62.732 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

1989


Door: Karel Jr.
Datum: 18-04-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 31498x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Zo'n beetje zijn hele leven heeft hij in Azië gewoond, samen met zijn ouders. Nu is het augustus 1989, hij is net 18 jaar geworden en wil hij studeren in zijn vaderland. In Nederland, een land waar hij 12 jaar geleden voor het laatst is geweest. Zijn ouders hebben geregeld dat hij, in eerste instantie, bij zijn tante kan intrekken, die in de stad woont en werkt waar hij naar de universiteit wil gaan. Als hij eenmaal bij haar is ingetrokken kan hij altijd nog op zoek gaan naar een studentenkamer. Ze staat hem op te wachten op Schiphol, als hij in de vroege ochtend op de luchthaven landt. Hij kent haar niet, heeft haar nog nooit in zijn leven gezien. Hij kent haar alleen van de verhalen die zijn ouders over haar verteld hebben. Ze staat met een bord boven haar hoofd, met zijn naam in grote blokletters erop geschreven. Maar Twan heeft geen oog voor het bord, hij ziet alleen zijn tante maar. Wat een vrouw! Hij valt meteen als een blok voor de blondine. Dit is hoe hij zich zijn ideale vrouw heeft voorgesteld. Wat een lichaam bezit zijn tante! Alle rondingen op de juiste plaatst, fantastisch gewoon. Als hij op haar afloopt lacht ze haar stralende tanden bloot en is hij helemaal verkocht.

" Twan? " vraagt ze en als hij knikt omhelst ze hem. Hij voelt haar tieten tegen zich aandrukken, waardoor hij het meteen warm krijgt. Als hij al getwijfeld heeft dat hij op oudere vrouwen valt, is dat nu wel verdwenen. Hij probeert zichzelf tot de orde te roepen, Hilda is immers zijn tante. Niet de eerste de beste vrouw, maar familie.

Als een waterval praat ze en Twan heeft de grootste moeite om alles te volgen. Hij spreekt en begrijpt het Nederlands wel, maar het tempo waarmee Hilda praat is wel erg snel. Gelukkig heeft ze door dat ze iets rustiger haar verhaal moet doen en vanaf dat moment heeft hij geen moeite meer om Hilda's woorden te volgen.

Ze neemt hem vervolgens mee op sleeptouw. Ze eten snel wat, alvorens ze de trein pakken. Een half uur later staan ze in het huis van Hilda.

" Dit is voorlopig je kamer " wijst Hilda het verblijf van Twan aan.

" Niets mis mee " lacht Twan, die meer dan tevreden is met de kamer. Hier kan geen studentenkamer tegenop.

Beneden wacht hem een ontmoeting met Chloë, de dochter van Hilda. Een kleine meid, misschien tikt ze net de 1.50 m aan, en net als Twan 18 jaar. Een mooie meid en aan de pretoogjes te zien, ook een leuke meid. Ze heet haar neef in ieder geval van harte welkom.

Zij is ook degene die Twan op sleeptouw neemt die eerste weken. Ook zij begint aan dezelfde universiteit als Twan aan haar opleiding. Ze kunnen het wonderwel goed met elkaar vinden en trekken dan ook veel met elkaar op. Twan ligt goed in de markt bij zijn medestudentes, maar tot verrassing van Chloë, houdt hij ze enigszins op afstand. Zelfs de mooiste meid lijkt geen kans te maken bij Twan. Chloë heeft het er met haar moeder over, maar deze haalt haar schouders op.

" Misschien kijkt hij gewoon de kat uit de boom, is hij wat verlegen aangelegd " zegt deze.

" Daar merk ik anders weinig van. Hij praat ons soms de oren van de kop " fronst Chloë haar voorhoofd.

" Dat is ook anders, wij zijn familie " reageert Hilda.

