Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Buurt Hulp - 1

Frank liep ik naderhand weer eens tegen het lijf, Ik had hem eerst niet herkend zo. Had zijn haar anders, geen bril en wat betere kleding dan eerst. Ik liep dan ook straal voorbij tot dat hij mij nariep en ik zijn stem herkende. Draaide mij om en moest nog eens twee keer goed kijken. En ja, het was Frank zelf. Hij stelde een kop koffie voor en daar vertelde hij mij deel 2.

Nou kerel, zoals je weet is Gerda bij mij ingetrokken samen met haar twee zoontjes. Man, ik heb een leven als vader en echtgenoot, nooit gedacht dat ik dat ooit zou hebben. Fantastisch. En hij vertelde hoe ze aan trouwen dachten, hoe ze op vakantie waren geweest met de kids en hoe het allemaal reilde en zeilde. Ik vond het echt keileuk dat hem dit overkomen was en dat Gerda dus nu ook op zijn pad was gekomen. Dus spraken we over relaties, gezin, opvoeding en familie.

Nou is Frank een goudeerlijke gozer. Hij vertelt het recht door zee zonder opsmuk. Nou zei hij, en opeens staat daar een vreemde vent voor de deur die naar Gerda vroeg. Ik roep dus Gerda en ik zie haar ineens lijkbleek worden, maar daarna vuurrood. Zij duwde mij opzie en gilde de meest grove obsceniteiten waarop die kerel zich ook nog eens liet gelden. Zwaaide met zijn armen, balde de vuisten en maar brullen. Opeens stapte Gerda naar achteren en smeet de deur dicht, keek mij aan. Nu even niet fluisterde ze en liep weg. Gast, ik zweer het je, ik dacht dat alles nu voorbij was. Ik ben zelfs in elkaar gezakt en heb op de trap zeker een uur gezeten.

Alles draaide voor mijn ogen en in de kop. Mijn leven was over! Ze ging weg enz enz enz. Staat opeens Gerda in de gang. Frank, wat doe je? Ik kon geen woord uitbrengen toen ik haar aankeek. Ik stamelde wat en de tranen liepen over mijn wangen. Komt ze voor mij staan en pakt mijn hoofd en legt dat tegen haar buik. Ach jongen toch, ik denk dat ik weet wat er door je heen gaat, Het is goed, wees niet bang, tis al goed. Ik heb daar even zo gezeten, geen idee hoelang. Enfin, op zeker moment zat ik op mijn eigen bank en zat zij op de knietjes voor mij.

Vertelde dat die enge man haar ex was. En dat die hufter nou weer opdook was geen goed nieuws. Enfin, ze heeft mij alles uitgelegd en dat zij zeker niet wegging bij mij. Gast, ik jankte van blijdschap. Heb de hele avond in bed gelegen en geslapen, niet normaal.

Maar twee dagen later brief van de advocaat van haar ex. Die lul wilde alimentatie. Partneralimentatie! Hij had geen baan en zij had geld dus mijnheer wilde even vangen. Manoman, die etter heeft zijn trekken thuisgekregen nadat ik een gesprek met mijn advocaat heb gehad. Die is halsoverkop vertrokken. Gerda was namelijk officieel gescheiden en hij heeft zijn kinderen nooit 1 cent betaald. En dan nu ineens opkomen dagen en handje ophouden. Maar genoeg over die kwast.

Ik heb gesprekken gehad en later met Gerda. Ik heb haar een bankboekje gegeven met geld erop t.w.v. 1 jaar salaris. Dat was van haar en de kinderen, geschenk van mij. Man, Gerda wilde het niet en over en weer, laat maar. Om kort te gaan, het geld is naar die 2 mannetjes van haar gegaan. Hebben ze al iets van spaargeld voor later.

Ik was blij met zijn verhaal en wilde opstappen. Maar Frank werd ineens rood. Man, ik heb je hulp nodig. Ik heb persoonlijke vragen waar ik mee zit. Kom maar op Frenkie, met mij kun je alle kanten op, zelfs de goede. En toen kwam het:

Gerda was veel ervarener in seks dan hij. Frank zei dat hij vroeger wel eens naar de hoeren ging, maar Gerda wilde meer en anders. Of dat normaal was. Ik vroeg; wat is nou het probleem? Frank keek mij aan of hij het in Keulen hoorde donderen. Dus jij vindt dit niet gek. Jij vindt het heel normaal als je vrouwen in de kont moet neuken. Of dat je jezelf moet aftrekken en over haar gezicht en tieten moet spuiten. Of dat ze 1 vinger in mijn kont steekt als ze mij pijpt. Ik lachte, en riep: ik hoor nog steeds niets geks hoor.

