Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Preutse Echtgenote - 2

Maandagmorgen, half negen,

Ik heb de kinderen naar school gebracht en bij het verlaten van het schoolgebouw zie ik Ingrid net aan komen lopen, bijna rennen. "Wacht zo heel even op me" is het enige wat ze nog kwijt kan als ze nog net voor het sluiten van de deur de kinderen naar binnen brengt. Het is heerlijk weer, dus het is geen straf om even op een muurtje te moeten wachten en als ik haar na een minuut of vijf weer naar buiten zie komen ben ik inmiddels alleen op het plein. Met een vluchtige kus op mijn wang begroet ze me en dan lopen we samen naar mijn auto. "Marc was al vroeg naar zijn werk en ik ben daarna weer in slaap gevallen, vandaar dat ik zo laat ben" verteld ze. Mijn gedachten dwalen weer af naar gisteravond (zie mijn preutse vrouw, deel2) en het kost me moeite om mijn aandacht erbij te houden. Mijn vrouw is ook naar haar werk, en ik ben de hele dag vrij. Ik moet straks naar het stadhuis voor een nieuw rijbewijs (Damn, ik heb het alweer 25 jaar!!) en in de loop van de middag zou ik nog even bij een kennis langsrijden om wat op te meten. Ik vraag Ingrid of ze plannen heeft en na haar ontkennende antwoordt stel ik voor om naar Scheveningen te rijden en daar lekker op een terras te gaan ontbijten. Even twijfelt ze, maar zodra ik het portier voor haar openhoud stapt ze in en kunnen we gaan.

Op het terras van de strandtent aangekomen zijn we zo'n beetje de enige op deze vroege maandagmorgen in mei. Onderweg hier naartoe was Ingrid een beetje stil, dus ik heb haar maar even met rust gelaten. We zoeken een plekje in de zon en dan zegt Ingrid; "Weet je dat Marc en ik het over scheiden hebben?" er gaat een schok door me heen als ze me dit verteld en geschrokken vraag ik of gisteravond er wat mee te maken heeft. "Nee, integendeel zelfs" zegt ze "want na gisteravond hebben we het er thuis nog even over gehad en wat Marc betreft gaan we dit vaker doen. De reden dat we het over scheiden hebben gehad is ons totaal uitgebluste seksleven en dat we meer als broer en zus leven dan als man en vrouw. " Even onderbreekt ze haar woorden, want er worden twee koffie neergezet en ik geef tegelijkertijd door dat we graag ook 2x een ontbijtje willen. Zodra de serveerster weer weg is verteld Ingrid verder. "We zijn nu een maand of drie in therapie, maar na een aanvankelijke opleving is de sleur weer helemaal terug. Ik zou wel eens een wat spontaner seksleven willen en stoute dingen doen, maar Marc geeft daar niet zoveel om" en zwijgend nippen we allebei van onze koffie. "Vorige week hebben Marc en ik besloten het nog een maand of twee te gaan proberen, wordt dat niks dan gaan we uit elkaar. Gisteravond was echter een avond zoals ik graag vaker mee zou willen maken en Marc was het -voor het eerst sinds lange tijd- met me eens!"

Het ontbijt wordt gebracht en tijdens het eten verteld Ingrid verder. "Toen Sandra me gisteravond bij het lingerie passen in jullie slaapkamer vertelde wat je die ochtend met haar had uitgespookt (zie mijn preutse vrouw, deel1) was ik in eerste instantie woest, maar vond ik het tegelijkertijd ook supergeil! Ik heb Sandra dan ook gelijk gevraagd of ik je mocht terugpakken en daar stemde ze gelijk mee in. Het vervolg heb je gisteravond meegemaakt!" en grijnzend kijkt ze me aan. Ik vraag haar wat ze nou het geilste van de avond vond en met een rood hoofd verteld ze dat ze ALLES geil had gevonden. Mij dwingen haar te likken, Marc (haar man) mijn vrouw zien neuken en vol zien spuiten, dat ik eerst mijn vrouw moest schoonlikken voordat ik haar mocht neuken, het klaarkomen van mij in haar, direct gevolgd door een tweede lading zaad, maar nu van Marc, enzovoorts. Ook ik geef toe dat ik gisteravond geen minpuntje ben tegengekomen, het enige wat me een klein beetje tegen had gestaan was dat ik (van Ingrid) mijn vrouw haar kutje moest schoonlikken vlak nadat Marc erin was klaargekomen, maar toen Sandra later 2 ladingen zaad uit Ingrid haar kut had gelikt en die weer min of meer aan Marc had 'gevoerd' was het een mooie payback actie.

