Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Femdom Autobiografie - 7

Dank voor de vele mooie mailtjes en reacties die ik heb mogen ontvangen n.a.v. de delen 1 t/m 7.

Graag ontvang ik ook reacties, adviezen, vragen enz op dit hoofdstuk.


De jaren 90 passeerden in een stabiele Femdom situatie. Jantine en Dominique waren permanent in mijn omgeving. Hella was getrouwd en woonde op grote afstand. Soms kwam ze een lang weekend naar huis. Haar man sloot dan vaak op de zondag aan waarna ze samen weer naar huis gingen. Het waren altijd heftige weekenden voor mij. Hella genoot ervan om zich dan even op en met mij uit te leven. Haar man wist en weet nog steeds niets van de onze thuissituatie. Hella wilt dat graag zo houden.

Het was de millenniumnacht waarop de situatie thuis zou gaan veranderen. Zelf was ik inmiddels de 30 duidelijk gepasseerd. Jantine was achter in de vijftig. Dominique zal net als ik 37 jaar zijn geweest en Hella moet 40 jaar zijn geweest.

We vierden met vrienden van Jantine thuis de millenniumavond waarna ik rond 01.00 uur na de nodige champagne besloot nog even het centrum in te gaan. Direct bij binnenkomst van een bar vol met gezellig feestende mensen viel mijn oog op een vrouw van in de dertig. Ze was met een dochter en wat vriendinnen vrolijk aan het meezingen met de muziek. Ze keek glimlachend naar me en stapte direct op me af. Ze omhelsde me en gaf drie zoenen. Als nieuwjaarswens sprak ze uit.; “Zo lekker ding… Ik wens ons beide en prachtig leven samen in het millennium…. Ben je vrijgezel”?

Die avond had ik heel leuk met haar gesproken en haar goed kunnen bekijken. Ze was een mooie, verzorgde vrouw. Vrolijke stralende kijkers en half lang blond haar. Het zal rond 03.00 uur zijn geweest toen we aanstalten maakten om weg te gaan toen Dominique met een vriendin van haar juist naar binnen stapten. Als blikken konden doden dan had de blonde Sonja de uitgang niet gehaald. Ik heb Sonja netjes thuisgebracht en een afscheidszoen gegeven. We wisselden telefoonnrs uit en spraken af elkaar snel te bellen voor een volgende afspraak. Ik had haar twee maal ontmoet toen ik besloot dat ik Jantine en Dominique zou gaan vragen of ik toestemming kon krijgen Sonja te ontmoeten zonder de beperking van de peniskooi. Ik kon mij nog heel goed herinneren hoe het jaren terug was gegaan en twijfelde enorm hoe dit aan te pakken. Ik liep al enkele dagen met de gedachte rond toen ik een gesprek opving tussen Jantine en Dominique.

Dominique had Jantine verteld over mijn contact met Sonja. Het was duidelijk een moeder dochter gesprek. Jantine confronteerde haar dochter met wat zij waarnam. Lieverd je bent de 30 gepasseerd en hebt nog nooit een man de kans gegeven om het tot een serieuze relatie te laten komen en telkens als er een vrouw met hem flirt of ook maar iets verder gaat dan druipt de jaloezie van je gezicht. Waarom geef je niet gewoon toe dat je verliefd bent op hem. Het kan hoor lieverd… Hij is je stiefbroer.

De opmerking van Jantine deed niet alleen Dominique haar ogen openen……Ook ik besefte plots dat mijn gevoelens voor Dominique langzaam van stiefzus naar meer waren ontwikkeld. Ze was een prachtige vrouw die, zodra ze ergens binnenkwam, alle aandacht van mannen kreeg. Ik besefte heel goed dat ik dan bij haar in de buurt bleef en probeerde uit te stralen haar partner te zijn. We gingen ook vaak samen naar feestjes. Dominique’s woorden deden mijn wereld veranderen. Ik weet al heel lang dat hij de ware voor mij is ma. Maar ik ben bang dat als ik het hem vertel dat de situatie die we hebben niet langer zal werken. Misschien ben ik hem dan wel helemaal kwijt. Jantine lachte zachtjes als reactie. Lieverd jullie vormen een leuk stel. Ik weet dat hij de relatie met jou niet kwijt wilt. Hij krijgt voldoende aandacht van andere vrouwen. Hij heeft altijd voor ons gekozen. Ze kregen geen kans.

