Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Buurvrouw Anne

Die nacht lag ik in bed, nagenietend van een heerlijk avontuurtje met Anne.
De buurvrouw waar ik al jaren op geilde. Nog nooit had ik zoiets meegemaakt en het liefste deed ik dit elke dag maar dat ging helaas niet. Toch zette de woorden van Anne mij aan het denken. Moest ik nu morgen weer naar haar gluren ? Of bedoelde ze dit meer sarcastisch dat ik dit in mijn gedachten moest houden. Met die gedachten viel ik in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker en regende het pijpenstelen. Ik hoopte natuurlijk dat het in de middag opklaarde. Maar helaas bleef het regenen, dus besloot ik in de middag maar boodschappen te gaan doen. Ik moest ten slotte voor mij zelf zorgen. Dus ging ik met de paraplu op naar de lokale super toe, licht teleurgesteld door het weer en de gedachten dat ik nu niet wist of de buurvrouw dit nu echt bedoelde of juist niet. Aangekomen in de super deed ik mijn ding en zocht voor het avondeten. Ik stond bij de groenten en draaide mij om tot mijn schrik/verbazing zag ik Anne naast mij staan. Ze had mij nog niet gezien en ik verstijfde letterlijk. Ik wist totaal niet wat ik moest doen of zeggen. Anne keek op en zag mij ook. Ze lachte en hoorde haar zeggen: hallo buurman lekker aan het winkelen vandaag ? Stamelend antwoordde ik ja. De buurvrouw lachte en vroeg of ik nog een fijne middag gistermiddag heb gehad en weer antwoordde ik ja maar nu wat zekerder. Ben je voor het avond eten boodschappen aan het doen ? Ja buurvrouw.

Toen zag ik de buurman komen aanlopen: Hallo buurman begroette hij mij vriendelijk ook boodschappen aan het doen ? En hebben je ouders het naar hun zin op vakantie ? En hoe bevalt het jou alleen thuis ? Ik beantwoorden zijn vragen en hadden een smalltalk. Echter voelde ik mij niet op mijn gemak wetend dat ik gister nog seks heb gehad met zijn vrouw. Toen ik afscheid wilde nemen opperde de buurman: weet je wat ? Kom gezellig vanavond bij ons eten dan hoef je niet alleen te eten en dat vinden wij ook gezellig toch Anne ? Anne lachte en zei ja zeker terwijl ze mij ondeugend aankeek. Nee antwoordde ik, ik wil jullie niet tot last zijn en heb de boodschappen toch al binnen. Onzin antwoordde Anne je komt bij ons eten ik sta erop. Ik had niks te willen en moest nu dezelfde avond bij mijn buren gaan eten.

Die namiddag voelde ik mij heel ongemakkelijk, ik ga eten bij mijn buren bij Anne met wie ik gister nog seks heb gehad. En zo verstreek de tijd en zonder een plan van aanpak en meer een paniekaanval te gaan belde ik bij mij buren aan. De buurman deed open en begroette me: kerel ! Je bent net op tijd kom binnen. Ik schoof mijn stoel aan tafel aan, de buurvrouw kwam met de laatste pan aan en zette deze op tafel, ze had een laag uitgesneden truitje aan en kon bij haar naar binnen kijken. Hier ging mijn gedachten terug naar gister wanneer ik haar borsten in mijn handen had en er heerlijk mee mocht spelen. Wat een weertje vandaag he ? Zei de buurman. Ja absoluut antwoordde ik gister nog zo’n mooi weer en vandaag dit weer. Ja Anne vond het ook al jammer want de kan ze niet in de tuin liggen en aan haar kleurtje werken grapte de buurman. Anne keek mij lachend aan. Het eten vorderde en kwam langzaam steeds meer op me gemak en probeerde zo weinig mogelijk contact te maken met Anne. Ik moest dit gewoon “overleven” en weer naar huis. Na het toetje wilde ik naar huis gaan maar de buren stonden erop dat ik nog even een kop koffie meedronk. Dus stemde ik in.

En terwijl de koffie werd gezet, hoorde ik de buurman in de keuken zeggen: fuck is het al zo laat mijn dienst begint zo ! Hij kwam de woonkamer in waar ik op de bank zat en zei: Kerel ik moet er vandoor ik heb avond dienst dus ik spreek je snel weer ! Drink nog even de koffie op anders is het zonde dit weg te gooien. Hij deed zijn jas aan en kuste Anne en ging naar zijn werk.

