62.728 Gratis Sexverhalen

1990


Door: Karel Jr.
Datum: 01-05-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 23510x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Die ochtend weet Chloë het zeker. Haar moeder is verliefd, of heeft in ieder geval een nieuwe minnaar. Haar opgewektheid, het vrolijke hupje in haar stap, het zijn allemaal dingen die ze altijd heeft, als haar liefdesleven een boost heeft gekregen. Als ze het iemand gunt is het Hilda wel, maar ze is deze keer wel zeer geheimzinnig. Normaal schreeuwt ze het van de daken af, als ze een nieuwe liefde in haar leven heeft. Chloë is nogal nieuwsgierig aangelegd en moet en zal er achter komen wie die geheimzinnige man in het leven van haar moeder is. Misschien weet Twan wel wat haar moeder uitspookt bedenkt ze zich. Als er iemand veel contact met haar heeft is hij het wel. Niet alleen zijn ze huisgenoten, ook werkt hij naast zijn studie in haar moeders tweedehands boekenwinkel. Op de universiteit komt ze hem tegen in de koffiebar en vraagt ze de voor haar zo prangende vraag.

" Heb jij enig idee wie de nieuwe man van mama is? ".

" Heeft ze die dan? " antwoordt Twan, een hap van zijn bagel nemend.

" Daar twijfel ik niet aan. Maar jij weet dus van niets? " reageert Chloë.

" Mij is in ieder geval niets opgevallen " antwoordt Twan.

Chloë kijkt haar neefje aan. Wat is het toch een knappe jongen! Chloë staart in gedachten verzonken voor zich uit. Ze ziet beelden voor zich van Twan en haar samen, die de wereld verkennen en vooral de liefde met elkaar bedrijven. Samen zouden ze gelukkig zijn, genieten van elkaar.

" Waar denk jij in Godsnaam aan? lacht Twan, die de dromerige blik op haar gezicht ziet.

" Nergens " mompelt ze en haalt haar hand door haar onlangs geblondeerde haar.

Ze houdt zichzelf voor de gek natuurlijk. Twan is haar neefje en een relatie is uit den boze. Daar komt nog eens bij dat Twan volgens haar moeder op oudere vrouwen valt en dus geen belangstelling voor haar zal hebben. Hoe dan ook, Twan heeft dus geen idee op wie haar moeder verliefd is en dus zal ze er zelf achter moeten zien te komen. Ook geen probleem, het zal alleen iets langer duren voor ze het verlossende antwoord heeft.

" Ik heb het idee dat Chloë het vermoeden heeft dat je een nieuwe liefde gevonden hebt " zegt Twan later die dag tegen Hilda. Ze ligt in zijn armen, bijkomend van een heerlijke portie seks.

" Daar was ik al bang voor. Chloë heeft daar een fijn neusje voor. Ik zal iemand uit de hoge hoed moeten toveren, die haar nieuwsgierigheid enigszins in bedwang houdt " reageert Hilda.

" Misschien een geheimzinnige klant, die regelmatig in de winkel komt? " stelt Twan voor.

" Bijvoorbeeld, ja. Iets in die richting " beaamt Hilda.

" Hoe dan ook, ik heb gezegd dat mij niets is opgevallen " zegt Twan en kust Hilda vervolgens op de lippen.

Hilda kust Twan terug. Een aantal maanden doen ze het nu al met elkaar. In oktober 1989 was de eerste keer dat ze liefde met elkaar bedreven. Nu is het april 1990 en nog steeds genieten ze van elkaar. Verliefd zijn ze niet, het is vooral lust dat de boventoon voert. Ze leggen ook geen claim op elkaar, allebei zijn ze vrij om met een ander aan te pappen. Maar tot op heden hebben ze genoeg aan elkaar, maar of dat nog lang duurt is de vraag natuurlijk.

Die avond gebeurd er namelijk iets dat hun seksleven naar een volgend niveau gaat tillen. Franziska, de beste vriendin van Hilda komt namelijk langs. Niet alleen Chloë vermoedt dat er een nieuwe liefde in het leven van Hilda is, ook haar beste vriendin is niet voor de gek te houden. Franziska en zij kennen elkaar al sinds de kleuterschool en hebben in principe geen geheimen voor elkaar. Daar komt bij dat Hilda het niet langer voor zich kan houden en als Franziska dus naar haar nieuwe liefde informeert, lucht zij haar hart. Eerst is daar ongeloof bij Franziska, maar al snel ook iets meer. Franziska en Hilda hebben een geschiedenis met het delen van elkaars minnaars, zeker als er geen sprake is van liefde maar van lust. Vooral in hun studententijd waren de triootjes schering en inslag bij de dames. En aangezien Franziska ook ogen in haar hoofd heeft, lijkt een triootje met haar, Hilda en Twan niet te versmaden.

" Denk je dat Twan er voor in is? " vraagt ze gespannen.

" Ik zal het hem moeten vragen. Ik weet wel dat hij op oudere vrouwen valt, dus daar heb je een pluspunt " antwoordt Hilda.

" Hé, zo oud ben ik niet " zegt Franziska verontwaardigd en begint te lachen.

Die nacht kan Hilda moeilijk de slaap vatten. Is het verstandig, om wat zij met Twan heeft, op het spel te zetten voor een triootje met Franziska? Uiteindelijk besluit ze de keuze te laten aan Twan en de volgende ochtend vraagt ze het hem voorzichtig. De reactie van Twan is duidelijk. Een grote grijns breekt bij hem door en het enthousiasme druipt er bijna vanaf. Hij kent Franziska natuurlijk al, weet dat het een prachtvrouw is. Hij wil alles weten over het gezamenlijke liefdesleven van de twee. Hilda vertelt over wat zij en Franziska zo al hebben meegemaakt en het enthousiasme van Twan wordt alleen maar groter. De vraag is niet of het triootje er komt, maar wanneer. Franziska komt met het voorstel om er met z'n allen een weekendje uit van te maken. Iedereen is meteen voor en een datum wordt gepland.