Ondanks dat het seksleven van haar neefje haar niet bijzonder bezighoudt, houdt ze Twan toch onbewust in de gaten. Als bijbaantje werkt Twan bij haar in haar eigen tweedehands boekenwinkel en kan ze hem dus onopvallend in de gaten houden. Regelmatig komen er meiden van zijn leeftijd de winkel binnengelopen en een aantal van hen flirt er ook lustig op los met Twan. En Chloë heeft gelijk, hij lijkt er niet echt op te reageren, zonder dat hij de meiden schoffeert trouwens. Hij blijft aardig genoeg tegen ze. Er gaat pas een lichtje bij Hilda branden als er op een middag een mooie vrouw van haar leeftijd in de winkel is en met Twan begint te flirten. Tot haar verrassing reageert hij nu wel. Het kwartje valt bij Hilda, Twan valt op oudere vrouwen! Nu ze dit eenmaal doorheeft is het trouwens ook niet te missen. Twan lijkt op te fleuren als er mooie vrouwen van tussen de 30 en 45 jaar in de winkel zijn. En het duurt ook niet lang voor ze de blikken opvangt die hij op haar werpt. Hilda beseft dat ze erg in de smaak valt bij haar neefje. In eerste instantie weet ze niet wat ze hier van moet denken, maar na een tijdje heeft ze door dat haar ego gestreeld is. Twan is een mooie jongen om te zien en dat hij in haar geïnteresseerd is, doet toch wel wat met haar. Niet dat ze er aan denkt er werk van te maken trouwens, Twan is natuurlijk wel haar neefje!

Later die week zit Twan achter in de winkel de nieuw binnengekomen boeken en tijdschriften te ordenen en te prijzen. Het is best een leuke bezigheid, want elke dag is het weer een verrassing wat er tussen zit. Twan mag de binnengekomen spullen ook prijzen, maar Hilda loopt de exemplaren altijd nog door, om te zien of er geen juweeltjes voor te weinig geld in de winkel worden gelegd. Twan legt net een stapel Amerikaanse pockets opzij en pakt er een nieuwe doos bij. Tot zijn verrassing zijn dit allemaal seksblaadjes! Hilda verkoopt ook deze lectuur en ze verkopen ook nog eens ontzettend goed. En niet alleen aan vieze, oude mannetje trouwens. Ook deze blaadjes worden door Twan gesorteerd en hij kan het niet laten om er af en toe een blik in te werpen. Een exemplaar trekt zijn bijzondere aandacht. Hierin staan allerlei vrouwen in poses die niets aan de verbeelding overlaten. Het zijn allemaal vrouwen van rond de 35, misschien net 40, precies die vrouwen waar hij zo'n zwak voor heeft. Vooral een vrouw die veel van Hilda weg heeft kan hem meer dan bekoren. Hij voelt hoe zijn lul aan het groeien is bij het zien van deze mooie vrouw. Het liefst van al wil hij zijn lul bevrijden, maar hij weet zich in te houden. Hij gaat zo in het blaadje op, dat hij helemaal niet doorheeft dat Hilda naar achteren is gelopen.

" Lukt het een beetje om alles te sorteren? " vraagt ze.

Van schrik laat Twan het blaadje vallen. Hij heeft het idee dat ze wel heeft moeten zien hoe hij vol belangstelling het blaadje aan het bekijken was.

" Ja hoor, geen probleem " speelt hij de vermoorde onschuld, maar hij kan niet voorkomen dat zijn gezicht rood aanloopt.

" Ik wil afsluiten, dus het is beter om morgen verder te gaan " zegt Hilda.

Twan haalt opgelucht adem. Hilda lijkt niets door te hebben en achter zijn tante aan loopt hij mee naar voren, waar Hilda de deur van de winkel achter zich sluit.

Natuurlijk heeft Hilda hem gezien. Ze heeft een minuut toegekeken hoe hij in het blaadje opging en tot haar verrassing zag ze ook zijn lul duidelijk in zijn broek groeien. Er was bijna niet omheen te kijken! Die nacht moet ze er nog vaak aan denken, terwijl ze in haar bed maar niet in slaap kan komen. Twan houdt haar meer bezig dan ze voor mogelijk heeft gehouden. Ze voelt zich meer tot hem aangetrokken dan ze eigenlijk wil toegeven. En de lul die zich in broek aftekende kan ze maar niet uit haar gedachten krijgen.