Anne kwam lachend de kamer in en zei: wat was jij maar stil ? Of is dat een eigenschap van je ? Stil observeren ? Ik wist niet goed hoe ik erop moest reageren en voelde mijn maag tintelen. Ik dronk zo snel als ik maar kon de koffie op en wilde gaan. Maar op het moment dat ik wilde opstaan duwde anne mij terug op de bank. Opwindend he dat je aan tafel zat met de man van de vrouw met wie je gister hebt geneukt he. Maar dat is ons geheimpje toch ? Want ik ben best nat en wil eigenlijk nog een keer jou voelen zei Anne terwijl ze mijn handen pakte en die op haar borsten duwde. Die vind je lekker he fluisterde ze in mijn oor en voelde mijn lul al groeien. Jij hebt er zin voel ik zei Anne terwijl ze haar shirt uitdeed. Nu was ik ook niet meer te houden en greep anne vast en zoende heerlijk met haar. Ik voelde mijn lippen met die van haar raken, mijn tong om die van anne. Ik kreunde en voelde anne in mijn nek zoenen en fluisterde in mijn oor: hier heb ik al zin in sinds ik gister bij je weg was en het komt goed uit dat Roy (de buurman) je uitnodigde. Ik heb zelfs een speciaal setje voor je aangedaan. Roy betrapte mij bijna terwijl ik deze aandeed. Wil je het setje zien ? Ja antwoordde ik. Anne stapte van mij af en deed haar broek en shirtje uit. Daar stond ze voor mij in een fluweel rode lingerie set met net kousen aan en kante body. Haar enorme borsten kwam nog meer naar voren en ze had een opening in haar string en zag haar schaamlippen iets er door heen komen.

Bevalt het ? Vroeg anne terwijl mijn lul niet meer te houden was in mijn broek. Ze trok mijn broek open en tegelijk mijn boxer uit. Ik zat op de bank met alleen nog mijn shirt aan en met een onwijs stijve lul.Anne trok mij van de bank af en zette mij voor haar neer. Ze pakte mijn hoofd vast en duwde die tegen haar kutje aan. Ze was al flink vochtig en wat smaakte ze heerlijk. Mijn lippen kwam tegen haar schaamlippen aan, met mijn lippen sperde ik haar schaamlippen en duwde langzaam mijn tong naar binnen ik hoorde haar kreunen. Langzaam met kleine golvende bewegingen gleed mijn tong steeds dieper bij anne naar binnen en voelde dat ze mijn hoofd steeds harder tegen haar kutje aandrukte. Ik voelde haar natter en natter worden en terwijl ik haar likte pakte ik haar billen vast en gaf een flinke tik op haar billen en dat vond ze heerlijk. Bij elke tik voelde ik anne haar kutje aanspannen en weer een klein beetje extra kutgeil in mijn mond komen. Anne genoot hiervan en trok mij omhoog en duwde me op de bank. Wat heb je toch een heerlijke tong buurman ik denk dat je die van mij ook eens moet voelen.

Anne ging op haar knieën zitten duwde mijn benen uit elkaar. Ze pakte mijn lul met een hand vast en wreef met haar andere hand over mijn boven been richting mijn ballen en keek mij aan. Ze deed haar BH uit en haar volle mooie borsten kwam naar voren. Terwijl anne mij aankeek likte ze mijn lul van onder naar boven en spuugde op mijn eikel en trekkend masseerde ze haar speeksel over mijn lul. Een straaltje speeksel voelde ik langs mijn lul via mijn ballen bijna op de bank druppen maar voordat kon wreef anne met haar andere hand dit op en likte dit af. We willen niet knoeien op de bank toch ? Anders komt Roy erachter dat ik vieze dingen met jou doe. Nu verdwijn mijn lul compleet in haar mondje en met een hand maakte ze trekkende bewegingen terwijl mijn eikel heerlijk werd gezogen en ik anne’s tong langs mijn schacht voelde golven en haar andere mijn ballen masseerde. Nu ging ze onverstoorbaar door en bleef mij in mijn ogen aankijken terwijl ik haar mond steeds weer over mijn lul zag glijden en haar hand strak om mijn lul zit. Ze ging zo diep dat ze af en toe moest kokken maar dan haalde ze mijn lul weer uit haar mond en nat van het speeksel masseerde ze dit weer met trekkende bewegingen over mijn lul heen terwijl heerlijk kreunde. Nu spuugde ze tussen haar borsten en nam haar borsten langs mijn lul en duwde ze bij elkaar. Stoot maar lekker zei anne, Stoot maar lekker door. Terwijl ik haar bij haar tepels pakte en flink erin kneep terwijl anne op mijn eikel spuugde waardoor mijn lul nog makkelijker tussen haar enorme borsten gleed.

