Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Geliefde Kamermeisje - 4

Deze nieuwe serie is een vervolg op mijn vroegere series "Een nieuwe baan of toch niet..." en het vervolg daarop "Het geliefde kamermeisje". Het is handig om deze series ook eens te lezen alvorens hieraan te beginnen, maar voor zij die meteen mee willen zijn, is hier een samenvatting.

Het verhaal volgde Nina. Een twintiger die te werk ging als secretaresse bij een groot multimediabedrijf. Ze werd daar al snel verliefd op haar baas Hans waarmee ze een relatie begon. Hans zijn grote baas Jack had een relatie met mede-secretaresse Julia, maar toonde al snel interesse in Nina. Nina had echter met haar hele hart voor Hans gekozen en begon ook gevoelens te krijgen voor Julia. Samen met Hans en Julia ging Nina naar een hotelletje voor een wilde avond te beleven. Hier maakten ze kennis met kamermeisje Sophie die ze betrokken bij hun liefdesspel. Daarna moesten Hans en Nina samen met Jack en Julia naar een conference in het buitenland. Dit was echter opgezet spel door Jack en Julia. Julia wist Hans succesvol te verleiden en tegelijkertijd werd Nina verkracht door Jack. Toen Hans dit ontdekte, viel hij Jack aan waarna de twee constant in haat leefde. Hans en Nina gingen voor hun liefde en verhuisde samen met Julia naar Spanje waar ze een nieuw leven begonnen.

Het geliefde kamermeisje was een afgeleide van de vorige serie die verderging met het kamermeisje Sophie. Na haar avonturen in het hotel met Hans, Nina en Julia had Sophie gevoelens gekregen voor Hans. Ze spraken nog regelmatig af en op die manier leerde ze ook Jack kennen. Ook zij twee kregen een seksuele relatie. Om te ontspannen sprak Sophie af met haar chatvriend Kobe. Ze werden stapelverliefd en Sophie wou een leven met hem uitbouwen. Haar collega Steph kwam echter roet in het eten strooien. Hij bleek beeldmateriaal te hebben van Sophie haar avontuurtje met Hans en Nina. Hij dwong het meisje tot seks en anders zou hij deze beelden op internet zetten. Sophie liet zich echter niet doen en keerde zich tegen Steph. De beelden kwamen op het internet terecht en Sophie haar leven stortte in elkaar. Haar ouders zetten haar aan de deur, Kobe wou niets meer met haar te maken hebben en ze kreeg haar ontslag. Ze kwam na verloop van tijd terug in contact met Nina. Ze besloot bij hen te gaan wonen in Spanje waar Hans en Nina in het huwelijksbootje stapte.

Dit verhaal speelt zich twee jaar later af sinds de gebeurtenissen van de vorige series. Ik hoop dat jullie van deze nieuwe serie kunnen genieten en bij genoeg positieve reacties komt er zeker nog een tweede deel.

Even een korte introductie. Ik plaats al sinds juni 2016 verschillende soorten verhalen op opwindend.net. Nog steeds met plezier houd ik me bezig met het bedenken van nieuwe verhalen, nieuwe personages en nieuwe situaties. Al deze verhalen en personages zijn verzonnen en je zult hier dus nooit een waargebeurd verhaal tegen komen. Als je persoonlijk wil reageren op één van mijn verhalen of je hebt een vraag of opmerking over eender wat, voel je vrij om me een mailtje te sturen. Een reactie of cijfer stel ik ook altijd op prijs. Veel leesgenot.

"Pasajeros de vuelo dirección Zaventem pueden firmar para arriba!" We mogen ons melden voor onze vlucht. Ik kijk rond me op zoek naar Hans.