De volgende ochtend is ze al vroeg in de winkel en als eerste loopt ze naar achteren toe. Ze raapt het blaadje op waar Twan zo in verdiept was en bekijkt de foto's die erin staan. Allemaal vrouwen van haar leeftijd, precies wat ze al dacht. Ze voelt hoe haar kutje reageert. Niet op de blote vrouwen, maar op het idee dat Twan ook op haar geilt. En ze weet niet of ze hier lang weerstand aan kan bieden. Ze beseft op dit moment dat ze naar hem verlangt. Ze wil niets liever dan hem in haar armen te nemen en de liefde met hem te bedrijven. En dat terwijl ze zich nooit tot mannen van zijn leeftijd aangetrokken heeft gevoeld. Maar bij Twan lijkt het allemaal anders te zijn. Ze denkt er de rest van de vrij stille dag over na en hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer ze tot de conclusie komt dat ze haar neefje wil bezitten. Ze schrikt van haar eigen conclusie, maar beseft dat deze gewoon klopt. Ze is zo geil als boter als ze alleen al aan hem denkt. Hoe nu verder? Eigenlijk zou ze zichzelf tot de orde moeten roepen, maar haar geilheid is niet in te tomen. Een plannetje ontstaat bij de blondine. Ze loopt haar kantoortje binnen en pakt uit een la een exemplaar van een wel heel opwindend blad. Het is een exemplaar van een seksblad waar zij in al haar glorie in staat. Foto's die genomen zijn toen ze net 30 geworden was, gemaakt in een gekke bui, door haar vriendje, wiens vader zulke blaadjes uitgaf. Ze schaamt zich er ook absoluut niet voor, want ze ziet er gewoon goed uit op die foto's. Ze vraagt zich af hoe Twan zal reageren als ze het exemplaar tussen de anderen steekt, die hij nog moet sorteren. Hij kan er niet omheen kijken, want ze staat in al haar glorie op de voorkant. Vol spanning loopt ze naar achteren en legt hem onder op het stapeltje.

Het is een drukke dag geweest op de universiteit, nu nog twee uurtjes werken in de winkel van zijn tante en dan is het wel mooi geweest. Twan wuift naar zijn tante, die druk bezig is bij de kassa, met de op dit moment enige klant in de winkel. Hilda knikt terug en Twan loopt naar achteren, om verder te gaan met waar hij gisteren mee is begonnen. Hij pakt de stapel seksboekjes erbij en sorteert en prijst ze verder uit. Hij legt het exemplaar waar hij gisteren zo druk mee was apart, die neemt hij straks mee naar huis. Hij hoort hoe de klant de winkel verlaat en rekent erop dat Hilda elk moment naar achteren komt lopen en wil voor ze dat doet eigenlijk de stapel hebben verwerkt. Snel prijst hij de laatste exemplaren en net als hij denkt klaar te zijn blijft hij gebiologeerd naar de vrouw op de cover van het laatste boekje kijken. Dat kan toch niet waar zijn? Maar er is geen ontkennen aan, het is Hilda die de cover siert van dit seksboekje. Trillend opent hij het blad en bladert deze snel door. En dan ziet hij zijn tante in al haar glorie. Met open mond bewondert hij haar perfecte lichaam, haar mooie tieten, haar prachtige billen en het met blond schaamhaar begroeide kutje. Zijn lul knapt bijna uit zijn broek bij het zien van al dat moois. Twan kijkt waar zijn tante is en ziet dan dat de blondine druk bezig is met boeken te herschikken. Hij loopt terug naar achteren en haalt zijn lul uit zijn broek. Hij kan niet anders. Hij moet zichzelf wel aftrekken op zijn tante, moet de brand blussen die bij hem is ontstaan.

