Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Kan Zo Lekker Zijn - 4

En alweer een volgend deel. Hopelijk vinden jullie deze ook mooi. Dank voor jullie mooie beoordelingen. Heb je opmerkingen dan lezen wij dat graag in een berichtje.

Samen met vrienden zijn wij nieuw leven aan het blazen in hun sex leven. Het is heerlijk genieten en een droom van alle vier om zo lekker met elkaar bezig te zijn.

Dan eindelijk is het vrijdag. We hebben allebei laten weten dat we niet op kantoor zijn en genieten van alle voorbereidingen. We hebben ons redelijk ingehouden van de week. Maar nu wordt de spanning wel groot. We kunnen niet van elkaar afblijven. Steeds weer speel ik met Marieke en zij met mij. We zitten aan elkaar en knuffelen en kussen er op los. Langzaam tikt de tijd weg.

Eindelijk daar horen we gestommel. Voorzichtig zien we de deur open gaan en het blonde koppie van Saskia om de hoek kijken. Ze komt verder en we begroeten elkaar hartelijk. Ik kus haar vol op de mond. Even schrikt ze maar beantwoord de kus dan toch. Uitgebreid staan we te tongen. Mathijs overkomt hetzelfde. Voor hem is het nog zwaarder merk ik vanuit een ooghoek. Hij kleurt tot ver achter de oren. Als ik Saskia los laat kussen Marieke en Saskia elkaar uitgebreid. Mathijs staat er schaapachtig bij te kijken. De dames nemen de tijd. Ik zie handen over borsten gaan. Een dikke trui van Saskia verdwijnt al meteen in een hoek.

Als ook de dames zijn uit gekust stel ik voor naar de woonkamer te gaan. We nemen daar lekker op de banken plaats en beginnen vrolijk te keuvelen. Het is lekker warm in huis, door het mooie weer staan ongeveer alle deuren naar buiten open die we hebben. We schenken een kop koffie in. Die hebben ze wel verdient na de reis. De sfeer wordt snel wat meer ontspannen. Mathijs kan zijn ogen niet afhouden van de strakke blouse van Marieke. Zo te zien heeft hij veel interesse in wat er achter zit. Volgens mij begint hij langzaam te ontdooien. Marieke gaat naast hem zitten en kust hem op zijn wang. Al snel raken elkanders lippen elkaar en zijn ze druk met een stevige tongzoen. Marieke haar hand gaat over zijn buik naar beneden en over zijn broek naar daar waar een flinke bobbel zichtbaar is. Ik zie onder tussen zijn hand naar Mariekes borsten gaan en streelt deze voorzichtig. Al snel zijn haar tepels door de blouse zichtbaar. Natuurlijk heeft zij er weer niets onder. Ik zie dat Mathijs een knoopje openmaakt en nog een. Hij kijkt Marieke aan en kust haar. Niet veel later ligt haar blouse op de bank en geniet Mathijs van haar borsten. Hij streelt het zachte warme vlees en rolt de grote tepel tussen zijn vingers. Ik zie hem een beetje verbaasd kijken als de tepels nog groter worden en als stevig punten de grote tepelhoven sieren. Hij bukt voorover en neemt er een tussen zijn lippen en sabbelt erop. Met zijn andere hand glijd hij naar beneden. Langzaam maakt hij haar broek open en als hij zijn hand er achter wil laten glijden staat Marieke op. Ze ontdoet zichzelf van al haar kleren en staat naakt voor hem. Ze laat hem even kijken en trekt hem dan van de bank. Ook zijn kleren verdwijnen van zijn lichaam. Als ze de short naar beneden trekt floept zijn stijve omhoog, klets tegen zijn buik en wiebelt dan strak vooruit. Marieke pakt hem vast en laat een diepe zucht horen. Hier heb ik dan heel lang op moeten wachten. Ze bukt zich en kust zijn eikel. Haar grote borsten bungelen onder haar lichaam vreselijk geil om te zien. Ze kijkt me glimlachend aan als ze de eikel kust en likt. Als ze weer rechtop staat merk ik pas dat ook Saskia zich heeft uitgekleed en wachtend voor mij staat. Ik sta op en mijn kleren verdwijnen ook. Nu we met zijn vieren naakt zijn spreken we meteen af dat kleren dit weekend niet meer nodig zijn.