Ondertussen is Chloë nog druk bezig met de speurtocht naar de nieuwe minnaar van haar moeder. Ze gaat zelfs zo ver om in de slaapkamer van haar moeder op zoek te gaan naar aanwijzingen, die ze niet vindt. Alleen in de woonkamer komt ze een reservering tegen voor twee kamers in een hotel aan de kust. Op naam van Franziska, Hilda en Twan. Verbaasd houdt ze de reservering in haar handen. Dit is iets waar ze niets vanaf weet en ze vraagt zich meteen af waarom ze niet is uitgenodigd en waarom ze er niets over gehoord heeft. Haar nieuwsgierigheid is groot en de eenvoudigste manier om er achter te komen, is natuurlijk het gewoon aan haar moeder te vragen. Chloë heeft echter het vermoeden dat haar moeder met een uitvlucht aankomt en besluit daarom een heel andere route te kiezen. Ze reserveert een kamer in hetzelfde hotel als haar moeder en besluit op deze manier de waarheid te achterhalen.

En dan is het weekend daar. Twan heeft er naar uitgekeken. Het idee om met beide vrouwen de liefde te bedrijven is onweerstaanbaar. Hilda voldoet aan zijn ideaalbeeld, maar ook Franziska mag er zijn. Ze is gewoon een mooie vrouw, met ontzettend lange benen, die fantastisch tot uitdrukking komen in een strakke jeans. Haar tieten zijn misschien niet zo groot, maar mogen er toch zijn. En bovenal is Franziska gewoon een leuke vrouw, die je makkelijk aan het lachen kan krijgen. Ze checken in in het hotel, zetten hun spullen in de kamers en nemen vervolgens beneden een drankje. Het is prachtig weer, boven de 20 graden en dat voor begin april. Vervolgens gaan ze naar buiten toe, op zoek naar vertier en vermaak.

Op gepaste afstand volgt Chloë het drietal. Ze voelt zich net Magnum of Mike Hammer, of hoe die t.v. detectives ook mogen heten. Tot haar verrassing ziet ze hoe Franziska een arm om Twan heen legt. Haar neefje blijft niet achter en zijn hand dwaalt verradelijk in de richting van haar billen. Mijn god, wat is er hier aan de hand? Zijn Franziska en Twan een stelletje? Hij valt natuurlijk op oudere vrouwen, dus het zou zo maar mogelijk kunnen zijn.

Eerst pakken ze een terrasje, vervolgens slenteren ze over de boulevard. Franziska stelt voor om het strand op te zoeken, iets waar ze allemaal voor te vinden zijn. Ze halen hun badkleding op en slenteren dan rustig naar het strand toe. Tot verrassing van Twan besluiten de dames topless te gaan zonnen en voor het eerst ziet hij de tieten van Franziska open en bloot voor zich. Niet al te groot, maar wel mooi van vorm. De harde tepels nodigen uit om in te bijten en Twan heeft moeite zijn blik van Franziska los te maken.

" Ben ik niet mooi genoeg meer? " vraagt Hilda dan ook lachend.

" Natuurlijk wel " kan ook Twan een grijns niet onderdrukken.

Hij neemt het hem zo vertrouwde lichaam in zich op. En na zoveel maanden is hij nog steeds onder de indruk van de blondine.

" Tijd om ons in te smeren " onderbreekt Franziska hun moment en werpt Twan een flesje toe.

Dit is toch wel een opwindend moment voor Twan. Hij weet dat hij vanavond de liefde gaat bedrijven met beide vrouwen, maar om deze twee nu eens lekker in te wrijven is ook niet te versmaden. Eerst is Franziska aan de beurt. Hij laat zijn vingers over het hem nog onbekende lichaam dwalen en smeert haar goed in. Hij slaat geen onbedekt plekje over en dus zijn ook haar tieten aan de beurt. Hij krijgt het hier toch wel warm van moet hij toegeven. Vooral de harde tepels van de blondine vindt hij zeer opwindend en hij voelt hoe zijn lul tot leven komt. Hilda haar lijf is natuurlijk al net zo opwindend en dat helpt niet bepaald om zijn lul tot rust te brengen. Natuurlijk dat de dames dit doorhebben en ze maken er regelmatig grapjes over.

" Nog een paar uur volhouden " zegt Franziska met een grote glimlach.

Dan wordt ook Twan ingesmeerd, eerst door Hilda en vervolgens wil ook Franziska zijn lekkere lijf onder haar vingers voelen. Hij durft zich niet meer op te richten, want zijn lul staat hard vooruit en vormt een gigantische bult in zijn broek. Hij kan niet wachten om de liefde met beide vrouwen te bedrijven.

Een eindje verderop kijkt Chloë met grote ogen toe. Langzaam maar zeker wordt het haar duidelijk wie de minnaar van haar moeder is. De intimiteit tussen de twee straalt er vanaf, meer dan tussen Twan en Franziska, waar de vertrouwdheid lijkt te ontbreken. Hilda en Twan! Ze kan het nauwelijks geloven. Mama doet het met haar neefje! Tegenstrijdige gevoelens maken zich meester van Chloë en ze weet niet wat ze er van moet denken.

Een uur later gaan ze terug naar het hotel. Twan kan zijn verlangens naar beide vrouwen nauwelijks onder controle houden. Franziska is er al net zo erg aan toe, alleen Hilda kan haar lusten wat meer in bedwang houden.

" Jullie mogen van mij doen wat je wilt, maar ik ga eerst iets eten " zegt Hilda.

" Zeker weten? " vraagt Franziska.

" Ja, ik voeg me wel bij jullie als het eerste brandje is geblust. Met z'n drieën is het toch lekkerder, als iedereen elkaar intiem kent " antwoordt de blondine.

Franziska en Twan kijken elkaar aan en haasten zich dan naar boven toe. Hilda kijkt ze lachend na, alvorens ze het restaurant binnenstapt.