Praat er met hem over. Ik overdacht de ontwikkelingen van de laatste jaren. Hoewel Jantine nog altijd een prachtige vrouw was en nog regelmatig haar rechten als Oppermeesteres opeiste had ze ongemerkt wel een stapje terug gedaan. Eigenlijk was het al enkele jaren zo dat Dominique de leiding van haar had overgenomen. Dominique was dagelijks met mij bezig. Zij deed zo goed als al het sleuteleigendom werk. Jantine genoot nog regelmatig van het wasritueel waarbij ze toekeek als ik douchte en regelmatig zelf actief deelnam maar het echt dwingende werk was toch meer het werkveld van Dominique geworden.

Ik besloot Dominique met een etentje te verrassen. Ik vertelde haar over het gesprek dat ik had meegekregen. Toen ik bekende dat mijn gevoelens voor Dominique gelijkwaardig waren aan die van haar voor mij ontspande ze zichtbaar. Dominique vroeg of ik voor haar de relatie met Sonja zou willen verbreken zodat we samen verder konden. Die avond verlieten we het restaurant als geliefden. Ze wilde graag gerustgesteld worden over de wijze waarop wij ons tot elkaar zouden gaan verhouden binnen de relatie. Haar wens was om niets te veranderen alleen zou zij graag voor mij de oppermeesteres worden.

Het was korte tijd later dat we samen Jantine informeerde over onze relatie. Jantine reageerde blij en zei dat ze dit al lange tijd had zien aankomen. We waren een leuk en mooi koppel. Wel vond ze als oppermeesteres iets zou moeten gaan doen met de nieuwe situatie. Ze wilde dit samen met Dominique verder uitwerken voordat ze zou beslissen.

Het zal twee weekenden later zijn geweest dat ik merkte dat er een vreemd soort spanning in het huis hing. Jantine en Dominique gedroegen zich vreemd. Het leek alsof er iets tussen hun speelde. Soms spraken ze bijna zakelijk met elkaar maar veel kreeg ik er niet van me. Ik kan mij herinneren dat ik Dominique hoorde praten over “maar zoveel …. Ma je weet dat ik dat niet heb. Jantine had iets gereageerd met. Lieverd, alles heeft een prijs. Ik heb er veel in geïnvesteerd. Jantine belde ook met vriendinnen die ik verder niet kende. Hun namen hoorde ik wel maar ik had ze nog nooit ontmoet. Waarschijnlijk vriendinnen van hun BDSM damesclub. Ze maakten afspraken met elkaar voor ongetwijfeld een leuk avondje uit eten.

Het was op een vrijdagavond dat ik heftige ruzie kreeg met Dominique. We waren samen op een feestje van een vriendin van haar. Een van de dames op het feest had volgens Dominique de hele avond op me lopen geilen en met haar tieten voor me staan draaien. Ze vond dat ik geen aandacht voor haar had en alleen maar oog voor die vrouw had. De vrouw had inderdaad indruk op mij gemaakt. Ze had niet alleen een heerlijk diep decolleté. Ze bewoog als een soort model over de catwalk. Ze was eerst tegenover mij gaan zitten waarbij ze haar benen over elkaar had geslagen op een manier waarbij ze mij een korte blik gunde tot aan haar string. Ze bleef vervolgens teasend met haar hooggehakte voetje draaiend om aandacht vragen. Ze flirtte op afstand met me. Later raakten we in gesprek toen ze naast me terecht was gekomen. Dominique explodeerde bijna in de auto terug naar huis. Ik heb die nacht op de kamer geslapen waar ik tot onze relatie alleen had geslapen. Dominique was gedurende de hele dag niet aanspreekbaar voor mij. Tijdens de lunch sprak ze alleen met Jantine. Het ging over iets zakelijks waar ik mij niet mee moest bemoeien. Dat e.v.t. lenen of een andere regeling is niet meer nodig sprak ze bitsig tegen Jantine. Ik heb geen interesse meer. Jantine vroeg nog of ze het zeker wist en keek mij vragend aan. Nee, ik weet het zeker. Voor mij stopt het. Dit gaat niet werken. Ik keek met dezelfde vragende ogen terug naar Jantine. Ik had geen idee waar het over ging. Mijn vraag om meer duidelijkheid te krijgen over de inhoud van het gesprek werd door Dominique genegeerd Ze keek me zelfs niet aan, waarop Jantine mij geruststellend toesprak….Laat haar maar even, ik praat straks wel even met haar.

Bijna direct na de lunch besloot Dominique te gaan winkelen. Zonder nog een woord met mij te delen was ze vertrokken.