Marieke staat op om wat te drinken te halen en al snel wordt zij gevolgd door Mathijs. In de keuken horen we dat deurtjes dichtslaan en dan horen we een glas vallen. Ik leg mijn vinger op mijn lippen ten teken dat Saskia stil moet zijn en loop zachtjes naar de keuken. Saskia volgt. Als we voorzichtig om het hoekje kijken zien we Marieke voorover op tafel liggen en Mathijs staat achter haar. Duidelijk heeft hij zijn stijve in haar geschoven en neemt hij haar nu stevig. Saskia slaat een arm om mij heen en kijkt me lachend aan. Stiekem steekt ze haar duim op. Marieke kreunt onder het geweld van Mathijs. Hij stoot stevig in haar, diep erin en dan bijna eruit. Beiden hebben niet in de gaten dat wij staan te kijken.

Ik pak Saskia bij haar boven arm en trek haar mee de keuken in. Voordat ze in de gaten heeft wat ik wil ligt ze ook voorover op tafel. Mathijs kijkt mij aan en lacht. De dames kijken elkaar aan en kruipen met de hoofden naar elkaar zodat ze elkaar kunnen kussen. Ik ga achter Saskia staan en duw mijn stijve zonder voorwerk in haar kletsnatte kut. In een keer diep erin. Als ik helemaal in haar zit hou ik stil. Ik pak haar heupen vast en begin langzaam te bewegen. Ver eruit dan weer diep erin. Langzaam heel langzaam beweeg ik op en neer. Het is een heerlijk gevoel. Ik zie dat Mathijs zijn tempo aanpast en samen nemen we nu traag maar diep de beide dames die vurig op tafel liggen te zoenen.

Na een paar minuten trek ik mij met wat gesop terug uit Saskia. Ik geef Mathijs een teken te wisselen en laat mijn stijve meteen weer bij Marieke naar binnen glijden. We nemen weer het zelfde tempo aan en gaan diep naar binnen en ver naar buiten. Heerlijk om zo met elkaar bezig te zijn. Na weer een tijdje duwen de dames ons weg en trekken ons mee de kamer in. Marieke loopt voorop met Mathijs aan de hand en Saskia en ik volgen. Marieke loopt in een lijn naar buiten duwt Mathijs op zijn rug op het gras en neemt over hem plaats. Naar een vluchtige kus dwaalt ze af en kust zijn diep rode eikel. Dan gaat ze schrijlings over hem zitten pakt zijn stijve en haalt deze tussen haar natte lipjes door en zakt er dan in een keer over heen. Ze sluit haar ogen en blijft op hem zitten. Beweegt niet. ten minste daar lijkt het niet op. Ik weet heel goed wat Marieke aan het doen is. Het gezicht van Mathijs vertrekt van genot naar verbazing en weer terug. Ik weet zo goed dat ze nu alleen haar bekken spieren spant en ontspant. Dat ze haar kutje heerlijk laat knijpen om zijn stijve. Dat is zo een geweldig gevoel als ze dat doet.

