Opwindend.Net
Je bent bijna thuis, uitkijkend naar een romantisch avondje met mij. We hebben elkaar al heel de dag weinig verhullende appjes gestuurd, denkend aan die berichtjes in de auto voel je jezelf alweer nat worden. Als je binnen komt zijn de gordijnen dicht en de kaarsjes aan. Met je jas nog aan loop je naar me toe en zoent me, waarbij je je dicht tegen me aan drukt. Ik zoen je terug, maar wanneer je je heupen nogmaals tegen me aandrukt neem ik afstand. Ik overhandig je een glas water en stop iets in je hand. Terwijl je me aan blijft kijken breng je je hand naar je mond en neemt een paar grote slokken water. Voordat je me weer kan zoenen geef ik je een pakketje en zeg je dat je naar boven moet gaan. Je gaat een lange warme douche nemen en krijgt instructies om je zijdeglad te scheren. Ik verbied je nadrukkelijk om meer dan dat te doen. Vanavond ben je van mij, het enige genot dat je gaat kennen is het genot dat ik je besluit te geven.

Braaf volg je de instructies op en begeef je je naar boven. In de badkamer branden ook kaarsjes en je kleed je uit. Terwijl het kaarslicht je naakte lichaam raakt, pak je voor de spiegel het pakketje uit. Je glimlacht, je kan niet wachten om in dit sexy setje naar beneden te komen. Je draait de kraan open en terwijl het water warm wordt zoek je een nieuw scheermesje. Een scherp mesje, want je wilt zo zacht mogelijk zijn als ik straks mijn handen over je lichaam laat glijden. Met het mesje in je hand stap je de douche in. Je geniet van het warme water dat langs je hals, over je borsten, verder naar beneden glijdt. Je zakt door je knieŽn en gaat zitten, met de douchekop in je hand. Terwijl je je lichaam opwarmt aan de warme straal, laat je je gedachten voorzichtig afdwalen naar de rest van de avond. Maar voordat je je gedachten laat leiden door je wensen, bedenk je je. Vanavond gaat niet om wat jij wilt, je zal het allemaal af moeten wachten. Je zeept je in en pakt het scheermesje, om ervoor te zorgen dat je goed aan de opdracht die je is gegeven voldoet. Terwijl je het mesje op je huid zet denk je een tinteling te voelen... maar dat kan toch niet al zo snel? Je neemt de tijd om alle haren weg te halen, totdat je denkt dat ik tevreden ben. Als je het mesje weglegt wordt je overwelmd door een heerlijk gevoel dat door heel je lichaam trekt. Nu weet je het zeker, het zo bekende gevoel wordt sterker en sterker en je kan niet wachten tot je dit moment met me kan delen. Eigenlijk wil je opstaan en je afdrogen... maar het gevoel wordt zo sterk. Je kan jezelf toch wel heel even aanraken? Ik had immers gezegd dat je de tijd mocht nemen voor de douche... je keuze wordt voor je gemaakt wanneer de douchekop wegglijdt en de straal tussen je benen beland. Een zachte kreun ontsnapt aan je lippen en je beweegt je hand als vanzelf tussen je benen. Je bent verbaasd om hoe nat je al bent en draait je vingers rond je klitje. Je andere hand breng je naar je borst, waar je in knijpt terwijl je je lippen nat maakt met je tong... 1 keer laat je een vinger naar binnen glijden en dan besluit je om de douche dicht te draaien. Je had immers duidelijke instructies en je kan niet wachten tot je beneden bent, bij mij...

... hoodschuddend zit ik beneden op de bank. Ik had het je zo duidelijk gezegd. Naast de kaarsjes die ik in de badkamer had gezet, staat daar ook de iPad, direct gelinkt aan mijn telefoon. Ik heb je bekeken, elk moment. Ik zag hoe je je uitkleedde, hoe je voor de spiegel hebt gestaan terwijl je al even in je borst kneep... en nu zie ik hoe je jezelf aan het opgeilen bent, totaal ongehoorzaam. Ik kan niet anders dan maatregelen nemen en zoek de attributen die ik hiervoor nodig heb.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Happy Anniversary - 2

Zoek naar meer verhalen van KVKM...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 630x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1187x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1955x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4943x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6804x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophieís Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2698x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4072x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3153x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7283x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3166x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4110x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8275x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8125x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7293x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!