Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Slipjes Van De Buurvrouw - 1

Het schrijven van het eerste deel was me goed bevallen, en de reactie waren toen ook positief. Toch is er veel tijd overheen gegaan en heb ik pas recent het schrijven weer opgepakt en een vervolg geschreven op de (lange) inleiding in het eerste deel. Dit deel vormt de opbouw naar meer, vervolgverhalen zullen komen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

De volgende morgen werd ik wakker met een raar soort spanning in mijn lijf. Zou het dan vandaag dan echt gaan gebeuren, zou ik mijn buurvrouw Sabine dan echt van een andere kant leren kennen. Aan de ene kant raar om die grens te overschrijden tussen fantasie en werkelijkheid, aan de andere kant enorm opwindend om eindelijk mijn wens in vervulling te zien te gaan. Ik werd dan ook wakker met een enorme paal, ik dacht aan het mooie lichaam van Sabine, wat ze vandaag voor slipje zou dragen op haar werk. Maar ik wilde mijn geile bui behouden, dus ik kon de verleiding weerstaan om met mezelf te spelen.

De dag kroop voorbij, maar gelukkig had ik nog wat klusjes te doen, en ik wilde me goed voorbereiden op vanavond, de eerste indruk maak je maar 1 keer. Ik ging naar de slijterij voor een goede fles rode wijn, en aan het eind van de middag sprong ik nog even onder de douche. Glad geschoren en overhemd gestreken, ik was er klaar voor. Toen hoorde ik Sabine thuiskomen. Ze was nog met wat dingetjes bezig, en ik wachtte rustig af. Toen stuurde ze me een appje. "Hoi Coen, ik ben thuis, maar dat heb je vast al gehoord. Laura werd direct vanuit school opgehaald voor het feestje van haar vriendinnetje, dus je kunt langskomen wanneer je wilt. Tot straks!" Dat was goed nieuws, maar het leek me een beter idee als de schemering echt gevallen was, niet de hele buurt hoefde te weten dat ik een flesje wijn met m'n buurvrouw ging drinken.

Toen het begon te schemeren trok ik mijn schoenen aan, keek nog 1 keer in de spiegel of mijn overhemd goed zat en toen liep ik de trap af, nu gaat het gebeuren. Ik sloot mijn deur af en drukte op de bel van het huis van Sabine. Ik hoorde haar naar de deur lopen. "Hoi Coen, kom er in". Geen vreemde reactie, we wilden dit low profile houden, wat er zich binnenshuis ging afspelen was een ander verhaal. Ik stapte naar binnen en voelde gelijk een vreemde spanning. Toen in de deur achter me dicht sloot draaide ik me naar Sabine toe. Ze kwam op me af en zei: "Laten we dat nog eens over doen". "Hoi Coen" en ze gaf me drie zoenen, waarna ze een vierde zoen recht op mijn lippen drukte. Wat een gevoel, eindelijk haar warme zachte lippen op de mijne. Ik gaf haar de fles wijn en ze liep voor me uit de woonkamer in. Dit gaf mij de gelegenheid haar mooie lichaam eens goed in mij op te nemen. Ze droeg een zwarte strakke jeans, een bloesje en een blazer. Ik keek naar haar prachtige billen, maar wilde dat niet te opvallend doen. Mijn gedachten schoten wel gelijk naar wat de kleur van haar slipje zou zijn.