Hilda ziet Twan om het hoekje gluren en vraagt zich met spanning af of hij het boekje al ontdekt heeft. Ze voelt haar hart kloppen en na een minuut gewacht te hebben loopt ze naar achteren toe. Zal hij haar foto's al aan het bewonderen zijn? Ze houdt er rekening mee dat hij deze keer wel oplet of ze er aan komt lopen, maar als ze voorzichtig haar hoofd naar binnensteekt, ziet ze dat hij helemaal geen oog meer voor haar heeft. Althans niet voor de echte Hilda, maar de Hilda in het blad heeft zijn volle aandacht. Ze ziet tot haar verbijstering dat hij open en bloot aan zijn lul aan het trekken is, zijn ogen gefixeerd op haar foto's. En wat een lul heeft haar neefje! Het is een machtig exemplaar, eentje om van te watertanden. Terwijl Twan zich helemaal verlekkert op haar foto's, fixeert de blondine zich op de lul van haar neefje. Ze merkt hoe geil ze wel niet raakt van het zien van zijn lul en voelt haar kutje werkelijk soppen. Ze wil niets liever dan deze lul in haar handen te nemen of nog beter, in haar mond. Ze beseft dat ze zich niet lang zal kunnen bedwingen en loopt snel terug naar voren. Gauw, voor er een klant aankomt! Ze draait de deur op slot, draait het bordje gesloten om en loopt terug naar achteren.

Ze leunt tegen de muur aan, terwijl ze toekijkt hoe Twan zich aftrekt. Wat een opwindend gezicht om de jongen zo te zien genieten. Zelf staat ze ook in brand en ze kan het niet laten om met zichzelf te gaan spelen. Ze knoopt haar blouse los en begint haar bevrijde tieten te kneden. Haar tepels zijn keihard, opgewonden als ze is door haar eigen neefje! Al snel heeft ze niet genoeg aan haar tieten, ze wil meer. Ze knoopt haar jeans los en deze valt op de grond. Ze stapt eruit, laat ondertussen haar vingers onder haar slipje glijden. Ze begint zichzelf te vingeren, voelt hoe vochtig ze wel niet is. Ze wil meer ruimte om bij haar kutje te kunnen komen en trekt ook haar laatste kledingstuk uit. Het is een wonder dat Twan haar niet opmerkt, maar deze heeft genoeg aan zijn eigen genot. Steeds sneller gaat zijn hand heen en weer, zijn blik nog steeds op haar naaktfoto's gericht. Ze beseft dat hij elk moment kan klaarkomen, zo opgewonden is hij. Ze vindt het zonde dat hij zijn zaad op deze manier verspilt, maar ze is al te laat om nog in te grijpen. Daar ziet ze hoe zijn gezicht vertrekt en hij een gesmoorde kreet slaakt. Ze ziet zijn lul spuiten, straal na straal geil vliegt in het rond. Ongecontroleerd schokt hij en het zaad spuit alle kanten uit, ook over haar foto's heen.

" Kut, kut, kut " mompelt hij, terwijl de laatste druppels zaad zijn lul verlaten. Hij pakt de onder het zaad zittende boekje vast, een treurige blik op zijn gezicht.

" Geen paniek, Twan. Ik heb nog meer exemplaren " zegt Hilda dan, niet langer in staat zich stil te houden.

Twan schrikt zich een hoedje. Met open mond staart hij naar Hilda. Het is het meest genante moment uit zijn leven. Zijn tante is er getuige van geweest hoe hij zich op haar foto's heeft afgetrokken en is klaargekomen. Kan het nog erger? Het duurt even voor het tot hem doordringt dat Hilda daar naakt voor hem staat en nog met haar kutje aan het spelen is. Hij slikt, terwijl hij Hilda in al haar schoonheid in zich opneemt. Ze is nog mooier dan op de foto's en hij weet niet waar hij kijken moet. Haar van genot vertrokken gezicht is verleidelijk, haar tieten deinen hemels op en neer en dan haar kutje, waar haar vingers zo heerlijk heen en weer gaan. Hij weet niet wat te zeggen. Hij kijkt alleen maar toe als Hilda op hem af komt lopen.

