Opwindend.Net
Maarten trok rustig aan zijn pik. Met trage bewegingen trok hij zijn voorhuid van achter naar voren over zijn eikel en weer terug. Zijn linkerhand speelde met zijn ballen, er voor zorgend dat ze al draaiende bijdroegen aan zijn genot. De druppels voorvocht, die zich ontworstelden aan zijn pisbuis, smeerde hij steeds weer uit over zijn eikel. Zijn ademhaling was traag, maar diep, en hij spande al zijn spieren met regelmaat aan, om ze daarna weer te ontspannen. Alles stelde Maarten in het werk om er voor te zorgen dat deze masturbatiesessie er een werd om in te lijsten. Zijn genot moest zo lang mogelijk blijven aanhouden.

De reden voor zijn inspanningen was voor hem geen onbekende en bevond zich aan de overzijde van de straat. Zijn uitzicht was namelijk fenomenaal te noemen. Op de eerste verdieping van een rijtjeswoning lag n van zijn overbuurvrouwen met de gordijnen open op bed. Naakt, welteverstaan, met de lichten aan vol in zijn zicht. Dat op zichzelf staand zou al mooi zijn geweest, aangezien hij recht tussen haar benen kon kijken en deze buurvrouw gezegend was met een forse boezem, die goed zichtbaar was vanuit zijn positie achter zijn eigen gordijnen. Ze was echter druk in de weer met een grote dildo, die ze wild bewegend in en uit haar vagina bewoog. Kronkelend van plezier was ze overduidelijk hard op weg naar een hoogtepunt. Haar andere hand kneep in een borst en trok aan een tepel, waarbij ze zichzelf nauwelijks leek te sparen. Maarten kon zijn geluk niet op.

Ingrid was wel vaker het onderwerp van zijn gedachten wanneer hij zich aftrok. Hij wist niet bijster veel van haar, behalve dat ze tegenover hem woonde en de alleenstaande moeder was van een tienerdochter, genaamd Rosalie. Haar dochter was een plaatje en hij kwam Rosalie heel soms tegen in Caf De Ruiter, maar ze legde het in zijn ogen overduidelijk af tegen haar moeder. Een knappe dame, met felblauwe ogen en donkerblonde haren, waar de jaren gezorgd hadden voor een bepaalde mate van seksuele rijping waar het haar lichaam betrof. Wanneer hij haar tegenkwam op straat gaf hij zijn ogen graag goed de kost. Maarten genoot van haar vrolijke begroetingen, die regelmatig inhielden dat ze opgewekt tegen hem aan het keuvelen was over allerhande onderwerpen. Dat hij zijn aandacht amper bij het gesprek kon houden was geen enkel probleem, aangezien ze dit nauwelijks leek op te merken. Het droeg wel bij aan zijn gebrek aan kennis over haar leven. Maarten troostte zich met de gedachte dat hij wel wist dat ze een moedervlek had tussen haar twee borsten, haar voortanden een spleetje bezaten en ze gouden vlekjes in haar blauwe ogen had.

Een aantal weken geleden keek hij een keer toevallig uit het raam 's avonds, toen hij bemerkte dat aan de overkant, in het huis van Ingrid en Rosalie, de lichten aan waren in een slaapkamer. Net toen hij zijn aandacht hiervoor begon te verliezen, zag hij dat Ingrid deze kamer in liep en de deur dicht deed. Maarten was nieuwsgierig en bleef kijken hoe Ingrid zich langzaam begon uit te kleden. Hij kon zijn geluk niet op toen hij haar eindelijk voor het eerst naakt zag. Wat een indrukwekkend lichaam had zijn buurvrouw. Waar hij al op de hoogte was van het grote formaat van haar borsten, was haar kont werkelijk om op te vreten zo rond en stevig. Helaas deed ze hierna de lichten uit en zag hij verder niets meer. Dit tafereel begon na deze eerste keer met enige regelmaat te herhalen en al vlug ontstond bij Maarten het vermoeden dat Ingrid bepaalde exhibitionistische trekjes moest hebben. Hij kon vast niet de enige buurtbewoner zijn, die dit tafereel kon aanschouwen. Uiteindelijk culmineerde dit alles in wat hij vanavond voor zijn neus zag gebeuren. Een droom, die werkelijkheid werd.

Ingrid liet de dildo los en begon met een hand te wrijven over haar clitoris. Haar andere hand streelde intussen over haar hals en de lippen van haar geopende mond, waarbij ze haar vingers steeds weer aflikte. Ze verplaatste zich vervolgens en leunde nu op haar knien en onderarmen, met haar kont richting het raam gedraaid. Maarten was in zijn nopjes; dit zag er nog geiler uit voor hem als grote fan van de kont van Ingrid. De dildo was duidelijk zichtbaar tussen haar benen, toen ze deze weer vastpakte en zichzelf er weer mee begon te neuken. Hier moest hij echt langer van kunnen genieten. De hand waarmee hij met zijn ballen speelde verplaatste hij, de stam van zijn lul vastgrijpend. Tweehandig begon hij zich nu af te trekken, stotende bewegingen makend met zijn heupen. In gedachten was hij Ingrid uitgebreid aan het neuken en werd hij door haar aangemoedigd.

Ademloos keek hij toe hoe Ingrid zichzelf naar haar orgasme werkte. De bewegingen met de dildo werden sneller en sneller, tot ze plotseling stopte en verkrampte en voorover op bed viel, wild schokkend met haar benen en draaiend met haar heupen. In gedachten hoorde Maarten haar gekreun, dat ongetwijfeld uitgebreid te horen was in de slaapkamer. De fantasie bleek de druppel voor hem. Trillend van genot spoot hij met kracht zijn zaad door de opening in zijn gordijnen tegen het raam. Kreunend en steunend onderging hij zijn orgasme, met moeite overeind blijvend. Zijn hoogtepunt was zelden zo intens geweest. Zijn lul pulseerde in zijn hand en zijn ballen bleven maar stralen sperma naar buiten pompen. Het werd bijna zwart voor zijn ogen en hij zocht met zijn vrije hand steun tegen het raamkozijn. Met veel moeite kwam hij weer bij en wierp hij weer een blik op de kamer aan de overzijde.

Na een minuut of iets langer voorover gelegen te hebben, waarbij de dildo uiteindelijk tussen haar schaamlippen vandaan gleed, stond Ingrid op en liep naar het raam. Nog steeds volledig naakt keek ze even naar buiten, haar handen in haar zij geplaatst, vol in het zicht. De gordijnen trok ze vervolgens langzaam dicht, tot ze plotseling stopte. Ze draaide haar gezicht naar Maarten toe en knipoogde, waarna ze zich omdraaide en de slaapkamer verliet. Maarten bleef als versteend achter, zijn zaad langzaam van het raam omlaag druipend.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1115x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.8
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 5936x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9500x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2336x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2878x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3891x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10247x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6776x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6141x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4539x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13910x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5534x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3386x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6208x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7322x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4489x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!