"Wat wil je drinken?" vroeg Sabine. "Doe maar wat water, dan zal ik zo de fles wijn open maken, is dat een idee?". "Goed idee" zei ze, en ze liep naar de keuken. Ik keek de kamer rond en toen realiseerde ik me dat de laatste keer dat ik samen met Sabine in haar huis was tijdens de eerste maand was dat ik hier kwam wonen. We hebben toen samen een kopje koffie gedronken om nader kennis te maken. Erg handig aangezien onze huizen zo gehorig zijn, dan kun je maar beter op goede voet met elkaar staan. Alle keren daarna was ik alleen in haar huis geweest, daarvan bekroop gelijk een geil gevoel in mijn lichaam. Sabine had wat kaarsen aangedaan en er de radio speelde zacht, ze had er werk van gemaakt. Sabine kwam aanlopen uit de keuken met twee glazen water, en even later met 2 wijnglazen en een opener. Ik opende de fles rode wijn en schonk twee glazen in. Ik gaf haar een glas en keek haar diep in haar ogen. "Proost Sabine, op een leuke avond". "Proost Coen, daar gaan we voor" We hadden het eerst over van alles en nog wat. Haar ex vriend had haar nog opgebeld, maar was zich van geen kwaad bewust. "Er is geen beginnen aan met die man, ik heb gezegd dat hij nog 1 keer langs mag komen om zijn spullen op te halen, maar dan hoef ik hem nooit meer te zien". Ondanks deze krachtige woorden zag ik dat ze het er moeilijk mee had. "Ik vind dat je goed voor jezelf opgekomen bent Sabine, maar dat het zo'n eikel is, dat blijft pijn doen, dat zie ik aan je". "Dankjewel Coen dat je me zo goed probeert te begrijpen, want dat heb ik echt nodig nu". Ik gaf haar een knuffel en kuste haar zacht op haar wang. "Heb je zin om wat te eten?" vroeg Sabine. "Ja, dat lijkt me wel wat" antwoordde ik. Waarna we samen wat eten gingen maken in de keuken, ondanks dat we nog nooit samen in de keuken hadden gestaan waren we een goed team. Pasta was het menu, en we verdeelde taken, dronken wijn en hadden lol samen. Tijdens het eten werden de gesprekken steeds intiemer en vroeg Sabine me naar mijn verleden met vriendinnen. Ik was ook geďnteresseerd hoe haar verleden in elkaar stak.

Na het eten plofte we op de bank en kroop Sabine wat dichter tegen me aan. Ze keek me diep in mijn ogen en zei: "Ik heb een dubbel gevoel, ik ben je buurvrouw en bijna 10 jaar ouder, dit voelt een beetje fout, maar aan de andere kant zie ik je zorgzaamheid en je krachtige karakter, en ben ik enorm tot je aangetrokken", ze stopte even, en zei: "Je maakt me zo opgewonden Coen". Ik keek haar in haar ogen en zei, "als we dit willen, dan doen we dat, we hoeven ons van niemand iets aan te trekken". "Niets moet alles mag Sabine, als jij het wilt, en ik wil het ook enorm graag, laten we er dan voor gaan". Ik pakte haar gezicht en kuste haar zacht, onze lippen maakte voor het eerst lang contact. Wat een heerlijk gevoel. Toen opende ik mijn mond, en Sabine beantwoordde dat door haar tong langs de mijne te laten gaan. Deze tongzoen zat vol passie, wouw wat kan ze goed zoenen. Sabine likte over mijn lippen, die super gevoelig zijn, ik kreunde zacht, wat ze maakte me super geil. Sabine kreunde ook zacht toen ik haar schouders steviger vast pakte en kusjes in haar hals begon te geven. "Oh Coen, je weet wel hoe je moet zoenen, en hoe je me gek kan maken.. mmm" We zoende elkaar stevig, dan weer zacht, maar met zo veel intensiteit, dat ik het bijna niet kon geloven.