Dan kijkt ze me aan en ik voel hoe ze haar hand op mijn been legt. "Als we zo klaar zijn met eten en jij voor je nieuwe rijbewijs langs het stadhuis bent geweest, zou je me dan thuis nog even willen neuken, want door dit gepraat over de seks van gisteravond ben ik weer bloedgeil geworden!" Nu zat ik al de hele tijd met een halfharde lul, maar nu komt hij echter toch pijnlijk klem te zitten door haar directe vraag. "Lieverd, ik zou niets liever willen, maar ik heb met Sandra vanmorgen een beetje de afspraak gemaakt om alleen met anderen te seksen in elkaars bij zijn" en een beetje sipjes kijkt Ingrid me aan. "Wacht maar even" zegt ze "ik ga San wel even om toestemming vragen" en ze duikt in/op haar Smartphone en stuurt Sandra een berichtje. Het antwoordt laat niet lang op zich wachten en glimlachend leest Ingrid het berichtje voor. "Lieve schat, tuurlijk mag je mijn vent helemaal suf neuken, maar dan moet hij wel vanavond nog wat energie overhebben om mijn ook nog eens flink te verwennen! Veel plezier, X San" Stralend kijkt Ingrid me aan, maar dan vraag ik haar wat Marc hiervan zegt. Ik neem aan dat hij ook wel wil weten waar hij aan toe is, maar ze stelt me gerust. "Marc weet dat ik meer sexdrive heb dan hem en hij heeft me gisteravond -in een openhartig gesprek- alle ruimte gegeven om te ontdekken wat ik wil en hij heeft ook gezegd dat hij dan het liefst ziet dat ik dat met jou ga ontdekken" Daar heb ik nu niets meer tegen in te brengen en terwijl Ingrid haar spulletjes bij elkaar pakt en nog even gaat plassen, loop ik even naar binnen om af te rekenen. Tijdens het afrekenen gaat mijn mobiel... een app’je van Sandra en ik krijg rode wangetjes als ik het berichtje lees; “Geef Ingrid net zo’n behandeling als je mij zondagmorgen hebt gegeven! You Go Girl! PS; maak ook foto’s Knipogende emoticon “

Gauw berg ik mijn mobiel weer op, want Ingrid komt alweer aanlopen en op ons gemak slenteren we terug naar de parkeergarage en met mijn arm losjes om haar middel voel ik haar heerlijke heupen en billen soepeltjes bewegen. Mijn gedachten zijn nu totaal ergens anders, maar eenmaal bij de auto besluit ik de daad bij het woord te gaan voegen. Galant hou ik nog wel de deur weer voor haar open, maar net als ze in wil stappen pak ik haar arm beet en draai haar krachtig een kwartslag, duw haar met haar rug tegen de wagen. Verschrikt kijkt ze mij aan, maar voordat ze wat kan zeggen leg ik mijn hand in haar nek, kijk haar diep in de ogen en druk dan krachtig mijn lippen op die van haar. Een diepe zucht ontsnapt aan haar lippen en vrijwel tegelijk vinden onze tongen elkaar. Subtiel maar krachtig duw ik mijn bekken tegen die van haar en woel met mijn hand door haar haar, mijn andere hand plant ik op haar borst. “Mmmhhh... je bent alweer opgewonden merk ik” zegt ze, maar dan breek ik de zoen af, bijt nog heel even zachtjes op haar onderlip, kijk haar diep in de ogen, klauw/ woel mijn hand door haar haar en dan besluit ik actie te ondernemen... “Pijp me!” zeg ik dwingend. Verschrikt kijkt ze me aan en in haar ogen zie ik de herkenning van de ervaring die Sandra haar gisteravond vertelt heeft, over hoe zij zondagmorgen mijn ‘bevelen’ moest ondergaan. “Pijp me!!” zeg ik nogmaals, nu wat krachtiger en haar aan haar haar een beetje naar beneden ‘sleurend’... ze staat met haar rug tegen de auto, de enige mogelijkheid die ze heeft is rechtstandig langs de auto naar beneden glijden en dat doet ze dan ook. Dan zit ze gehurkt voor me, haar gezicht op mijn kruishoogte... met één hand in haar haar hou ik haar in bedwang, met mijn andere hand knop ik razendsnel mijn broek los en laat –in het naar beneden glijden gris ik nog wel ff gauw mijn phone uit mijn broekzak- hem op mijn enkels vallen. “het is maar goed dat we hier op een plekje uit het zicht geparkeerd staan” denk ik bij mezelf, maar dan gaat mijn aandacht weer naar Ingrid... ze lijkt een beetje verstijfd, maar misschien maar goed ook.. dit gaat nu op mijn manier!