Het verlangen naar elkaar is immens. De deur van de kamer is nauwelijks achter hun dichtgevallen of ze liggen al in elkaars armen. Wild kust Twan de mooie Franziska, een kus die door de blondine al even gretig wordt beantwoord. Twan verlangt zo naar de vrouw dat hij zich niet kan beheersen en met een ruk de blouse van haar lijf trekt. Knoopjes vallen over de grond en het verder ondraagbare kledingstuk wordt door Twan in de hoek geworpen. Franziska kijkt hem spottend aan, terwijl hij haar naakte bovenlijf in zich opneemt. Hij kan niet van haar tieten afblijven, moet ze voelen. Haar tepels zijn weer keihard en wat hij die middag aan het strand niet kon en durfde, doet hij nu wel. Hij neemt ze een voor een in zijn mond, zuigt op de harde spenen van de mooie Franziska. Hij merkt hoe ze begint te kreunen en vol vuur gaat hij verder. Zijn andere hand dwaalt over haar billen heen, voelt hoe stevig ze gevormd zijn in haar jeans. Al snel kan ook Franziska haar lusten niet meer bedwingen. Ze maakt zich van Twan los, trekt zijn shirt over zijn hoofd heen en bewondert opnieuw zijn naakte torso. Maar ze wil meer zien, veel meer. Snel trekt ze zijn broek uit en dan is zijn slip aan de beurt. Tot haar verbazing ziet ze haar vingers trillen en zichzelf tot de orde roepend trekt ze de slip naar beneden. De lul van Twan komt tevoorschijn en alle verwachtingen van Franziska worden overtrokken. Dit is echt een heerlijke lul en deze vraagt erom om mee te spelen. Ze pakt hem beet en begint Twan langzaam af te trekken. Al snel begint Twan te kreunen, want haar vingers halen het beste in hem naar boven. Het wordt allemaal nog feestelijker voor Twan als Franziska door de knieën gaat en haar mond in de strijd werpt. Ze begint hem te pijpen en Twan weet niet wat hem overkomt. Hilda kan heel goed pijpen, maar wat Franziska hier doet is van de buitenklasse. Hij staat te trillen op zijn benen en de spanning bouwt zich razendsnel op bij de jongen. Hij pakt haar hoofd beet, duwt de mooie blondine bijna op zijn lul en moeiteloos weet ze hem te verwerken. Dit is niet voor het eerst dat ze een grote lul te verwerken krijgt, ze lijkt precies te weten hoe ze het moet aanpakken. Hij moedigt haar luidkeels aan, maar voor het te laat is maakt hij zich van Franziska los.

" Ik wil je neuken, schat " hijgt hij en de blondine kijkt hem lachend aan.

" Wat let je dan? " grijnst ze.

Hij knoopt haar broek los en als deze op de grond is beland volgt haar slipje. Bewonderend neemt hij haar naakte lichaam in zich op. Haar kutje is verrukkelijk, licht begroeid met schaamhaar, maar vooral haar lange benen zijn fenomenaal. Hij begint haar te strelen, zijn vingers gaan door haar schaamhaar heen, beroeren haar lipjes. Ze is kleddernat, dat merkt hij wel en hij gaat door zijn knieën heen, om haar eens lekker te beffen.

" Dat kan later wel, Twan. Ik wil je in me voelen " hijgt ze dwingend.

En dus spreidt ze haar benen voor hem, zet Twan zijn lul tegen haar lipjes aan en stoot bij de blondine naar binnen, die hem met een luide gil ontvangt.

Aan de andere kant van de deur vangt Chloë de geluiden op. Geluiddicht is het niet echt hier en als ze een beetje luidruchtig zijn kan ze het enigszins volgen. Een ding is haar duidelijk, Twan geeft Franziska een goede beurt. Ze kan het nog niet geloven, Twan die de beste vriendin van haar moeder aan het neuken is. En nog steeds heeft ze het idee dat ook Hilda en Twan het met elkaar doen.

" Kan ik je helpen? " hoort ze opeens een stem achter haar.

Chloë kijkt verschrikt op en ziet daar een medewerker van het hotel staan, die met verwondering kijkt wat Chloë daar toch aan het doen is. Nu kan Chloë snel schakelen en dus komt er al snel een smoesje over haar lippen.

" Mijn vriendin heeft mijn sleutel, van de kamer hier naast. Maar ik weet niet of dit het moment is om haar te storen " verontschuldigt ze zich.

De medewerker hoort ook de geluiden uit de kamer komen en een glimlach ontstaat er op zijn gezicht.

" Ik denk het niet, nee. Maar ik maak de deur wel voor je open " zegt hij en opent de deur van de kamer ernaast.

Chloë bedankt hem hartelijk en stapt de kamer binnen. Deze is van Hilda en Franziska, ze ziet de spullen van haar moeder staan. Ze let er niet echt op, want de tussendeur naar de kamer ernaast is interessanter. Voorzichtig opent ze deze, maar al snel weet ze dat zelfs een toeter de twee niet had laten opkijken. Twan is druk bezig om Franziska met harde stoten te neuken. Met open mond kijkt ze toe hoe Twan elke keer weer diep in Franziska verdwijnt. Vooral over de grote lul van Twan kan ze niet uit. Wat een heerlijke pik bezit hij! Ze voelt haar kutje al soppen en op dit moment weet ze dat zij hem ook wil bezitten. Die lul moet in haar kutje verdwijnen! Ze trekt haar shirt omhoog, bevrijdt haar tieten en begint ze te masseren. Natuurlijk dat ze hier niet genoeg aan heeft en al snel heeft ze al haar kledingstukken uitgetrokken. Ze begint met haar kutje te spelen en kijkt hoe Franziska en Twan elkaar ophitsen.


Franziska heeft het niet meer. De stotende lul in haar kutje ontwaakt een brand in haar, die heter is dan ze ooit eerder heeft ervaren. Elke stoot verhoogt het genot bij bij Franziska, ze staat te trillen op haar benen. Nu tilt hij haar nog op ook, al neukend loopt hij met haar naar het bed toe. Daar legt hij haar neer en met grote pretogen kijkt hij haar aan.

