Opwindend.Net
Hallo mijn naam is Jolien, ik ben 19 jaar ben ongeveer 1.70 lang heb bruin haar, heb een vrij slank figuur en zit nog op school. Om wat bij te verdienen werk ik ís avonds en in het weekend bij de mc Donalds, net zoals vanavond het geval is. Ik moet alleen helaas vanavond tot we gaan sluiten om middennacht, en dat is nog niet het ergste maar ik moet ook nog eens samen werken met Erik, Remco, Freek, Marc en Willem. Dit zijn 5 goede vrienden van elkaar maar ik kan er totaal niet mee overweg. Omdat Erik ook nog leidinggevende is, zal ik het vanavond wel zwaar krijgen.

Het is ondertussen rond kwart voor 12 en over een kwartier gaan we sluiten, ik heb vanavond vooral veel schoon moeten maken maar dat vind ik nog niet zo erg omdat de heren zich hebben gedragen. Er zijn al ruim 20 minuten geen mensen meer geweest dus het schoonmaken is ook wel kaar, tot dat Erik langs komt lopen met een doosje frietjes die hij over de hele vloer laat vallen, terwijl hij dit doet pakt hij mijn stoffer en blik af en loopt verder terwijl hij commandeert dat ik het op moet ruimen. Ik zucht en ga door mijn knieŽn om de frietjes op te rapen, terwijl ik dat doe zie ik de 5 jongens op een rijtje staan te kijken en met elkaar te fluisteren en te wijzen. Het duurt even voor dat ik door heb waarom ze wijzen, het komt door mijn behoorlijk grote D cup borsten in mijn blokjes blouse die doordat ik op mijn knieŽn zit een behoorlijke inkijk bieden. Wanneer ik bijna klaar ben vraag ik of ze het kunnen zien waarop Marc antwoord: nou niet helemaal, misschien als je nog een paar knoopjes open doet. Omdat ik weet dat wanneer ik weet dat wanneer ik nog een knoopje open doe alleen mijn topje in het zicht komt en voor de rest niks extraís doe ik snel een knoopje open zodat de jongens hun zin krijgen en dan hopelijk tevreden zijn, en snel ruim ik de laatste frietjes op.

Nadat ik net klaar ben met het opruimen van de frietjes wil ik het knoopje van de blouse dicht doen maar Erik houd mij tegen en zeg dat ik het zo moet laten en als ik dat niet doe dat die dan mijn hele blouse open scheurt, dat lijkt mij al helemaal niks dus ik laat het maar zo er zal toch wel niemand meer komen.

Fout gedacht dus, net voordat we dicht gaan stopt er opeens een touringcar bus op de parkeerplaats en komt er een hele groep toeristen aan die nog snel een hamburger willen scoren, Erik begint te lachen en zegt tegen mij dat ik achter de kassa moet staan. Opeens bedenk ik mij dus dat al die toeristen ook een behoorlijke inkijk gaan hebben en mijn topje kunnen zien daar schaam ik mij best wel voor maar wanneer ik bedenk dat ik die mensen waarschijnlijk toch nooit meer zie word ik er toch ook wel een beetje opgewonden van en ik voel mijn tepels ook iets stijf worden.

Na behoorlijk wat mensen geholpen te hebben waarvan de helft afkeurend naar mij keek maar vooral de mannen langer over hun bestelling deden dan nodig was het eindelijk tijd om te sluiten, na wat opgeruimd te hebben deed ik mijn blouse weer tot bovenaan dicht en wou ik naar buiten lopen om naar huis te gaan toen plots Erik mij aan mijn arm trok en mij tegen hield. Ik wou me los schudden en zeggen dat ik naar huis wou gaan maar voor dat dit me lukte trok hij mijn blouse al open en stond ik midden in het restaurant in een kapotte blouse en mijn topje terwijl alle 5 de jongens naar mij stonden te kijken. Zonder Łberhaupt na te denken over het verbergen van mijn topje vroeg ik aan Erik waarom hij dit deed, ik had mij toch aan de opdracht gehouden. Nee zegt Erik toen je net naar buiten liep deed je de blouse alweer dicht en bovendien kon ik wel zien dat je stijve tepels kreeg van al die toeristen die zoveel van jou konden zien, en volgens mij begin je nu ook alweer stijve tepels te krijgen.

Erik had gelijk ik begon inderdaad stijve tepels te krijgen van het idee dat 5 jongens me zo konden zien, op dat moment neem ik het besluit om mij helemaal te laten gaan maar in plaats van af te wachten wat de jongens doen zelf de touwtjes in handen te nemen. Ik zeg tegen de jongens: dus jullie vinden het geil om naar mijn lichaam te kijken? Ze zijn meteen een beetje van slag en zonder gevat antwoord staan ze daar te knikken terwijl ik zelf met mijn armen mijn borsten nog wat verder naar voren druk. Vervolgens vraag ik of ze meer willen zien van mij, en weer staan ze te knikken. Ik vraag dan ook maar meteen of ze hun tong verloren zijn omdat ik geen antwoord meer krijg, alleen Marc weet nog te stamelen dat hij graag meer wil zien. Terwijl ik mijn blouse weer bij elkaar trek zeg ik dus alleen Marc wil meer zien de rest niet? Waarop de andere 4 in koor zeggen wij ook wel. Nou okť zeg ik kom maar mee naar de kantine achter de keuken, terwijl we daar naar binnen lopen spiek ik al naar beneden en zie bij alle 5 de jongens al iets knel zitten in hun zwarte broek, waarbij het mij opvalt dat vooral bij de wat stillere Freek een behoorlijke bobbel zit.