“Help eens even met mijn boxershort” zeg ik haar en gedwee pakt ze met beide handen de rand vast om hem vervolgens in een snelle ruk naar beneden te trekken. Mijn –inmiddels loeiharde- lul springt de vrijheid tegemoet en heel beheerst duw ik mijn heupen wat naar voren, tot vlak onder haar neus... “ze moet hem nou kunnen ruiken” denk ik (#maakt foto) en op datzelfde moment voel ik haar hand om mijn lul, waarna ze krachtig mijn voorhuid naar achteren schuift... dan voel ik het puntje van haar tong over mijn toompje gaan om vervolgens in één vloeiende beweging haar lippen om mijn eikelrand te plooien (#maakt foto), haar ene hand steunt op mijn heup, met de andere hand masseert ze mijn ballen. Luid smakkend en slurpend pijpt ze mij en ik voel al; “dit ga ik niet lang volhouden”... dan voel ik haar hand –die net nog mijn ballen vasthad- een beetje verschuiven... zo richting mijn bilspleet. Mijn eerste reactie is mijn bilspieren aanspannen, maar vanwege haar ‘grommende’ reactie ontspan ik ze gelijk weer en op dat moment voel ik haar vingertop mijn sterretje aanraken! “Ho, wacht eens even...” denk ik... “dit is niet helemaal de bedoeling!” maar het is al te laat... heel beheerst voel ik hoe ze de druk van haar vingertopje op mijn sterretje opvoert en vervolgens krachtig doorduwt, zo mijn kont in! Even sta ik aan de grond genageld, maar als ze met die vinger ook nog eens cirkelvormige bewegingen begint te maken en dan krachtig naar voren (tegen mijn prostaat?) duwt hou ik het niet meer en met mijn hand vastgeklauwt in haar haar spuit ik in vijf, zes krachtige stralen mijn sperma in haar mond. Ze blijft echter onverstoorbaar doorpijpen en even duizelt het mij, maar dan verslapt mijn grip op haar en haalt zij haar vinger uit mijn kont... even hijg ik ik uit en besef dat dit niet helemaal mijn bedoeling van een onderwerping was, maar als ik opkijk is Ingrid alweer omhoog gekomen. Twinkelend kijkt ze mij aan, maar nu is het háár beurt om mijn hoofd vast te grijpen en voordat ik er erg in heb perst ze haar mond op de mijne en automatisch beginnen we weer te tongen. Maar dan beseft ik dat ik haar niet heb horen of zien slikken en op het volgende moment word er een lading zaad (mijn zaad!) zó mijn mond ingewerkt! Met haar hand in mijn nek heeft ze me echter krachtig in haar greep, geen ontkomen aan en er zit niets anders op dan alles maar in ontvangst te nemen en braafjes mijn eigen zaad weer in ontvangst te nemen...

“Niet doorslikken!” zegt ze dwingend... “nu is het mijn beurt om een foto te maken... kom op met die telefoon!”... daar sta ik dan... broek op mijn enkels, mijn mond vol zaad en dan ook nog eens eens op de foto gezet worden.. “Open!” hoor ik haar dwingend zeggen en gedwee open ik mijn mond waarna er gelijk wat zaad langs mijn kin naar buiten glipt. “Zo... ik wilde ff controleren of dat schoonlikken van je vrouw gisteravond geen toevalstreffer onder invloed van de drank was, maar dit was super! Erg geil om een man met z’n eigen zaad in z’n mond te zien, Bravo!... maar je mag het uitspugen hoor.. of doorslikken... of teruggeven... je hebt 3 mogelijkheden dus!” Even overweg ik dat laatste ook, “want ik heb vroeger -in mijn tienerjaren- vaak zat mijn eigen sperma geproefd en doorgeslikt”.. denk ik bij mezelf, “dus waarom nu ook niet?”, maar dan schiet mij nog een vierde optie te binnen en triomfantelijk steek ik grijnzend vier vingers op (praten met volle mond is niet netjes, vandaar) “vier?” zegt ze... “wat is die vierde mogelijkheid dan?” maar voordat ze goed en wel uitgesproken is zit ik al op mijn hurken voor haar, mijn neus ter hoogte van haar kruis en schuif razendsnel met mijn linkerhand haar jurkje omhoog, tot net boven haar navel. Met rechts trek ik haar slipje naar voren (haar kutje geurt heerlijk!) en laat de inhoud van mijn mond zo in haar kruisje lopen, waar het vervolgens in haar schaamhaar blijft hangen. Dan laat ik haar slipje weer los en wrijf even stevig over haar doosje... “Zo” zeg ik... “heb ik straks –als we gaan vrijen- het idee dat er nét iemand voor mij is geweest”

Wordt vervolgd...
(dit –kortere deel was even even nodig om een paar lezers vast te houden... hoop ik)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Preutse Echtgenote - 4

Zoek naar meer verhalen van CamperVan...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1890x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5961x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2623x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3392x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7562x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7344x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4039x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6796x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9114x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7404x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8103x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8558x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2747x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5564x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13316x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5291x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!