" Kom hier " is het enige wat ze kan fluisteren.

Hij duwt haar benen in de nek en vol vaart begint hij haar opnieuw te neuken. Franziska kreunt, ze hijgt, ze smeekt om meer en Twan voldoet aan al haar wensen. Het punt nadert dat er geen ontkomen meer aan is voor Franziska. Ze voelt hoe haar orgasme zich aan het opbouwen is en ook Twan merkt hoe het met Franziska gesteld is. Dit voelt zo hemels aan, een vrouw dit te kunnen laten voelen. Hij merkt hoe ze ontploft op zijn stotende pik, een gil verlaat haar opengesperde mond. Alles legt ze in deze kreet en vol overgave geeft ze zich over aan het genot. Zelden is ze zo klaargekomen, maar nu is het dan toch echt zo. Het is genieten geblazen voor Franziska, tot het orgasme eindelijk is uitgeraasd.

Maar hier mee komt er geen einde aan het genot. Twan is namelijk zelf nog niet gekomen en blijft de blonde vrouw dan ook vol nemen. Hij voelt het orgasme naderen, voelt de spanning in zijn lendenen toenemen. Hij gromt, werpt zijn heupen vooruit, tot ook hij over de grens heengaat en de dijk breekt. Een luide gil komt er ook over zijn lippen en de ene straal zaad na de andere verdwijnt in het kutje van Franziska. Ze vindt dit zo geil dat ook zij nog een keer klaarkomt en beiden geven zich nu helemaal aan elkaar over. Hijgend blijven ze op het bed liggen, druk bezig op dit fantastische moment te verwerken.

Chloë maakt het van dichtbij mee. Ze ziet hoe de twee van elkaar genieten en zij geniet net zo hard mee. Razendsnel laat ze haar vingers heen en weer gaan, voelt hoe ze zelf gelijkmatig met de twee op weg is naar een overweldigend orgasme. Het is eigenlijk een wonder dat ze de sleutel in de deur hoort bewegen. Zonder er bij na te denken grijpt ze haar kleren en maakt dat ze uit zicht verdwijnt. Ze ziet het bed staan en zonder aarzeling duikt ze eronder, haar kleren met zich meesleurend. Ze vangt nog net een glimp op van haar moeder, die haar echter niet opmerkt. Van onder het bed ziet ze hoe haar moeder zich uitkleedt en naakt naar de badkamer verdwijnt. Ze ziet de prachtige billen deinen en als vanzelf verdwijnen haar vingers weer in haar kutje. Ze was zo dichtbij en wil nu dat heerlijke moment alsnog meemaken. Een paar minuten later is het zover en komt ze overweldigend klaar. Sappen spatten in het rond en hijgend sluit ze de ogen. Dan komt mama weer uit de douche, zichzelf met een handdoek afdrogend. In plaats van kleren aan te trekken verdwijnt ze dan in de kamer ernaast en voegt zich bij Twan en Franziska. Mijn God, wat gaat er verder nog gebeuren? Ze wacht even en komt dan onder het bed vandaan. Ze kan haar nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en loopt naar de andere kamer toe.

" Ik kon jullie op de gang al horen " zegt Hilda lachend en loopt de slaapkamer binnen, waar Franziska en Twan liggen bij te komen.

Zonder aarzelen nestelt ze zich tussen de twee en kijkt ze vrolijk aan. Ze buigt zich naar de lul van Twan toe en likt hem schoon en vervolgens likt ze ook het kutje van Franziska helemaal proper. Dan kijkt ze de twee opnieuw aan.

" Wordt het niet tijd om mij ook eens lekker te verwennen? " lacht ze vrolijk.

Daar hoeven ze niet lang over na te denken natuurlijk. Vol overgave richten ze zich dan ook op Hilda. Deze heeft haar handen in de nek gelegd en laat alles over zich heenkomen. Vingers strelen haar, voeren de spanning bij haar op. Twan richt zich al snel op haar kutje, terwijl Franziska het druk heeft met haar tieten. Kreunend ondergaat Hilda al die liefkozingen en ze voelt hoe de spanning zich langzaam aan het opbouwen is. Het voelt heerlijk aan en als niet veel later Franziska haar begint te tongen voelt ze zich helemaal in de zevende hemel. Wat haar betreft mogen Twan en Franziska nog wel een tijdje doorgaan met haar te verwennen.

Chloë kijkt met grote ogen toe hoe haar moeder door Twan en Franziska wordt verwend. Ze kan nauwelijks geloven wat ze ziet. Mama die zich door haar beste vriendin en haar neefje laat bevredigen! Ze kan er niet bij, maar een ding is zeker. Dit te mogen gadeslaan is heel opwindend! Ze kan haar vingers niet bij haar kutje vandaan houden, zo geil vindt de kleine blondine het. Steun zoekend aan de deuropening voert ze de spanning bij zichzelf op, haar blik op het seksende trio gericht.

Het moment is daar dat Twan zijn lul tegen haar lipjes zet. Hilda kan niet wachten om die lul weer in haar kutje te voelen doorstoten. Voor even verbreekt ze de kus met Franziska om toe te kunnen kijken hoe Twan bij haar naar binnendringt. Een stoot en Twan zit in haar. Sensaties gaan door haar heen als ze de dikke lul in zich voelt doorstoten. Een zucht ontsnapt er aan haar lippen en ze geniet van de penetrerende lul, die haar begint te nemen. Eerst nog vrij rustig, maar al snel vol vuur en passie. Nu kust ze ook Franziska weer en de twee tongen vechten een felle strijd met elkaar uit. Hilda zoekt met haar handen de tieten van haar vriendin op, om ook haar genot te schenken. Maar al snel blijkt dit niet genoeg te zijn voor Franziska, zij wil duidelijk meer. Ze maakt zich van Hilda los en laat haar kutje boven het gezicht van de mooie blondine zakken. Hilda ziet het verleidelijke kutje voor haar ogen opdoemen en kan een glimlach niet onderdrukken. Aan alles kan ze zien hoe geil Franziska wel niet is en genietend brengt ze haar tong in stelling. Ze proeft de heerlijke sappen van Franziska, terwijl haar tong het kutje verkent. Al snel speelt ze met de clitoris, voert de druk bij Franziska verder op. De drie gaan helemaal in elkaar op, gaan steeds verder op hun gezamenlijke reis naar een hoogtepunt.