Wanneer we in de kantine aan zijn gekomen ga ik op de tafel zitten en laat mijn blouse weer open vallen en zeg tegen de jongens dat ze tegenover mij moeten gaan staan, dit doen ze direct, ook zeg ik ze als ze meer willen zien dat ze dan hun blouse moeten uittrekken dit doen ze dan ook zonder problemen en ik kijk tegen 5 mannen met ontblote bovenlijven aan waar ik zelfs bij Freek en Marc een sixpack zie, ik merk aan mijn onderbroekje dat ik steeds geiler begin te worden en wacht dan ook niet langer en trek mijn blouse helemaal uit en laat Marc naar voren stappen en vertel hem dat hij mijn topje uit moet trekken, dit doet hij en mijn borsten floepen er uit.

Daar zit ik dan met ontbloot bovenlijf tegenover 5 mannen, ik vind het dan ook tijd worden dat hun iets meer van hun zelf laten zien want dat bovenlijf kan ik op het zwembad ook wel zien, en ik beveel hun om hun broek uit te trekken dit doen ze allemaal behalve Freek, ik zie Freek twijfelen, en ik zeg tegen hem doe je broek maar uit want ik weet zeker dat jij je nergens voor hoef te schamen. Op dat moment gebeurd er iets wat ik niet verwacht er veranderd iets in Freek en opeens is hij niet de stille verlegen jongen meer maar zegt hij heel brutaal dat hij alleen zijn broek uit doet als ik ook mijn broek uit doe. Dit was ik eigenlijk niet van plan maar omdat ik toch wel graag meer van Freek wil zien besluit ik het toch te doen, ik sta op en draai met mijn kont naar de mannen toe en trek tergend langzaam de broek over mijn kont heen en laat hem vervolgens naar beneden zakken en schop hem van mijn voeten af naar Marc toe die nog steeds het dichtste bij staat, hij vangt de broek en gooit hem naar de hoek toe. Ik verleg snel mijn aandacht naar Freek die ook zijn broek uittrekt en in zijn boxer komt te staan waar duidelijk een flinke paal zich aftekent en zelfs het puntje van de eikel bijna zichtbaar is. Het enige wat er in mij opkomt is dat ik die paal diep in mijn kutje wil hebben. Terwijl ik dat in mijn gedachte heb zie ik opeens wat in mijn ooghoek bewegen, het is Remco die al de hele tijd vrijwel niks meer had gezegd, klaarblijkelijk heeft hij ergens een doek vandaan gehaald en doet die in eens voor mijn ogen en bind de doek achter mijn hoofd vast, shit daar ging mijn controle maar ach fuck it het maakt mij niet uit wat ze vanavond met mij doen ik ben zo geil. Ik voel dat iemand mijn arm pakt en mij mee trekt en dwingt om te lopen, terwijl ik loop voel ik een aantal keren iemand die mij in mijn tieten knijpt en iemand die mijn kutje aan het betasten is, iets wat ik normaal verschrikkelijk zou vinden zeker bij deze jongens maar wat mij vanavond extreem nat maakt.

Aan de route die we lopen merk ik opeens dat we naar buiten lopen, dit beangstigd mij, maar aan de andere kant bedenk ik mij wie is er midden in de nacht nog te vinden achter de mc Donalds, op het moment dat ik de koude buiten lucht op mijn bijna blote lichaam voel hoor ik ook de stilte. Gelukkig er is dus niemand buiten, ik ben gerustgesteld en krijg weer gelijk het geile gevoel.

Ik voel een hand op mijn schouder die mij naar beneden drukte op mijn knieŽn en nog voor dat ik op mijn knieŽn zat voelde ik al iets tegen mij lippen en rook ik een iets ziltige lucht, er probeerde duidelijk iemand duidelijk te maken dat ik hem moest pijpen. Zonder te weten wie het is doe ik mijn mond open en begin hevig te pijpen zo diep als ik kan. Het duurt niet lang of mijn handen worden ook al vast gepakt en worden ook beide na een lul geleid dus ik heb binnen no time een lul in mijn linker hand een lul in mijn rechter hand en eentje in mijn mondje.