Frank’s gezicht klaarde op, zie je wel. Jij bent de man die ik moet hebben.

Luister gast, ik ben 10 jaar ouder, nooit een vriendin of vrouw gehad en ging naar de hoeren voor een wip. Nu heb ik een mooie jonge vriendin die dingen vraagt die ik vroeger van niemand hoorde en jij reageert niet eens. Komt dus meer voor.

Ja zei ik. En ik weet ook jouw volgende vraag. Oja, wat dan? Hoe vaak krijg je hem omhoog, hoe houd je hem omhoog en hoe vaak klaarkomen en spuiten is normaal voor een man van jouw leeftijd. Of ik hem met een hamer op zijn gezicht sloeg. Eeh ja gast, maar dat durfde ik niet te vragen.

Ik legde dus uit hoe e.e.a. functioneert en gaf wat pointers. Hij opgelucht. Maar ik had in mijn portemonnee toevallig nog 4 viagra’s. Die gaf ik hem met instructie wanneer te gebruiken. We namen afscheid en hij beloofde contact te houden. Nou hij had er geen gras over laten groeien. MAANDAG BELDE HIJ AL. Dol gelukkig en of ik die avond even een pilsje kwam drinken rond 21 uur. Ik zegde toe.

Ik dus ernaartoe bel aan en Gerda deed open. Keek mij zwoel aan en node mij binnen. Frank kwam eraan en gaf mij een hand en trok mij de kamer in. Bier stond al klaar en hij begon mij enthousiast te bedanken. En voor ik het wist stond Gerda naast mij en gaf mij een vette pakkerd op de wang.

Hij vertelde dus dat hij niets aan Gerda had verteld, maar wel gezegd had dat hij haar die avond wel een grote beurt zou geven omdat de kinderen toch bij haar moeder waren. Gerda knikte verheugd mij toe.

Hij vertelt, eerst lekker gegeten. Toen thuis onder de douche ons opgefrist en bed ingedoken. Natuurlijk heb ik haar eerst netjes gestreeld en gekust. Toe heb ik mij naar benden laten glijden, haar benen vaneen gedaan en een goede lik beurt gegeven. Dat heet beffen Frank, riep Gerda. Whatever! Ik heb haar lekker gelikt en mijn vingers zowel tegelijk in haar poes als kont gestoken. En ze kwam klaar baas, als een vulkaan. Ben een pluk haar kwijt. Nou mopperde de Gerda, dat hoef je allemaal niet te vertellen hoor.

Ik kroop naar boven en heb haar in standje 1 geneukt, maar ik was zo geil als boter dus ik kwam zo snel klaar. Gerda keek al raar en was bang dat het over was. Maar ik liet mij op bed vallen en vroeg even te wachten tot ik op adem was gekomen. Ik pakte snel jouw pilletje en slokje water. Kroop weer tegen haar aan en begon weer te vingeren en op haar tepels te kauwen. Ik zag Gerda rood worden, Frank niets in de gaten vertelde rustig verder. En ja, zei hij, ze werd weer geil en begon te kronkelen. Maar ik voelde mijn pik weer verstijven dus gebood ik haar op zeker moment plaats te nemen.

Nou, dat was een goede vraag want als een aapje klom ze erin. Frank lachte om zijn eigen grap. Hij vertelde verder dat Gerda achterstevoren hem afreed en dat hij stiekem een dildo pakte. Eraan had gelikt en die voor haar kontje hield. En die gleed dus zo haar kontje in gast. En zij maar bewegen en gillen. Ik was blij dat ramen en deuren dicht waren. Wat een geluid. En zij kwam maar klaar gast. Tot ze vermoeid stopte en toen stond mijn pieterman nog steeds hard. Ik heb haar dus gedraaid en op zijn hondjes afgeragd totdat ik spoot. Ger hier was kapot, maar pieterman wist van geen wijken. Dus ik haar op de zijde gelegd, glijmiddel gepakt, pieterman ingewreven en zo in haar kontje gestoken. Ik heb al neukende toen de dildo bij mij zelf naar binnen geduwd. Koste wat moeite, Ben moeten stoppen met pompen en ben toen gaar duwen. Gerda knikte en zei, geen idee wat hij aan het doen was. Opeens stopt hij, begint wild te bewegen en grommen. En zomaar ineens pakt hij mij bij de heupen en begint daar aan een neukpartij. Zijn handen hebben blauwe plekken achter gelaten.