" Hilda, ik ... " probeert hij dan wat te zeggen, maar ze legt haar vinger op zijn lippen.

Twan kijkt toe hoe ze door de knieën gaat en zijn lul beetpakt. Hij voelt hoe ze hem zachtjes aftrekt en het volgende moment laat ze haar tong over zijn lul dwalen. Ze likt hem helemaal schoon en ook het zaad op zijn buik wordt door de blondine opgelikt. Twan kan nauwelijks geloven wat ze hier doet, maar het voelt zo goed om haar warme lippen te voelen. Nu likt ze zijn eikel weer en hij kreunt het uit. Hij merkt zelfs dat hij weer tot leven komt onder haar liefkozingen en voelt en ziet zijn lul weer groeien. Dit is iets wat hij nooit heeft kunnen denken, dat Hilda dit met hem doet. In zijn dromen wel natuurlijk, maar hier gebeurt het gewoon in het echt. Zijn geile tante pijpt hem gewoon en Twan kan zijn geluk niet op. Sensaties gaan er door hem heen en hij kan zich niet herinneren zich eerder zo geil en opgewonden te hebben gevoeld. Helemaal heeft Hilda zijn lul nu in haar mond zitten en Twan kan zich nauwelijks nog op de benen houden. Hilda lijkt het door te hebben en laat zijn lul uit haar mond glippen. De blondine komt overeind en Twan kijkt haar vol verlangen aan. Wat is ze nog allemaal met hem van plan?

Hilda heeft het niet meer. Haar kutje staat in brand, ze is zo opgewonden als wat. De lul van Twan is echt verrukkelijk en een genot om te pijpen. Maar ze weet haar ergste lusten voorlopig te bedwingen en laat Twan eerst maar even op adem komen. Ze kijkt haar neefje aan en ziet diens genot op zijn gezicht weerspiegelt. Hij weet nog steeds niets te zeggen en dat is ook helemaal niet nodig. Soms is het genoeg om je lichaam te laten spreken en dat is wat er hier gebeurd. Ze kust Twan op zijn lippen en na enige aarzeling beantwoordt hij haar kus gretig. Al tongend genieten ze van elkaar, tot Twan zijn verlangen naar zijn tante nauwelijks kan bedwingen. Ze voelt hoe zijn handen over haar lichaam dwalen, hoe hij haar kontje beetpakt. Dan weer zoekt hij haar tieten op, masseert haar bollen vol vuur en passie. Ze spreidt haar benen iets verder en dat is de aanmoediging die hij nodig heeft om zich op haar kutje te richten. Ze voelt zijn vingers over haar natte lipjes dwalen en dan haar kutje binnendringen. Het voelt verrukkelijk aan, zijn onderzoekende vingers die haar kutje verkennen. Ze kreunt het uit van genot, heeft steeds meer moeite om overeind te blijven. Wat Twan wel niet allemaal met haar doet! Steeds harder begint ze te hijgen, sluit haar ogen om helemaal van het moment te genieten.

Twan geniet al net zoveel als zijn tante. Om Hilda zo te mogen liefhebben is niet te beschrijven. Hij haalt zijn soppende vingers uit haar kutje en likt ze helemaal schoon. Wat smaakt ze heerlijk! Hij moet meer van haar sappen proeven en snel gaat hij door de knieën. Hij bewondert haat blonde schaamharen, de uitpuilende lipjes en zet zijn tong dan het werk. Hij likt haar natte lipjes en dringt dan haar kutje binnen. Ze kreunt het uit als hij zijn tong op onderzoek laat gaan en als hij haar clitoris beroert staat ze te trillen op haar benen. Ja, Hilda is bloedgeil beseft Twan en dat allemaal door hem! Hij blijft Hilda verwennen, maakt haar helemaal gek en weet dat ze op het randje van een orgasme zit. Ze kan zichzelf nauwelijks op de benen houden, grijpt zich vast aan hem. Vol vuur gaat hij verder om haar over de grens te duwen en zijn tante te laten exploderen. Nog eventjes en dan voelt hij haar verkrampen. Een rauwe gil komt er over haar lippen en dan komt ze. En hoe! Ze ontploft gewoon en een straal sap spuit recht in zijn gezicht. Dit heeft hij nog nooit meegemaakt, een vrouw die zo wild klaarkomt als Hilda. Genietend blijft hij haar verwennen, haar orgasme mag wat hem betreft zo lang mogelijk duren. Nogmaals slaakt de blondine een kreet en dan begeven haar benen het. Kreunend zakt ze ineen en begeleidt door Twan nestelt ze zich op de vloer, even niet in staat iets anders te doen.

