Opwindend.Net
Dit is een verhaal die ik hoorde van een kennis van mij. Ik zie hem niet zo vaak. Een aardige kerel, beetje nerdy en single. Zegt nooit zoveel maar heeft een hart van goud. Opeens verscheen hij op een feest met een aardig uitziende vrouw die hij voorstelde als zijn vriendin. Wij keken er van op hoe hij haar ooit had kunnen inpalmen. Zij was geen playboy, maar zeker niet onaantrekkelijk. We vroegen er naar maar kregen geen antwoord. Enige tijd later liep ik hem tegen het lijf en we dronken wat. En ik kreeg het eruit. Een verrassend verhaal. Ik vertel het in zijn woorden.

Ik noem hem Frank. En die vroeg mij of ik wist dat hij anderhalf jaar geleden een leuke geldprijs had gewonnen. Nee, dat wist ik niet kerel, mag ik vragen hoeveel. Frank glimlachte en zei dat hij zich niet meer druk hoefde te maken over zijn hypotheek en andere vaste lasten maar meer ook niet. Frank vertelde dat hij 1 keer in de week boodschappen deed in de supermarkt bij hem om de hoek. En aangezien hij daar vaker komt kent iedereen elkaar wel. Frank vertelde dat hij opeens een vrouw daar zag lopen met een jongetje van een jaar of 5,6. Ze zag er wat slonzig uit, geen make-up, leuke kleren en de haren waren niet echt verzorgd. En ik lette daar een beetje op en zag dat zij uitsluitend keek in de aanbiedingen sfeer. Ik dacht bij mijzelf, weer zo’n gescheiden vrouw die de eindjes niet aan elkaar kan knopen. Dus ik scharrelde wat rond en liep vlak langs haar. Bij de chips en snoep afdeling hoorde ik het jongetje aan zijn moeder vragen of hij een snickers mocht pakken voor zijn broertje. Zij schudde slechts haar hoofd. Hij keek haar aan en ik kon het goed zien. Daar hebben wij zeker geen centjes voor he mama!

Dat brak mijn hart. Als je niet eens 1 snickers kan kopen, wat is er dan mis met je. Ik pakte er 2 en legde ze in mijn mandje. Bij de kassa zorgde ik voor haar klaar te zijn en treuzelde een beetje. Zij passeerde mij en op dat moment riep ik, mevrouw, u laat wat vallen! En ik gooide die 2 snickers snel in haar mandje. Ik zag dat ze wilde protesteren maar draaide om en liep weg. Maar om 18 uur ging mijn bel en daar stond zij. Of ze even iets kon vetrellen.

Ik liet haar binnen en vroeg of ze iets wilde drinken. Zij wilde graag wel wat thee. Ik maakte en serveerde thee en ging zitten. Mijnheer, ik heet Frank onderbrak ik haar, Frank, heel erg lief van u maar ik kan dergelijke zaken niet aannemen. Ik wil dat ook niet. Ik antwoorde dat ik het leuk vond maar begreep dat ik haar in verlegenheid bracht. Enfin, lang gesprek. Zij was gedumpt door haar man die haar had laten zitten met een serieuze schuld en zat nu in de bijstand.

Ondertussen was ik achter haar naam gekomen. Gerda was mid 30 dus meer als 10 jaar jonger dan ik. Haar zonen waren Bert en Max. Leuke gesprek maar toen de klok het hele uur sloeg schrok zij. Ik moet weg, de kinderen zijn alleen. Nou, jij kent me dus je kan we raden dat ik haar verhaal controleerde. Klopte allemaal. En iedereen in de buurt die de mond vol heeft van burenhulp en naborschap laten haar gewoon in de kou staan. Dus heb ik aangeboden mee te gaan boodschappen en we namen de jongens mee. Bert de oudste was 6 en Max 5. Laaide de kar vol met alles wat ze nodig had. Gerda sputterde tegen maar haar jongens waren door het dolle heen. Nou, ’s avonds bij haar lekker de bbq aangestoken en een leuke avond gehad. Gerda bracht de jongens naar bed en wwij hebben nog wat zitten kletsen. Maar Gerda gaf toen duidelijk aan geen kadootjes meer te willen. Ik bood haar aan om bij mij te komen schoonmaken thuis, was te doen, plantjes water geven je weet wel. We spraken een bedrag af en dat werkte prima. Gerda kon nu ook eens haar kinderen wat extra geven en ik hoefde zelf niets meer te doen. Voor haar verjaardag nam ik haar mee naar zo’n dure kapsalon waar ze ook gezichtsbehandeling en zo doen. Dat was mijn cadeau.

Gerda was er blij mee en ik ging even weg want ik wilde daar niet de hele tijd zitten wachten. Ik kwam terug. Liep naar binnen, zei vriendelijk goedemiddag tegen een mooie dame en liep door en wilde doorlopen, tot ik merkte dat ik die jurk kende. Het was Gerda en knapper als ooit. Haren geknipt en wat kleur, gezicht behandeld met alles erop en eraan, ze straalde van oor tot oor. Zeg je dat zo? Je weet wat ik bedoel.