Chloë heeft het niet meer. Haar kutje staat in brand, razendsnel haalt ze haar vingers heen en weer gaan. Haar ogen heeft ze nog steeds op het neukende drietal gericht, mist geen moment van het geile schouwspel voor haar ogen. Ze voelt hoe de dam in haar lijf breekt en en paar tellen later ontploft ze en ze moet zich zelf tot de orde roepen om een gil te onderdrukken. Ze heeft grote moeite om niet onderuit te gaan en een kleine kreun valt niet te maskeren. Verschrikt kijkt ze naar het drietal, er op bedacht dat ze haar gehoord hebben.

Maar die drie hebben het veel te druk met elkaar. Twan blijft Hilda maar nemen. Zweet drupt van zijn lijf af, terwijl hij met elke stoot zo diep mogelijk in haar probeert door te dringen. Hilda kreunt het inmiddels steeds luider uit, terwijl ze tegelijkertijd het kutje van Franziska maar blijft verwennen. Ook laatstgenoemde laat zich gelden en dan vooral vocaal. Ze hijgt, ze kreunt en ze moedigt Hilda aan. Het zal niet lang duren voor de eerste van de drie gaat klaarkomen, de vraag is alleen wie dat dan zal zijn. Uiteindelijk blijkt het Franziska te zijn, die niet langer de voortdurende aanvallen op haar clitoris kan verwerken. Een luide oerkreet komt er over haar lippen en de sappen die vrijkomen bij haar ontploffing worden een prooi voor Hilda. Vol ongeloof ziet Twan hoe Franziska klaarkomt en dat duwt ook hem over de rand heen. Hij is niet eens in staat om Hilda voor te bereiden op wat komen gaat, maar spuit van het ene op het andere moment zijn zaad diep in het kutje van zijn tante. Terwijl Franziska van haar gezicht glijdt begint Hilda steeds luider te kreunen. Ze voelt hoe dicht ze bij haar hoogtepunt is, voelt hoe ze elk moment kan klaarkomen. Twan stoot nog in haar kutje heen weer, maar als zijn laatste zaad is vrijgekomen, trekt hij zich uit haar terug. Wanhopig gaan haar vingers naar haar klit op zoek en terwijl Twan en Franziska uitgeput op het bed neervallen helpt Hilda zichzelf. Het duurt misschien 20 seconden en dan ontploft ook de blondine. Stralen sap spuiten in het rond, terwijl Hilda een orgastische kreet uitstoot. Genietend sluit ze haar ogen en geeft zich over aan het genot, tot de laatste stuiptrekking aan toe.

Chloë speelt nog steeds met zichzelf, terwijl ze het spektakel op het bed met grote ogen blijft volgen. Ze ziet ze klaarkomen, ziet het genot op hun gezichten weerspiegelt. Ze is er op bedacht dat ze op elk moment van het bed kunnen opstaan, maar in plaats daarvan ziet ze hoe er nog geen einde aan het geile spel komt. Hilda en Franziska gaan samen aan de slag om weer leven in de lul van Twan te krijgen en je kunt dit gerust aan de twee geile vrouwen overlaten. Als Twan er weer helemaal klaar voor is klimt Franziska op zijn lul en begint de jongen te bereiden. Hilda staat achter haar vriendin en masseert de tieten van de mooie vrouw. Het duurt deze keer lang voor er een volgend hoogtepunt in zit voor Twan en Franziska, die er ook echt de tijd voor nemen. Chloë maalt er niet om, want het biedt haar de gelegenheid om gelijk met de drie op te gaan en aan haar eigen hoogtepunt te werken. Steeds verder voert ze de druk bij zichzelf op en ze merkt dat ze zelfs iets voor ligt op Twan en Franziska. Ze zit er niet mee, laat zich meevoeren op de lange reis naar haar hoogtepunt. Ze voelt hoe ze komt, niet zo fel als even ervoor, maar een heerlijk, lang uitgerekt orgasme valt haar ten deel. Deze keer let ze er goed op om zich niet te verraden door allerlei geile geluiden te produceren, zeker niet nu Hilda niet helemaal meegaat in het geile gebeuren op het bed. Als ze eenmaal is bijgekomen van haar orgasme ziet ze hoe Twan en Franziska op het punt staan om zich ook te laten gaan. Maar Chloë wacht hier niet op, hoe geil het ook is. Ze kleedt zich snel aan en als ze geluiden hoort van de klaarkomende Franziska en Twan sluit zij de deur van de hotelkamer achter zich. Niets herinnert aan haar aanwezigheid, afgezien van wat spatten geil. Iets wat niemand opmerkt. Eenmaal terug op de kamer merkt ze dat ze de sleutel van de kamer van Hilda heeft meegenomen, de sleutel die haar moeder achteloos op het nachtkastje heeft gelegd. Het is een automatisme van haar om een sleutel mee te nemen als ze een hotelkamer verlaat. Even denkt ze erover om terug te gaan, maar de kans dat ze dan betrapt wordt is natuurlijk groot.

De volgende ochtend wordt Chloë wakker na een onrustige nacht. Steeds weer heeft ze moeten denken aan wat ze de vorige avond heeft meegemaakt. En een ding wordt haar steeds duidelijker. Zij wil ook door Twan geneukt worden en ze heeft er veel voor over om dit werkelijkheid te laten worden. Ze besluit op te staan en na zich te hebben verfrist, gaat ze naar beneden toe om te ontbijten. Ze zoekt een tafeltje dat uit het zicht ligt en dat is maar goed ook, want niet veel later stappen ook Hilda en Franziska de ontbijtruimte binnen. Een grote plant belemmert het zicht op Chloë, maar ze zit wel dusdanig dicht bij de vrouwen, dat ze in de verder nagenoeg verlaten ruimte, hun gesprek moeiteloos kan volgen.