Op dit moment verkeert Hilda in de zevende hemel. Er lijkt niets anders op deze wereld te bestaan dan haar voldane lichaam en haar perfecte minnaar. Ze kijkt Twan aan, geniet van zijn sportieve lijf en bewondert de lul van de jongen. Moeiteloos tikt hij de 18 cm aan en ze kan niet wachten om deze pracht lul in haar kutje te voelen. Ze trekt Twan bij zich op de grond en spreidt haar benen voor hem. Natuurlijk dat hij geen moment aarzelt, dit is ook precies wat hij wil. Ze verlangen er naar om elkaar te neuken en het moment is nu daar. Hilda voelt hoe hij zijn lul tegen haar lipjes zet en dan stoot hij bij haar naar binnen. Heerlijk voelt het aan, die lul die diep in haar aan het stoten is. Ze kan zich niet herinneren eerder zo'n grote lul in zich gevoeld te hebben en ze geniet van de sensaties die dit monster te weeg brengt. Twan lijkt wel helemaal wild te worden en gooit er nog maar eens een schepje bij op. Elke stoot lijkt raak te zijn en genietend sluit Hilda de ogen. Haar lichaam staat in brand en genot spreidt zich in alle richtingen uit. Steeds luider begint de blondine te kreunen en ze moedigt Twan luidkeels aan.


" Ga door, schat. Naai me lekker hard " kreunt ze verlangend.

Het lijkt de bevestiging te zijn die Twan nodig heeft. Hij pakt Hilda nog steviger beet en werpt zijn heupen vooruit. Hilda is als was in zijn armen en de gewillige blondine stookt het vuurtje nog extra bij hem op. Hij trekt zich uit Hilda terug, draait de blondine om en neemt het prachtige kontje van zijn tante op. Hij steekt twee vingers van achteren in haar kutje en haalt deze snel heen en weer. Zijn vingers zitten onder haar sappen, als hij ze uit haar kutje terugtrekt. Hij biedt ze Hilda aan en genietend proeft zijn tante haar eigen kutsappen. Twan vindt dit zo'n geil gezicht, dat hij niet langer kan wachten en opnieuw stoot hij zijn lul in haar kutje. Nu van achteren, maar het resultaat blijft net zo opwindend. Wild neemt hij Hilda nu, zijn ballen kletsen tegen haar achterste aan. Hilda kermt en kreunt, smeekt hem verder te gaan en dat is precies wat hij doet. Nooit eerder heeft hij zoveel genot ervaren als met deze vrouw. Hij wil zijn tante in allerlei standjes nemen, kan geen genoeg van haar krijgen. Nu trekt hij zich weer terug uit haar kutje, trekt haar overeind en zet haar tegen een van de boekenkasten aan. Diep kijkt hij haar in de ogen en stoot zijn lul bij haar naar binnen. Staand tegen de boekenkast neemt hij Hilda, geen moment haar blik verliezend. Samen gaan ze helemaal in elkaar op, genieten ze van elk moment.