Nou, ik stond haar aan te gapen niet normaal. Ik was compleet van de sokken. Ik vond het altijd wel een kittig ding, maar dit was een spetter. Ik gaf haar mijn arm en we liepen weg. Allebei inde wolken, zij blij vanwege de behandeling, ik blij dat ik haar dit kon geven. We dronken wat op een terras en gingen naar huis waar we haar verjaardag vierden. Haar moeder was samen met haar zus over gekomen en die waren blij dat het hun goed ging.

Ik ging die nacht naar huis en sliep goed. Effe denken, zij was jarig op vrijdag. Dus liep ik op uitnodiging naar Gerda en dronk koffie, en babbelde met de vrouwen. Ikk mocht mee eten en ging na de koffie naar huis. Viel in slaap maar werd opeens wakker van iets geks. Ik voelde iets wat ik zo 1-2-3 niet thuis kon brengen. Ik slaap nogal vast. Ik keek naar beneden en zag mijn dekbed heel erg bol staan. Ik tilde het op en zag een berg haar. En ik kende dat haar. En ineens voelde ik dat ik gepijpt werd door Gerda. Man, ik werd snel wakker en kreunde van genot.

Ik wilde graag klaar komen maar dat wilde ze niet. Liet mijn pik los, kroop naar boven en zoende mij hard, Ik voelde haar tieten op mijn borst. En haar hand om mijn pik en na wat friemelen gleed ik zo bij haar naar binnen. Twee kinderen maar strak kutje. Heerlijk. Nou Gerda gaat recht zitten en reed mij af. Echt, ik dacht dat ik in de zevende hemel was. En toen ze merkte dat ik op het punt stond klaar te komen, gilde dat ik haar vol mocht spuiten. Ze was aan de pil en wilde mijn zaad. Ik ontplofte. Ben nog nooit zo hard en intensief klaar gekomen. Moest aan Koot en Bie denken, mooi, melkweg, draaiende ballen, zwarte gaten mooi.

Ik ontspande en Gerda stopte met bewegen. Keek mij aan en vroeg met een dun stemmetje of het goed was geweest voor mij. Goed, mijn hemel. Zo goed heb ik het nog nooit mee gemaakt. Ik weet niet hoe ik je moet bedanken. En toen ik dat zei schoten de tranen in haar ogen. Liet zich op mij vallen en kuste mij. Ben zo blij dat ik nu eens wat voor jou terug kan doen. Je bent zo lieg voor ons geweest. En altijd bleef je op een afstand. Nooit was je ergens op uit. Daarom wilde ik je dit geven, uit mij zelf. Moeder past op de kinderen dus als je wilt, blijf ik de hele nacht bij je.

Of ik dat wil, graag Gerda. Nou, die ging zich wassen en kwam terug met een washandje en handdoek. Ik werd gewassen en ze kroop weer in bed. We begonnen weer te zoenen en ik voelde aan haar tieten. Haar tepels stonden hard en ik likte eraan. Mijn hand lag al tussen haar benen en ik begon haar te vingeren. Maar ze wilde het anders. En voor ik het wist lagen we in de 69 positie en befte ik haar. Haar mond om mijn pik, zalig. Ik ben normaal gesproken niet zo potente jongen, maar ik was hard en gewillig. Zij leidde de sessies. Ieder standje, niets was te gek. En telkens als ik klaar wilde komen, deed ze iets met me waardoor het weer afnam en ik door kon neuken.

En opeens draaide ze wat en pakte mijn pik en stak hem voor haar kontje. Ik duwde en gleed zo naar binnen. Maonman, paradijs. Heerlijk om daar een vrouw in te mogen pakken. Ik had het nog nooit gedaan. Maar ik mocht mijn gang gaan en pompte als een bezetene. Haar vingers fladderde over haar klitje. En ik voelde de sneltrein naderen. Maar nu wilde zij dat ik haar volspoot.

Man, ik spoot mijzelf zowat bewusteloos. Keihard spoot ik haar kontje vol. Of ik gvd nog niet gespoten had. Straal na straal. En zij wilde meer. Nou die nacht ben ik 4 keer klaar gekomen. En Gerda, geen idee, wat een wild beest was dat. Volgens mij kwam die aan de lopende and klaar, maar wat weet ik nou daarvan. Ik weet wel dat Guus Meeuwis gelijk heeft, Het is een nacht!

De volgende ochtend hebben we nog een keer geneukt maar dan standje 1. En ik vroeg haar of zij en de jongens niet bij mij wilde komen wonen een, de rest kun je raden. Ik ben nu vader van twee mannekes en heb een mooie lieve vrouw. En ik ben al druk bezig met haar schulden. Het leven is goed voor mij.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Buurt Hulp - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 381x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1174x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1907x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4928x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6759x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2692x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4058x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3143x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7277x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4107x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8270x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8121x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7291x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9830x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!