" Ik snap nog steeds niet waar ik de sleutel heb gelaten " hoort ze haar moeder zeggen.

" Je hebt hem vast ergens neergelegd, die vinden we wel weer " stelt Franziska haar gerust.

Hilda en Franziska nemen de tijd voor hun ontbijt en spreken verder vooral over niet belangrijke ditjes en datjes. Pas op het einde wordt het interessant voor Chloë, want de dames kondigen aan dat ze de rest van de ochtend de stad in gaan. En dan ook nog eens zonder Twan, die moet bijkomen van de vermoeiende avond ervoor.

" Die jongens van tegenwoordig zijn ook niets meer gewend " lacht Franziska.

" Er zijn er ook niet veel die met twee zulke ervaren vrouwen het bed induiken " neemt Hilda het nog voor haar neefje op.

Maar Chloë volgt het gesprek al niet meer. Twan is de hele ochtend verder alleen op zijn kamer te vinden. Zij heeft de sleutel van de kamer ernaast en kan hem dus op een onverwacht bezoekje trakteren. Ze voelt hoe ze het warm krijgt bij het idee. Even later staan Hilda en Franziska op en verlaten de ruimte. Chloë ziet hoe ze naar buiten lopen en als ze uit het zicht zijn verdwenen komt ook zij overeind. Ze gaat naar boven toe, pakt de sleutel van de kamer van Hilda en loopt met kloppend hart die kant op. Ze luistert eerst of ze ook iets hoort en doet dan de deur open. Natuurlijk dat de kamer er verlaten bij ligt en snel loopt ze verder naar de tussendeur. Ook uit de kamer van Twan is niets te horen en voorzichtig opent ze de deur. Daar ziet ze Twan op bed liggen, naakt, met de lakens naar achteren geslagen. Hij slaapt, zijn ademhaling is rustig. Even blijft ze naar hem kijken en trekt dan haar kleren uit. Naakt staat ze daar, ze laat haar vingers naar haar kutje glijden. Ja, ze is al nat en het idee dat ze het zo gaat doen met Twan maakt haar nog geiler. Zachtjes loopt ze naar het bed toe en vleidt zich dan naast Twan. Ze kust zijn schouder en haar vingers zoeken zijn lul op. Twan kreunt in zijn slaap, terwijl Chloë hem al kussend aan het aftrekken is. Hij draait zich op zijn rug, de ogen nog steeds gesloten. Vol bewondering kijkt ze naar de grote lul van Twan, wat een mooi exemplaar is het toch. Ze kust de eikel, gaat vervolgens met haar tong langs zijn schacht.

" Krijgen jullie er nou nooit genoeg van? " mompelt Twan slaapdronken, zijn ogen nog steeds gesloten.

Ze zegt niets, blijft haar neefje verwennen. Ze pijpt hem nu echt, neemt zijn lul diep in haar keel. Haar vingers spelen met zijn ballen, ze voert de spanning extra op. Toch lijkt Twan nu iets door te hebben. Het pijpen is anders dan van Franziska en Hilda, lekker, maar met iets minder ervaring uitgevoerd. Het lichaam dat tegen hem aan wrijft voelt ook anders aan. Er verschijnt een frons op zijn voorhoofd en dan opent hij zijn ogen.

" Chloë? " mompelt hij verbaasd en hij maakt zich van haar los.

" Verrassing " lacht ze.

" Verdomme, wat doe je hier? " reageert Twan nu en hij trekt het laken over zich heen, om zich aan de blikken van Chloë te kunnen onttrekken.

" Jullie drie die een weekend weg gingen. Ik vond dat zo apart dat ik nieuwsgierig werd en besloot om ook maar een kamer te huren in dit hotel " antwoordt ze.

" Je bespioneert ons? " schudt Twan vol ongeloof zijn hoofd.

" Ja, en ik kan nauwelijks geloven wat ik allemaal heb gezien " reageert zijn nichtje.

Wat moet Twan hier nu op zeggen? Hij beseft dat ze alles weet wat er zich afspeelt tussen hem en de twee vrouwen. Hoe ze hier op reageert is hem wel duidelijk. Het is niet voor niets dat ze hier naakt naast hem ligt en hem al aan het pijpen is geweest. In principe vindt hij Chloë natuurlijk te jong, hij valt nu eenmaal op oudere vrouwen. Maar hij kan zich niet onttrekken aan haar charmes, aan haar mooie lijf. Dat is ook wel duidelijk, want zijn lul blijft spectaculair vooruit priemen. En het idee om met zijn nichtje te neuken is al even verleidelijk als het lichaam van Chloë.

" En nu? Wil je je moeder er mee confronteren? " vraagt Twan.

" Niet echt, nee. Ik heb andere ideeën " lacht Chloë en ze pakt zijn lul weer beet.

" Chloë, dit lijkt me geen goed idee " sputtert hij zwak tegen.

" Geloof me, het is een uitstekend idee " grijnst de blondine.

Ze begint hem weer te pijpen en de weerstand van Twan dooft helemaal. Hij laat zich door zijn nichtje meeslepen en al snel wil hij haar net zo verwennen als zij bij hem doet. Hij trekt Chloë in een standje 69 en op deze manier proeft hij voor het eerst van het kutje van zijn tegenwoordig als blondine door het leven gaande nichtje. Twan geniet van het jeugdige aroma van Chloë, haar sappen stromen al rijkelijk. Ze geilen elkaar op, steeds gaan ze een stapje verder. Chloë masseert inmiddels zijn ballen, terwijl Twan haar billen stevig beet heeft. Een vinger streelt haar bruine sterretje, wat haar elke keer weer laat schokken. Twan heeft door hoe gevoelig ze hier is en allerlei fantasieën gaan door zijn gedachten. Hoe geil zou het wel niet zijn als hij haar kontje zou mogen neuken? Maar hij gelooft niet dat Chloë hem zo ver zal laten gaan en hij laat zijn fantasie los en richt zich op het heden en nu.