Er heeft heel wat plaats gevonden de voorbije maanden. Na wat er gebeurde met Nina en Julia. In volle snelheid naderde de tegenligger en na een fractie van een seconde lag hun wagen, of wat er nog van overbleef, in de gracht. Hans en ik waren met verstomming geslagen. De hulpdiensten probeerden hen nog te bevrijden, maar alle hulp kwam te laat. Bovendien was de chauffeur van de andere auto er met gierende banden vandoor gegaan. Hoewel we het nog geprobeerd hebben, waren de herinneringen aan onze twee schatjes te sterk. We konden hier niet langer blijven. Na afscheid genomen te hebben, boekten we de eerste vlucht terug naar huis.

Na al die tijd hebben we niets meer gehoord van Jack, Steph, Kobe of van iemand anders uit onze vroegere kennissenkring. Ik heb geen idee hoe ze zullen reageren als ze mij plots terug zien en ook niet hoe ik zal reageren.

"Klaar?" Ik schrik op. Hans haalt me uit mijn dagdroom. Ik knik instemmend. Nina en Julia betekende veel voor mij, maar nog veel meer voor Hans. Ze waren nog maar pas twee jaar getrouwd toen het noodlot toesloeg. Hij doet zich veel sterker voor dan hij is. Dat weet ik zeker.

"Vertrekken we Sophie?" vraagt hij.

"Ik ben er zo, ga nog even plassen." Ik wip recht, geef Hans een zoentje op zijn lippen en loop richting de toiletten. Ik staar naar mezelf in de spiegel, buk voorover en klets wat water in mijn gezicht. De deur gaat open en Hans komt binnen. "Dit zijn de meisjestoiletten, jij hebt hier niets te zoeken", grom ik. Hans komt achter me staan en legt zijn handen op mijn schouders. Ik voel zijn warme adem in mijn nek. Hij fluistert: "Ik heb het gevoel dat je mij ontloopt, al een hele tijd. Wat scheelt er toch met je?"

Ik draai me om en kijk hem aan. Ettelijke seconden krijg ik geen woord over mijn lippen. "E... Er... Er is niks", stotter ik. Ik zoen hem nogmaals en wandel naar buiten. Hans blijft verbijsterd achter. Er komt een meisje binnen die hem raar aankijkt. Hij stapt naar buiten, maar geeft de meid eerst nog een pets op haar kont. Zij moet hier enkel om lachen. Soms vraag ik me af wat Hans zo onweerstaanbaar maakt. Hij is dan wel knap, maar er zijn zeker nog 1000 veel knappere gasten. En toch valt hij bij elk jong meisje in de smaak, ook bij mij.

Ik kijk wat naar de andere mensen. Veel knappe jongens om naar te kijken. En toch voel ik er maar weinig voor. Hans is 20 jaar ouder dan mij en toch kan geen enkele jongen van mijn leeftijd tippen aan hem. In de verte zie ik hem aankomen. Hij zwaait naar een jong meisje en zij werpt hem een zoentje toe. Dit is nu precies wat ik bedoel. "Kom schat, we moeten ons haasten", zegt hij. Ik volg Hans richting het vliegtuig.

Niet veel later hangen we al boven de wolken. Ik heb muziek opgezet en droom weg over onze tijd met Nina en Julia. Een stewardess biedt Hans wat te drinken aan. Zonder dat hij iets merkt, zet ik mijn muziek uit. Hierdoor hoor ik alles wat er gezegd wordt. Hans denkt blijkbaar dat ik slaap. Hij begint zelfs wat te flirten met de stewardess.

Voorzichtig open ik één oog en zie dat Hans haar duidelijk aan het versieren is. Hij streelt met een hand over het jonge meisje haar been en gaat verder omhoog. Ik reageer niet, maar blijf toezien. Plots schrikt het meisje en kijkt ze angstig om zich heen.