Langzaam maar zeker lijkt Hilda de controle te verliezen. Haar kutje staat in brand en elk moment kan de explosie plaatsvinden. Twan doet dingen met haar die ze niet voor mogelijk heeft gehouden. Elke keer als zijn lul diep in haar stoot siddert ze van verrukking. Nu tilt hij haar gewoon van de vloer op en loopt al neukend met haar door de ruimte heen. Ze kreunt het uit, voelt hoe de spanning een manier vindt om te ontsnappen. Ze komt klaar op een manier die ze lang niet heeft meegemaakt en Hilda geeft zich helemaal aan het genot over. Schokgolven gaan door haar lijf heen, tranen verschijnen er in haar ooghoeken. Twan dreigt door haar wildschokkende lijf zijn evenwicht te verliezen en zoekt steun aan een tafel die vol ligt met net binnengekomen boeken. De boeken vliegen alle kanten op, terwijl de laatste schokgolven Hilda overvallen. Hijgend blijft ze tegen de tafel steunen, met Twan nog steeds in haar geëxplodeerde kutje.

Een paar keer stoot hij nog toe en trekt zich dan uit Hilda terug. Hij tilt zijn tante op de tafel en duwt haar benen naar achteren. Haar kutje ligt open voor hem en snel nestelt hij zich bij Hilda. Ze kijkt hem vol verwachting aan en een kreun ontsnapt er aan haar lippen als hij weer bij haar naar binnen stoot. Met een grote grijns op zijn gezicht begint hij Hilda opnieuw te naaien. Langzaam maar zeker komt zijn orgasme dichterbij, maar Twan doet er alles aan om zijn hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen. Het kan hem niet lang genoeg duren. Wie weet is dit de enige keer dat hij Hilda kan neuken en dus wil hij er ten volle van profiteren. Nog eenmaal veranderen ze van standje, waarbij Hilda op hem klimt en vol vuur begint te deinen op zijn lul. Hij kijkt in haar van genot vertrokken gezicht, bewondert haar deinende tieten. Ze laat haar spieren op hem inwerken en dan voelt hij hoe klaarkomt.

" Ik ga komen, Hilda. Mijn God, ik kom ... " kermt hij van verrukking.

Hilda doet geen enkele moeite om zich van hem los te maken, ze wil dat hij in haar klaarkomt. Een paar tellen gaan voorbij en dan spuit hij straal na straal in haar hete kutje. Hilda slaat een luide gil uit, want de exploderende Twan duwt ook haar over het randje heen en de blondine komt kermend klaar. Samen beleven ze hun hoogtepunt, een moment om nooit te vergeten.

Even later komt Hilda overeind. Ze kijkt om zich heen, ziet de ravage die ze beiden hebben aangericht. Boeken liggen over de grond heen, tijdschriften liggen verspreid door de kamer. Ze loopt de kamer uit en gaat naar de wc toe. Terwijl ze haar urine laat lopen denkt ze na over wat er gebeurd is. Ze heeft seks gehad met haar eigen neefje! Ze heeft zich laten meeslepen door haar eigen lust en verlangen. Spijt heeft ze er niet van, maar het zal bij deze ene keer blijven belooft ze zichzelf. Maar als ze even later Twan ziet, nog steeds naakt, weet ze dat ze deze belofte niet kan houden. Het verlangen naar de jongen blijft te groot!