Jantine sprak er niet meer over maar maakte wel gebruik van de privé situatie die er nu was ontstaan. Ik moest me bij haar melden in de badkamer. Lieverd wij gaan vanavond samen op pad. Ik wil dat je er fris en lekker uitziet voor mij. Ik wil met je kunnen pronken. Ze maakten mijn handen vast aan de ring aan de muur en begon mij vervolgens uitgebreid te wassen. Liefdevol scheerde ze mijn slavenlul gevolgd daar het inmasseren van een zachte crème. Net voordat ik aangaf klaar te gaan komen stopte ze. Ik werd uit de douche gezet en keek toe hoe Jantine zichzelf snel afdouchte. Jantine liet mij staan tot mijn erectie weer volledig was verdwenen en plaatste de peniskooi waarna ze me meenam naar mijn kamer waar ze kleding had klaargelegd. Zelf verdween ze in haar slaapkamer om vervolgens na 15 minuten in een zeer sexy zwart jurkje terug te keren. Het was rond 18.30 toen we vertrokken. Jantine reed en stopte plotseling op een parkeerplaats. Uit haar tas die op de achterband stond pakte ze een zwarte hoofdkap en handboeien. Nadat ze mij had geblinddoekt en geboeid reden we verder.

Niet veel later stopte we opnieuw. Jantine hielp mij een huis te betreden. Gelukkig was het winter en al vroeg donker op straat. Ik hoopte dat niemand mij zo had gezien. In de hal fluisterde Jantine met een vrouw. Het was een welkom gevolgd door iets van…. Ze zijn er allemaal hoor.

Jantine pakte opnieuw mijn arm en leidde mij verder naar binnen. Er heerste een doodse stilte in de ruimte. Het voelde alsof ik in een huiskamer was aangekomen. Nadat ik op de juiste plaats was neergezet nam Jantine het woord.

Vriendinnen welkom. Voordat ik verder ga uitleggen wat er vanavond gaat gebeuren, wil ik julllie benadrukken dat er geen woord mag worden gesproken in het bijzijn van hem. Ik ging er vanuit dat ze met hem, mij bedoelde.

Ik voelde me heel ongemakkelijk met de stilte. Het zorgde ervoor dat ik geen idee kreeg van de setting en het aantal mensen dat in de ruimte aanwezig was.

Sinds korte tijd is er voor mij als Meesteres en eigenares van deze slaaf veel veranderd. Mijn dochter heeft naast Femdom ook liefdevolle gevoelens voor deze man. In overleg met haar heb ik besloten afstand te doen van mijn slaaf. Zij heeft besloten geen gebruik te maken van een aanbod dat ik haar heb gedaan. Ik schrok van deze opmerking. Moest ik hier uit opmaken dat Dominique onze relatie had verbroken…… Dat Jantine daarom heeft besloten dat ik niet langer hun slaaf kan zijn? Ik luisterde aandachtig naar hetgeen komen ging.

De veilingprocedure werkt als volgt. Jullie krijgen 10 minuten om vragen/wensen op papier aan te leveren. Ik zal ze vooraf beantwoorden of (laten) uitvoeren. Daarna start het bieden. D.m.v. een bordje dat jullie van mij zullen krijgen brengen jullie een bod uit. Om te voorkomen dat jullie namen bekend worden bij hem staat er op het biedbordje een nummer. Dat nummer is je biedingsnummer.

Direct voelde ik hoe Jantine mijn arm vastpakte en er voor zorgde dat ik ter plaatse voor de toeschouwers ronddraaide. Aansluitend werd ik de kamer uitgeleid en een trap af. Ik ging er vanuit dat ik nu alleen met Jantine was en vroeg of ik vragen mocht stellen. Ze antwoordde kort en zakelijk. Nee, geloof me het is beter zo. Ik zal er voor zorgen dat je goed terechtkomt. Direct hoorde ik een deur sluiten en een sleutel omgedraaid worden. Gedurende tien minuten speelde een chaos aan gedachten door mijn hoofd. Ik besefte dat meewerken de enige optie was. Als Jantine en Dominique besloten hadden om afstand van mij te doen dan was dat ook wat er ging gebeuren. Ik herinnerde mij nog heel goed de periode dat ik een relatie had met Loes. Ze hielden mij toen ook volledig buiten hun Femdom lifestile. De deur werd geopend en aan de manier waarop ik werd beetgepakt wist ik dat Jantine het was die mij mee terug nam naar de ruimte waar ik eerder had gestaan.