Hans streelt haar tussen haar benen en duwt haar slipje opzij. "Meneer, wat doet u nu?" kreunt de stewardess. De andere passagiers lijken niets in de gaten te hebben. Hans begint het meisje gewoon simpelweg te vingeren. Ze lijkt er enorm can te genieten. Ik kan dan ook uit ervaring zeggen dat Hans een meester is met zijn vingers. Het meisje nadert en fluistert: "Laat ons een intiemer plekje opzoeken?"

Het meisje duwt Hans zijn hand weg en gaat richting de achterkant van het vliegtuig. Even later hoor ik Hans opstaan en gaat hij haar achterna. Ik droom weg over wat Hans allemaal met haar van plan is. Het duurt echter niet lang vooraleer ik mijn nieuwsgierigheid niet langer kan bedwingen. Ik sta recht en volg hen. Ik hoor gezoen komen van bij de toiletten. Meteen daarna hoor ik de stewardess kreunen. Mijn handje wordt bijna mijn broek ingezogen en vindt al snel zijn weg richting mijn slipje. Ik wrijf er stevig overheen, luisterend naar de kreuntjes aan de andere kant van de deur.

Ik trek mijn stoute schoenen aan en klop op de deur. Ik hoor gelach aan de andere kant, gevolgd door een meisjesstem die aangeeft dat het toilet bezet is. "Dat hoor ik ja", antwoord ik. Hans herkent mijn stem meteen en opent de deur. "Sophie, ik kan het uitleggen..." "Dat is niet nodig", zeg ik lachend. De stewardess komt ook naar buiten. Haar gezicht ziet knalrood. "Dit is Mila", fluistert Hans. Ik steek mijn hand uit die zij twijfelend aanneemt. "Ik ben Sophie, een vriendin van Hans."

Ik kijk Mila diep in de ogen en zeg: "Hans heeft blijkbaar weer een bloedmooie meid weten strikken." Mila begint te blozen. "Dat had hij al", antwoordt ze ondeugend.

Een stem laat ons weten dat we zo dadelijk gaan landen. "We moeten gaan", zegt Mila. Hans duwt nog snel zijn kaartje in haar handen. "Bel me." Mila knikt en gaat ervandoor. Ook wij gaan snel terug naar onze plaats. De piloot zet ons veilig aan de grond en rustig verlaten we het vliegtuig.

"Kom, dan gaan we naar huis", zegt Hans. Ik blijf staan waar ik sta. "Is er iets?" vraagt Hans. "Als je het niet erg vindt, zou ik liever eventjes alleen zijn. Ik heb tijd voor mezelf nodig. Ik ga wel op hotel deze nacht." Hans vindt het duidelijk jammer, maar begrijpt mijn keuze. Onze wegen scheiden en ik neem een taxi richting een klein hotelletje. Er is iets wat ik al die tijd verzwegen heb voor Hans, Nina en Julia. Voor ik naar Spanje vertrok, had ik meerdere keren heerlijke seks gehad met Jack.

Jack is de vorige baas van Hans. Het is een vijftiger, maar hij is zo ongelooflijk knap. Hans neukt goed, maar is soms iets te braaf en met Jack was het helemaal anders. Ik had gebroken met hem toen ik Hans en Nina achterna gegaan was. Het lukte me echter niet om Jack en zijn heerlijke paal uit mijn hoofd te krijgen. Achter de rug van Hans en Nina had ik stiekem contact gehouden met hem. Hij weet alles wat er in Spanje gebeurde en dus ook dat we vandaag naar huis kwamen. Dat is de reden dat ik niet met Hans mee wou. Jack en ik hebben afgesproken in dat hotel.

Eenmaal aangekomen ga ik naar binnen en kijk om me heen.

Ik laat mijn spulletjes in de hal staan en begeef me naar de bar. Ik bestel een wit wijntje en staar voor me uit. "Juffrouw Sophie...", hoor ik plots achter mij. Ik draai me om en zie een medewerker van het hotel staan. "Dat ben ik ja", antwoord ik verrast. "Een man heeft gezegd dat ik je de sleutels van kamer 212 mocht geven." Ik neem de sleutels aan en draai me om.

