die tijd rond Pasen OF bij de IKEA OF bij de autodealers te vinden was, vonden ze het bij de autodealer wel handig dat ik meedraaide. Folders uitdelen, klanten in de showroom houden totdat een echte verkoper beschikbaar was, koffie halen, dat soort klusjes. Prima werk voor een 24 jarige (spoedig ex-)student, al zeg ik het zelf.

Samen met de eerdere klusjes daar, zorgde dat er wel voor dat ik, door het overige personeel, als 'een van de jongens' werd beschouwd. En al helemaal toen ze merkten dat ik de dochter van de baas een beurt had gegeven na de herfstshow van het jaar er voor. Brunette, mager, en toen ladderzat. Maar dat is een ander verhaal :-)

Dit verhaal gaat over Jeff. De goed uitziende 21 jarige monteur met een slank, pezig lijf, licht blauwe ogen en kort stro-blond haar.

Op de een of andere manier herinnerde hij mij aan mijn oom Mark, die (samen met mijn tante Elly) nu ruim zes maanden geleden overleden waren. Dat was dan denk ik ook de reden dat ik na de autoshow met Jeff in gesprek raakte.

Zoals gewoonlijk, was de al opengemaakte drank die niet uitgeschonken was aan bezoekers, na het einde van de show voor het personeel en zowel Jeff als ik waren dan ook al snel behoorlijk tipsy.

Jeff en ik zaten aan een klein tafeltje, achter in de ruimte. Ver genoeg naar achteren zodat niemand het hoorde toen ik hem vertelde dat ik hem wel een lekkere vent vond en dat ik zijn 'paaseitjes' best eens wilde proberen...

Ja... niet echt de meest subtiele versierpoging, maar ik stond dit jaar nog droog en als hij me afwees kon ik het altijd op een misverstand vanwege de alcohol gooien.

Jeff dacht even na en, tot mijn verrassing en genoegen, stemde hij er mee in.

Twee minuten later stonden we op een rustige plek tussen showroom en het magazijn.

Nu de show voorbij was, zou daar toch niemand meer zijn.

Jeff leunde tegen de wand en vertelde mij dat dit voor hem de eerste keer was.

Geen idee of dat echt zo was, of dat hij me er mee probeerde op te geilen, maar zijn blauwe ogen en sexy glimlach zagen er goed genoeg uit om hem te geloven.

Ik leunde voorover en pakt zijn gezicht in mijn handen. Een korte zoen op zijn zachte en soepele lippen werd al snel een volledige (vriendschappelijk) duel tussen onze tongen.

Dat duel ging verder, terwijl ik zijn overall losknoopte en zijn haarloze borst streelde.

Toen mijn vingers zijn tepels masseerden, kreunde Jeff zachtjes.

Voor mij het teken om verder te gaan en terwijl mijn handen de lagere knoopjes van de overall openden, volgde mijn lippen.

Over zijn nek, schouders, borstkas en sixpack (waarbij ik al door mijn knieƫn moest) totdat ik zijn harde pik uit zijn slip viste. Met mijn tong op avontuur door zijn navel (heerlijk, die sterk zoute smaak van zijn zweet daar) en mijn hand om zijn lange dunne pik, voelde ik hoe het ding nog stijver werd.

Hard en zacht... en warm... ik wilde meer... en ik kreeg meer toen ik zijn slip verder omlaag trok en zijn met korte blonde haartjes bedekte zak naar buiten haalde.

Zacht gekreun boven mij van Jeff, en in zijn scrotum voelde ik zijn ballen al omhoog gaan.

Oh nee... nog niet klaarkomen dacht ik bij mezelf en trok voorzichtig zijn paaseieren naar beneden.

Tijd om zijn pik te zuigen. Nou ja, alleen de eikel dan. Dat hele ding zou ik toen zeker niet naar binnen hebben gekregen. Met mijn lippen net over de eikel, kon mijn tong dat gevoelige deel compleet bewerken.

Meer gekreun en met een hand om de basis van zijn pik en mijn andere om zijn zak, duurde het nog geen twee minuten voordat de eieren van Jeff braken en ik mijn beloning kreeg in de vorm van een mond vol dik smakelijk sperma.

Ik voelde hoe zijn pik al weer snel verslapte en kwam overeind. Een laatste tongzoen, waarbij wijn, speeksel en sperma voor een bedwelmend mengsel zorgde, zorgde er ook bijna voor dat ik Jeff wilde overtuigen om ook mij te zuigen. Maar dat zou een andere keer maar moeten gebeuren. Die andere keer is er helaas nooit gekomen, maar dat deze gebeurtenis een ander staartje zou krijgen, kon ik toen nog niet vermoeden.

Maar daarover later meer... wellicht... ooit... of toch niet...:-)
Trefwoorden bij dit verhaal: Lente, Monteur, Pijpen, Studenten, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Stomste Fout ...Door: Budilio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femboy, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Jaren geleden, nog voor de coronacrisis, had ik aan het begin van de week enkele dagen met griep in bed gelegen. Ik woonde toen als student in een klein appartement midden in de stad. Op zaterdagavond voelde ik me alweer een stuk beter en besloot eve..."
28-04
9.6
De Verhuis - 5Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Jong En Oud,
"Na de ontdekking in de keuken wilde ik toch niet zonder drinken terug keren en ik deed een deur wat harder dan normaal dicht in de hoop mijn komst te melden. Beide dames waren druk in de weer met het avondeten en Myriam vroeg me wat ze kon d..."
27-04
8.7
Niels Op PuberfeestjeDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgroeien naar Werkvoorbereider. ..."
27-04
9.2
DakterrasDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Publiek, Spuiten, Zuigen,
"Ik ben de gelukkige eigenaar van een grachtenpand in Amsterdam. Daarbij moet ik wel aantekenen dat ik hele lieve, en rijke ouders heb, vandaar Het is wel een wat kleiner exemplaar, met drie grote ramen over de breedte, en niet vier of vijf zoals bij..."
26-04
9.1
Dapper HoorDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Roodharig,
"Verveeld en geil, liep ik door de stationshal, op zoek naar een vlugge seksontmoeting of iets meer. De jongens die dit vaker deden en ook vaak met zo een man aan de bar van mijn werk kwamen hangen, groetten me vriendelijk. Mooie jongens, d..."
26-04
8.3
Verhalen Van Little ... - 15Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: College, Hoer, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Prostitutie,
" Misschien ken je ze wel Misschien ken je ze niet Maar dit zijn de verhalen Van Little College Street En mag dit vogeltje Ooit gevangen zijn Dan behoedt dit boekje Hem voor pijn Vrij 5 april 1893 ..."
25-04
7.5
Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
8.9
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Vrienden,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
8.7
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
7.2
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En ... - 3Door: Martino34
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.7
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Klik hier voor meer...