Mijn handen bleven op mijn rug geboeid. Jantine nam direct het woord. Zo. Laten we eerst de vragen die zijn ingediend beantwoorden.

Er volgden een aantal vragen zoals; wat is zijn leeftijd, kleur ogen, lengte, gewicht, hoeveel jaren heeft hij als slaaf gediend. Wat zijn de voorkeuren en wensen van de slaaf, enz.

Vol trots hoorde ik Jantine over mij praten.

Zo, dan nog enkele dingen die ik niet mondeling kan beantwoorden. Bieders nr 2, 4, 8 en 15 hebben gevraagd de slaaf naakt te presenteren. Jantine hielp mij uit mijn kleding. Ze klikte de boeien weer dicht op mijn rug waarna ze zich weer tot het publiek richtte.

Hoorde ik het goed…. Biedster nr 15…. Hoeveel bieders zaten er in de ruimte. Ik voelde een combinatie van vernedering, trots, angst, geilheid enz door mijn lichaam trekken. Jantine vervolgde. Enkelen wensen zijn slavenpenis te kunnen beoordelen. Ik voelde hoe Jantine het slot verwijderde en langzaam de stalen koker en ring die mijn slavenlul in bedwang hielden verwijderden. Zoals altijd voelde ik mijn slavenlul direct volstromen. Het gevoel van de handen van Jantine maakte me zoals altijd gek van geilheid. Nou dames zoals jullie zien. De kooi is niet voor niets. Ik voelde door de streling van Jantine’s over mijn penis dat zij trots was op hetgeen ze kon presenteren. Door haar streling stak mijn erectie in no time hard en trots omhoog.

Zo, en als laatste een verzoek van bieders nr 2, 4 en 7 om zijn anus te tonen en zijn anale vaardigheden toe te lichten. Terwijl ze mij liet omdraaien en voorover boog spreidde Jantine met haar handen mijn billen. Hij is niet anaal geil van zichzelf maar laat zich zonder weerstand anaal gebruiken. Ik gebruik hiervoor buttpluggen en strapons. Anaal kan hij een diameter van 5 cm en een lengte van 18 cm verwerken. Als bewijs zal ik deze buttplug plaatsen. Direct voelde ik hoe een koud voorwerp tegen mij anus werd gedrukt. Ik stond voorover gebukt. Jantine plaatste de met koude glijgel ingesmeerde buttplug tegen mijn anus en plaatste haar beide handen om mijn heupen. Terwijl ze mij naar zich toetrok duwde ze met haar heup tegen de buttplug. Kreunend ontving ik de forse plug die zonder iets van voorbereiding diep in mijn darmen werd gepompt

Zo dames, ik stel voor het bieden te starten op € 3000,-. Mooi we zijn begonnen ik zie een bod voor 3100,…ja 3200, 3300. In snel tempo werden de bordjes omhoog gestoken. Bij € 5600,- leek het bieden op te houden. Jantine maakte van het moment gebruik om even haar aandacht op mij te richten. Mijn erectie had door de situatie wat kracht verloren. Blijkbaar hing er een sliert geil uit mijn lul. Jantine knielde voor mij en omvatte mijn lul teder met haar hand. Met haar tong likte ze het geil van mijn eikel. Direct reageerde mijn slavenlul zoals Jantine altijd graag ziet. Binnen enkele seconden stond ik weer met een kloppende erectie in het middelpunt van de belangstelling. …. Mmmmm en hij smaakt altijd heerlijk. Ok waar waren we…€ 5600, wie biedt er meer. De actie van Jantine had de dames duidelijk nieuwe inspiratie gegeven. Uiteindelijk werd ik geveild voor € 7300, aan biedster nummer 4.

Jantine sloot af met de mededeling dat de vrouw direct achter ons aan kon rijden omdat de overdracht bij Jantine thuis zou worden afgehandeld.

Zonder veel verdere woorden werd ik door Jantine aangekleed en naar de auto begeleid. Ik bleef geblinddoekt. Direct toen ik wilde beginnen met spreken kapte Jantine mij opnieuw af. Nu niet lieverd. Het is voor mij ook niet makkelijk. Straks thuis als ik je aan je nieuwe Meesteres heb overgedragen mag je vragen stellen.