Ik drink mijn wijntje verder leeg en denk na over de hele situatie. Hans haat Jack en als hij te horen krijgt dat ik hem alles vertelt heb over Spanje, zal hij mij misschien ook haten. Ik voel mijn telefoon trillen en neem een kijkje. Ik heb een berichtje gekregen van Jack. Geen tekst, alleen een foto van zijn harde paal. Dit plaatje bezorgd me al snel een nat kutje. Ik ga mijn spulletjes halen en begeef me naar kamer 212. Ik open de deur en ga naar binnen. Er is niemand en de lichten zijn uit. Ik maak licht en zie naast het bed een fles champagne staan. Er ligt ook een kaartje bij. "Blij dat je terug bent lieve schat", staat er geschreven. Mijn hart maakt een sprongetje.

Ik open de fles en schenk een glaasje in. Genietend drink ik van de champagne. Jack heeft duidelijk een goede smaak, de champagne is heerlijk. Ik hoor plots de deur kraken. Voetstappen komen mijn richting uit en van achter het hoekje verschijnt Jack. Het is twee jaar geleden dat ik hem nog in real life gezien heb. Hij ziet er geweldig uit en mijn poesje wordt mogelijk nog natter. "Dag schoonheid." Jack komt naast mij zitten. Ik kijk hem met open mond aan.

Ik schenk een tweede glaasje champagne in en geef dit aan Jack. Hij drinkt dit in één slok leeg en kijkt diep in mijn ogen. Ik kan me niet langer bedwingen en vol passie zoen ik hem op de mond. Dit wordt al snel verder gezet in een geile tongkus. Ik heb dit zo gemist. Er zijn momenten geweest dat ik fantaseerde over Jack tijdens de seks met Hans of Nina. Jack slaat zijn sterke armen om mij heen. Heftig zoenen we verder.

Bij zijn thuis zit Hans alleen op de bank. Hij neemt een slok van zijn whisky en zet wat luide muziek op, denkend aan de afgelopen maanden.

Mijn shirt ligt al op de grond. Jack slaat erin om behendig mijn bh los te knippen.

Met mijn kleine handjes prul ik wat aan zijn broeksriem terwijl we elkaar verder zoenen. Jack staat recht om me er beter aan te laten. Ik verwijder zijn riem en trek in één stevige ruk zijn jeans tot op de grond. Ik zie de enorme afdruk van zijn lul in zijn onderbroek staan. Eenmaal ik ook deze verwijder, springt het harde ding de vrijheid in. Mijn ogen sperren zich open. Ik heb deze zo ongelooflijk hard gemist.

Ik heb mezelf niet meer onder controle. Als een bezetene hap ik deze dikke lul naar binnen. Goedkeurende kreuntjes ontsnappen uit de mond van deze geile vent. Jack legt zijn beide handen op de achterkant van mijn hoofd. Hij duwt zijn paal zo diep mogelijk mijn keel in. Zonder handen laat ik het ondergaan.

De seks met Hans, Nina en Julia was altijd super geil. Maar vaak ook een beetje te braaf. Jack geeft me wat ik miste bij Hans.

"Hmmm geile slet van me, eindelijk wordt je bekje nog eens geneukt door een echte man." Ik vind het niet fijn dat hij zo praat over Hans, maar ik ben veel te geil om er iets van te zeggen. "Wil je deze sloopkogel nog eens ergens anders in voelen?" vraagt hij geil.