Dit hield ik niet lang meer en ze voelde mijn lul samen trekken, mmm je hebt het er moeilijk mee he ? En anne haalde mijn lul tussen haar borsten uit. Nu pakte ze alleen mijn eikel in haar mond en zoog hard aan mijn eikel terwijl haar tong rondjes om mijn eikel draaide en ze mijn ballen masseerde. Dit hield ik niet meer en anne ging door en keek mij aan. Ik hou dit niet kreunde ik en anne stopte haalde mijn eikel uit haar mond en pakte mijn lul vast en trok mij af terwijl ik schokkend over haar borsten en gezicht klaar kwam. Ze masseerde mijn ballen die bij elke genotschok samen knepen. Anne likte mijn lul nog helemaal schoon en het voelde alsof ze mijn echt helemaal leeg zoog. Schokkend kwam ik klaar en dat voelde zo goed !

Anne keek me tevreden aan en likte haar borsten met mijn sperma af. Zo zei ze je kan je beter even boven opfrissen, en liep voor mij naar boven. Ze nam mij mee naar haar kamer en pakte een handdoek. Maar voordat wij ons gaan opfrissen wil ik je nog in mij hebben gevoeld maar we mogen natuurlijk geen vlekken maken op bed. Anne trok het dekbed weg en legde de handdoek over het beddengoed heen. Ze duwde mij op bed en met trekkende bewegingen maakt ze mijn lul weer hard terwijl ze haar borsten in mijn gezicht duwde en ik heerlijk aan haar tepels zoog. Anne kwam op mij zitten en ze was zo nat dat ze een vlek kutgeil achterliet op mijn buik. Ze keek me aan en fluisterde: met jou heb ik ten minste geen glijmiddel nodig. Terwijl ze mijn lul vast pakte en langzaam met mijn eikel over heer schaamlippen wreef. Ze liet zich langzaam over mijn lul zakken. MMM wat voelt dat toch lekker. Anne boog zich voor over en vroeg of ik haar goed wilde neuken. Maar voor ik antwoord kon geven zoende we passievol en ging ze langzaam op en neer en voelde ze mijn lul steeds weer in en uit haar kutje gaan. Met mijn hand ging ik naar haar klitje toe en met roterende bewegingen voelde ik haar klitje opzwellen. Na een tijdje passioneel te hebben gezoend en heerlijke slowfuck te hebben gehad gooide ik anne van mij af. Ik ging naast het bed staan en trok anne naar mij toe. 1 been langs mijn lichaam af en haar andere zette ik met haar voet op mijn borst. Mijn arm sloeg ik om haar boven been terwijl ik met mijn ander hand mijn lul vastpakte en over haar schaamlippen wreef.

Langzaam duwde ik mijn lul in anne en keek haar strak aan. Anne voelde haar kutje om mijn lul uitweiden en genoot hiervan. Ze wist wat er aan kwam en kantelde haar heupen ik pakte haar boven been stevig vast en ramde mijn lul naar binnen en naar buiten steeds hard en sneller. Anne voelde mijn lul diep in en uit gaan en snel. MMM ram me hard ! Kreunde Anne en ik neukte anne diep hard en snel. Terwijl ik diep in haar stootte zag ik anne haar borsten op en neer bewegen terwijl we elkaar strak aanbleven kijken en beide genoten. Anne pakte onder het kussen een clitstimulator en gaf deze aan mij. Terwijl ik anne flink neukte zette ik de clitstimulator op de hoogste stand en roterend op haar klitje. Nu hield anne het niet meer en voelde haar aan en ontspannen. Stop zei anne hier heb ik te weinig handdoeken voor. En terwijl ze dit zei kwam anne keihard klaar maar squirtend klaar en terwijl ik doorstootte voelde wij beide al haar kutgeil over ons lichaam gaan en door die explosie van genot kwam ik een 2e keer klaar en spoot anne nog eens helemaal vol.

Hijgend nastotend en druipend van kutgeil komen we beide bij van deze genotsexplosie. Nu moet ik het bed wel opmaken lachte anne hijgend. Maar dit is niet de laatste keer dat jij deze kamer heb gezien zeker niet.

De rest volgt in deel 3
Wil je de eerste zijn die dat leest ? Abonneer je dan

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Buurvrouw Anne - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 643x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1188x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1959x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4946x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6806x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2698x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4073x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3153x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7283x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3166x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4112x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8275x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8125x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4503x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7294x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!