Bij Twan bestaat er geen enkele twijfel of er een volgende keer zal komen. Met een grote grijns loopt hij rond, in gedachten al bezig met de volgende keer dat hij en Hilda de liefde bedrijven.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Neef, Neuken, Pijpen, Tante, Werk, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Een Fantasie Die ...Door: Paco
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Behaard, Kut, Kutje, Neef, Pijpen, Slipje, Spuiten, Tante, Tieten,
"al zolang ik me herinner fantaseer ik over oudere vrouwen, ik weet niet wat het is maar ze hebben altijd meer aantrekkingskracht op mij gehad dan meisjes van mijn leeftijd of jongere meiden zo had ik dan ook veel aandacht voor een tante van ..."
27-04
8.9
Jij Doet Er ... - 2Door: Steven D
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Schaamhaar, Vingeren, Zoon,
"Ik werd wakker van de ochtendzon die de slaapkamer binnen scheen. De vogels floten. Ik draaide me om en genoot van de zachtheid van de lakens rondom mijn naakte lichaam. Dan plots daagde het me dat ik niet in mijn eigen bed lag. Geschrokken opende ik..."
27-04
9.5
Thuisverpleging - 2Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Het feit dat mijn kleindochter zich zelf met een dildo had ontmaagd prikkelde haast gelijk mijn gedachten. Dus jij hebt een dildo Of heb jij toen een dildo van een vriendin of zo geleend Vroeg ik aan mijn kleindochter wiens wangen ineens vele rod..."
27-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 6Door: Patrick57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"En jazeker, mijn nymfomaantje vergat me inderdaad niet. Ik kom bij mijn lieve Ilse nog steeds uitstekend aan mijn trekken ook al weet ik dat Ilse en Rick ook bepaald niet stilliggen. Twee keer in de week heeft Rick de eerste schooluren vrij ..."
26-04
9.1
Tante Nina - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Tante, Tiener, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" In Zusjes in het hooggebergte is de olijke tiener Niels ontmaagd tijdens zijn eerste wandelvakantie. In het vervolg Tante Nina , maakten we kennis met zijn klasgenootje Maaike en Tante Nina. Als die tegelijkertijd komen logeren wordt Niels onde..."
26-04
9.4
Thuisverpleging - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa,
"Met een bezorgde blik keek mijn kleindochter naar mij wanneer ik me wat hogerop legde in mijn ziekenhuisbed. Je hoeft je echt geen zorgen te maken liefje alles is nu in orde. Zei ik tegen haar wanneer ze mijn hand vastnam. Zachtjes werd e..."
25-04
8.9
Ik Sta Bij ... - 3Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Slaaf, Zus,
"Ik hoefde helemaal niet lang na te denken over de vraag van Laura wanneer Amber, Ellen en Saartje met pretoogjes naar mij keken. Geef mij dan maar de druppeltjes van de Spaanse vlieg enjoy maar. Waarop Amber mijn glas met cava van mij af nam en Ell..."
25-04
9.4
Het Voordeel Van KatoenDoor: Maxime
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Kinky,
" We hebben samen besloten om onze sexuele ervaringen en fantasie n met jullie te delen. We geven jullie graag een inkijkje in ons samengesteld gezin. Hoe wij als vrijdenkende ouders denken over sexuele opvoeding en hoe wij onze kinderen daar wegwij..."
25-04
9.1
AbigailDoor: Kybalion
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dochter,
" Waar is ze vroeg hij, terwijl zijn handpalm ongeduldig rondjes draaide boven zijn dampende theeglas. Caro knikte richting het plafond en zuchtte nauwelijks hoorbaar. Boven. Ze streek met haar handen langs haar slapen en hield haar hoofd ..."
25-04
8.4
Een Leuke VerrassingDoor: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Met een nieuwsgierige blik keek ik naar mijn zus wanneer ik haar had gevraagd waar we nu in feiten naar toe reden. We zijn er bijna. Zei Fleur met fonkelende ogen en zelf keek ik nu naarstig rond. Gelijk begon mijn hart sneller te bonzen ..."
24-04
8.9
Jij Doet Er ... - 1Door: Steven D
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Betrapt, Moeder, Neuken, Ouderen, Pijpen, Zoon,
" Jij doet er ten minste nog wat mee Ik schrok van mijn moeders opmerking. Recht voor de raap, zo was ze altijd al geweest. Maar haar openheid bij dit onderwerp verbaasde me toch. Mam zette zich naast me op de sofa, en zuchtte een..."
24-04
9.3
Zwanger Of Toch Niet?Door: Nickey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Lis was 35 en woonde met haar dochters Nathalie van 16 en Miranda van 15 bij haar ouders in. Sjaak, de zoon van haar tweelingzus Helene woonde er ook. Sjaak en Nathalie waren even oud. Sjaak en Nathalie konden het heel goed met elkaar vinden. Ze zate..."
23-04
8.7