Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 6428x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Geile Gangbang - 2
Door Jolien - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Geile Gangbang - 1

Hoi ik ben Jolien dit is het vervolg op mijn geile gangbang is puur fantasie

het is iets over acht, mijn telefoon gaat af en ik weet zeker dat ik geen wekker heb gezet. Ik probeer rustig wakker te worden, tot ik mij besef wat er gisteren is gebeurd. Snel bedenk ik mij dat het geen wekker is waarom mijn telefoon af ging, het waren een aantal whatsapp berichtjes achter elkaar. Ik pak mijn telefoon en kijk op het scherm, het is Freek die een aantal berichtjes heeft gestuurd. Ik open de app en kijk wat hij heeft gestuurd, het zijn een aantal screenshots van het filmpje wat hij gisteren van mij heeft gemaakt terwijl ik Erik aan het pijpen ben en daarna meteen een berichtje, “als je wil dat het filmpje niet op internet komt kom je vanmiddag om 2 uur bij de voetbalclub.” Ik schrik van het berichtje, maar als ik de screenshots door kijk begin ik toch weer een beetje geil te worden en kan niet laten om aan mijn kutje te voelen hoe nat ik begin te worden. Voor dat ik echt met mijzelf begin te spelen besluit ik te antwoorden aan Freek dat ik er zal zijn en ga ik mij douchen.

Het is ondertussen 1 uur en ik ga mij klaar maken om naar voetbal te gaan, ik heb de opdracht van Freek gekregen om een rokje aan te trekken en daarboven een vest met daar onder helemaal niks. Het feit dat ik naar buiten ga met een vest en een rokje maar geen ondergoed vind ik behoorlijk spannend maar alles om de video niet online te krijgen, en eigenlijk ook alles om wat spannends te beleven met Freek. Ik pak nog snel een deodorant en nog wat ander spulletjes en die gooi ik in mijn tasje en loop naar beneden en pak mijn fiets uit de schuur en vertrek naar het voetbalveld.

Op het voetbalveld aangekomen ziet het er allemaal verlaten uit, even denk is dat ik verkeerd zit maar ik weet toch zeker dat Freek bij deze club speelt, wanneer ik even rondkijk zie ik net een aantal jongens de kleedkamer uitlopen die blijkbaar net gedoucht hebben, hun haren zijn nog nat. Ze zijn met elkaar in gesprek en ik bekijk ze van een afstandje, ik herken Haiko die bij mij in de klas heeft gezeten en waarvan ik weet dat hij bij Freek in het team zit. Ben ik soms te laat? Ik pak mijn telefoon en zie dat het precies 2 uur is, net wanneer ik mijn telefoon weer op wil bergen in mijn tasje krijg ik een whatsapp van Freek, Ik moet de kleedkamer in komen. Snel kijk ik on mij heen of niemand mij ziet en als ik zeker ben dat niemand kijk klop ik op de deur en doe de kleedkamer deur open en loop naar binnen, wanneer ik in de kleedkamer ben zie ik helemaal niks staan, geen voetbal tas of kleding, ik wil daarom weer naar buiten lopen maar op dat moment hoor ik de stem van Freek, hij verteld mij dat ik de deur van binnen op slot moet doen en me vest open moet doen. Ik draai de kleedkamer op slot en doe mijn vest open zoals Freek dat heeft gevraagd. Terwijl ik geil word van de gedachte dat hij mij zo gaat zien in een rokje en een vest die open is zodat hij bijna meteen mijn tieten kan zien laat ik al mijn verlegenheid en onzekerheid achter en loop naar de douches waar zijn stem vandaan komt.

Terwijl ik de langs de muur heen loop de douches in schrik ik mij dood en uit reflex trek ik mijn vest weer bij elkaar, in plaats van dat alleen Freek nog in de douches staat, staan er nog een man of 10 halfnaakt naar mij te kijken. Ik wil weggaan maar Freek beveelt mij te stoppen door te zeggen “wat wou je dan Jolien? Dat het filmpje online komt? En bovendien met 4 jongens vond je het gisteravond ook niet erg dus dan kunnen er toch nog wel een paar bij”.