Ik kreun ter bevestiging. Jack trekt zich terug en ik ga alvast in doggystyle positie zitten. Jack wrijft eerst even over mijn kletsnatte poesje en zet vervolgens zijn eikel tegen de ingang van mijn poesje. "Nee wacht!" gil ik alvorens hij door kan gaan. "Ik wil hem in mijn andere gaatje!" Jack weet niet wat hij hoort, maar is blij verrast. Eerst bevochtigt hij mijn poepertje grondig. Hij zet druk, maar er is nog te veel weerstand. Hij gaat om te beginnen een paar keer in en uit mijn kutje. Dan denkt hij er klaar voor te zijn en met een stevige stoot pompt hij een groot deel van zijn gevaarte in mijn reet. Ik schrik en begin bijna te gillen. Plots hoor ik het gezoem van mijn mobiel. Ik kijk en het is Hans.

Ik staar bang naar het scherm waar Hans zijn naam staat. "Jack, wacht even. Hans belt, wat moet ik doen?" Ik zie hem even twijfelen, maar dan zegt hij: "Neem op en zeg dat je het druk hebt. En ohja, zet het op luidspreker." Ik doe wat van mij verwacht wordt en terwijl Jack mij in mijn kont blijft stoten, neem ik de telefoon op. "Heey", zeg ik al kreunend. "Hey liefje", antwoordt Hans. "Ik mis je." "Ik heb nu geen tijd Hans." Nog voor ik mijn zin kan afmaken, geeft Jack een harde stoot waardoor er een enorme gil uit mijn mond ontsnapt. "Sophie, wat gebeurt er?" vraagt Hans bezorgd. Bij een tweede stoot, duw ik per ongeluk mijn gsm van het bed af waardoor de batterij eruit valt. Nog voor ik iets kan zeggen, draait Jack me wild om zodat ik met mijn rug op bed kom te liggen.

Zonder een woord te zeggen, duwt Jack zijn harde paal in mijn kutje. Al snel voel ik mijn orgasme naderen. "Oh... oh... Jack... ik... kommmm..." Meteen daarna bereik ik kreunend mijn orgasme. Jack houdt het ook niet langer vol. Hij trekt zijn lul terug en spuit al zijn zaad over mijn borsten. Ik wrijf het sperma uit over mijn borsten. Jack kom naast mij liggen. Onze vingers verstrengelen zich in elkaar en zo vallen we in slaap.

De volgende ochtend word ik gapend wakker. Jack ligt nog vredig te slapen. Ik geef hem een kusje op zijn voorhoofd en stap uit bed.

Al slenterend verplaats ik mij in mijn blootje richting de badkamer. Ik draai de kraan open en stap in de cabine. Meteen voel ik het lauwe water over mijn lichaam druipen. Ik den terug aan de geweldige avond met Jack, maar voel me wel een beetje schuldig tegenover Hans. Als hij ontdekt dat ik nog steeds contact heb met Jack... Ik probeer er niet te veel aan te denken. Ik spuit een klodder shampoo op mijn hand en wrijf door mijn lange haren. Vervolgens neem ik de zeep en hiermee wrijf ik mijn lichaam in. Ik wrijf wat over mijn gevoelige schaamlipjes en voel een tinteling. Ik stop er een vinger in, al snel gevolgd door een tweede. Ik besluit helemaal op te gaan in het moment en mezelf even keihard klaar te laten komen. De gedachten aan vorige nacht en denkend aan de toekomst helpen me hiermee. Veel heb ik niet meer nodig om een knallend orgasme te bereiken. Uitgeput zak ik op mijn poep in de douchecabine. Als ik er klaar voor ben, sta ik op. Ik draai de douche uit en stap naar buiten. Door het openstaande venster blaast er een fris windje langs mijn natte kutje. Mijn schaamlipjes worden geprikkeld. Ik droog me af en kleed me weer aan.

Ik kijk naar het bed en zie dat Jack nog steeds in een diepe slaap ligt. Ik ga naar buiten om even tot rust te komen. Dit hotelletje heeft duidelijk een reputatie. Uit heel wat kamers hoor ik kreunende geluidjes komen. Ik ga naar de inkomhal en wil even buiten gaan wandelen. "Sophie...", hoor ik plots achter mij. Ik draai me om en sta plots oog in oog met Steph.