Niet veel later lig ik naast Mathijs en zit Saskia boven op mij. Geen kus geen streling maar zij zakt meteen over de mijne. Als ik diep in haar zit pak ik haar borsten en begin deze te strelen en kneden. Als ze langzaam op en neer begint te wippen laat ik haar borsten los om te kunnen genieten van de bewegingen. Langzaam wippen en bungelen ze mee in het ritme waarin ze beweegt. Heerlijk om die grote borsten te zien bewegen. Haar ogen heeft ze stijf gesloten en ze kreunt. Naast ons zie ik hetzelfde gebeuren. Marieke wipt nu ook op en neer en kantelt steeds haar bekken om zijn stijve zo goed mogelijk in haar te voelen. Na een tijdje begint Mathijs harder te kreunen en zie ik Marieke sneller op en neer wippen. Wij blijven rustig in het temp en kijken nu beide hoe die twee afrazen op een orgasme. Niet veel later kreunt Mathijs dat hij klaar komt en spuit zich leeg in Marieke die daarop ook komt en zich voorover laat zakken op Mathijs. Wij gaan langzaam verder en richten onze aandacht weer op elkaar. Als een amazone word ik bereden en ik weet niet waar ik strelen moet. Genietend van elkaar worden we gestoord door beweging naast ons. We zien Marieke opstaan en dikke draden geil zitten tussen haar kut en zijn stijve. Als ze staat loopt ze naar ons. Ze draait zich om met haar gezicht naar Saskia en laat haar lekkende kut op mijn mond zakken. Automatisch begin ik haar schoon te likken en voel het nodige geil in mijn mond lopen. Als ik merk dat ze haar kut over mijn mond schuift en ik hoor Saskia kreunen ben ik de eerste die komt en kreunend en likkend mijn zaad diep in Saskia pomp. Nog even beweegt ze door en trekt dan alle spieren aan en giert het uit als ook zij komt. Vermoeid valt ze van me af. Marieke staat ook op, draait zich om en kust mij hartstochtelijk op de lippen en tongt mij diep.

Nogmaals loopt ze naar de keuken en pakt een nieuw glas de fles en komt terug met een heerlijk koel wijntje. Uitgeput zitten we naast elkaar in het gras. De glazen worden vol geschonken en we nemen een slok. Mathijs en ik lekken nog vrolijk na en dat is goed te zien net als het leeg lopen van de dames. Mathijs vraagt hoe ik het vind en ik kan niet zeggen dat het nou geweldig was maar wel bijzonder geil en niet vies. Hij zegt met een grote glimlach dat hij heerlijk heeft genoten. We lachen om zijn eerlijkheid en drinken nog wat en bespreken wat er gebeurt is en hoe we hebben genoten.

Ik vraag of zij afgelopen dagen nog hebben gehad over elkaars wensen en of er hier gezamenlijke wensen zijn. Ja dat hebben ze en ze vertellen dat ze eigenlijk allebei wel de wens hebben om eens heerlijk gebruikt te worden. Ik kijk Marieke aan en ze kijkt terug een kleine knipoog van ons beide geeft een goed gevoel. We keuvelen dan rustig verder wat zij daarbij verwachten en zij vertellen ons tot in detail hoe zij het van de week samen hebben besproken. Wij luisteren aandachtig. Marieke heeft mijn hand gepakt en knijpt er af en toe in. We horen een verhaal wat ons bekend klinkt. Hier hebben wij als eens van genoten. Heerlijk was dat genieten van veel andere mannen / vrouwen een ervaring die ik nooit gemist zouden willen hebben, maar welke wij eigenlijk ook nooit herhaald hebben. Ik zit schijnbaar wat verdwaasd voor mij uit te kijken als Saskia bij vraagt waar ik aan denk. Ik schrik op uit mijn gedachten en kijk haar aan. Nogmaals vraagt ze waar ik aan denk en of het leuk is. Ik vertel dat ik denk aan hun wens en dat wij dat ook een keer gedaan hebben, zij zegt dat zij dat ze dat wel dacht omdat ik weer een stijve heb. Matthijs vraagt nu wat wij gedaan hebben en hoe wij dat vonden en ik begin te vertellen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Kan Zo Lekker Zijn - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Jeanet, De Buurvrouw - 8Door: Johnnie
Gelezen: 2921x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoerDoor: Frecolnago
Gelezen: 3405x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
25-05
8.4
:: Sophie’s Belevinissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 1460x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
7.7
:: [1] Seks In Opdracht Van...Door: UndercoverMax
Gelezen: 4499x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Opdracht, Pijpen, Beffen, Neuken, Telefoonsex
25-05
8.7
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 6267x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.6
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 4658x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2601x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 11968x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2458x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.3
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 4817x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6778x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9667x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3631x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5247x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3447x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7728x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!