Terwijl ik wat tot rust kom begint aan de andere kant de spanning toch wel toe te nemen, maar dan wel in de vorm van geilheid. 10 jongens om te pijpen, af te trekken, en te neuken. Ik voel mijn kutje al goed nat worden. Freek merkt blijkbaar dat ik geil begin te worden, en zegt mij dat ik mij moet uitkleden. Ik bedenk me geen moment en trek mijn vest uit en gooi hem in de hoek, een aantal jongens beginnen meteen naar mijn tieten te staren dit geeft mij toch een gevoel van macht en wenk er meteen 2 dat ze bij mij moeten komen. Ik dwing hun hoofden naar beneden richting mijn tepels en zonder verdere uitleg beginnen ze er vanzelf even aan te zuigen, ik kan een klein kreuntje van genot niet onderdrukken en Freek begint te lachen en zegt volgens mij heb je je rokje nog aan Jolien. Ik zeg hem meteen dat dat rokje uitgaat wanneer hij zijn onderbroek ook uit doet, zonder een moment van nadenken trekt Freek zijn boxer uit en zijn piemel klapt omhoog tegen zijn buik aan, mijn mond valt open de piemel van Freek is zeker 25cm lang. Wat zou ik die graag in mij voelen. Ik word ruw uit mijn gedachte gewekt door iemand die mijn rokje naar beneden trekt, terwijl dat gebeurd voel ik dat er een aantal handen over mijn rug en kontje gaan. Al die aanrakingen maken mij echt super geil en ik pak dan ook bij de eerste jongen in de buurt in zijn kruis en trek zijn boxer naar beneden en grijp zijn lul vast om af te trekken. Freek ziet dit en zegt meteen dat ik moet stoppen, ik vraag hem waarom en hij geeft aan wat anders in gedachte te hebben.

Wat dat is vertel ik de volgende keer

Zoek naar meer verhalen van Jolien...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Sophie’s Belevenissen “de...Door: SOPHIE
Gelezen: 3338x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-04
7.9
:: Gewoon Omdat Het KanDoor: Kareltje
Gelezen: 9374x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.9
:: Het Leven Van RosaDoor: Sletje
Gelezen: 5306x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-04
7.2
:: Tinderdate MichelleDoor: Mitchy3
Gelezen: 9464x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-04
8.6
:: Meisje Van De OverkantDoor: Baksteen
Gelezen: 14077x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Hetero
19-04
8.7
:: Sauna - 3Door: Jo
Gelezen: 9324x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-04
8.3
:: De Directrice - 5Door: Herby
Gelezen: 10607x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
18-04
9.0
:: Na Het StappenDoor: Fiona
Gelezen: 12861x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stappen, Taxi, Gangbang, Groepsseks, Hetero, Extreem, Drank, Onderdanig, Dominant
18-04
8.4
:: Een Verrassende VoetbalavondDoor: G.B.
Gelezen: 15031x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-04
8.6
:: Meet Me In The Dark - 6Door: Longone
Gelezen: 1930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
9.1
:: The Perfect MatchDoor: Dano30
Gelezen: 6810x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tinder, Blond, Grote Borsten, Vakantieseks,
17-04
8.8
:: Geile Evelien - 39Door: Barteljoris
Gelezen: 2713x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Likken, Aftrekken
17-04
9.1
:: Jeanet, De Buurvrouw - 2Door: Johnnie
Gelezen: 15720x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Overspel, Verleiden
17-04
9.1
:: De Directrice - 4Door: Herby
Gelezen: 11516x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Sm
16-04
8.4
:: De OntmoetingDoor: Duiveltje
Gelezen: 5662x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
7.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net