Mijn verleden met hem is alles behalve ideaal. Hij had een filmpje van mij tijdens de seks met Hans, Nina en Julia. Dit was bovendien tijdens mijn werk. Steph zijn vader was baas van het hotel waar we beide werkten en hij dreigde ermee alles aan zijn vader te vertellen als ik geen seks met hem wou. Toen ik weigerde, zette hij het filmpje online op internet. Met alle gevolgen van dien. Ik werd ontslagen en in de steek gelaten door mijn ouders en mijn liefje. Het doet raar om Steph terug te zien, maar ook wel speciaal.

"Heey Sophie, dat is lang geleden. Hoe gaat het met je?" Steph ziet er anders uit. Volwassener, goed verzorgd en zelfs knap. Steph kan aan mijn blik meteen aflezen dat ik het voorval van twee jaar geleden nog steeds niet vergeten ben. "Sorry Sophie, ik weet dat je razend bent. Maar kunnen we even praten? Ik heb je heel wat uit te leggen."

Met mijn blik zou ik hem al lang dood gebliksemd hebben, maar ik blijf rustig. "Oke dan", zeg ik. We gaan in een rustig hoekje zitten. Ik zeg geen woord vooraleer ik weet wat Steph te vertellen heeft. "Het spijt me voor alles wat ik gedaan heb Sophie", begint hij. "Ik was verliefd op je, maar wist dat jij nooit voor mij zou vallen. Ik dacht dat je onder druk zetten de enige manier was om je te krijgen. Daar heb ik nu zoveel spijt van." Hij buigt zijn hoofd. Ik krijg er bijna medelijden mee. "Wat doe je hier Steph?" vraag ik. "Nadat de collega's te weten kwamen dat je dankzij mij ontslagen was, keerde ze zich gezamenlijk tegen mij. Ze dreigde zelfs met een staking. Mijn vader zag geen andere oplossing dan mij te ontslaan. Toen ik afstudeerde, kon ik dankzij hem hier beginnen werken." Nu werd me plots heel wat duidelijk. "Kun je mij vergeven Sophie?"

Ik wrijf even door mijn haren en denk na. Hij heeft mij misbruikt, gedwongen tot seksuele handelingen, bijna verkracht. Maar langs de andere kant zit hier wel een heel andere Steph voor mij. "Ik zal nooit kunnen vergeten wat er allemaal tussen ons gebeurt is Steph", fluister ik. "Maar als blijkt dat je inderdaad verandert bent, ben ik wel bereid je een tweede kans te geven." Ik zie een kleine glimlach op zijn lippen verschijnen. "Heey Steph!" Er komt een jonge vrouw onze kant op lopen. Ze heeft blonde haren, loshangend over haar schouders. Geen super grote borsten, maar ook niet miniscuul. Ze draagt geen make-up of in ieder geval geen opvallende. Ik schat haar rond de 25 jaar en aan haar kleding te zien, is ze hier werkzaam. "Jij neemt je pauze wel heel vroeg vandaag." "Euh... Nina, dit is Kato, mijn vriendin. Kato, dit is Nina, een..."

"Ex-collega van Steph", vul ik hem aan. Ik steek mijn hand uit. "Fijn je te leren kennen", zeg ik. "Ja, inderdaad. Steph heeft nooit over je verteld", antwoordt ze. "Dat kan kloppen, ik heb namelijk twee jaar in Spanje gewoond en ben sinds gisteren terug in het land. Ik ben zelfs nog op zoek naar een voorlopige verblijfplaats. Elke nacht op hotel doorbrengen zie ik niet zitten." "Oh Steph, kunnen wij haar niet helpen", zegt Kato enthousiast. Ik kijk hen bedenkelijk aan. "Wij huren samen een huis met nog drie vrienden, maar er staat nog één kamer leeg sinds twee van hen een koppel zijn. We dachten eraan om die ook te laten verhuren. Zo moeten we allemaal minder betalen. Heb je interesse?"