Twan heeft haar zo geil gemaakt, dat Chloë zich niet langer kan inhouden. Ze wil zijn lul in zich voelen en wel direct. Ze duwt Twan achterover op het bed en klimt vervolgens op hem. Haar hart bonkt, terwijl ze zich op zijn paal laat zakken. Ze voelt hoe de lul tegen haar lipjes duwt en dan verdwijnt Twan in haar. Een diepe zucht komt over haar lippen als Twan in haar kutje verdwijnt en genietend sluit ze haar ogen. Zijn handen pakken haar beet en begeleiden haar als ze begint te deinen. Sensaties gaan door haar lichaam heen bij elke stoot in haar kutje. Nooit eerder is ze door zo'n grote lul geneukt en nu beseft ze ook hoeveel ze gemist heeft. Ze begint met haar tietjes te spelen, trekt aan haar harde tepels, alleen maar om het genot nog verder omhoog te stuwen. Ze werpt haar hoofd achterover, sluit haar ogen en geeft zich helemaal aan Twan over. Alles zou hij op dit moment met haar mogen doen, zo geil is ze wel. Maar voorlopig is dit al geil genoeg en Chloë voelt hoe een hoogtepunt zich aandient. Ze opent haar ogen, kijkt Twan met een zwoele lach aan. Haar ademhaling versnelt, haar gehijg is nauwelijks te onderdrukken en haar gezicht loopt rood aan. Ze spoort Twan aan en deze pakt haar nog steviger beet. Maximaal stoot hij in haar door en al snel gaat Chloë de grens over die leidt tot een immense ontploffing. Ze doet geen enkele moeite om haar gil te onderdrukken en schreeuwt haar geluk de wereld in. Schokgolven razen door haar heen en ze beleeft een in haar ogen eindeloos orgasme, waar ze maar langzaam van herstelt.

Als ze eindelijk weer op deze wereld is, kijkt ze in het lachende gezicht van Twan. Haar neefje heeft genoten van haar genot, maar verlangt zelf natuurlijk naar meer. Hij is nog niet gekomen, maar wil o zo graag haar kutje volspuiten. Hij duwt Chloë voorzichtig van hem af en spreidt de benen van de blondine. De overgave aan hem staat op haar gezicht geschreven en met een gevoel van trots zet hij zijn lul tegen haar lipjes aan. Een ferme stoot en hij dringt bij Chloë naar binnen. Vol vuur en passie begint hij zijn nichtje te neuken. Hij geeft zich helemaal en al snel ligt Chloë onder hem te kronkelen. De spanning bouwt zich natuurlijk ook bij hem op. Af en toe heeft hij het idee dat de blondine zijn lul afknijpt, zo geil weet ze hem te bewerken. Hij kreunt het uit en laat zich door de aanmoedigingen van Chloë helemaal meeslepen. Hij voelt het moment naderen waarop hij klaarkomt, maar verzet zich uit alle macht hier tegen. Hij wil veel langer van de kleine Chloë genieten. Op deze manier gaat dat niet lukken en dus trekt hij zich even uit haar terug. Ze kijkt hem aan, met een mengeling van teleurstelling en verwachting. Hij komt op adem, maar de verleidelijke aanblik van Chloë wordt hem al snel teveel. Hij wil allerlei dingen met haar doen en dat is ook precies wat er gebeurd. Hij neukt de kleine blondine tussen haar tietjes, neukt haar in de mond en steeds weer last hij een rustpauze in op het moment dat het hem teveel dreigt te worden. Chloë speelt ondertussen ook met zichzelf en houdt de spanning bij zichzelf ook op het kookpunt. Eindelijk is er dan het moment dat Twan haar opnieuw begint te neuken. Op z'n hondjes neemt hij zijn nichtje en zijn ballen slaan al snel tegen haar billen aan. Het gehijg en gekreun, ja soms zelfs gegil, is niet van de lucht en de medewerker die haar gisteren de kamer van Hilda heeft binnengelaten schudt van verbazing zijn hoofd, als hij nu weer langs de twee kamers loopt. De twee hebben hier natuurlijk geen weet van en geven zich helemaal aan elkaar over.

Steeds weer gaat de blik van Twan naar dat bruine sterretje van Chloë. Hij vindt het zo verleidelijk dat hij het niet kan laten en hier iets mee moet doen. Hij verandert het standje, waardoor hij zijn lul soepel in haar kutje heen en weer laat gaan en gelijktijdig een vinger in haar reet kan stoppen. In beide gaatjes wordt Chloë nu verwend en ze geniet dubbel zoveel. Ze vindt het mega geil om zo verwend te worden en het verlangen naar meer is bij Chloë zeker aanwezig. Ze vraagt zich af hoe het is om door hem in haar kontje geneukt te worden en voor ze die vraag kan beantwoorden is het Twan die haar vraagt of hij haar anaal mag nemen. Ze is zo geil dat ze geen nee kan zeggen, ze wil voor het eerst in haar leven in haar kontje genaaid worden. Helemaal maagd is ze er niet, ze heeft een vrij kleine dildo die ze regelmatig in haar gaatje stopt, maar dit is de eerste echte lul die haar kontje zal penetreren. Twan bereidt haar helemaal voor op het moment en dan zet hij zijn lul eindelijk tegen haar sterretje aan. Uiterst voorzichtig brengt hij hem naar binnen. Chloë streelt zichzelf heftig, terwijl de lul steeds verder in haar kontje verdwijnt. Het voelt aan als iets dat ze nooit eerder heeft ervaren. Pijnlijk, ten minste in eerste instantie, maar al snel weegt dat niet op tegen het ontzettende genot dat ze ervaart. Ze beginnen aan een reis die ze nooit zal vergeten. De eerste keer anaal is voor de blondine onvergetelijk. Eenmaal aan de indringer gewend kan ze ook genot terugschenken aan Twan. Ze spant haar spieren aan, knijpt hem af en een kreun ontsnapt aan Twan. Beiden genieten ze als nooit tevoren en razen op een immens orgasme af. Het is Twan die zich niet langer kan inhouden en luid schreeuwend kondigt hij zijn orgasme aan. Hij spuit het kontje van Chloë vol met zijn zaad en de spuitende jongen duwt haar over de grens heen. De combinatie van zijn lul in haar kontje en haar schurende vingers laat ook de kleine Chloë ontploffen. Sensaties gaan door haar lijf heen, schokgolven doen hun werking. Hijgend blijven ze dan in elkaars armen liggen, helemaal van de wereld af. Een onvergetelijke neukpartij komt voor neef en nicht tot een einde.