Frank knikte weer en nam het verhaal weer over. Ik duwde haar op haar buik en neukte haar zo. Wat kun je dan diep komen zeg. Ik heb zo wel een kwartier liggen pompen en heb haar ik weet niet hoe vaak horen gillen dat ze weer eens kwam. En toen ik kwam was ik echt van de wereld. Heb mij laten vallen en ben in slaap gedonderd op haar.

Midden in de nacht word ik wakker. Dorst als een paard, pissen als een reiger. Ik kom terug en zie jouw pilletjes en Gerda naakt in bed. Ik weet niet waarom maar ik nam weer een pil en in no time stond hij weer paraat. Ik maakte Ger niet wakker, maar legde haar benen over mijn schouder en drukte pielemans in 1 keer naar binnen. Ze was nog gelukkig nat genoeg. En ja, ik weer neuken als een beest. Gerda knikte haar instemming en riep, ik word wakker terwijl ik geneukt word. Eerste wat ik zie is zijn rode kop tussen mijn knots knietjes. Kwijl liep uit zijn mond en ik voelde hem in en uit mijn kut flitsen. Man, ik werd gek genaaid. En Frankie maar beuken, ik heb 3 dagen last gehad van mijn kut en anus.

Frank knikte verheugd. En ja, ik spoot weer of zo voelde het ten minste en hoppa, viel ik weer in slaap. En wat denk je? Ik word smorgens wakker omdat Ger hier mij wakker wilde pijpen. Maar er zat geen leven in de brouwerij. Zegt zij nog, geeft niets lieverd. Het is jammer maar er komen nog meer keren. En gaat even naar de badkamer. Ik gelijk die andere 2 pillen geslikt en toen Gerda terugkwam stond pielemans weer klaar voor actie. Ik heb haar gezicht nog een keer kunnen volspuiten nadat ik haar tussen die lekkere tieten van haar heb geneukt. Haar nog eens klaar gebeft, Even pauze genomen en toen ik heb ik haar weer in standje 1 genomen. Maar toen ik klaarkwam deed het wel pijn gast.

Ik had de tranen in mijn ogen hoe hij en zij het verhaal vertelde. Frank wilde heel graag meer van die pillen hebben. Ik heb hem toen verteld dat hij zich zowat dood had kunnen neuken omdat je simpelweg zoveel pillen niet binnen 12 uur of zelfs 24 uur mag slikken. Hij schrok zich wild. Meen je dat nou of zit je mij hier te stangen!

Ik heb hem toen via mijn gsm info laten zen hoe en wat. Opgelost, heb nog wat gedronken maar zei dat ik op huis aan moest. Beiden gaven aan dat ze het een keer goed met mij wilde maken en uit eten wilden met mij en mijn vriendin. Nou had ik veel in mijn gedachten inzake mijn vriendin, maar eten was daar geen deel van. Ben naar huis gescheurd, Kristel was al naar bed. Maar ik heb mijn kleren van het lijf getrokken. Wilde haar bespringen toen ik zag dat zij haar slip aan had wat betekende dat ze ongesteld was. Maar gelukkig was Linda er nog. Die zag mij staan vol frustratie en wist dat er maar 1 ding was wat ik wilde. Ze bood zich doggie stijl aan en ik heb haar woest genomen. Tot drie keer toe heb ik haar binnen het uur volgespoten in alle gaatjes. Nou ja, haar mond miste ik net omdat ik tussen haar tieten neukte en haar gezicht wilde vol spuiten maar het kruit al ver op was.

Kristel heeft zich de volgende morgen rot gelachen om mijn en Linda’s gezicht. Ik had haar echt afgeragd en dat was te zien.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 672x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1191x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1969x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4948x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6813x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2698x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4074x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3153x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7283x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3166x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4112x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8275x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8125x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4503x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7294x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!