Hier moet ik geen twee keer over nadenken. Lijkt me hartstikke gezellig om zo samen met enkele jonge mensen te wonen. Dat geeft me bovendien de kans om wat na te denken over mijn toekomst. "Ik wil wel heel graag eens komen kijken naar de kamer." Kato is meteen enthousiast. Steph zegt de hele tijd niets, ik hoop dat hij het niet erg vindt. "Wat zou je ervan denken om morgen om 12u eens langs te komen?" vraagt Kato. Ik bevestig. Kato geeft mij het adres.

Beide draaien zich om en willen weer te werk gaan. "Kato!" roep ik haar terug. "Zou het mogelijk zijn om een ontbijtje te bestellen voor twee personen voor kamer 212?" "Geen enkel probleem", antwoordt Kato. "Ik zorg daarvoor." Ik ga terug naar onze kamer. Ik open voorzichtig de deur en wandel naar binnen. Ik kijk naar het bed, maar Jack ligt niet meer te slapen. Verbaasd kijk ik rond me, maar hij is nergens meer te bekennen. Plots worden mijn borsten onverwachts langs achter vast gegrepen.

Jack doet de rits van mijn broek open en zijn hand verdwijnt naar binnen. Mijn vochtige lipjes worden door hem gekriebeld. Langzaam, maar zeker worden er twee vingers mijn kutje ingeduwd. Ik tril en kreun van genot. Jack is blijkbaar nog steeds naakt, want ik voel zijn harde paal tegen mijn bil prikken.

Jack vingert stevig door. Ik voel mijn orgasme snel naderen. Hij begint mijn hals te zoenen. Een intens genot gaat door mijn lijf. Langs achter lukt het mij zijn lul vast te grjjpen. Ik trek eraan. Dan wordt er op de deur geklopt.

Ik schrik even. "Room service!" hoor ik aan de andere kant van de deur. Ik herken onmiddellijk de stem van Kato. "Het is oke liefje, ik heb ontbijt bestelt voor ons twee. Verberg jij je even in de badkamer, dan doe ik open." Jack doet wat ik vraag. Van zodra hij weg is, ga ik de deur open maken. "Dankje, dat ging snel." "Zo werkt onze service hier", antwoordt Kato zelfzeker. "Dat verdient wel een fooi. Ik ga even wat geld voor je nemen." Kato blijft afwachtend bij de deur staan. Plots hoort ze gerommel in de badkamer. Ze schrikt op.

Voorzichtig duwt ze de badkamerdeur open. Ze schrikt als ze Jack ziet staan. Hij staat met gesloten ogen aan zijn harde lul te trekken. Kato voelt het vochtig worden tussen haar benen bij dit beeld. Jack kijkt haar plots recht in de ogen. Meteen maakt ze zich uit de voeten. Ze staat met een rood hoofd in de kamer. Ik kom net terug wanneer Kato de deur opent en naar buiten rent. "Wacht, ik heb nog iets voor je!" roep ik nog, maar tevergeefs. "Is ze weg?", vraagt Jack als hij zijn hoofd naar buiten steekt. Ik knik, maar vraag me af waarom ze zo plots ging lopen. "Trek het je niet aan, kom we gaan ontbijten", zegt Jack opgewekt. "Euh schatje, ik moet je nog iets vertellen."

Zwijgend kijk ik hem aan. "Zeg het maar Sophie", moedigt hij me aan. Ik schud glimlachend mijn hoofd. "Laat maar, we gaan ontbijten." Ik zet me naast hem neer op bed. "Eigenlijk is dat toch niet zo eerlijk", zegt Jack lachend. Ik haal onbegrijpend mijn schouders op. "Ik zit hier naakt en jij bent nog helemaal aangekleed." Ik moet lachen door deze opmerking.