Op aandringen van Chloë houden ze alles wat er die ochtend gebeurd is geheim voor Hilda. Haar moeder heeft er geen idee van dat hij vanaf dat moment niet alleen met meer met haar, maar ook met haar dochter neukt. Want bij deze ene keer blijft het niet. En zo ontstaat er voor Twan de situatie dat hij niet alleen regelmatig Hilda neukt, maar ook Franziska en Chloë. Gelukkig is hij jong genoeg om dit allemaal aan te kunnen. Iedereen is tevreden en geniet. Tot eind 1991 er opnieuw iets veranderd in het seksleven van Twan, iets waar hij nooit op gerekend heeft. Maar dat is iets voor de volgende keer.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Een Fantasie Die ...Door: Paco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Behaard, Kut, Kutje, Neef, Pijpen, Slipje, Spuiten, Tante, Tieten,
"al zolang ik me herinner fantaseer ik over oudere vrouwen, ik weet niet wat het is maar ze hebben altijd meer aantrekkingskracht op mij gehad dan meisjes van mijn leeftijd of jongere meiden zo had ik dan ook veel aandacht voor een tante van ..."
27-04
9.0
Jij Doet Er ... - 2Door: Steven D
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Schaamhaar, Vingeren, Zoon,
"Ik werd wakker van de ochtendzon die de slaapkamer binnen scheen. De vogels floten. Ik draaide me om en genoot van de zachtheid van de lakens rondom mijn naakte lichaam. Dan plots daagde het me dat ik niet in mijn eigen bed lag. Geschrokken opende ik..."
27-04
9.6
Thuisverpleging - 2Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het feit dat mijn kleindochter zich zelf met een dildo had ontmaagd prikkelde haast gelijk mijn gedachten. Dus jij hebt een dildo Of heb jij toen een dildo van een vriendin of zo geleend Vroeg ik aan mijn kleindochter wiens wangen ineens vele rod..."
27-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 6Door: Patrick57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"En jazeker, mijn nymfomaantje vergat me inderdaad niet. Ik kom bij mijn lieve Ilse nog steeds uitstekend aan mijn trekken ook al weet ik dat Ilse en Rick ook bepaald niet stilliggen. Twee keer in de week heeft Rick de eerste schooluren vrij ..."
26-04
9.1
Tante Nina - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Tante, Tiener, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" In Zusjes in het hooggebergte is de olijke tiener Niels ontmaagd tijdens zijn eerste wandelvakantie. In het vervolg Tante Nina , maakten we kennis met zijn klasgenootje Maaike en Tante Nina. Als die tegelijkertijd komen logeren wordt Niels onde..."
26-04
9.5
Thuisverpleging - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa,
"Met een bezorgde blik keek mijn kleindochter naar mij wanneer ik me wat hogerop legde in mijn ziekenhuisbed. Je hoeft je echt geen zorgen te maken liefje alles is nu in orde. Zei ik tegen haar wanneer ze mijn hand vastnam. Zachtjes werd e..."
25-04
8.9
Ik Sta Bij ... - 3Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Slaaf, Zus,
"Ik hoefde helemaal niet lang na te denken over de vraag van Laura wanneer Amber, Ellen en Saartje met pretoogjes naar mij keken. Geef mij dan maar de druppeltjes van de Spaanse vlieg enjoy maar. Waarop Amber mijn glas met cava van mij af nam en Ell..."
25-04
9.5
Het Voordeel Van KatoenDoor: Maxime
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Kinky,
" We hebben samen besloten om onze sexuele ervaringen en fantasie n met jullie te delen. We geven jullie graag een inkijkje in ons samengesteld gezin. Hoe wij als vrijdenkende ouders denken over sexuele opvoeding en hoe wij onze kinderen daar wegwij..."
25-04
9.1
AbigailDoor: Kybalion
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dochter,
" Waar is ze vroeg hij, terwijl zijn handpalm ongeduldig rondjes draaide boven zijn dampende theeglas. Caro knikte richting het plafond en zuchtte nauwelijks hoorbaar. Boven. Ze streek met haar handen langs haar slapen en hield haar hoofd ..."
25-04
8.3
Een Leuke VerrassingDoor: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Met een nieuwsgierige blik keek ik naar mijn zus wanneer ik haar had gevraagd waar we nu in feiten naar toe reden. We zijn er bijna. Zei Fleur met fonkelende ogen en zelf keek ik nu naarstig rond. Gelijk begon mijn hart sneller te bonzen ..."
24-04
8.9
Jij Doet Er ... - 1Door: Steven D
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Betrapt, Moeder, Neuken, Ouderen, Pijpen, Zoon,
" Jij doet er ten minste nog wat mee Ik schrok van mijn moeders opmerking. Recht voor de raap, zo was ze altijd al geweest. Maar haar openheid bij dit onderwerp verbaasde me toch. Mam zette zich naast me op de sofa, en zuchtte een..."
24-04
9.3
Zwanger Of Toch Niet?Door: Nickey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Lis was 35 en woonde met haar dochters Nathalie van 16 en Miranda van 15 bij haar ouders in. Sjaak, de zoon van haar tweelingzus Helene woonde er ook. Sjaak en Nathalie waren even oud. Sjaak en Nathalie konden het heel goed met elkaar vinden. Ze zate..."
23-04
8.6