De weg naar huis leek korter dan de heenweg. Direct bij binnenkomst leidde Jantine mij naar de zolder waar ze mij naakt, geboeid aan de muur vastzette. De bel ging waarna ze de zolder verliet en ontving duidelijk mijn nieuwe eigenares. Op de gang hoorde ik haar nog zeggen. Ik zal jullie even alleen laten zodat je je aankoop kunt keuren. Direct na binnenkomst voelde ik de handen van mijn nieuwe eigenares over mijn lichaam. Ik besloot dat het beter was te wachten met spreken tot het moment waarop ze tegen mij zou gaan spreken. De strelingen voelden geil. Mijn rug, billen, ballen tintelden door haar aanraking. Ik probeerde mijn geilheid te bedwingen maar kon niet voorkomen dat mijn slavenlul al snel mega hard werd.

Jantine kwam de zolder binnen en opende de kasten waarin de strafwerktuigen lagen die zij zo vaak op mij had gebruikt. Ik stel voor dat u uw aankoop hier keurt. Ik ben bereid de koop te annuleren als hij niet bevalt. Ik voelde hoe een warme sensuele massagebeweging mijn ballen een tintelend gevoel bezorgden. De vrouw had lange scherpe nagels waarmee ze langzaam strepen trok over mijn rug, borst, buik en verder naar onder. De veiling had mij niet koud gelaten. Ik voelde hoe ze druipend voorvocht opving en haar hand aanbood om schoon te likken. Jantine had het lekken nooit goed gevonden. Ze zag het als genieten zonder toestemming. De gedachte had mijn hoofd nog niet verlaten of een snerpende pijn schoot door mijn kloppende slavenlul. Enkele venijnige zweepslagen landden goedgeplaatst afwisselend op mijn eikel en stam van de slavenlul die deze vrouw zich zojuist had toegeëigend. Ik werd vervolgens voorover in het schavot vastgezet. Met een touwtje werden mijn ballen strak bij elkaar gebonden. Een handeling die Dominique regelmatig verrichtte. Vervolgens werden mijn ballen nog strakker afgeklemd d.m.v. de vernederaar die ze plaatste. Haar naaldhakken maakte een doordringend tikkend geluid toen ze enkele stapjes naar achteren deed. Een schreeuw van pijn galmde door het huis toen een meedogenloze zweepslag op mijn strak afgebonden ballen landde. Ik kreeg een doek in mijn mond gepropt, waarna nog 8 harde zweeplagen mijn ballen vernietigde. Ik stond te trillen op mijn benen van de pijn. Deze Meesteres liet er geen twijfel over bestaan waar haar voorkeuren lagen en dat ze mijn slavenleven tot een hel zou gaan maken. De zweep werd neergelegd. Zachtjes streelde ze over mijn kont en over mijn naar achter uitstekende ballen. Het voelde bijna verlichtend. Met tedere handen verwijderde de vrouw de vernederaar die mijn ballen hadden afgeknepen waarna een bijna comfortabel riempje werd geplaatst. Zachtjes strelend verplaatsten haar handen zich over mijn direct steigerende slavenlul richting mijn kloppende eikel. Terwijl ze mijn ballen met 1 hand omvatte duwde ze zonder veel geduld een ijskoude dilator in mijn pisbuis diep naar binnen. Gedempt door de doek in mijn mond gilde ik van pijn. Mijn penis leek door de te grote dilator te worden uitgescheurd. Plotseling stopte de pompende pijniging van mijn pisbuis. Diep in mijn slavenlul gestoken hield ze de dilator stil. Direct hoorde ik het beangstigende melodietje van de opstartende stroomgenerator. Voor ik besefte wat dat kon betekenen gilde ik het uit van de stroomstoten die via mijn ballen door mijn hele pisbuis werden gestuurd. Plotseling stopte de stroompijniging. De vrouw verplaatste haar aandacht naar de buttplug die nog altijd diep in mijn darmen stak. Enkele malen bewoog ze de te dikke buttplug op en neer waardoor mijn anus pijnlijk werd opgerekt. De geluiden die ik vervolgens hoorde werden snel bevestigd. De buttplug werd door de vrouw met een ruk uit mijn kont getrokken. Waarna ze direct zichzelf toegang verschafte tot mijn slavenkont. Ze had een forse strapon uit de kast gegrepen. Als het niet de grootste was dan zeker de op één na grootste. Kreunend van de pijn ontving ik de pompende reuzenlul in mijn darmen. De deur van de zolder ging opnieuw open. Waarna direct de verkrachting van mijn slavenkont stopte. Jantine richtte zich tot de vrouw……. En….heeft hij potentie? Ze trok de dildo uit mijn kont. Zonder verder iets te zeggen werd ik verlost uit het schavot. Mijn handen werden op mijn rug geboeid. Terwijl de vrouw de gebruikte strafwerktuigen verzamelde sprak Jantine met een doortastende stem; op je knieën slaaf. Ik zat nu naakt met handen op mijn rug geboeid op de vloer van de zolder. Ik voelde hoe iemand heel dicht voor mij kwam staan. Terwijl Jantine de hoofdkap langzaam van mijn hoofd af trok hoorde ik haar op een liefdevolle toon zeggen, “Lieverd ik stel je voor aan je nieuwe eigenares….. Maak haar gelukkig. Aansluitend keek ik omhoog in de glinsterende ogen van Dominique. Dag slaafje van me. Je mag je nieuw eigenares en oppermeesteres kussen. Direct plaatste ze haar hand op mijn achterhoofd en duwde mijn hoofd diep tussen haar benen.

