Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Happy Anniversary - 1

Als ik enkele minuten later de trap hoor kraken, zorg ik dat ik klaar sta. Met een verwachtingsvolle blik in je ogen kom je de woonkamer in, in je nieuwe setje. Je ziet er oogverblindend mooi en sexy als altijd uit. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deze schoonheid nu al een jaar mijn vriendin mag noemen. Maar helaas kan ik dit alles niet zeggen.

Ik wenk je met 1 vinger naar mij en sta toe dat je me zoent. Maar voordat je je kan laten gaan, zet ik een stap achteruit. ‘Het setje staat je prachtig, heb je voor de rest ook goed naar me geluisterd?’ Het antwoord is een volmondig ja. ‘Dan moet ik dat maar eens inspecteren. Positie 1, op het kleed’. Met een geile blik in je ogen neem je plaats op het dikke kleed dat ik heb geplaatst op de plek waar normaal de salontafel staat. Je plaatst je handen achter je hoofd en spreid je benen, klaar voor de inspectie.. nee hunkerend naar de inspectie. Ik buk me achter je en laat mijn handen langs je benen omhoog glijden. ‘Heel netjes... heel glad’. Als ik achter je sta, voel je mijn adem in je nek en langs je oor kriebelen. Ik laat mijn handen van onder langs je ontblote borsten glijden, maar raak je tepel net niet aan. Ik hoor je zuchten. Nu ga ik voor je staan en kijk ik je aan. Met 1 hand trek ik je slipje ruw opzij. Je bijt op je lip en verlangt mijn aanraking. Langzaam laat ik 1 vinger langs je schaamlippen glijden, rustig inspecterend of je glad genoeg bent. Als ik met mijn vinger dichter bij je warmte kom, beweeg je je hoofd omlaag om te zien of ik je aan zal raken. Abrupt trek ik mijn vinger weg en breng ik je hoofd weer naar boven met een krachtige beweging. ‘Niet doen, dit is niet voor jou’. Ik zet een stap naar achteren en kijk je aan. ‘Heb je al mijn instructies opgevolgd?’ Weer een volmondig ja. ‘Heb je ook geluisterd naar de dingen die je niet mocht doen?’ Voor een fractie van een seconde verbreek je het oogcontact maar je herstelt je snel. ‘Ja’.

Fout geantwoord. Ik pak mijn telefoon en toon je het scherm. Verbaasd zie je hoe je jezelf ligt te vingeren onder de douche. Je twijfelt of je verontwaardigd moet reageren, of dit wel kan. Maar je lichaam beslist voor je dat je het geil vindt, je tepels worden harder en je voelt jezelf natter worden. ‘Op handen en knieën, heel snel’. Braaf plaats je jezelf in de gevraagd positie. Ik loop van je hoofd weg en je hoort hoe ik achter je iets van tafel pak. ‘Tien keer. Tel jij?’

‘Ja.’ PATS. ‘Ja wat?’

...

Na 10 keer ziet je linkerbil rood van de striemen. Ik hoor je zachtjes nahijgen van de pijn die je hebt gevoeld, maar ik hoor ook de opwinding in je adem. Ik heb ze wel gehoord, de onmiskenbare kreuntjes die je bij het uitspreken van de getallen niet kon onderdrukken. Je bijt nu op je lip, je geniet van de pijn en je wilt me. Je wilt dat ik je kutje vul, dat met elke klap natter en natter is geworden.

Maar zover zijn we nog niet. Je moet het verdienen om gevuld te worden. En wat je tot nu toe hebt gekregen is niets meer dan je verdiende straf. Het volgende wat er gebeurt is dan ook niet voor jou, dit doe ik voor mezelf. Ik wil dat je weet dat jouw genot als gevolg van hetgeen ik van plan ben een bijzaak is. Ik kniel achter je billen en gebied je om je hoofd naar de grond te brengen. Ik trek je billen omhoog, zodat ik er goed bij kan. Ik stroop je slipje van je billen af en ga nog 1 keer pesterig met mijn nagels langs je linkerbil. Ik breng mijn lippen dichter bij je billen en als je mijn hete adem op je natte kutje voelt zucht je. Langzaam laat ik mijn tong van onder naar boven glijden. Van je klitje, tot diep tussen je billen. Ik hoor je kreunen, maar geniet vooral van je smaak en jouw reactie op mijn aanraking. Terwijl ik je op je plek houd met mijn handen op je heupen draai ik mijn tong rondjes, lik ik langs je lippen en druk ik mijn tong diep tussen je billen. Ik voel je natter en natter worden. Ik maak mijn lippen los van je huid en spuug nat tussen je billen... je kreunt hard, maar dit verstomd als je iets kouds tussen je billen voelt. Voordat je door hebt wat er gebeurt hoor je me zeggen ‘diep ademhalen...’ en ik druk de plug tot diep in je kontje. Een korte gil, gevolgd door een gelukzalige zucht... ‘je bent braaf zo’, zeg ik terwijl ik nog een kus tussen je benen druk. ‘Als je je best doet om me hard te maken, neuk ik je als beloning diep in dat hunkerende kutje van je. Maar niet voordat mijn lul nat is van jouw speeksel’.

Zoek naar meer verhalen van KVKM...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 327x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1172x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1896x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4925x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6748x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2691x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4056x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3142x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7275x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4106x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8268x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8120x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4501x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7291x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9828x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!