Wel merk ik al snel dat de persoon die ik zit te pijpen er al behoorlijk moeilijk mee krijgt, hij trekt zijn lul terug dus ik enk dat hij zich wil sparen voor zostraks, maar niks daarvan, vanuit het niks voel ik een laag sperma over mijn borsten komen, en nog een, en nog een, zeker wel 5 stralen sperma landen op mijn borsten en buik. Nog voor ik het idee heb dat de laatste straal sperma geland is wordt er een piemel in mijn mond gepropt, dit is blijkbaar de persoon die net klaar is want ik proef resten sperma, ik lik zijn piemel goed schoon en slik de restjes sperma door. Ondertussen merk ik dat de jonge die ik met mijn linkerhand aan het aftrekken was dichterbij komt en blijkbaar ook gepijpt wil worden, ik doe mijn mond weer open en voel de 2de pik van de avond mijn mondje binnen komen. Deze jongen is een stuk wilder dan die van net en begint mij wild in mijn mond te neuken wat mij een paar keer laat kokhalzen, ik had het niet gedacht maar deze wilde behandeling maakt mij nog veel geiler. Terwijl ik in mijn mondje geneukt word merk ik ook dat de andere jongen die ik aan het aftrekken was het ook moeilijk krijgt en met een paar kreunen hoor ik hem klaarkomen, en ik voel de eerste straal sperma over mijn arm gaan en de tweede en derde straal kwamen zelfs in mijn haren terecht.

Ook de jonge die mij wild in mijn mond aan het neuken was heeft het ook moeilijk, in een keer voel ik zijn lul opzwellen en hij spuit zijn lading sperma in mijn keeltje. Dat was lading 3, dat betekende dat er nog 2 jongens stonden te wachten waarvan 1 waarschijnlijk Freek was aangezien ik nog geen grote lul had gehad. Opeens voel ik dat ik overeind word geholpen, zou ik dan eindelijk geneukt worden? Mijn slipje is ondertussen al drijf nat.

Ik word iets voorover geduwd en mijn hoofd word met 2 handen vast gepakt. Ik voel een eikel tegen mijn mond aan drukken die een stuk groter is dan de anderen die ik gehad heb, is dit dan Freek? Ik open mijn mond en voel een behoorlijke lul mijn mond binnen dringen, heel langzaam word de lul verder gedrukt en door gedrukt mijn keeltje in. Zeker wel 20cm was deze piemel en de tranen liepen mij over de wangen. Langzaam trekt hij zijn lul terug, dan hoor ik een aantal voetstappen en voel ik dat mijn slipje aan de kant wordt gedaan en die dikke lul die ik net in mijn mond had word nu in mijn kutje gestopt, wat snakte ik hier na. Ik voel 5 snelle stoten en kom al bijna klaar maar voor dat ik kan komen voel ik zijn sperma al bij mij naar binnen komen, shit hij is wel groot geschapen maar kan er niet veel mee. 5 seconde later wordt mijn blinddoek afgedaan en zie 4 jongens snel hun boxer optrekken, ja 4 want de laatste heeft nog zijn kleding aan. Dat was Freek die met een telefoon in de handen alles had gefilmd en terwijl de jongens weglopen zegt hij tegen mij, morgen meer!

Wordt vervolgd

Dit is puur fantasie tips altijd welkom

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geile Gangbang - 2

Zoek naar meer verhalen van Jolien...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Mijn Beste Vriend...Door: Bert CVman
Gelezen: 13669x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vriend, Pijpen, Beffen, Trio,
18-05
9.1
:: De Schilderles Van De Juf - 2Door: Timio
Gelezen: 17865x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionistisch, Sletje, Schaamte, Gebruikt
09-05
8.6
:: Verleid Door 2 MannenDoor: Roman Reign
Gelezen: 12235x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Roodharige, 2 Oude Mannen
09-05
8.6
:: WinkelenDoor: Arlette
Gelezen: 15756x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Exhibi, Vingeren
07-05
8.9
:: Geblinddoekte Gangbang Van... - 2Door: Manvana
Gelezen: 7869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Extreem, Gangbang, Chauffeur, Bondage, Bdsm
07-05
8.7
:: Het Geilste Trio Ooit - 4Door: Robert H.
Gelezen: 5595x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-05
8.7
:: Geblinddoekte Gangbang Van... - 1Door: Manvana
Gelezen: 9741x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Gangbang, Dp, Anne, Blinddoek, Bos, Hut
04-05
7.6
:: Ik Ben Geil - 2Door: Arlette
Gelezen: 9615x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Onderdanig
04-05
8.7
:: Geblinddoekte Verjaardag Verassing...Door: Manvana
Gelezen: 11653x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrouw, Geblinddoekt, Anaal, Cuckold, Verrassing, Dp, Anne, Viagra, Xtc, Bondage
03-05
8.3
:: Weekendje Met Zus,...Door: Fien
Gelezen: 19461x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
02-05
9.2
:: Het Geilste Trio Ooit - 2Door: Robert H.
Gelezen: 10805x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-05
8.7
:: Weggegeven Als BonusDoor: Arlette
Gelezen: 17244x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Anaal
29-04
8.3
:: Het Geilste Trio Ooit - 1Door: Robert H.
Gelezen: 17726x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio
29-04
8.0
:: Isabel Als HoertjeDoor: Isabel
Gelezen: 19746x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Openbaar, Uitgeleend, Zaadsletje
24-04
8.5
:: Nieuwe Job - 7Door: Ellen
Gelezen: 10835x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
22-04
9.0
:: Werken Op De Erotica Beurs - 3Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 11878x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!