"Tja, dat is jammer he", zeg ik lachend. "Ik heb iets lekkers om naar te kijken nu." "Jij kleine deugeniet", reageert Jack lichtjes geïrriteerd. Hij strekt in een snelle beweging zijn arm in een poging mijn shirt vast te grijpen. Ik weet hem echter net te ontwijken. "Mis", lach ik genietend. Hij probeert nogmaals en deze keer lukt het hem mijn shirt te grijpen. "Hebbes stouterd." "Dat denk ik niet." Met een vlugge beweging trek ik me los en loop ik weg. Hij komt meteen achter mij aan. Ik vlucht de badkamer in en hier weet hij mij in het nauw te drijven. We beginnen hartstochtelijk te zoenen, maar dan duwt hij mij de douchekabine in. Onmiddellijk draait Jack de kraan open waardoor ik overspoeld word met het koude water. "Aaaah!" gil ik. "Wat doe je nu?" "Tja, nu je kleren toch nat zijn, kun je ze even goed uitdoen." Met een verleidelijke lach op mijn lippen, trek ik met gekruiste armen mijn natte shirt over mijn hoofd. Ook mijn broekje volgt al snel. Niet veel daarna gaat mijn ondergoed uit. Ik stap weer in de douchekabine. "Kom je?" zeg ik terwijl ik met mijn vinger wenk om erbij te komen.

Met een vreugdesprongetje komt Jack mee de douche in. Ik steek mijn kontje verleidelijk naar achteren. Jack wrijft met zijn staalharde paal enkele keren door mijn poesje en over mijn gevoelige schaamlipjes. "Ooooh My Goood!" Ik kreun het uit, maar meer van pijn, dan van genot. Jack perst zijn lul namelijk mijn kontgaatje in. Het doet enorm veel pijn, maar langzamerhand begin ik te wennen aan zijn omvang. Het voelt geil en eenmaal ik de grootte gewend ben, duwt hij steeds harder. "Oh My God, yes yes yessss!" kreun ik luidkeels uit. Jack steekt twee vingers in mijn poesje en vingert mij heftig. Dit geeft mij zo een ongekend geil gevoel dat ik mijn allereerste spuitend orgasme ooit beleef.

Jack trekt zich terug om mij op adem te laten komen. Ik zak neer op de vloer. Het warme water spuit nog steeds over mijn naakte, bezwete lichaam. Jack stapt uit de kabine en begint zich af te drogen. Ik ben zo in de wolken dat alles rond draait in mijn hoofd. Eenmaal ik wat meer terug bij mijn positieven ben, sta ik recht. Wankelend op mijn benen verlaat ik de douche en draai de kraan dicht. Ik ga terug richting het bed waar Jack zich aan het omkleden is. "Blijf je bij mij slapen liefje?" vraagt hij lief.

"Dat is heel aardig van je, maar ik... ik euh... ik heb een ander onderkomen gevonden." Jack kijkt mij bedrukt aan en zegt dan: "Ik begrijp het al, je gaat terug naar Hans." "Neen!" reageer ik meteen. "Ik heb iets gevonden waar ik tot rust kan komen, ik heb even tijd voor mezelf nodig." Ik kijk hem verleidelijk aan. "Maar dat betekent niet dat wij elkaar niet meer kunnen blijven zien he", zeg ik met een knipoog. Jack gromt tevreden. Ik ga op zijn schoot zitten en geef hem een zoentje op zijn mond. We omhelzen elkaar en blijven een tijdje al knuffelend zitten.

Dit was het eerste deel van deze nieuwe serie. Hopelijk hebben jullie kunnen genieten. Laat zeker een reactie achter en dan zie ik jullie weer terug bij een volgend verhaal.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sophies Nieuwe Leventje - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 440x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1176x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1917x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4928x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6767x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2693x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4062x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3143x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7280x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4109x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8271x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8121x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7292x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9832x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!