Sabine keek me aan met een super geile blik, ze boog naar me toe en zei zacht "Je weet dat ik alles voor je zal doen, he Coen, alles, ik wil je graag verwennen". Ik moest even bijkomen van deze opmerking, ze stelde zich open en onderdanig open, de macht lag in mijn handen. Dat voelde enorm opwindend. Ik bedacht me geen seconde, "Ik wil dat je me een striptease geeft Sabine, ik ben benieuwd naar wat je hier onder aanhebt". "Ok is goed Coen, dat windt mij ook altijd enorm op, dus ik doe dat graag voor je". Sabine stond op, liep naar haar telefoon en zette een zwoel muziekje op. Ze ging voor me staan en zei: "Dit is allemaal voor jou Coen". Ze draaide zich om en begon sensueels met haar heupen te draaien. Ik bedacht me gelijk dat ze dit wel eens eerder gedaan moest hebben, het zag er namelijk zo natuurlijk uit. Ze danste met haar billen naar me toe, met haar handen over haar lichaam en deed toen haar blazer uit. Haar borsten kwamen mooi uit in haar bloesje en liep naar me toe om ze van dichterbij te bekijken. "Niet aankomen, alleen kijken Coen" dat was het bevel. Ik keek mijn ogen uit, terwijl Sabine de knoopjes van haar bloesje los maakte. Haar bh was zwart en had een randje van kant, wow, super sexy. Sabine deed haar bloesje uit en liet me haar borsten goed zijn. Hierna was haar broek aan de beurt, welke ze heel sexy langzaam naar beneden deed terwijl ze haar kontje naar achter liet wijzen mijn kant op, wat een heerlijk zicht op haar billen, die verpakt waren in een grijze string. Dat was een string die ik wel eens in haar wasmand heb zien liggen, toen heb ik daar heerlijk aan gesnoven voor ik klaarkwam. Mijn gevoel zei mij dat ik vandaag de kans kreeg om het kruisje van haar slipje vers tegen mijn neus kon drukken, en dat ik eindelijk haar poesje echt kon ruiken en proeven.

Nadat Sabine haar broek had uitgedaan danste ze sensueel met haar heupen voor me. Haar bh was het volgende kledingstuk dat er aan moest geloven. Haar prachtige borsten begroette mij. Ze liep op me af en zei: "Ga je gang als je wilt" en gaf daarbij een knipoog. Ik nam haar borsten in handen, en kneedde ze zacht, ze paste mooi in mijn handen en met mijn duim en wijsvinger had ik haar tepels al snel gevonden. Sabine kreunde, ze vond het lekker dat ik haar borsten stevig vast pakte. "Oh Coen, wat maak je me geil hiermee". "Speel maar lekker met mijn borsten, ja, mmm" Ik nam haar tepel in mijn mond en zoog er op, ik likte haar tepel tot hij hard werd, waarna ik mijn aandacht op haar andere tepel vestigde. Met twee harde tepels stapte Sabine naar achter. "Ben je er klaar voor Coen?" "Ik ben klaar voor alles vanavond Sabine". Sabine draaide met haar kontje terwijl ze langzaam haar string uit deed, ze boog steeds verder voorover, waardoor ik steeds meer van haar billen zag. Toen ze haar string onder haar billen vandaan haalde, had ik een prachtig zicht op haar poesje. Haar glad geschoren zachte lipjes waren zichtbaar tussen haar benen, en ik zag een klein streepje haartjes net boven haar lipjes. Sabine deed haar string uit, draaide zich om, en gooide de string naar me toe. Ik nam de string als een trofee in ontvangst. En met bevende handen zocht ik het kruisje. Lang hoefde ik niet te zoeken, haar kruisje was vochtig en warm. Sabine wist natuurlijk niet dat ik haar string wel eens eerder gezien, maar voor mij was dat een extra spanning. Ik bracht haar string naar mij neus en snoof de geur van haar poesje op in mijn neus, dit was zo veel intenser en geiler dan alle slipjes die ik eerder van haar geroken had. Mijn penis stond op springen. Sabine opende haar benen door wijdbeens te gaan staan en liet me eens goed haar poesje bekijken. "Bevalt het wat je ziet Coen?" "Jazeker Sabine, je bent een waanzinnig sexy vrouw". Heel zacht antwoordde Sabine "Dankjewel, je maakt me haast verlegen, maar vanavond ben ik helemaal voor jou".

Daar zat ik dan, met de string van Sabine onder mijn neus, en Sabine naakt en gewillig voor me in de kamer. Dit was de avond van mijn dromen, en de avond was nog maar net begonnen.

Dit is een kleine inleiding, om dit verhaal weer voldoende leven in te blazen. Ik ben bezig met het vervolg te schrijven, van deze avond net beschreven en hoe de relatie verder zal verlopen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Slipjes Van De Buurvrouw - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 318x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1172x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1894x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4925x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6745x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2690x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4053x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3142x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7274x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4106x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8268x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8120x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4501x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7291x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9826x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!