Alles viel op zijn plaats….. De gesprekken aan tafel, het feit dat het hele spel zonder spreken was verlopen, het geheimzinnige gedoe de laatste dagen enz., Het was allemaal vooropgezet.

Ik kuste de schaamlippen van de vrouw, die ik al zo vaak eerder had mogen aanbidden en die mijn slavenlul al zo vaak liefdevol had ontvangen.

Lieverd, je hebt je fantastisch gedragen de laatste dagen. Ik heb gevoeld en gemerkt dat je je volledig aan Jantine en nu aan mij hebt overgegeven. Dominique liet zich achterover zakken op de tafel waarop ik al vele malen vastgebonden had gelegen. Neuk me en spuit me vol hengst …ik wil je sperma diep in mij. De woorden van mijn nieuw Meesteres lieten me de hele situatie vergeten. Ze lag nu met haar benen wijdt gespreid voor mij. Ik nam plaats tussen de mooiste benen van het westelijk halfrond en plaatste mijn nog altijd harde paal tussen haar schaamlippen. Nu was het mijn kans om Dominique te laten voelen wat de afgelopen dagen met mij hadden gedaan.

Ik pakte mijn erectie in mijn hand en sloeg enkele malen zo hard als ik kon met mijn massieve paal op haar schaamlippen en clitoris. Daarna duwde ik mijn eikel tussen haar schaamlippen om zodoende de weg vrij te maken. Ik pakte mijn Dominque stevig in haar slanke getrainde middel. En pompte met een explosieve kracht mijn kloppende erectie diep in haar druipende kut. Uit volle kracht pompte ik iedere cm met kracht in de vrouw die mij bijna had laten verkopen als lustslaaf. Ik voelde een combinatie van geil, boosheid, liefde en frustratie in mijn lichaam. Bij iedere stoot hoorde ik Dominique kreunen. Ik voelde dat ik snel zij gaan spuiten. Mijn boosheid won het van mijn verlangen om te spuiten. In trok mijn paal uit de druipende meesteressenkut en gaf vervolgens een aantal harde klappen met de gezwollen vleeshomp die ik in mijn hand hield. Dominique gilde het uit bij iedere klap op haar soppende schaamlippen en clitoris. Het gaf mij even de kans het bijna orgasme dat ik had voelde aankomen te laten wegebben. Opnieuw pompte zonder pardon mijn paal diep in haar. In hoog tempo ramde mijn slavenlul met diepe stoten tot aan mijn ballen in haar. Ze gilde uit toen ik de controle verloor en mijn sperma diep in haar spoot. Ga door …Ga door …ga door hijgde ze …..ik kom. Hoewel ik eigenlijk boos genoeg was om haar juist nu te willen straffen besloot ik dat ik haar nooit een orgasme zou kunnen en mogen ontzeggen. Bijna aansluitend voelde ik haar lichaam aanspannen waarna ze gillend en kreunend een heftig en langdurig orgasme kreeg

Even liet ik haar het heftige orgasme verwerken. Daarna boog ik over haar heen en kuste haar langdurig en heel intiem.

We douchten samen snel waarna we samen naar bed gingen. Die nacht bleef de peniskooi af.

Mijn leven als lustslaaf ging een nieuw fase in.

Reacties, adviezen, vragen enz worden gewaardeerd.

intens.boy1@hotmail.nl

Zoek naar meer verhalen van M...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1126x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.8
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 5941x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9501x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2336x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2878x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3891x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10252x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6778x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6141x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4539x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13911x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5534x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3386x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6208x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7322x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4489x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!